Ändrade planer

Skippade träningen, vill inte riskera att dra på mig någon skada. Sist jag hade hälsenorproblem kunde jag liksom inte träna på en månad, så det känns i jämförelse ändå värt att hoppa spinningen idag. Beslutet togs så sent som i centrum, så iförd mina träningskläder så mötte jag upp Fellan och Aro. Kände mig måttligt snygg, men vi slog oss ändå ned på Espresso House med en chai. Nu ska jag äta middag och därefter gå igenom papprena inför imorgon. Med Fredrik i spetsen, ska jag och ett par andra sam:are promota skolan och linjen inför niorna imorgon som kommer på skolbesök. That means no lessons, men tyvärr heller ingen sovmorgon. 7.30 är jag förväntad att vista mig i samrummet, en rätt nedslående tanke på det hela taget. Men, att hålla i de här presentationerna är å andra sidan some fuuuuuun stuff!


Beslutsångest i förväg

Det här med universitetsval. Typ det viktigaste valet i åtminstone det tidiga skedet av livet. Har tidigare varit enkelspårig och endast tänkt Stockholm, landets fina huvudstad och kinda where I belong. Men efter att ha utstått diverse övertalningsförsök, börjar jag nu svaja osäkert på min tidigare så stadiga grund. Stockholm? Lund? Uppsala? Tur att jag inte behöver ta beslutet i år.


Lund (inte tusan visste jag att det var en sån vacker byggnad!)


Uppsala


Stockholm (tyvärr den mest trista anläggningen)


När sängen är det enda som känns lockande

I'm dead. Behöver vila, sova ut (och inte i soffan med psykologiboken i högsta hugg...) och ha en ostressad morgon utan några särskilda plikter. Känner mig sisådär asotaggad på att åka och träna, särskilt eftersom Fellan har tagit en veckas time out. Men men, till gymmet ska jag, om jag så somnar på cykeln. Ska förbi centrum en sväng innan och se om jag kan pigga upp mig med något värdsligt att slösa pengar på! Talk to you later. Hoppas för övrigt mina vader paller trycket idag? De har ömmat rejält under hela helgen...


Namnsdagsbarnet!

Idag är ingen vanlig dag.... Tänka sig, min namnsdag! Hittils har enbart mina kusiner grattat mig, måste erkänna mig en smula besviken (men very happy att åtminstone några uppmärksammat högtiden, favoritsläktingar!). Hallå, vem missar Gunilla-dagen liksom? Ett under att inte Martin lagt märke till det, han älskar mitt andranamn och brukar kalla mig för Gun när han vill ligga extra bra till hos mig!

Trots att det är min namnsdag idag, hade det väl varit en smula magstarkt att ta ledigt från jobbet för den sakens skull. Kom hem  för drygt en timme sen, har hunnit duscha och slängt i mig en smörgås i en akut hungerattack. Jobbet gick great, hade riktigt kul med alla söta pensionärer. Största utmaningen idag var väl att inte falla för frestelsen när jag packade upp naturgodis... Allvarligt talat, det var en challange, skulle inte säga nej till att ha stora kartonger fyllda med knapriga nötter och chokladblandningar ståendes i rummet! Eller det kanske jag skulle, hur fräscht blir det egentligen? I vilket fall, sitter jag nu och väntar på att min baby ska anlända. Familjen är inte hemma idag heller, så han ska göra mig sällskap vid middagsbordet (och förstås, resten av kvällen). Solsidan om en timme, nedräkning påbörjad!


Räddaren!

Här tror man att man där dömd till en ensam kväll, en såndär kväll man skulle strykit sina katter om man nu hade några. Med föräldrarna borta hos sina vänner, Henrik härjandes på någon fest och den tidiga uppgången imorgon som en käpp i hjulet för några särskilda bravader, var jag övertygad om att det skulle vara jag, datorn, lördagstilltugget och teven ikväll! MEEEEEN så har jag ju världens bästa pojkvän, som sliter sig från sin grabbhelg för att ägna åtminstone en timme med mig innan jag måste gå och lägga mig! Äääääääälskling♥

ON MY OWN!

06.00 ringde alarmet obönhörligt. Låg kvar en kvart innan jag prick 15 över zoombielikt reste mig upp och knatade ned till köket för att sätta på kaffe och plocka fram en dunderfrukost (förstår inte hur man inte kan ha aptit på morgonen? Om det är någon gång på dygnet jag verkligen äter mycket, så är det just då). Vid sju hade jag bultat in mg i vinterjackan och begett mig ut i beckmörkret och i den vinande vinden. Vid åtta ringde min pojkvän mig, fortfarande full och tämligen bekymmerlös angående det faktum att han ännu inte hade gått och lagt sig. Vid ett hade jag en efterlängtat lunchpaus och upptäckte med blandad förtjusning och sorgsenhet att solen sken utanför personalrumsfönstret. Vid fyra hälsade Fellan på och anmärkte, med den brutala ärligheten bara ens äkta vänner vågar sig på, att jag såg förjävlig ut i mina kläder. Vid sex slutade jag och på väg till bussen blev jag plågsamt medveten om att solen var ett minne blott, tillbaka var storm och kyla. Vid sju satte jag nyckeln till det nedsläckta huset och trädde in i Ensamheten. Hungrig och deprimerad stålsatte jag mig inför lördagskvällen à la mig själv, men så tändes plötsligt en liten strimma glädje inom mig.... På köksbordet hade mamma lämnat en liten uppmuntran åt mig:

Blir kanske inte en sån dum kväll after all?

 


Lugn fredag

Godkväll! Har precis ätit middag (kändes av någon anledning viktigt att inleda med den nödvändiga informationen). Idag har jag varit i skolan och i stan, var tvungen att åka in för att plocka upp mitt arband på Evfa Attling som jag lämnade in för två veckor sedan, eftersom det var lite för stort. Blev en evighetsväntan i den lilla shopen, men nu sitter det i alla fall vackert runt min handled! Älskar det. Passade på att ta mig en liten shoppingtur också, men längtar tills nästa helg då jag tänker planera in en heldag inne stan med någon frivillig. Den här helgen blir det nämligen inte mycket av, står uppbokad för jobb. Med anledning av att jag därför måste gå upp klockan 06.00 både imorgon och på söndag, blir det en fet hemmakväll idag med mina föräldrar, lite vitt vin, lantchips och vindruvor! Känns helt okej, men bleknar i jämförelsen med en utgång all in som resten av världen tänker köra på aftonen till ära. Nåväl! Nu ska jag trippa ned till vardagsrummet och liksom påbörja kvällen. Hör jag tonerna till Let's Dance? Höjdarkväll!


Party med föräldrarna


Jag har utan tvekan världens skönaste lärare


Framsidan till vårt häfte om idépolitik! What can I say? Fredrik äger fett på TG.


The chef

Har precis lagat

Chili con carne med grönsaker

(chili con carne) åt familjen, smaskigt smaskigt, blev faktiskt ett toppresultat. Lät mina kockkunskaper gå helt wild och slängde i ärtor i stekpannan trots att jag det inte stod i receptet! Jag är sannerligen på utvecklingens väg! Annars då, sitter jag här i träningskläderna. Japp, jag lagade mat direkt efter träningen! Var tvungen, Henke ska iväg på sin innebandyträning. Åkte till gymmet direkt efter skolan, men träningen gick verkligen käpprakt åt helvete. Mina hälsenor tog ordentlig stryk och jag fruktade ett tag att de bokstavligen talat skulle slitas av. Kanske ligger någonting positivt i att jag ska jobba hela helgen och inte hinner träna, så jag inte får någon irriterande slitskada. Nu ska jag bege mig till duschen och bli lite fräschare tills dess att min älskling här på jorden kommer! Åh, vad jag har längtat efter honom♥

Framtidsvisioner

Håller i skrivande stund på att orientera mig fram genom Stockholm universitets kursdjungel och har fastnat för en del riktigt intressanta kurser. Till hösten (när jag ofattbart nog har tagit studenten!!!) tänkte jag nämligen ta ett sabbatsår. Planen är att jag ska jobba ett halvår och därefter resa ett halvår. Har femtio miljoner olika saker uppskrivet på agendan, men det som är mest angeläget är fortfarande volontärarbete i Afrika tillsammans med Issa och Fellan samt jorden-runt-resa med samma personer + övriga som vill ansluta sig. Men, under hösten, tror jag att det kommer föreligga en hög risk för total ostimulans i mitt liv om jag endast ska ägna mig åt någon meningslös arbetssyssla och inte aktivera mina hjärnceller. I need to study!!!! Jag vet, vi bör ta in mig för kontroll. Hur som haver, har hittat asballa kurser! Allra mest impad blev jag av Mellanöstern och Nordafrikas politik och ekonomi eller Islamisk teologi och rättsvetenskap, men då behövde man tyvärr redan ha 30 hp. Det som därför känns mest angeläget är antingen Mellanöstern- och Nordafrikastudier, islamologi, internationella relationer, de muslimska ländernas moderna historia eller franska. Är astaggad, måste bara reda ut vad jag ska välja! Är lite osäker på hur man gör, allra helst skulle jag åtminstone vilja läsa två av dessa? Herre Jesus, vad jag längtar efter universitetet (believe me)!

Seriously. Vilket år 2011 kommer att bli! Verkligen ett år ensamt i sitt slag. Kommer bli grymt, det är jag övertygad om! Det är liksom nu det Självständiga Livet börjar! Läskig tanke, men ändå riktigt, riktigt lockande!

Skottland i sommar?

Jag och Fell håller på att planera en parresa i sommar: jag, Martin, Felicia och Philip. Åh, en mysig ö i Grekland tänker ni, eller en vit sandstrand på Fiji-öarna? Nejnej, där hugger ni allt i sten! Vi vill åka till Edinburgh, Skottland! Jag och Fellan har verkligen fastnat för allt som är skotskt! Tänker oss på en bullrig och robust inredd pub, där ölen flödar och gästerna dansar vals på borden till tonerna av en ljuvlig säckpipa, kvinnorna har rosenröda kinder och väl tilltagna kroppsbyggnader, männen vallar får och landskapet är vackert. Vore verkligen svinroligt att åka, dessutom helt totalt otippat! Hur många har varit där, liksom? Hoppas det blir av!









SAKNAD TJEJ!


Ibland nykter, ibland inte, men alltid världens bästa Isabelle!


Synd att jag inte är en riktig spontanare som skiter i skolan, annars hade en sista minuten varit bokat NU!


Can tomorrow please come?

Dagen har varit olidligt lång. Att vara i Tyresö Gymnasium från 8.15-17.30 tillhör väl inte heller i vanliga fall mina favoritsysslor, men idag var det verkligen ovanligt plågsamt. Trött och korthårig var bara några av de parametrar som drog ner humöret. Tvingades dessutom ut i minus 500 grader av min idrottslärare för att ta en "uppfriskande" promenad eftersom det inte fanns skridskor i rätt storlek för utlåning. Slutade med att jag från och med klockan två var totalt nerkyld och huttrade resten av skoldagen, någon anmärkte till och med blå läppar.Från och med klockan halv fyra var jag dessutom vrålhungrig, trots att jag förutseende nog hade packat ned mellanmål i väskan, men som bevisligen var otillräckligt. Var därför grinig fram tills att det sent omsider äntligen var tillåtet att ta sitt pick och pack och gå hem. Om det nu varit så väl, att jag gått hem, lagt mig i soffan, virat in min i en filt, kokat upp en liter te och ätit ostsmörgåsar och choklad tills jag storknade. Men självklart inte, det var som om jag drevs av en osynlig kraft att vilja göra denna tisdag så outhärdlig som möjlig. På fastande mage åkte jag vidare till gymmet, träningen blev, inte särskilt oväntat, katastrofalt urusel. Nu är jag finally home, har ätit och läst tidningen. Börjar komma i fas igen. Ska hoppa in i dushen och därefter ta tag i filosofin! I ett hopp att få en bra avlsutning på dagen, har jag köpt med mig en påste naturgodis hem. Men idag är väl dagen då jag upptäcker att jag är nötallergiker.


Fattar inte grejen?



Varför i hela fridens namn vill man gå runt med krimskrams i håret? Det hade redan gått överstyr när handsmyckena lanserades, men nu verkar smyckesbranschen vara helt ur gängorna!


Rubrikjakt

Fan, somnade visst till ett tag. Underligt egentligen med tanke på att jag inte börjar tidigare än 09.00 en enda dag? Har gått och blivit en morgontrött människa! Innan vaknade jag alltid pigg som tuppen vid okristna tider på dygnet, såväl på vardagarna som vid helgerna. Numer, efter att ha påverkats av Martin under 8 månader, sover jag alltid mycket längre. Han och jag har hittat en mittpunkt gällande sovandet. Jag gick tidigare alltid upp senast nio på helgerna, och han kunde mycket väl sova vid ett. Vår tysta kompromiss har lett till att vi nu för tiden alltid vaknar kring elva, plus minus två timmar för båda! Magnifikt, antar att ni läsare också intresserar er för detta underverk!

Nä för tusan, nu mår jag illa efter att ha proppat i mig choklad i någon slags förhoppning att pigga till av energiöverföring. Har satt på en kopp kaffe istället, alltid ett säkert kort. Ska plugga filisofi innan det bär av till gymmet, och antagligen fortsätta läsa Les Mirables av Victor Hugo. Skönt med en 18-åring som läser klassisik litteratur va?

Höjdpunkt

Mötte upp bästa Aro tidigare ikväll och fick min 18-årspresent, och ni anar inte hur glaaaaaaaaaad jag blev!!! Jag fick både ett par Harry Potter-glajjor och en jättefin smyckeslänk med texten "trygg och älskade" och "skapad för stora ting". Jag är banne mig rörd! Fy satan vad jag har fina vänner!♥





Nu har jag precis kollat på Solsidan (tack tv4 för ett sju i helsickes lyckat program!) och inväntar min älskling. Har lovat 40 min massage med massageolja som kompensation för hans långa resväg, med någon slags baktanke att tigga till mig ett par minuter till mig också. Förstå fördelen med att ha en pojkvän som masserar som en Gud!


Hårlös tjej 18 år

Hemma efter ett totalt värdelöst träningspass, alltså inte det minsta svajig i benen eller ens så röd i ansiktet. Hängde med Fellan på BP:n och blev påmind om varför jag slutade med det, så det där var definitivt sista gången. Det enda som var bra var benlåten. Är hyfsat ur fas och fruktar morgondagen. På grund av särskilda omständigheter, har jag nämligen inget annat val än att gå till skolan utan löshåret. Det är högst ofrivilligt och jag är verkligen panikslagen. Att sätta i håret på morgonen, är en lika naturlig rutin som att sminka mig. Jag har vant mig så mycket vid det, att jag seriöst har allvarliga problem med att visas utan det. Allt som finns kvar är en snäll tönt och dessutom passar inga kläder passar till page-looken. Kul att jag precis har klippt mig, så har verkligen svinkort hår kvar. Ett innerligt råd till er mina hjärta läsare: börja aldrig med löshår!!!


Adjöss Identiteten!


WESTMAN 19 ÅR!

Har just varit med min favorit ISSABEEEEEEELLE!!!!!!!! Härligt att se att hon mådde bra igen, var liksom redan taggad på att fixa vår resa till Barcelona vi planerar göra om cirka 2 månader tillsammans med Tove. Vi satt och pratade igenom det som hänt under veckan (känns som om hon varit borta i evigheter!) och kollade på gamla foton. Alltså. Skräcken. Bara förra året. Hur i allsin dar kunde Martin falla för mig?! 50 kg smink, en miljon armband och i vissa fall hemska klädval (i en snäll bemärkelse). Råångest, verkligen att jag knatade runt så? Idiot. Nu känns det som om mina bitar äntligen har börjat falla på plats, att jag på något sätt vet min "stil", eller hur jag ska uttrycka det. Börjar jag bli stor? Antagligen. Nu ska jag chilla lite innan det är dags att göra mig lite fin inför kvällen. Min fina, älskade Westman fyller ju 19 år idag, så med start vid 18.30 så stundas festligheter!



Hade för övrigt en bra kväll igår! Förade på ett snorbilligt med ack så kvalmigt rökigt ställe vid Fridhemsplan och gjorde mig där bekant med en ny favorit: laktritsshotten. Kan bli en farlig vänskap. Därifrån åkte vi vidare till Lobby och mötte upp andra partyglada människor. Kom hem vid fyra, vilket faktiskt kan ha varit kvällens höjdpunkt. Jag var nämligen både svinkall och trött, men i sängen låg redan min älskade Martin med en varm och gosig famn. Det fantastiska med min pojkvän är, att han är underbar till och med i sömnen! Som om han hade automatiska känslelsprön, så la han armen runt mig och bäddade in mig under täcket. Allvarligt talat, jag somnade med ett leende på läpparna! Hälsningar från en kär tjej!


HELG

Är i full fart med att ladda ner HP-apps till min mobil, har nu bland annat fixat hela den fjärde boken. Ser fram emot kommande bussfärder! Åkte förbi gymmet efter skolan för att plocka upp ett armband jag glömde igår, en herrans tur att det hade lämnats in, för sprillans ny 18-årspresent från mina kusiner var det minsann! Tränade dock inte utan tog mig en liten shoppingrunda inne på Godissvampen istället, älskar kontrasten. Nu ska jag städa da house! Ser fram emot ikväll, får då ska jag, Fellan och Frida uuuuuuuuuuuuut!

Electric powaah

Håhåjaja, nu börjar träningsvärken göra sig tillkänna, but I kinda like it! Tog bussen direkt från skolan till das Gym och blev polare med några medelålders, en vänskap som dock dog lika snabbt som den upprättats på grund av pik angående kulören i mitt ansikte. Stött klev jag av löpbandet och stretchade i min ensamhet. Inte alls lika kul att träna utan Felliflue, men eftersom jag lagt av med bodypumpen har det tyvärr blivit så att jag måste köra på egen hand ibland. Svängde in på Ica på hemvägen och inhandlade frukt till mig och Martymart som kommer ikväll, vi ska göra fruktsallad och spela spel. Spelidén har i och för sig inte presenterats än för min älskling, men jag ska allt prata mig varm för TP! Men först och främst ska jag plugga filosofi, och det är minsann hög tid att sätta igång med det. Adjö!

Det här inlägget har ingenting att göra med Harry Potter. Det är bara det, att jag tror att Emma Watson (Hermione) kan vara en av världens vackraste kvinnor!




Onsdagseftermiddag

Tillbaka i stugan efter ha varit på följande exotiska platser: skolan, Tyresö centrum (absolut värt ett besök, KappAhl ska inom kort få uppta en tredjedel av hela ytan) och slutligen gymmet. Och så i Aros bil förstås, eftersom hon är grym nog för att ha skaffat körkort idag på första uppkörningen! STORT GRATTIS! Nafsar på



och njuter av en fullständig tystnad, bortsett från datorns stillsamma surr. Funderar på att anmäla mig till någon form av stödgrupp för Personer Med Allvarlig Grad Av Rödhet i Ansikte Efter Träning, med tanke på att det börjar kännas sådär halvkul att vara den enda på gymmet som spatserar runt med tomatfejja. Det råder inga som helst tvivel om att jag skulle kunna användas som stoppljus i trafiken.


Psykopatlåt

Alltså jag gillar ändå den här låten. Den är lite psykopatiskt sensuell på något vis. Känns typ som min låt om Martin skulle lämna mig. Han har ju faktiskt egentligen ingen aning. Vissa psykopatiska drag behöver inte ens synas för omgivningen, utan kan ligga dolt under ytan i flera år! Jag, å min tur, vet ju faktiskt inte heller, kan bara hoppas på att han är OK i sin sjukjournal. Nu blev det ett ganska konstigt spår vi flöt in på här, helt utan någon särskild bakomliggande orsak.




Just nu skulle jag allra helst vilja befinna mig på gymmet, men får hålla mig tills imorgon. Vet inte om jag hinner med klippningen också? Glömde bort att vi slutar senare nu på onsdagar än tidigare med det nya schemat. Irriterande, när jag väl får för mig att göra något så känns det alltid omedelbart så akut, trots att jag inte ägnat det någon tankemöda innan! Well. I think this is an end. Kan ju passa på att skicka en massa elektronisk kärlek till Issa också♥

Hårplaner

Alltså till våren ska jag skaffa mig en ny stil. Åtminstone färga håret (ljusare så att det blir närmare min naturliga hårfärg) och skippa fejkburret. Imorgon ska jag klippa mig. Hohajaja, ska ringa och boka så jag får min favorit ♥Simon♥.


Lauren Conrads hårfärg är ungefär vad som rör sig i mina tankebanor! Jag har alltid trott att jag är narturligt mörkhårig, men efter att ha tagit min en titt i gamla fotoalbum märkte jag att det var total osanning.


Asgarv!


Studiedag!

Hallelujah moment imorse när jag till min förnöjelse kunde sova uuuut ända till halv elva! Slappade på morgonkvisten tillsammans med Martymart tills vi vid ett hade bokat tid på Tyresö Hälsan för att se om någonting behövde åtgärdats gällande hans sår i pannan, men det var lugna puckar. Han ser numer ut som Harry Potter, sanslöst hur långt den killen är beredd att gå för att få mig på gott humör! Åkte seda in till stan och både åt lunch och fikade. Köpte även med mig Solsidan-boxen hem, ensamma kvällar är räddade! Svängde in på gymmet på vägen hem och körde spinning, jag och Fellan var i god tid för att hinna ta våra platser på scenen som varit upptagna i flera månader nu. Fatta att jag kände styrkan spridas! Nu ska jag slänga mig in i duschen så att Martin vågar sig på den utlovade massagen. Kram!






Godnatt!

Säsongspremiär för Solsidan, jag menar, kvällen kan ju inte bli annat än bra! Ett extra plus i kanten blir det ju förstås nu när Martin går in i duschen och tvättar av sina fötter. De var alldeles svartfläckiga och jag fick givetvis en smärre hjärtinfarkt eftersom jag fruktade att han låg för döden. Vi märkte dock till min lättnad att det gick bra att skvalpa bort fläckarna med lite vatten! Nu ska jag gå ner till köket och skiva några blodapelsiner och lägga i en skål tillsammans med ett gäng russin, mmm! Eftersom jag har studiedag imorgon tänkte vi förlänga kvällen med en film, nu börjar det verkligen kännas att min HP-samling befinner sig hemma hos familjen Westman. Ska plåstra om och vara extra gosig med Martin, som nämligen var med om en vansinnesvadslagning sent igårkväll. Efter att ha konsumerat alldeles för många öl och tagit några shottar för mycket, gick min käreste, i utbyte mot en kebabtallrik, med på att bli slagen i huvudet av en kille med meriter i thaiboxning. Filmen finns för den intresserade både på facebook och youtube, men jag rekommenderar inte att se den. Mår fortfarande dåligt av att se blodet sippra ner för min idiotiska pojkväns vackra ansikte.


Hahaha, hur extremt roligt var det inte i dagens avsnitt när Ove skulle närvara vid frieriet?!


Thelma Houston!



Kan inte sluta lyssna!! Alltså jag lyssnade konstant hela vägen till jobbet idag, den är helt makalöst fantastisk! Men varför, när jag lyssnar, bygger jag upp en bild av mig själv i Idol? Har ett helt dansnummer klappat och klart om någon är intresserad!

Söndag och lite resumé av helgen

På uppmaning av min mest trogna läsare, lovade jag att skriva så fort jag kom hem från jobbet! Har varit en urusel helg, bloggmässigt sätt, förstår att ni är besvikna. Antar ni att jag har haft ett liv? Det skule man allt kunna tro, men där drog jag er allt vid näsan! Jag har jobbat både igår och idag, gått upp i gryningen och därmed försakat allt som kallas helgfrid (om det inte är ett ord, så borde det vara det). Fredagens bestyr blev som väntat väldigt mysigt, som allt jag gör med min fina älskling som jag är supermegakär i! Innan bion drog igång tog vi ett glas vin respektive öl i Söderhallarna och med jazzmusiken i bakgrunden var det väl nästan så att vi frågade om pensionärsrabbat. Filmen var helt ok, men antagligen är det något fel på mig och Mart som inte förstod dess egentliga storhet. Medan vi satt och fnissade, satt de övriga och storböla. Där fick vi minsann skämmas! Vidare på lördagen, så vankades det släktparty hos mig och folket hade redan anlänt innan jag själv hade gjort det. Blev en myskväll med mina fina kusiner. Vi hade bland annat en storsamling i min säng framför Shan da man på youtube, han är legendarisk! vanligtvis får jag spasmiska besvär av att vara för nära för måna människor på samma gång, men kanske har jag efter att ha passerat 18-årslinjen vant mig av med den skadan och jag kunde därför tryggt gosa med mitt sällskap.

Nu har jag, som sagt, precis anlänt från jobbet. Dagen förflöt utan nämnvärda bekymmer. Kanke var jag dock lite väl ivrig på att få komma hem, för när jag sprang (notera sprang) till bussen föll jag pladask på en isfläck med näsan i marken och fick skamset gå på bussen som alla verkade ha sett min lilla olycka. Ikväll kommer min snygga pojkvän hit, ni anar inte vad den killen gör mig lycklig!

Ibland önskar jag att jag vore mer som min fina vän Aro



Snart jävlar är det äntligen över


1+1=1. Marty, I love you!

Friday imorgon och min första, ordentliga helg som 18-åring nalkas! Det är nästintill skamligt att jag inte ska hänga på något hippt uteställe, beställa drinkar (eller alright, who am I kidding? Tequila!) i baren och dansa tills fötterna blöder på dansgolvet.. Men å andra sidan, vad är väl inte ett helgjobb på Coop? Ska jobba där varannan helg tills Issa blir frisk och kry igen. Jag stortrivs och känner mig redan som en inbiten varuplockare och kassörska. Skämtandet med kunderna går det fortfarande sisådär med, kanske ska sluta försöka mig på rollen som lustigkurre under arbetstid. Hur som haver, planerade precis in morgondagens kvällsbestyr med min pojkvän. Vi började svamla om bio, varpå han utan tvång erbjuder sig att se en kärleksfilm. Skeptisk, men hoppfull av denna uppoffring, undrade jag då om vi även kunde på en svenskproducerad film. Svaret var förvånandsvärt jakande! Så håll i hatten, för imorgon bär det av till Svinalängorna på Söder!



Verkar för övrigt bli en hektisk dag imorgon: skola, träna, hälsa på Issa, laga middag... Åh tusan också, måste komma på något festligt att laga! Hörs later, puss♥


Någonting om min nördiga sida, inpräntad sedan barnsben

Gick hem efter första lektionen, som anat. Tror dock att det hela grundades i min förbannade trötthet, för nu när jag är utvilad så känner jag mig inte alls särskilt sjuk längre! Har hunnit med att ta tag i mitt jobb (städa huset) samt läsning. Att läsa är verkligen underskattat, förstår inte människor som inte tycker om det! Jag har alltid varit en hejare på att läsa, minns särskilt när jag och min klass under lågstadiet besökte biblioteket i Tyresö centrum. Jag vill impa lite extra på läraren och skulle bestämt låna hem inte mindre än 34 böcker. Läraren var alldeles salig och lyckades övertala alla mina klasskamrater att ta några av mina böcker i sina ryggsäckar, för att dela på summan av min nördighet. Det var ett buttert och stånkande led av elever som traskade Wättinge gårdsvärg tillbaka igen. Längst fram spatserade dock jag, glad i hågen, och läraren, sprängfylld av stolthet, för historiens skull hand i hand och låtsades inte om klagotjuten bakom oss. ♥Det var vi, böckerna och världen♥

Sick giRl

Ack, den arma sömnen hade svårt att belägra sig i min utmattade kroppsboning ännu en natt. Är förmodligen på god väg att dessutom bli sjuk, så just nu befinner jag mig i en djup sänka, vore trevligt om någon kunde fiska upp mig. Måste ju träna idag?! Undrar om jag kan ta mig igenom skoldagen, tror banne mig jag har feber till på köpet! Ljuva klagosång. Hem till soffan, en stor kopp te, en varm filt och se på Bröderna lejonhjärta (West har lånat hem alla mina Harry Potter-filmer, håhåjaja ja mycket ska man ju ångra). Mer troligt är kanske att jag sätter på Toy story 3, om pappa fått ordning på elektoniken. Han har nämligen varit i shoppartagen och inhandlat en ny teve samt en blueray-apparat, och till den alltså TS3. Trots att jag inte tror att någon i familjen sett tvåan eller uttryckt en förkärlek till ens ettan.


12 jan 2011

Fy fasiken, fick bara 4 timmars sömn inatt - det har verkligen känts av idag... Hur som haver, kom jag precis hem från centrum där jag varit med min mormor på presentjakt! Ska som sagt firas i helgen av släkten, och mormor ville att jag själv skulle få välja ut något fint jag önskar mig. Hittade tyvärr inget, så det blev en fika på Espresso House istället! Gick loss på lite småprylar från H&M också, ni vet sådant som är lika nödvändigt som tråkigt att köpa? Mascara, puder, strumpbyxor, kajal... Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig en kopp kaffe, ta mig en bit After Eight och läsa igenom några projektarbeten. Vi ska opponera varandras arbeten på fredag! Senare ikväll kommer min älskade pojkvän hit.

Dagens bussfärd med älskade killar! Vissa kanske tycker det är gay att de sitter i varandras knä? Inte då ♥






PS: Extra kärlek till min fina vän Issa. Tänker på dig!

Tisdagsmys!

Kom precis hem från en supermysig kväll tillsammans med Issa, Tove, Jessica och Aro. Vi slog oss ned på La Cucaracha vid Medborgarplatsen. Jag åt paella med skaldjur och saffransris samt lax-och scampispett! Ett glas vitt på det då, vuxenpoängen skramlar! Superdupergott var det, tänker absolut ta med mig Martin dit någon gång! Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och försöka få tag i min älskling innan det är hög tid att gå och lägga mig! Upp halv sju imorgon, kommer bli vidrigt. Puss och godnatt alla finisar!




En av två rätter






Omotiverat.

Sitter och halvdör på Etik och livsfrågor med huvudvärk och en tom mage. Om 40 min är plågan över och då bär det av in till stan. Ska äta middag vid Medborgarplatsen med tjejerna, mysigt! Ska givetvis beställa in vin för att dra varje fördel jag kan av att vara 18. Hörs ikväll, puss!

Den underbara helgen!

Alright! Lördag. Asladdad hela dagen. Vid sjusnåret gick startskottet för kvällen och inleddes med middag med 20 fina, fina vänner. God mat, underbart sällskap och alkohol (mamma och pappa var belåtna med Det stora steget att hälla vodka i bålen). Blev bortskämd med jättefina presenter: presentkort på H&M, choklad, smycken, orkidé som passade perfekt i mitt rum, stor ros, superdupergullig ram med texten Love varifrån det liksom hängde tre ramar, ridtur för mig och Martin, vinflarra, underkläder samt en MEGAFON! Hur sjukt grymt är det inte att ha en egen megafon?! Ser verkligen fram emot att använda den, är stensäker på att den kommer vara till stor användning i framtida äventyr och andra spektakel. Issa, Fellan, Grims och Dave låg bakom den kanonpresenten! Enligt utsago är det två presenter som ännu inte anlänt från fjärran länder än, jag väntar med spänning! Vid elva åkte vi in till stan, jag var hypertaggad och redan i farten (kanske var det någonting bra att min dricka blev konfiskerad av säkerhetsvakterna på tunnelbanan). Blev insläppt kvart i tolv och vid skiftet från lördag till söndag stängdes musiken av och mina underbara vänner sjöng Ja må hon leva för mig. Därifrån tog tequilan övertaget, men jag kan med eftertryck ändå säga att det här var en av sjuuuuuukt rolig kväll! Vid halv fem delade jag och fina Pontus en taxi hem. Då har jag hunnit hamna i bråk med två konfliktsökande tjejer, tappat mobilen i toaletten och dansat skamlöst dåligt uppe i DJ-båset med Erica hela natten. I sängen väntade Martin på mig, som den makalöst underbara pojkvän han är och efter att ha ätit lite rester från kvällens mat somnade vi tryggt i varandras armar.













Blev faktiskt lite rörd. Fy satan vad fint det är! Världens finaste vänner!

Igår, söndag, den riktiga födelsedagen var jag och Martin helt sega efter kvällens bravader. När familjen kom in och sjöng vid tiotiden var vi fortfarande lite runda om fötterna och totalt ur balans. Vi slappade hela dagen, myste i sängen, kollade på film och åt god middag med mina päron och bror. Till huvudrätten serverades jag rödvin som den stora tjej jag numer är! Fick jättefinapresenter även av familjen: pengar till en resa, Evfa Attling-armband, skjorta från Levis och tvålar från Bodyshop. Henriks present var att vi två ska gå på bio och äta middag tillsammans någon dag! Gullunge! Näst på tur står släkten, ska firas på lördag!





18-åringen checkar in!

Så har första skoldagen på sista terminen på gymnasiet kickats igång med en fetsmäll! Nu ska jag åka till gymmet med Fellan och köra spinning, när jag kommer hem får ni veta om min helg som 18-åring! Är asnöjd, den har varit underbar!!!


NU JÄVLAR SMÄLLER DET!!!

ÅHHHHH JAG ÄR SÅÅÅÅÅ LADDAD INFÖR IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!! Nu är det miiiiiiiiiiiiiiin tur!! Förstå hur lycklig jag är! Först middag med fina barn och sedan UTGÅNG!!!!!!!!!! Åhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Fram tills nu har jag gosat och myst med min älskling. Vi tog en sväng till centum också där vi fikade på Espresso House. ♥♥♥♥♥♥Jag har världens bästa pojkvän♥♥♥♥♥♥


Sista fredagen som sjuttonåring!

Wtf. Blev dödstrött efter middagen och vaknade precis upp igen. Överladdad inför imorgon? Antagligen, herre jösses vad glad jag är! Blir ett sånt extremt fånigt ögonblick när jag kliver in (på klubben? krogen? vad säger man?) bara, men det är en smäll jag får ta. Ser veeeeeeeerkligen fram emot morgondagen! Nu ska jag äta glass i sängen och se om det är något bra på teve. Annars blir det Sagan om konungens återkomst!

Inleder dagen med ett träningspass

Nice att mitt alarm gick igång halv åtta. Skönt att jag vaknat två gånger under natten av att 50 ton snö rasat ner från taket. Mitt tak över uteplatsen på baksidan har för övrigt kollapsat. Ligger i sängen och äter frukost framför Nyhetsmorgon, demonstrativt avståndstagande från vardagsrummet eftersom jag är i fight med mamma. Hon har nämligen brett ut hiskeliga dukar över borden jag och mina vänner ska sitta vid imorgon (när jag ska firas *ler stort genom min vrede*). Hoppas folket inte vänder i dörren av fasa. Fy satan vad jag längtar förresten! Imorgon kommer alltså 20 personer hit på middag och senare kring elvatiden ska vi dra oss mot stan för att jag vid tolvslaget, den magiska övergången till ett liv som 18-åring, ska kunna träda in i på the dancefloor! Vet inte riktigt vart vi ska ännu, jag är ju ett riktigt blåbär så jag får lita på mina vänners omdömen. I vilket fall, är jag övertygad om att det kommer bli den bästa kvällen på länge! Kan inte ens förstå att det är sant, jag är snart 18.

Alright läsare, jag ska strax hoppa i träningskläderna och åka till gymmet. Förhoppningsvis är det lugnt såhär förhållandevis tidigt på dagen, men man vet aldrig såhär efter nyår. Det är så roligt att följa utvecklingen! De första veckorna i januari är gymmet alltid proppat med nya, målinriktade personer som nu jävlar ska ta tag i sina liv och antingen bygga upp spinkiga kroppar eller göra sig av med sina 100-pannorsstämplar. I takt med tiden droppar dock dessa personer av, och lagom till mars är den vanliga ordningen återställd. Samma visa varje år!

Appropå schizofreni

Gollum i Sagan om ringen påminner mig om Fellan. Inte så värst mycket till utseendet, men det här med personlighetsklyvning! Mellan sjuan till nian låtsades vi att Fellan var schitzo och att hon då ibland blev en räv. Det var en fånig lek som jag inte kommer ihåg alls hur den ens skapades, men i vilket fall så spred sig det här och helt plötsligt var Räv känd över hela Tyresö. Alla hajade dock inte att detta var påhittat. Så sent som för några månader sedan frågade en bekant mig om hur det gick med Felicias schitzofreni. Öhh? Va? Undrade jag. Ja, men hon blir ju en räv ibland, svarade den andre gravallvarligt. Men alltså, det var ju ett skämt? Sa jag förbryllat. VAAAAA? Utbrast en tredje person. Det har jag alltid trott på!

Jag undrar två saker. 1: hur kan detta ha nått öronen på folk vi på den tiden inte ens kände? 2: hur i hela fridens namn kan folk ha gått runt och trott att Felicia, på riktigt, ibland tror att hon är en räv?! Och utan att ha frågat henne om saken, utan istället i det tysta varit övertygade om att hon lider av en allvarlig psykisk störning?


This is not Felicia


Sådärja

Hemma. Bitter. Halkat var och varannat steg från bussen. Som tur är har mamma bakat bröd i alla fall, förstå lyckan att komma hem till den doften efter att ursinnigt tänkt att nu är sista måttet rågat denna vintersäsong, nu jävlar tar jag en sista minuten och smiter härifrån och fyfan snöar det en endaste flinga till så ska jag personligen bärga all snö från Sverige till Norge! Har i alla fall haft en vääääldigt mysig dag inne i stan med mamma. Jag köpte en svinsnygg jacka från Mango, adjöss kära vinterjacka som givit mig psykiska besvär den senaste tiden! Tog en långfika på John Chris och snackade om allt möjligt. Mammatid är underbart! Jobbet gick också bra, förutom att jag klämde fingret i toalettdörren. Trodde till en början, smått hysterisk, att jag fått stelkramp.

Nu ska jag titta på film i sängen, som jag förhoppningsvis somnar framför. Eller varför ljuger jag? Jag kollar aldrig på film själv, blir depressiv. Saknar sällskapet av min pojkvän! När man väl har vant sig vid att nästan jämt sova med någon blir det svårt att sova ensam. Sicket bekymmer va? Man kunde ju ha det värre. Godnatt alla fina!

5 jan 2011

Nice. Kom nyss hem och äter någon form av middag (fil och smörgåsar, kanske inte direkt vad man kallar middag?). En satans tur att jag inte missade bussbytet vid Norra, men det är väl alltid kul att vänta en extra halvtimme förstås? Fick jobba med en supertrevlig tjej idag, så timmarna flöt på riktigt bra. Hann dock komma på kant med en äldre dam som förargade sig riktigt inte att det var mitt fel att hon hade beslutat sig för någon slags medeltidsdiet där det enda som inhandlades var samtliga varor från gröndisken. Ursinnigt och högljutt beklagade damen sig, och varje gång jag var tvungen att fråga vad i allsin dar det var jag hade framför mig på rullbandet, höjde hon med ett föraktfullt leende ett krokigt finger och väste "det kanske du ska se till att lära dig". Fick verkligen sätta på mig skamhatten, men som tur var så lugnade hennes man generat ner henne och jag kunde tacksamt behålla en liten del av min stolta hållning till nästa kund.

Nu ska jag se om det går något bra på teve (såg just på reklamen att säsong 2 av Solsidan börjar snart, lycka!!!), annars ska jag nog sova. Imorgon blir det tidig uppgång, jag och mamma ska hänga på låset till MQ:s dörrar eftersom vi tycker det är asballt att som medlemmar få vara där en halvtimme tidigare än alla andra. Blir med andra ord en shoppingdag och därefter jobb, hörs efter det!


Soffpotatis

Ändrade planer! Henrik var tydligen "sjuk" (men har inte hört honom hosta eller snora en enda gång) så det blev tyvärr inget Naturhistoriska. Istället har jag, Martin och Henke slappat i soffan framför Sagan om de två tornen. Nu ska jag strax bege mig mot bussen, ska som sagt jobba. Blev ett extrapass imorgon också.


Till våren ska jag fan i mig hyra häst och rida ut i skogen! Red ju trots allt i tio år innan jag slutade!


8 månader med Marty!

Vaknade tillsammans med Martin upp till vår 8-månadersdag! Sjukt lång tid egentligen! (Jag älskar dig, Martin) Nu ska jag strax in till Naturhistoriska med min familj, vi ska se på utställningen om Antarktis och en film på Cosmonova! Tyvärr är jag extrainkallad till jobbet på Coop senare, så det blir väl lite stressigt. Kommer hem vid elva ikväll, kanske hörs då♥


Filmdag!

Åhhh har precis tittat på Sagan om ringen, fy fasiken vad den är grym! Alltså Boromir, vilken krigare! Och Legolas, som jag var dödskär i som yngre och hade stora planscher på inramade i rummet... Arwen, så satans vacker, och Aragorn, mmmmhhhh! Måste se tvåan och trean igen snart också. Visste ni att de tygligen ska spela in en till film, den som egentligen borde ha föregått trion? Boken En hobbits äventyr ska ligga till grund! Längtar, den boken är riktigt bra!




Ikväll blir det mer filmtittande, jag och Martin ska på pardejt med Felicia och Philip nämligen! Philip åker hem imorgon, så då räknar jag med att åter ha kontakt i vanlig bemärkelse med min bästa vän igen.


You make me feel like I'm the only girl in the world

Godmorgon! Älsklingen sprang precis iväg till bussen, ska iväg och luncha med sin mor och syster. Vi har haft en mysmorgon tillsammans, förstå hur skönt det är att ha honom tillbaka igen! Imorgon firar vi 8 månader. Stört. Nu funderar jag på om jag ska väcka min bror och sätta på en film eller något i den stilen. Har försökt ge både danska Hollywoodfruar och svenska New Yorkfruar en chans, men de programmen höll sjukt låg nivå, så får hålla ut till nästa säsong av svenska Hollywoodfruar istället! Idag fyller för övrigt Frederika 18 år, yeyy, snart kan vi dra ut och fira tillsammans♥

Förresten sitter jag och lyssnar på Gimme Gimme Gimme. Jag och Fellan håller på att förbereda något. Mantlar. Eld. Överraskning. Det kommer bli grymt!


Dag 28 - Det här saknar jag

VÄRME!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allvarligt talat, är så in i helvete trött på vintern och kylan nu så det inte är klokt! Ska bli helt fantastiskt framåt vårkanten när man kan gå klädd i tygskor och en jeansjacka! Stört hur mycket snyggare man dessutom är under våren och sommaren än under vintern. Nu är man mest röd om näsan, klumpig i sin vinterjacka och allmänt ytlös. Ska aldrig klaga på värme mer i hela mitt liv, inte ens när jag är fastklämd på tunnelbanan mellan två personers stinkande armhålor! Åhhh, soool..........


Det efterlängtade mötet

Hellooo! Har precis ätit middag tillsammans med min bror, oxfilé och potatisklyftor fixade vi fram sådär på en höft, mamma och pappa har tagit in på hotell, vill inte spekulera kring orsakerna. Idag åkte jag och min älskling in till stan efter att ha legat och myst ett bra tag, underbart! Var på jakt efter en jacka, men fann återigen inte någon. Helt spontant mötte vi sedan upp Felicia och Philip och lunchade tillsammans på Muffin Bakery. Askul, Martin har velat träffa Philip i evigheter, så det blev ett kärt möte. Åkte därifrån vidare till gymmet för att hinna med mitt spinningpass. Irriterande med vikarien som inte pallade 70 min utan ville bryta efter typ 40, tur att gruppen var på henne. Nu ska jag klä på mig och invänta Martin som är och träffar sina vänner. Blir filmkväll med chips och choklad och en massa gos!

Värd söndagseftermiddag!

Efter att jag hade tränat blev jag skitseg, så har legat raklång i soffan sedan dess och kollat på Norska Hollywoodfruar i sällskap av en godispåse. Den norska versionen är inte alls lika bra som den svenska, de känns liksom alldeles för betagna av sitt Hollywoodliv och sina pengatillgångar. Fötterna är så långt bort från jorden som man bara kan komma på något sätt. Men jag kommer ändå sätta på ett till avsnitt alldeles strax.... Om några timmar kommer Martin!


En vecka kvar tills jag fyller 18!!!!!


Martins homecoming!

Igår kväll åkte jag iväg till Trollbäcken och hem till Jim där det var hålligång. Svinmysig! Kvällens höjdpunkt var när Niklas, överförfriskad, ringer sjukvårdsupplysningen för att han fått röda utslag över hela kroppen (en rationell kunde ju göra kopplingar till den hela flaskan Kapten han hade hällt i sig). Han var övertygad om att han blivit blodförgiftad.






Här stängde Niklas in sig. Jag och Issa tryckte mot dörren för att lyssna och spela in det sjuka samtalet. Fyfan fick ont i magen av allt skratt

Nu har jag nyss ätit frulle nere i vardagsrummet tillsammans med päronen och Henke, men Henrik hade bråttom iväg till sin tränings såhär på morgonkulan. Jag själv ska också träna idag, usch har blivit alldeles för lite av den varan under den här veckan. Nåja, är det lov så är det! Annars är dagen inte spikad ännu, förutom sena kvällen som är reserverad åt min älskling som kommer hem idag! Han åker direkt till mig från Arlanda! Längtar♥

Dag 27 - Min favoritplats

I Martins famn. I sällskapet av mina vänner. "Anywhere is paradise, when your with the ones you love" som Stefan Andersson sjunger om. Annars älskar jag Varberg, London och New York. Stockholm också. Finns en jättemysig klippa vid vattnet här i Nyfors också, som är satans mysig. Min egna säng när jag är riktigt, riktigt trött. Köket när jag är utsvulten. Mitt rum när jag ska plugga. Beror helt enkelt på!

Nyårsdagen

Satans skit också, kom nyss hem från jobbet utsvulten som en varg och stoppade i mig två smörgåsar på 4 röda. Nu gör min mage in i helvetes ont! Menmen, värre har man varit med om. Har alltså tillbringat nyårsdagen at work, jäkla tur att jag ens kom i tid eftersom klockan inte ringde imorse. Ännu en fördel med att vakna tidigt av sig själv! Sista dagen jag jobbade, nu blir det jullov för fulla muggar! Perfekt tills min älskling kommer hem imorgon också! Gick helt ok förutom att jag såg ut som Ronald McDonald i alldeles för lite smink, svullna röda läppar, fläta med typ tre stycken hårstrån i (resten föll ut utan att jag orkade rätta till det). På det luktade jag säkert som ett as i munnen också, hade ingen tandborste hos Issa där jag sov inatt. Sexy bitch i kassan med andra ord, fick inga ragg så att säga.

Första dagen på 2011 -nytt år, nya möjligheter som den gamla klyshan lyder! Gårdagskvällen började riktigt trevligt hemma hos Issa med oxfilé och potatisgratäng. När de andra tjejerna drog vidare till Ambassadeur, åkte jag, Felicia, Philip och Aro hem til Fell och räknade in det nya året tillsammans. Jag önskar att jag kunde sätta punkt där, för dittils var kvällen supermysig. Jag får dock för mig att jag minsann ska åka över hela Stockholm på fest, så i snöstormen kämpar jag mig iväg till Gullmarsplan där stackars Issa möter upp mig och därmed lämnar sin lyckade kväll på Amba. Vi inser snart det totalt ovärda i att åka. Att jag såg ut som en flykting gjorde väl sitt till. Velar angående huruvida vi ska åka till en anna fest på närmare håll eller inte. Beslutar oss för att inte dra vidare och åker hem till Issa och kollar på Sex and the city. Härmed riktar jag ännu en ursäkt direkt till dig Issa, men också ett litet tack för att du ställde upp! Lärdom av 2010 års nyårsfirande: håll dig till en, ursprunglig plan. Åk inte hit och dit. Var på en plats.

Synd att jag inte tog några bilder igår, alla var riktiga puddingar. Kanske dyker upp något från någon annans kamera!


RSS 2.0