HP for life

Hola! Har nyligen krigat mig fram till skolan, frågan är om det någonsin kommer sluta snöa? Enligt nyheterna ska det dessutom bli 20 minusgrader imorgon, känns som om det är läge för overallen att bli trendig igen! Idag har jag en lång skoldag och slutar inte förrän halv sex, kanon. Har i alla fall någonting att se fram emot, för efter skolan ska jag, Herr Harg, Issa och Grims på bio och se Harry Potter (igen för min del då, fantastiskt!). I helgen ska Henrik också titta på den en gång till. Vi resonerar som så att man måste se filmerna åtminstone två gånger på bio, för att man riktigt ska hinna smälta och ta in alla detaljer! Är nästan lite nervös, känns som om jag på något sätt ska presentera mitt verk för mina vänner! Åh, längtar♥


Uppmuntran

Svenska Hollywoodfruar
Nu blir det Hollywoodfruar med mami♥


Deppinlägg

Jag är superstressad, på gränsen till att dra täcket över huvudet och vakna tills jag har tagit studenten. Jag hatar mig själv när jag blir stressad, av många olika anledningar. Jag kommer nog vara en person som är stressad livet ut. Förutom under mitt underbara sabbatsår som jag längtar så sanslöst mycket efter, fyfan vad jag ska njuta! Innan ville jag plugga utomlands under det året, men den idén har jag starkt skjutit åt sidan. Jag ska inte plugga ett enda skit, för tänk hur stört mycket jag har pluggat och kommer att behöva plugga ändå! Juristlinjen blir ju inte direkt en 4.5-årig semester. Trampade bort en del av stressen under spinningen i alla fall, träningen har verkligen blivit min räddning från att kräkas på allt och återbli den självdestruktiva tjej jag en gång var. Åhh, ge mig en veckas solsemester, eller en weekend till Paris! Så evinnerligt trött på skolan, på att behöva gå dit med en klump i magen, på att ekonomerna är på tre veckors praktik, på att vara rädd att inte räcka till. Jag behöver en paus från vardagen.


Vilket paradis....

Monday comes every week

God förmiddag! Bredvid mig här i sängen öppnade Martin precis ögonen, själv har jag såklart varit uppe ett tag. Hade till och med ställt klockan jmorse, trots att jag är ledig, men sket i det när den väl ringde och somnade om. Har läst religion och kollat runt på lite hotell i Rhodos till sommaren! Nu ska jag försöka få tag på Issa och undersöka möjligheterna till att ses på fika/lunch i centrum, beroende på när hon har rast på sin praktik! Jag är för övrigt jätteglad, för både Felicia och Issa är hemma igen! Nu brölar älsklingen, antar att han vill ha lite uppmärksamhet. Han hotar med att fisa, gahhhh, det får han inte!!!!!! Det är strikt förbjudet i vårt förhållande, usch kan inte komma på någonting mer avtändande. Hejdå!

Slut på slapperierna!

Hade precis lagt mig bekvämt i badkaret när jag fick träningspanik. Jag i det närmaste slängde mig upp redan efter uppskattningsvis 5 minuter och hoppade i träningskläderna, trots att jag först bestämt mig för att inte träna idag utan istället satsa på att bli helt frisk. Men jag hade så mycket överskottsenergi och var trött på att slappa, så redan en kvart senare befann jag mig på bussen mot gymmet. Gud vad det är mysigt ute nu med all den vackra snön! Det är en klar fördel med Sverige, att vi har fyra helt olika årstider! Men eftersom jag är 17 år ska jag inte riktigt ha hunnit uppskatta värdet i det ännu, så vi lämnar resten osagt. Nu ska jag plugga en stund innan Martin kommer hit för adventsmys! Undrar om vi ska spela spel kanske, blev jättetaggad på det nu när jag skrev det. Men först: analys av fördomsfulla personer. Börjar bli klar!

Om jag kunde sjunga, skulle jag sjunga den här:


1:a advent!

Herregud, jag grät igår under sista avsnittet av Sex and the city. Så fasansfullt bra!!!! Är helt ledsen nu, serien har blivit som en andra värld för mig! Tragiskt på sitt sätt, men hur som haver sant! Till något gladare... Första advent idag!



Snöar gör det ute också, passande men i och för sig inte särskilt överraskande eftersom det inte gjort någonting annat under de senaste dagarna! Känner att det börjar räcka, älskar snön, men det är så ryskligt kallt ute nu. Igår kändes det som om mitt huvud skulle implodera till följd av kylan. Lär stanna inne mestadels idag, även om det vore mysigt att möta upp pojkvännen på något café och ta en adventsfika. Vi får väl se vad han är sugen på, jag gissar nämligen på att han är väldigt bakis idag. Själv är jag fortfarande sjuk, men nu är det på väg att vända som tur är. Borde sätta igång att plugga omdelbart faktiskt, ligger en hel del efter i min planering som jag vanligtvis så slaviskt följer. Hoppas viljekraften kan hitta sin väg tillbaka...


Klag, klag

Jag är deprimerad, längtar tills jag får gå och lägga mig så att jag kan slippa ha tråkigt. Är fortfarande sjuk och mår pissdåligt, så kan varken socialisera mig med mina vänner eller ens vara en gullig flickvän till Martin. Kom i alla fall på väg på FN-utbildningen, även om det var ytterst tveksamt till en början (trots karta villade jag bort mig på de för mig outforskade gatorna på Söder). Satt första halvtimmen av föreläsningen och kämpade med hostan, jag avskyr när folk hostar, blev nästan alldeles svettig av ansträngningen. Hann dessutom bränna upp en halv vattenkanna över ett stearinljus under lunchen. Annars var det bra, folk hade rest ända från Lund för att närvara! När utbildningen var klar så mötte Martin upp mig och vi drack varm choklad inne på café Muggen på Götgatan.

Nu har jag tagit skydd uppe på mitt rum, huset kryllar av gäster, och jag orkar inte prata eller vara trevlig mot någon. Ska kolla på resultatshowen av Idol och sedan på Sex and the city. Har som tur är någon skiva kvar, kvällens enda räddning. Jag slutar klaga i sekunden jag blir frisk, lovar.

Latmaskens dag borde väl inrättas den 26/11

Uäää, seeeeeeeeeeeeg dag!!! Har precis kollat på Idol och ska snart hoppa i säng, tror inte ens jag pallar hålla mig uppe till resultatshowen. Måste ladda inför imorgon, FN-utbildningen, känns lite surt att jag ska vara sjuk. Ska ta en alvedon innan jag somnar, så kanske jag hinner piggna till. Har precis skrivit ut en karta, vet inte riktigt vart jag ska... Härliga förutsättningar! Nä, nu ska jag upp till mitt rum igen och hinna titta på ett sista Satc-avsnitt för idag. Har blivit helt förälskad i paret Samantha och Smith! Godnatt♥


Sjuk!

Jag är sjuk. Anade att någonting var fel imorse när jag inte ens var sugen på frukost. Kunde dessutom inte andas genom näsan (täppt) så var helt torr i munnen efter att ha legat och vädrat den hela natten. Var den där extremt sexiga flickvännen som snarkat hela natten i sin älsklings öra. Somnade om efter att ha konstaterat att jag inte skulle kunna bege mig till skolan och vaknade inte förrän halv tolv igen. Sedan dess har jag bara legat och gosat med älskling, kollat på Sex and the city och ätit. Nu gick just Martin för att träffa sina vänner som han hade lovat att göra redan igår, så lär väl ha helt sinnessjukt tråkigt resten av dagen. Antar att jag får plöja igenom hela Satc-boxen. Jag som hade planer idag tillsammans med mormor, vi skulle julbaka och lyssna på Måns Zelmerlöfs nya julskiva! Dessutom behöver jag plugga. Istället får jag ligga och lata mig i sängen framför teven, inte helt dumt, men betydligt dummare än alla de alternativ som finns. Särskilt när jag är själv också, usch så värdelöst. Borde nog sätta punkt på det här klagoinlägget. Hörs senare om jag har någonting gladare att komma med! Nu ska jag återinta position säng.

Usel gymmare.

Min buss till gymmet går om 3 min. Jag är inte på väg dit. Känner mig som en pinsam usling, vill nästan ringa till gymmet och be om ursäkt! Men jag kaan verkligen inte idag, håller definitivt på att bli sjuk (jag är inte klen, detta är på riktigt) och det vore så olämpligt. På lördag ska jag nämligen på FN-rollspelsutbildning, och den vill jag verkligen inte missa! Det är en utbildning som gör mig behörig till att jobba som ordförande vid FN-rollspel, ska faktiskt bli anställd av Tyresö nästa år! Det sorgliga är bara att jag redan bytt om, för jag hade ändå för åsikt att släpa mig iväg till gymmet. Får väl kompensera med att vara extra duktig på söndag istället! Nä nu ska jag äta upp min apelsin och fila lite på mitt blogginlägg till min klass globaliseringsblogg!


Heeeyyaa

Tar en snabb paus från städningen här i huset för att kolla facebook och såklart - blogga! Usch, mår inte så bra idag, den där satans kyla har satts sig i huvudet och aningen i halsen också! Snacket på Forell-skolan gick i alla fall kanonbra, och jag påmindes om hur mycket jag älskar att så på scen. Nu låter det som om jag tror att jag brukar stå och dansa, sjunga eller spela teater, men jag har tyvärr inte alls en sådana särskilda begåvningar (även om jag personligen tycker att jag har tillräckliga kvalikationer för att bli skådespelerska!). Men scen-framträdanden i allmänhet, tal, föredrag, debatter.. Jag skulle vilja ha föreläsningar runt om i landet om stress, press och ätstörningar. Turnera i Sverige ungefär, haha, *hej-jag-har-Blondinbella-som-idol". Lite smågeekig dröm egentligen, men jag skulle verkligen tycka att det var roligt! Jag skulle också vilja föreläsa om hur fel prostitution är, är hejdlöst trött på alla som försvarar det. Åh, nu blir det ett abrupt slut, mitt te har stått och dragit i typ tio minuter!


Begär efter ett 18-årigt liv

Har nyss varit i centrum och fikat på Espresso House, även förkortat EH, tillsammans med Isobelo. Jag är deprimerad på grund av att jag måste ha vinterjacka (det går inte att vara snygg i dem), på grund av att jag har korta naglar och risiga nagelband, på grund av att jag måste köpa nyss löshår och på grund av att jag antagligen inte kommer operera mig förrän efter jag tagit studenten. Nu blev jag deprimerad över att jag är på väg att bli stor också. Jag vill fixa mig, sminka mig och festa. Istället ska jag laga middag. Och ordna upp någon strategi inför morgondagen, har fortfarande inte tänkt över vad jag bör säga uppe på scen.


Om jag vore 18 skulle det varit lill-lördag idag! Snart jävlar smäller det, wooop wooop! Shit. Jag längtar som en dåre. Vad töntigt det blir nu första gången jag ska ut, kommer ju inte kunna sluta le. Och när alla vet hur mycket jag längtat också. Haha. Måste träna på minen jag ska ha när jag kommer in i salen (eller vad det nu kallas där man rör sig). Kan ju inte se för förväntansfull ut. Antagligen kommer jag vara så nervös innan att jag super alldeles för mycket och inte ens blir insläppt.


Effektivt

Ledig idag igen, vilket flyt! Det kommer jag dock inte vara under de andra två veckorna som ekonomerna är ute på praktik, men kommer ändå bara ha en lektion på onsdagar. Hade ställt klockan på 7.30 imorse för att hinna med alla måsten idag, men ni anar inte hur smärtsamt det var att vakna upp i en varm säng, i en varm famn och behöva slita sig! Dessutom var det ju rena rama snökaoset utanför, så måste erkänna att jag hade lust att bara krypa tillbaka in i täcket och gosa med Martin istället. Men icke! Tog bussen till gymmet och körde löpning. På väg tillbaka hem gjorde jag sedan dagens goda gärning, då en man i pensionärsåldern verkade behöva hjälp med att ta sig hem. Han hade nämligen en käpp i ena handen, och en stor papperskasse i den andre full med byggklossar (visade sig vara för att kunna göra sängen högre) som gick sönder under åkfärden. Hans möjligheter att ta sig hem var med andra ord inte särskilt goda, så då trädde jag fram och erbjöd honom att bära hans kasse åt honom. En ny vän, absolut! Vad lite det krävs egentligen för att må bra över sig själv, och för att skänka någon annan lite glädje i vardagen. Han bodde dessutom i närheten av mormor, så jag tittade in där en stund också och kramades lite. Jag älskar min mormor så satans mycket, den dagen jag förlorar henne vet jag inte vad jag tar mig till.

Nu har jag precis ätit lunch och ska sätta igång med pluggandet! Hörs senare, nu ska jag jobba intensivt.

Myspys!

Nu under kvällskvisten kom älsklingen över, vi har myst i soffan framför 24 timmar med Maria Montazami och Anna Book (på tv3play) och ätit årets första lussebullar, varma och nybakta! Nu ska vi sova, godnatt!♥


Semester i sommar, favorit i repris!

Sitter och hänger på Fritidsresors hemsida och kollar upp resor inför sommaren! Vill åka på en Alanya-resa igen (helst minus att bli drogad och hamna på turkiskt sjukhus), gaaaaaaaalet taggad!! Rhodos eller Ayia Napa känns särskilt frestande, har hittat en hel del bra hotell. Hoppas jag får napp bland tjejerna nu bara, jag vill boka nuuuuuu!


Rhodos


Ayia Napa


Tuesday

Hur kommer det sig att det första man gör när man kommer hem, är att sätta sig vid datorn? Social network. Har nyligen kämpat mig hem i snöstormen efter den långa skoldagen. När jag öppnade ytterörren möttes jag av pepparkaksdoft, mamma stod med sleven i högsta beredskap i köket och var väl inne på femte satsen julkakor. Så mysigt, åh vad jag älskar vintern! Snappade åt mig ett par nybakta kakor, gjorde iorning lite fruksallad och hamnade här. Framför min laptop. Nu ska jag ivrigt vänta på middagen, hungrig_tjej_17, undrar vad jag ska sysselsätta mig fram tills dess? Kanske ska kolla igenom förberedelserna inför torsdag, då jag tillsammans med två lärare ska upp på scenen i Forell-skolan och prata om Tyresö Gymnasium. Är det tillåtet att ljuga? Eller försköna sanningen? För när frågan ställs "jaha, Anna, varför valde du Tyresö Gymnasium" kan jag väl knappast säga att "ja, jag valde den för att den ligger nära och för att jag var stategisk nog att inte välja en av elitskolorna inne i stan där jag skulle riskera att gå under av pressen". Nu överraskade faktiskt ändå Tyresö mig med att vara en skola med höga krav, så jag är ändå nöjd med valet. Men slutsnackat, min blogg ska inte vara en del av markandsföringen! Hörs senare, puss♥

Slöhet är hemskt.

Jaha, min produktiva och aktiva dag gick ju rakt åt helvete! Jag har inte gjort någonting vettigt alls, förutom spinningen alldeles nyss som i och för sig var jävligt kämpig. Tränaren: Nääämen! Vi har några minuter över! Vad sägs om en... BONUSLÅT?! Kändes måttligt bra efter att jag och Martin bakat chokladbollar precis innan. Nä usch, bra att jag har skola imorgon så att det blir lite sprutt. Det är som Martin säger, jag är liksom alltid stressad även när jag inte gör något. Det är nog faktiskt då jag är som mest stressad, får panik över att vara hemma en hel dag. Blri helt hetsig och uppjagad, har svårt för att njuta av en bra film mitt på dagen. Det kan vara skönt ibland, särskilt om det spöregnar och åskar ute, men annars så... Nä, a woman needs work! Inte ens pluggat har jag gjort idag, usel som jag är, får bli en heldag på onsdag istället för att ta igen för min lathet. Nu ska jag duscha och sedan läsa fram tills Hollywoodfruar börjar! Extra kärlek sänds till Felicia som är hos sin man i Falkenberg, kommer sakna dig under veckan♥


En dag utan särskilt avtramp i historien

Vi har nyss haft middag med min morbror Magnus som är hemma över helgen från Norge dit han flyttat för ett tag, nu blir fortsatt mys i vardagsrummet. Om jag står ut det vill säga, är sådär äckligt irriterad på min bror som bara en syster kan vara. Fyfan, jag vill bara stänga in honom i en grotta och låta han vara där ett tag, stör mig på exakt allt han gör för tillfället.

Har haft en riktigt lugn dag annars, har faktiskt inte varit utanför huset i mer än 1 minut. Jag har inte ens kunnat träna eftersom jag inte vill falla död ner på löpbandet (förkylning och sjukdom kan vara förenat med livsfara vid träning), känner mig slapp och totalt ytlös. Har med andra ord inte gjort någonting alls värt rapportera, och ändå har jag faktiskt inte några direkta klagomål. I vanliga fall börjar det ju alltid krypa i hela mig om jag är hemma mitt på dagen utan att göra något, men det har varit ganska skönt idag faktiskt. Kan inte riktigt komma på vad jag ens har gjort. Gosat med Martin. Läst. Ätit (massor). Slut. På en hel dag. Fan, nu när jag skriver ner det börjar ändå ångesten krypa fram. Blir andra bullar imorgon, är förvisso ledig och kommer vara det i tre veckor framåt på måndagar till följd av ekonomernas praktik (orkar inte förklara för er som inte är insatta), men jag ska lägga fram en noggran plan inför dagen så att den blir riktigt aktiv. Idéer får fnulas på under natten, men ni kan ju lita på att jag inte kommer sova till elva, kolla på dåliga repriser i soffan eller vara inne på facebook i timmar i sträck. Jag känner exempelvis för att gå på Östasiatiska muséets pågående utställning om Kinas historia. No kidding. När jag säger något sådant är jag faktiskt fullt allvarligt och det gör mig lite småskraj. Varför har vissa pensionärs-ideal erövrat mitt sinne? Nu känner jag nästan för att sova bort hela morgondagen, bara för att. Men det ska jag förstås inte göra. Hua.

Glömde nästan! Lyssna och njuuuut, det här är makalöst bra!


Vår fina huvudstad



Stockholm är verkligen satans vackert! Det är inte ofta man tänker på vilken vacker stad man (nästan) bor i. När jag blir stor (haha, så gulligt uttryck egentligen) så vill jag absolut bo i en lägenhet någonstans i innerstan, kanske Söder. Jag blir alltid extra inspirerad till detta när jag lyssnar på Peter Jöback eller läser böcker där huvudpersonen bor inne i Stockholm. Det är en jäkla miss bara att mina föräldrar på grund av ett stort missförstånd helt sanslöst nog inte placerat mig i bostadskön förrän alldeles nyligen. Mina utsiker till att få en lägenhet inom de närmsta åren är med andra ord = 0.

Godmorgon alla finisar!

Söndag. Nu har viruset brytit ut ännu lite mer...  Tydligt tecken på att jag inte är frisk: drack te istället för kaffe till frukost (avskyr kaffesmaken när jag inte är kry). Ska gå upp och väcka liv i min man om en stund, men ska nog beakta min egentid och läsa dessförinnan. Sedan vill jag gosa ner mig under täcket med Marty, titta på Sex and the city och dricka varm choklad med vispgrädde!


Sometimes everything just is... right

Först och främst: tack Felliflue för den nya designen!! Det var verkligen hög tid för förändring, nu hoppas jag att den inte längre är hälften vit och hälften svart längre (för mig har den aldrig varit det, så jag kan inte avgöra).

Teatern idag var faktiskt riktigt rolig! Efter föreställningen tog vi en fika med Helge, Hjördis (mormors tvillingssyster) och hennes vän innan vi strosade vidare runt på stan en liten stund. Köpte väl med mig något skräp, man vet aldrig riktigt vad det är man kommer hem med. Det är ju nästan jämt bortglömt ett par dagar senare, och absolut helt försvunnit inom loppet av ett par veckor. Nu har vi lite släktmiddag här hemma och har precis ätit upp efterrätten, blir en fortsatt lugn kväll med godis och choklad (ska bara fösa ut Henke ur rummet först, eftersom han i vanlig ordning tror att han ska vara med på min och Martins filmkväll). Först ska vi bara brottas allihop i sängen med William, han är i högform!

 





Cold morning

Godmorgon alla fina! Mår fortfarande inge vidare, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men känner ni igen den där dova känslan som lägger sig som ett passiviserande pulver i hela kroppen, så förstår ni hur läget är. Humöret är ändå på topp eftersom familjen hade Harry Potter-quiz under frukosten, jag scorade alla 25 poäng! Bra start på den här lördagen! Nu måste jag börja göra mig iordning inför teatern, ska möta upp älsklingen i stan om ett tag. Men förresten, hur i hela friden kunde Andreas Weise ryka i Idol igår? Nu har jag nästan ingen lust att titta längre, fyfan han stod ju för en stor del av showen. Istället klamrar sig Olle fast, nä usch honom har jag velat ha ut ett bra tag! Kvällens bästa framträdande stod hur som helst Jay för, jag hade fan rysningar under hans andra låt! Lägger in den senare för er som missade det musikaliska undret. Nog med Idolprat, nu:sminkning.


Idolfredag!

Så var de första julklapparna inhandlade (dock har jag bara valt ut till mig själv, alltså inte köpt några egna, men det funkar ju tveklöst också)! Har haft en dundermysig dag inne i stan med mami, vi shoppade i flera timmar och åt lunch inne i Gallerian. Fick med mig ett bra köp hem, ett dåligt (identiskt med något jag redan har, men var helt ytlös, varm och trött så kopplade inte likheten inne i H&M:s omklädningsrum) och fick även span på något jag antagligen köper med mig hem imorgon när jag och Martin ska på Stadsteatern. Vuxenpoäng kirrade. Helge har bjudit oss till hans senaste teater, Sit down tradgedy, så som ett gift par ska vi minsann bete oss riktigt kultiverat!

Nu skulle jag egenligen befinna mig på en buss på väg mot Issa, men jag är tyvärr på god väg att insjukna i någon slags influensa, så för att vara på säkra sidan inför imorgon stannar jag helt enkelt hemma istället. Idol har precis börjat och mamma har suktat med en Lindh chokladkaka smak havssalt, så utsikterna inför kvällen ser ändå goda ut. Vill verkligen inte bli sjuk, det är nog det absolut tråkigaste jag vet. Ska stoppa i mig alvedon och gosa ner mig under en filt nu, hörs senare♥


Kvällsmys

Myser med hemmagjord After Eight-glass. Ska strax bege mig ut i kvällsmörkret på en promenad med mina allra finaste Felli och Issa. Helt otroligt egentligen hur man tycka så mycket om sina vänner! Får bylta på mig ordentligt (herregud.. skrev jag just "bylta på mig"?! TAAANT!) eftersom jag mår sämre och sämre. Vill inte bli sjuuk! Kom på att det känns som om jag gått miste om hela hösten. Vart har alla mina årliga långpromenader tagit vägen? Svampplockning? Korvgrillning i skogen med släkten? Jag hann verkligen inte med! Får ta vara på vintern så mycket jag kan istället, inleder väl imorgon när jag och mamma ska in till stan för den första julshoppingen! Iih, längtar!


Medge att den är vidunderligt vacker, älskar första gången hon går upp i falsett

One step closer to the future

Hejhej! Har precis satt mig ner med en kopp te, clementiner och knäckebröd. Jag är sjuk! Åtminstone på god väg att bli det, har tveklöst något virus i kroppen, känner mig helt mör liksom. Blir med andra ord ingen träning idag, känner mig som en riktigt katastrofal usling... Har i alla fall motionerat runt på Saco-mässan under eftermiddagen med Issa! Eftersom jag redan vet vad jag vill bli så gick jag mest runt och samlade på mig ännu mer idéer till sabbatsåret, det verkar bli ett körigt år! Pratade i alla fall lite med en från Stockholms universitet som läser juridik, iihhhh ni anar inte vad jag längtar! Så mäktigt, så mäktigt, åh det är verkligen precis vad jag vill syssla med. Jobbigt för alla er som ännu inte kommit på vad ni ska jobba med *ler*.



Och just det, igååååår då!! Mötet gick för det första jättebra, Magnus var jättetrevlig och hade till och med en bok med sig till mig! Jag var dock en timme för tidig, var rädd att inte hitta till caféet, men hann köpa ett par skor under den tiden. Och sedan då.... Premiären!!!! Ett ord: mästerlig. Jag och Henrik satt båda och log som två fåntrattar under början, och under resten satt jag - helt allvarligt - med gåshud. Det var jättebra stämning, folk både applåderade och var utklädda! Kände mig som ett dåligt fan när personen bredvid mig hade Ravelclawdräkt. Vid nästa premiär ska jag ta mig tusan ha mantel! Ska boka nya biljetter inom några veckor och se den en gång till!


Henkisen på thai/sushi-stället innan bion. Känns som om jag jämt är där! Igår åt vi kycklig i röd curry med kokosmjölk och ris.

 


Den fantastiska dagen är kommen!

Wohooooooo, äntligen är det Harry Potter-premiärdag!!! Gissa om jag är spänd?! Har nyss skrivit ett litet tal till engelskan imorgon, skulle handla om favoritbok, och naturligtvis skrev jag om Harry Potter. Vet inte om jag börjar gå över gränsen nu? Märkte att det inte direkt var det enda sparade Harry Potter-dokumentet i min engelskamapp heller, har visst skrivit om HP åtskilliga gånger förut...

I alla fall, ska hoppa in i duschen nu och fixa mig inför mötet. Hoppas han inte ställt in sig på en intervju, tycker det blir enklare att prata och fråga helt spontant. För mig är det mest givande att föra en diskussion kring ämnet, speciellt med en kunnig person, för då släpps helt nya idéer loss i min hjärna. Vi hörs ikväll, då får ni höra mitt expertuttlåtande om filmen! (Jag vet att vissa börjar tröttna på mitt tjat om HP (Felicia..), men lovar, idag är sista dagen, på åtminstone ett tag!).

PS: Fell! Vill du vara en riktig raring och en gång för alla fixa min urtråkiga header? Min urusla pojkvän var inte kapabel nog.


NEDRÄKNING

0 dagar kvar


Harry Potter 7, del 1.
Jag lovar, jag har ont i magen av förväntan!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!


Volontär efter studenten!

Åhhh, håller på att titta på volontärresor till Afrika, vill åka nuuuuuuuuuuuuu! Jag, Issa och Fellan åker ju nästa vinter, så nu gäller det bara att hitta den perfekta arrangören och sedan avgöra vilket land vi vill till. Man bör boka redan inom ett par månader, så nu måste vi faktiskt börja bestämma oss! Ghana, Kenya, Tanzania.... Allt verkar hur bra som helst! Blir helt lycklig av att titta på alla vackra bilder från Afrika och läsa om projekten! Det här är verkligen någonting jag vill av hela mitt hjärta, vilken sjukt lärorik upplevelse!





Do you wanna die happy?

Hej alla finisar♥ Har just ätit middag med mami (som jag lagat *stolt*), pappa jobbar över och Henke tränar. Nu ska jag plugga svenska innan Henrik kommer hem, för då ska vi börja ladda inför imorgon med så många Harry Potter-filmer vi orkar se innan vi somnar! Egentligen skulle vi ha ett heldags-race imorgon, men nu jag kan inte längre på grund av ett möte med en Manhammar, SSU, angående mitt projektarbete. Ska bli superintressant! Vi ska mötas på ett café på Götgatan, känns hur proffsigt som helst. Tur att mitt bankomatkort kom idag, då kan jag stanna kvar i stan efter mötet och shoppa lite innan bion (vi har studiedag). Helst en mantel dårå för att matcha kvällens tema, men tror det blir ett par till höstskor istället. Kramkalas!


Strävan bör ligga i att kunna dö här och nu, utan att känna ångest eller ånger över vad man antingen gjorde eller inte gjorde.  I♥my life


NEDRÄKNING

1 dag kvar


Harry Potter 7, del 1


Släkthistoria, inte så värst blygsamt framförd, samt annat pladder

Jahapp, här var man taggad till tusen inför spinningen, och så gick det käpprätt åt helvete. Det var inte bara det att vi tvingades utstå diverse pikar från den vikarierande ledaren, utan passet var dessutom fan i mig inte ens 70 min! Värdelöst! Hann åtminstone precis hem till Halv åtta hos mig, brukar inte se på det, men idag filmade de faktiskt mormors barndomshem (mormor är lillasyster till Helge Skoog som är speakern till programmet, har säkert nämnt det innnan, tycker det är jättecoolt). Supervackert, borgmästarhuset minsann, vanligen besökt av både kungligheter och andra celebriteter under mormors tid, *skryt,skryt*. Går ni in i Borås stadshus (heter det så) någon gång, lägg då märke till att det hänger ett porträtt av min gammelmorfar på väggen! Sådär, lite släkthistoria, har en hel del intressant sådan faktiskt. Som att min morfars syster blev tillfångatagen av tyskarna under Andra världskriget, en dag klampade de bara in i huset i Norge och tog henne, och höll henne fången i flera veckor. De ville ha information av henne, som hon visserligen besatt men modigt och lojalt nog teg om under hela tiden. Hon gör mig stolt! Slutligen släppte de henne otroligt nog, och vid det laget trodde alla hennes nära och kära att hon var död.

Nu kanske inte alla är superintresserade av min släkt, även om jag är extremt intresserad av den, så jag kanske inte ska skriva någon djuppdykande forskningsrapport här. Nä, nu är det lite svenskaplugg som gäller fram tills 21.00, då börjar ju Hollywoodfruar! Går inte att missa, Maria Montazami är fortfarande Sveriges skönaste människa!


Seriöst, hennes döttrar? WOOP WOOP, hade inte bangat en sekund om jag var kille! Sjukt snygga, sådär naturliga som aldrig kan få till en riktig fuldag. Säkert helt underbara utan smink. Ingen svartsjuka här inte, det är ju fantastiskt för dem! Usch vad jag hatar svartsjuka förresten, nu när det kom på tal. Tänk vad mycket det förstör, egentligen? Att inte kunna glädjas för andra. Nä, usch.

NEDRÄKNING

2 dagar kvar!


Harry Potter 7, del 1


Nått höjden av uttråkighet

Gaaaahh, den senaste timmen har varit så himla dödstråkig. Jag hatar verkligen att typ ligga i soffan och kolla på teve mitt på dagen, eller att sitta på facebook i mer än en kvart. Försökte börja bläddra i en ny bok, men inte heller det funkade. Har sysselsatt mig med att skära äppelklyftor och äta banan med kakao på (tips från bananälskaren). Men nu är det uppätet. Tur att Fellan kommer snart med bilen, vi ska köra spinning. Skönt att få anstränga sig lite (även om jag är rätt stel från igår). Förresten inte ens bara lite. 70 min spinning är nog en av de mest krävande träningarna!


Leker politikanalytiker

Goddag kära läsare! Vaknade upp till världens bästa morgon: älsklingen pussade på mig och fixade frukost på sängen. Under tiden jag tittade på Nyhetsmorgon fick jag till och med massage, så mysigt!

Har nu nyss ätit lunch och läst DN, mycket idag om Mona Sahlins avgång. Jag tycker inte Sahlin varit felfri som partiledare, låter något gråtfärdig och blasé när hon pratar, men det blir nog ändå svårt att få sprutt på hela deras politik genom att tro att ett partiledarbyte gör susen. Dessutom, kan man sluta prata om ett katastrofval? Sossarna är fortfarande det största partiet, knappast katastrofalt egentligen! Att de sedan förlorat två val i rad nu, beror ju på att högern fått chans på riktigt att visa upp sin politik.

 Socialdemokratin hör hemma på 50-talet, den är omodern i dagens samhälle där det inte längre finns någon traditionell låginkomsttagargrupp att vända sig till. Det sossarna bör göra för att någonsin kunna ta revansch igen, är såklart att komma på något helt nytt som inte redan finns (för att omöjliggöra bli anklade för att efterapa högerpolitik). Fräscha upp sig helt enkelt, och inte vara så mycket vänster (vilket sossarna under Sahlin faktiskt inte heller varit). Vänster är ute, men för den sakens skull måste sossarna våga profiliera sig som ett tydligt alternativ mot högern.


Byebye


Fars dag

Helloo ♥ Kom nyss hem från gymmet och väntar på middag (oxfilé, mums!) vilket jag starkt förtjänar efter min intensiva gymrunda. Först 45 min på löpbandet och sedan 1 timme BP, ingen rast ingen ro här minsann. Ungefär såhär ser jag ut numer:



Nä men allvarligt, ska lägga av med BP:n faktiskt tror jag, inte för att jag på långa vägar är på väg att bli sådär, men jag är fan skraj för muskler på tjejer (såvida de inte sitter på ben/rumpa). Ska nog köra spinning två gånger i veckan och typ springa två gånger eller något istället. Nu är jag så stark som jag vill bli! Undra hur det blir med träningen när jag opererat brösten? Tror inte man får springa på 3 månader, panik! Jag har förresten bestämt mig. Jag ska göra det. Jag är livrädd och skakis, men jag ska fan i mig göra det! Operera mig alltså. Hello beach 2011!
 


Lördagskväll!

Så har vi invigt årets första julmust! På julen går cola helt bort, julmust är så himla förknippat med vintern. Nu längtar jag galet mycket tills hela julpådraget kommer igång på riktigt! Baka lussebullar, ha glöggkvällar, äta pepparkakor, köpa julklappar, dricka varm choklad med vispgrädde, pynta huset, pulsa fram i snön... Love it!!



Mormor har precis varit här på middag, och nu har vi nya gäster över på ost och kex.  Om ett tag kommer Martin hit! 
 

*Fniss

Någon mer än jag som lagt märke till att Blondinbellas nya kompis Petra inte ler på en enda bild? Istället försöker hon konstla till någon "sexy-look" hela tiden. Funkade väl i början, men nu börjar man ju undra om hon är stelopererad i hela ansiktet? (Men hon är snyyygg!)


Den här bilden är inte det bästa exemplet, men ändå!


I wanna go to Paris!

Dags att boka weekend till Paris under våren?


Weekend

Tjoohooooooo! Sitter här och lallar runt på internet, har precis varit i centrum med Martin och införskaffat Fars dags-present tills imorgon. Min pappa är ett ganska tydligt exempel på ensambarn haha, och älskar presenter över allt annat. I veckan när vi satt och åt middag styrdes samtalet in på julklappar. Såhär förflöt replikutbytet:

Pappa: Dags att skriva önskelistor snart!
Henrik: Japp! Vad önskar du dig då, pappa? Kärlek, som alla andra föräldrar?
Pappa (skräckslagen): Nej, nej,nej! Jag önskar mig någonting riktigt fint.

En stund senare är middagen på väg att avslutas och jag är på väg upp i trappen när:

Pappa: Och ja just det minsann, på söndag är det ju Fars dag också! Då ska det bli kul med presenter! Det här säger jag snabbt i förbifarten för att Anna ska hinna höra mig innan hon gått upp på sitt rum!

Hihihihihihihi. Nu ska jag ner och äta lunch med familjen, därefter är det projektarbetsplugg som tyvärr är gällande. Egentligen vill jag gå på museum idag, Naturhistoriska vore roligt, eller tekniska (det är inget skämt). Men, plikterna först!

Mys med en ensam sjuk stackare

Uäää, jag håller garanterat på att bli sjuk! Kände det redan imorse. Undrar om det är influensan? Läste att den har satt igång nu... Har ägnat de senaste timmarna åt att halvslumra i soffan, läsa tidningen (någon mer än jag som är oerhört trött på att läsa om hur sossarna ska ta krafttag och fräscha upp sig? Deras politik funkade bra på 50-talet, men nu är den omodern. Sossarna lär får vänja sig vid att befinna sig i opposition, vindarna har vänt, woho!), läsa min bok, äta pepparkakor (äntligen börjar det bli okej att köpa hem Annas igen!), äta choklad, dricke te (värmde gott i min stackars, arma kropp). Om en kvart ska jag börja röra mig mot bussen till Issa. Ha en mysig kväll♥

  

 


HEJHEJ!

Åh, blev plötsligen helt svintrött! Har ägnat de senaste timmarna åt städning av huset, som vanligt med Queen på högsta volym i bakgrunden. Nu känner jag mest för att ta en powernap, vore perfekt med 20 minuter. Om ett tag ska jag åka till min fruga Issa för att middagsdejta, supermysigt! Kvällens fortsatta planer är ganska öppna, vi funderar på att ha en spelkväll men det är inte så många som har nappat på idén tyvärr, haha. Kanske blir det filmrace, gottismys, uppsöka resor till våren (??? Jaa Issa, det var bra!), eller partaj. Får se hur långt jag klarar mig med de uppskattningsvis 117 kr jag har kontant i plånboken, helt sanslöst det här med kortet alltså! Hur i allsindar ska jag klara mig under helgen? Jag handlar fan någonting varje dag.


Jag och Issa i Alanya.Gud vad länge sen det är vi var där nu!


På BP:n tränar ett tvillingpar som är identiska med dessa (stort skratt):


Så himla givet

Ibland är jag särskilt tröttsam. Som idag. När jag upptäckte att jag klippt sönder mitt nya bankomatkort och duktigt sparat det gamla. Gick ju åt helsicke när jag skulle köpa en ny, fantastisk kjol och lite underkläder (Mart!) och fick uppleva en pinsam situation där kassörskan besvärat log och undrade om jag verkligen hade pengar på kontot. Ringt upp Nordea nu som tack och lov har dygnet-runt-service och beställt ett nytt. Härligt, en vecka till med kontantlån från brorsan. Fan. Nu måste jag ju egentligen läsa igenom svenskan tills imorrn också, men det ät något med min hjärna, den stängs av vid nio och är därefter inte mottaglig för information. Tror det blir en sväng ner till köket där chokladen väntar. Låter lite mer lockande, tyvärr.

Kan detta snälla hända mig?

Evanna Lynch, som numer spelar Luna Lovegood, var ett hysteriskt Harry Potter-fan innan hon fick en roll i filmen. Förstå vilken dröm! Jag borde också ha en roll! Vem skulle egentligen kunna spela bättre? Jag skulle inte ens kräva ersättning! Fast haha, tänkt hur fult det skulle vara när ni såg mig i skärmen med en lång dräkt och trollstav. Hade ju aldrig kunnat sluta le! Ibland, och nu ska jag erkänna en sak för er, fantiserar jag om att jag är med i Harry Potter. Innan tänkte jag alltid att jag och mina kusiner var ungefär som Harry, Hermione och Ron, alltid i färd med att anta ett nytt äventyr (alla vi, även om Sara inte är lika insatt, älskar HP). Jag vet inte om mitt intresse är på väg att eskalera till en besatthet, men det växer ta mig fan hela tiden. Man skulle ju kunna tro att det avtog med åldern, men icke! Harry Potter-världen är garanterat historiens mest mästerliga påfund!


Idag har jag... (typ pekbok för småungar)

Druckit 50 liter kaffe (första gången sedan innan lovet jag vaknade halv sju, och för att göra plågsamt plågsammare så hade jag det vidunderligt skönt i min älskades famn i en mjuk, varm säng!)



Varit i skolan, kom nyss hem. Ja, jag satt själv när bilden togs, hoppas innerligt ingen upptäckte. Jag pluggar alltid ensam, annars blir ju inget gjort bland allt kackel! Blev för övrigt sorgsen över att Martin inte var här hemma och hälsade mig välkommen, hade nästan börjat vänja mig.



Varit överlycklig över vårt chokladskafferi här hemma. Men nu är jag banne mig sugen på en rejäl naturgodispåse, snabbesök inne på Ica sen tror jag minsann att det får bli! 

Nu ska jag plugga svenska innan jag drar iväg på BP:n med Felli!


Längtar efter vintern... Gissa vilken julmarknad jag vill gå på i år:


Hogsmeade! Förstå vad underbart att gå runt här bland alla de små affärerna. Värma sig inne på Tre kvastar med en honungsöl, köpa julgodis inne på Honeydukes... Varför föddes jag till att bli en simpel mugglare?


Ointressant pluggsnack mestadels

Imorse hade jag ställt klockan en timme försent. Därav har det varit en rent utav bedrövlig dag utseendemässigt, Marty fick till på köpet bevittna när jag nyligen borstade ut min hår, som var en enda stor tova, blir så av löshåret tror jag. Det är en klar nackdel eftersom jag av den anledningen förlorar en tredjedel av mitt sammanlagda håromfång varje dag när jag måste reda ut det.  Som tur var, var sista lektionen inställd och jag kunde klampa hem redan vid kavrt över elva. Hade då tappat min vante i förvirringen och stressen på ditvägen. Satte mig ganska omgående ner med projektarbetet, utkast 2 ska vara klart på fredag, och sammanställde i stort all fakta. Just nu ligger arbetet på 31 sidor (men det är bara för att alla mina jävla cirkeldiagram blev 18 sidor!). Nu har jag kvar att skriva min analys och.... OKEJ STOPP, sjukt ointressant för er!

Vad som händer härnäst är i vilket matlagning. ♥Martin sover här inatt också♥


HOhoo, vintern är intågande!

Det är kort sagt omänskligt att ha lektioner efter 15.15, då min sista lektion på tisdagar börjar med en fasansfull räckvidd ända till 17.35. Saken blir heller inte bättre av att skolcafeterian är under all kritik och aldrig erbjuder någonting ätbart i form av mellis, utan konsekvent håller sig till godis, läsk och Snickers. Nu har jag förvisso borträknat smörgåsarna av egoistiska skäl, eftersom jag inte kan äta dem med anledning av att det är smör på. Höll sakta på att försmökta där på eftermiddagen! På vägen hem i snökaoset (som jag för övrigt älskar, vilken mysfaktor <--- förutom när det blåser in snö i ansiktet!!!) hade Martin gömt sig i skogen och kastade snöbollar på mig. Han kommer nämligen inte hem till sig idag, bussarna ut till Värmdö pallar inte trycket med snön.

Nu håller min man därför på att stöka runt i köket, tro det eller ej, men han ska faktiskt laga middag åt min familj idag! Flygande Jakob ryktas det om, spännande! Till ikväll har han dessutom köpt vindruvor, ost och delikatessmarmelad. Det är min underbaring i ett nötskal! Hörs latero, puss!


Det enda jag vill plugga nu är juridik, och samhälle såklart

Fick styra om lite i min pluggplanering eftersom jag uppenbarligen glömt att skicka all viktig information till projektarbetet från skolans datorer som jag behövde idag, blir en heldag på onsdag istället... Har suttit med en uppgift i Etik- och livskunskap nu, men känner mig jättefrustrerad. Den får bara vara på 2 sidor! Allvarligt, en inledning och ett avslut typ? Nu måste jag hur som helst övergå till psykologin, har prov på torsdag. Ikväll är det 70 min spinning med Fellan, senare kommer förhoppningsvis min pojkvän hem till mig!



En annan bild från skolans marknadsföring, känner mig sjukt delaktig! Ska faktiskt åka runt på olika skolor också och prata om Tyresö Gymnasium om jag uppfattat det rätt? Fotograferingen idag gick för er som undrade givetvis åt skogen. Det skulle vara en hemsk närbild, som snarare lär ha en avskräckande än en lockande effekt på framtida elever. Känns fantastiskt att den ska upp på hemsidan! Men allvarligt, jag kan inte le naturligt på kort! Det blev någon skev och skakig variant, åsneföl såklart Felicia, gräsligt!

Lovet är över...

Åhnej, måååndag = skolan börjar igen! Lovet har varit så otroligt härligt, vill inte att det ska vara slut! Gud, vad jag längtar efter att ta studenten nu. Bryta upp, ta en paus, göra någonting helt annat ett tag. Får väl trösta mig med att det bara är ett par veckor kvar tills jullovet, och därefter återstår bara en enda termin! Min enda oro är att vårterminen riskerar bli något skranglig, eftersom jag fyller arton. Det i samband med alla skivor bereder ju inte direkt ut en stabil väg. Borde ansöka om att få tenta av alla vårens kurser redan nu... I vilket fall, ska snart traska iväg till skolan. Innan religionen börjar ska jag fotograferas för skolans marknadsföring som jag medverkar i. Skrämmande, är inte precis världens mest fotogeniska människa. Kortet ska komma upp på skolans hemsida (tillsammans med en intervju) samt skickas ut som reklamblad till alla nior i Stockholms-området. Det sätter ju lite press på mig att jag åtminstone måste krysta fram ett litet leende? Annars kanske man kan klippa bort mitt ansikte och klistra på någon annans?

HELLO GORGEOUS

My baby just left me (i en ganska pinsam sitiuation så att säga....), slänger nu i min lunch innan jag ska övningsköra till morfars grav med familjen och tända ljus. Därefter blir det BP, tyvgrr utan Fellan som nu är återstationerad på hemmaplan och därför jobbar på bion ikväll. Appropå bio, så var Wall street antagligen en av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Det var ingen action, ingen romantik, ingen spänning (förutom när aktierna dramatiskt föll) och absolut ingen drama överhuvudtaget! Ingen höjdare direkt. Vid ett tillfälle misstänkte jag och Martin att personen bredvid oss faktiskt sov. Ironiskt nog hade jag också felbokat, istället för platserna längst bak så hade jag ordnat oss ett par biljetter till stolarna allra längst fram... Supertaggade biomänniskor. Vi hade i alla fall en jättemysig kväll, som alltid, thank you darling!

 
På thai- och sushi-restaurangen innan bion, så vacker älskling!

Musjakt

DEN 17 NOVEMBER HAR HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA, DEL 1, PREMIÄR! BILJETTER ÄR BOKADE, JAG OCH HENKISEN SKA BÄNKA OSS. Tittade precis på trailern, och jag lovar - jag satt med gåshud. Jag längtar som en dååååååååre!!!!!!!!! Alltså ni kan nog inte till fullo förstå min besatthet till HP, dagligen kan jag referera olika skeenden till den världen. Är det dimma så är det ett tecken på dementorers närvaro, händer någonting underligt är det magi....
Ikväll ska jag i vilket fall också på bio, Wall street med älsklingen! Egentligen skulle jag precis som resten av alla mina vänner på en hejdundrandes Haloween-maskerad, men givetvis var den en åldergräns på 18 år eftersom festen äger rum på ett krogliknande ställe. Var verkligen taggad, Martin också, han sprang runt naken i en afroperuk och dansade till We don't have to take our clothes of (vilket han uppenbarligen redan hade gjort ändå). Men nu får jag ju i vilket fall en toppenkväll, tråkigt bara att jag glömt min foundation hemma i Tyresö så jag får se ut som odjuret bredvid skönheten (Martin) när vi går runt på stan. Har som tur är hittat den försvunna hårslingan, den låg här i Martins rum, han hade bara letat riktigt uselt. Nu tjatar Martin om att vi ska se på laserturken på Youtube, antar att jag får ge med mig. Ha så kul och hoppas maskeraden blir inställd, PUSS!

FAAAAAAAAAAAAAAAN

FAN EN AV MINA HÅRSLINGOR ÄR BORTA! ALLTSÅ LIGGER TAPPADE NÅGONSTAND MELLAN VAMRDÖ-TYRESÖ! HELVETE!

Perfect day

Tjohoooooooo babes! Kom precis hem och är redan på G iväg igen, *busy*. Har spenderat dagen tillsammans med hela familjen, mamma och pappa hade tagit ledigt för att vi skulle kunna ungås alla fyra. Vi tog en långpromenad på Djurgården och avslutade med lunch på fantastiska Ulla Winbladh som ligger där. Mysigt, jag älskar min familj så himla mycket♥ Vi har allihop en sådan bra relation till varandra, präglad av respekt, glädje, omtanke och mängder av kärlek. Dröjde mig kvar i stan en stund när resten begav sig hem, tanken var att köpa en ny höstjacka och helst ett par till skor, men det var fullständigt omöjligt i folkvimlet. Köpte dock någonting annat, hehe, men det är en hemlis! Nu ska jag göra mig redo för kvällens bravader: först middag för Frida som anslutit sig till de artonåriga och därefter busstur till Värmdö där min underbara pojkvän bor. Ser ut att bli en kanonkväll, hoppas ni också får en!

6 månader, 6 fantastiska månader!

Idag (klockan är faktiskt över 12) så har jag och min käraste varit tillsammans i 6 månader! Under det här halvåret har hela mitt liv, hur klichéaktigt det än låter, förändrats totalt. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är just nu! Martin, min fina prins, jag älskar dig så mycket! Du har blivit min andra halva, min stora kärlek och en bästa vän. We're a match made in heaven (hur mongo vi än kan bete oss tillsammans!)


En hälsning från en kärleksdåre



"It haven't felt like this before"


Torsdagsförehavanden

På gränsen till spyfärdig. Har nämligen precis kört spinning, vilket i sig är helt i sin ordning och ingenting särdeles dödsframkallande. Jag betraktar mig som en sann veteran, jag och Fellan ska till och med cykla Vättern runt i sommar, 30 mil, ingen fara för oss. Synd att vi inte kan ta med oss torsdagsgruppen bara (♥Hogge, den barnslige, astmakvinnan♥). I vilket fall, det jobbiga idag bestod i att jag på fem blanka proppade i mig mat innan jag rusade till bussen. Kom hem fem i sex, och tio över gick bussen igen. All denna mat hotade redan efter en kvart in i passet med att komma tillbaka upp igen, rätt obehagligt. Har annars haft en supermysig dag hemma hos älsklingen på Värmdö, vi har kollat på Solsidan, dansat, fånat oss och bakat kladdkaka med oboy istället för kakao (men vi glömde bort tiden, så kakan blev inte så jättesmarrig direkt efter att ha varit i ugnen en halvtimme för länge). Nu ska jag duscha av mig och sedan läsa hela kvällen!




Act your way, I'll always act mine

Hej alla fina! Nedan följer en informationsbeskrivning av dagens flöde fram tills nu.

1. Vaknade kring 8, åt frukost i sängen framför.... Sex and the city - såklart! Charlotte har nyss hittat mannen som hon kommer gifta sig med senare, åhhhh... Charlotte är så otrolig vacker för övrigt!



2. Tog bussen till centrum för att träffa min älskade Fells som äntligen kommit hem från Falkenberg! Blev en fika på Espresso house (tog iste för första gången, smarrigt!) och sen lite shopping. Köpte en partyblåsa, förbereder min intensivt inför min nalkande 18-årsdag. Har två problem gällande shopping förtillfället: mitt kort är spärrat (jag var rädd för bedragaren) och jag måste därför låna pengar av Henrik. Dessutom är det svårt att köpa kläder nu, eftersom jag inte vet om jag blir en storlek större när mina nya bröst är på plats. Nu töjer jag alltid ut tröjorna innan jag köper dem bara för att se om det finns lite extra space, men svårt att veta i alla fall!



3. Kom hem och gjorde iorning fruktsallad till lunch, fantastiskt! Banan, apelsin, päron, äpple, kiwi, russin, riven choklad.



4. Satte mig ner med mitt PA. Tvingas jag göra cirkeldiagram en enda gång till, så lovar jag att jag slänger ut datorhelvetet genom fönstret.

Om någon timme ska jag till bion för sista gången för some work, alla mina små pinglor åker iväg på kryssning ikväll som jag som 17-åring inte har behörighet för. Skittråkigt! Inte för at jag ska deppa för det. Jag ska hem till älsklingen istället, ohhh♥


The night belongs to lovers

Hellluuuu! Har nyss ätit middag, har varit som bedövad i munnen hela dagen, men nu lyckades jag tugga även på den vänstra sidan (där tanden är på G fram). Trots tandsmärta åkte jag till gymmet efter att ha tagit hand om bion för Fellans räkning som befunnit sig i Falkenberg fram tills ikväll. Mitt resonemang bottnade väl i att man inte tränar med tänderna, även om det hade varit en jättepassande anledning till att skippa träningen en ruggig höstkväll som denna. Usch, på bion förresten, kom en flicka på gissningsvis 7 år gråtandes ut ur salongen. Det visade sig att några äldre killar skrattat åt henne och skrikit elaka saker på grund av hennes ticksbesvär. Det skär verkligen i mitt hjärta när jag tänker på det, lilla tjejen!! Var tvungen att krama henne hårt en bra stund innan jag kände att jag tröstat henne åtminstone lite. Sånt här kan jag tänka på i evigheter och verkligen må dåligt för andra personers skull. Mänskligheten förundrar mig ofta, både åt det ena och det andra hållet.

Kärlekssnack (frivillig läsning): Nu ska jag krypa ihop i soffan och läsa. Jag saknar min Marty förskräckligt mycket, jag är nog olagligt mycket kär! Visste ni att det är möjligt att bli mer och mer kär för varje dag som går? Det är en konstant känsla av tomhet när jag inte är med honom, som om en bit av mig är borta. Äntligen kan jag förstå hur min bästa vän Felli känt det i alla dar gällande sin man Philip. Martin älskar för övrigt paret Felicia och Philip över allt annat, det blir en stor dag när han äntligen får träffa herr Wiklund. Åh, jag älskar också det paret, de är så satans vackra tillsammans och dessutom starka som står ut med långdistans...

Godmoooooooooooorgon!

Aoooooooooowtchhhhhhhhh, en tand (tror det heter visdomstand?) håller på att växa fram längst bak i käften, känner mig helt totalt bedövad!!! Trodde man skulle slippa det där med tandväxt när man är 17, snart 18 år... Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, ska ha en kusindag med hela skaran (Sara, William, Tim, Julia och Lina). Myyyyyysis! Har hunnit läsa igenom psykologin, tänkte först stiga upp rätt tidigt för att hinna plugga PA (projektarbete), men sen kom jag på mig själv med vansinnet. Jag har faktiskt lov! Låg istället kvar framför Sex and the city, sånt som jag annars aldrig gör på mornarna eftersom jag alltid hetsar upp. Ska verkligen ta vara på att jag är ledig! 

 


Jag blir en riktig gnagare ibland!

5-2 till AIK, och jag tipppade på 6-2, jag har ju känsla för det här! Har varit en jättetrevlig kväll! Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Svenska Hollywoodfruar (yeeees, it's back!!!) på kanal5play i sällskap av en skål glass med chokladsås! Nattis ♥

    


UTTRÅKAD

Alltså jag är nära en kräkattack, helt allvarligt, så sjukt uttråkad har jag blivit av mitt pluggande. Har i 5 timmar kämpat med att sammanställa mina enkätundersökningar, nu pallar jag fan inte mer. Har kvar att redovisa tre klasserns resultat i cirkeldiagram, men ska se om jag får tillbaka livsgnistan ikväll istället. Jag måste ut nu, andas, röra på mig, kan inte sitta stilla under så här lång tid! Det är dessutom jättevackert höstväder ute.... Typiskt. Om några timmar ska jag hur som helst ha en pappa-och-bror-dag. Mamma åkte nyss till Prag med jobbet, så pappa tog dagen ledig för att kunna umgås med mig och Henrik. Vi ska först åka in till Gamla stan och äta där i krokarna, och därefter ska vi på hockeymatch, givetvis AIK som spelar (pappa och Henrik är hängivna fan). Tycker faktiskt det är rätt kul att kolla på hockey, särskilt när det blir slagsmål. Nä nu ska jag fixa mig och ta en promenad - själv.


Shoop shoop, inleder lovet med PLUGG

Det verkar som om jag har en inbyggs väckarklocka under vardagar, det är ju annars helt sanslöst att jag vaknar upp 06.50 av mig själv. Drog mig ändå kvar i sängen framför två Sex and the city-avsnitt innan jag traskade upp och åt frukost. Nu ska jag sätta igång med att plugga! Måste verkligen jobba med både projektarbetet och med psykologin under lovet, men ska försöka få projektet undanstökat nu under de första dagarna så att en del av ångesten kan släppa. Åh, nu vill jag bara ta en sista minuten till varmare breddgrader, ligga på stranden och dricka Pîna Colada, bada bland vågorna, gå barfota i sanden, ligga på en luftmadrass i vattnet....






RSS 2.0