Hejdå igen!

Godmorgon! Sitter och äter frukost framför datorn, mamma och pappa har dragit ut sladden till teven och DN skickas till Varberg istället för hit, så det finns inte så mycket annat att göra. Nu ska jag packa ned det sista och förbereda mig för avfärd. 12.10 går tåget mot Göteborg där jag får byta till tåget mot Varberg, irriterande att det inte finns direkttåg dit längre! Längtar verkligen. Ikväll ska jag ÄNTLIGEN se sista Harry Potter-filmen. Jag skäms så mycket över att jag inte kunde gå på premiären!! Min bror och min ena kusin är lika stora fan som jag så de är helt okej med att mina HP-glasögon och min trollstav är nedpackade. Jag är såååå taggad!!!! Antar dock att en tår kommer fällas när eftertexterna börjar rulla. Sista filmen. Sista. Känns som om mitt hjärta brister.

SF Bio: Harry Potter och dödsrel..del2


Summerdays happens so fast

Hej readers! Så varmt det har varit idag, suttit som ett plåster vid mitt Nivea solskydd hela dagen och kletat på frenetiskt. Är så extremt kladdig för tillfället. Jag har den typiska nordiska hudtypen som dels blir fräknig och dels inte alls kan hantera sol. Det är verkligen en utmaning att smörja in mig, för det räcker med att man missat en ynka liten fläck för att den ska bli knallröd. Nu har jag tröttnat på att bränna mig och kan lätt förbruka en solskyddsflaska per solig dag. Soft blir det i Asien i vinter. Kanske ska hyra en liten rackare som kan springa bredvid mig med ett parasoll?

Idag har jag hur som haver hängt med Fellan, fikat hos mormor med Sara och varit på återbesök hos kiropraktorn. Var bara 2 mm sne, så nu är jag snart återställd igen och kan börja träna ungefär som vanligt. För tillfället sitter jag ute på baksidan och läser Den perfekte mannen i ett försök att förskjuta städningen och packningen. Imorgon åker jag till Varberg! Min familj och resten av släkten är redan där nere, så jag och Sara tar tåget tillsammans och ska stanna i lite över en vecka. Ska googla på om det finns några klubbar i närheten!


Varberg


Fiket på fästningsterassen


Allsång på Skansen!

Underbar kväll! Vi började med att köpa med oss mat från café Fåtöljen i Slussen (för att vara noga åt i och för sig killarna Subway) och sedan tog vi båten ut till Djurgården. Allsången var som alltid fantastisk! Vi (eller i alla fall jag) sjöng för kung och fosterland och dansade i fin armkrok till Ohoj. När Allsången var slut så fortsatte vi in på Skansen och kollade på djuren. Såg världens sötaste lodjurs-unge! När vi slutligen kunde slita oss från sälarna som blev den sista anhalten så svängde vi in på dansbanan och dansade foxrot (?) och bugg med pensionärerna fram tills dess att Pontus pappa kom och hämtade oss. Nu har alla lovat att öva på dansmovesen till nästa gång, vi ska ha en hel buggkväll! Sjukt roligt, annat det än de den vanliga dansstilen man försöker sig på ute på klubben.
















Sommar

Vaknade precis från en oplanerad powernap och är fortfarande trött. Behöver kaffe, men har ingen mjölk, och svart kaffe tycker jag inte är någon direkt höjdare. Idag har jag äntligen träffat min Felliflue, vi tog bilen ut till slottet och satte oss på bryggan med jordgubbar och vindruvor. Där satt vi i godan ro till Coop akutringde Flue och beordrade henne att ögonen böj infinna sig på jobbet, och då var det bara att packa ihop och snabbt som tusan åka hem igen. Då gick jag till Ica, för tredje gången med avsikten att köpa frimärken till de ännu opostade vykorten från Barcelona, och för tredje gången kom jag hem med allt annat än just det. Slappade lite med en bok innan jag alltså somnade.





Nu ska jag ta en dusch och fundera på om det är värt att ta mig till Ica för att handla mjölk. Och frimärken förtstås. Ikväll ska jag på Allsång med Issa, Pontus och Daniels! Älskar allsång. Jag har faktiskt spelat in den gången jag sjöng i mikrofonen till en gammal dänga då han programledaren-vad-det-nu-är-han-heter kom fram till mig där jag tryckte allra längst fram vid scenen. Idag får vi nöja oss med platserna längst bak, men det blir mysigt i alla fall!

Tillägnat Lina

Hej bloggläsare, speciellt Lina! Jag vet att du åker till New York idag men kanske får du ändå möjlighet att läsa det här. Nu kommer nämligen....... mitt boktipsinlägg!!! Anna tipsar med andra ord!! Me gustas att läsa, så i synnerhet på sommaren blir det en hel del böcker. Här kommer några av mina supertips ni bara inte får missa! *Hoho*

1. Harry Potter (var ju faktiskt tvungen att ha med dem, för även om filmerna är grymma så är böckerna tusen gånger bättre)



2. Samtliga av Marian Keyes (skrattar alltid högt)



3. En dag av Davis Nicholls (läste den nu i Barcelona och den var så sjukt bra! Förutom att den var extremt rolig så var det en fin berättelse)



4. Samtliga av Emma Hamberg (återigen.. sjukt roliga).



4. Säg det inte till någon av kathy O´Berine (en vidrig berättelse baserad på en sann historia om en flicka som blir utsatt för övergrepp av den katolska kyrkan)



5. Samtliga av Camilla Läckberg (Sveriges i min mening bästa deckarförfattarinna)


I'll be there for you, cause you're there for me too

Verkar som om det är nattugglan själv som sitter här, den riktiga Anna skulle väl vara dödstrött vid det här laget? Hur som haver har Manda precis flytt sin kos efter ett efterlängtat möte. Vi har mest suttit och pratat i flera timmar och gått igenom allt som har hänt under tiden vi har varit ifrån varandra. Hade saknat henne en aning, så det var verkligen på tiden!

Annars idag har jag varit ute på en powerwalk (jag måste återta löpningen snart eftersom jag lovat att delta i Bellman-stafetten för mitt nya jobbs räkning. De har enorma förväntningar på mig) samt varit med Issa. Nu har jag ju vant mig med hennes konstanta sällskap, så jag kommer imorgon och väcker dig då Issa?

Nu ska jag städa rummet (det går inte att somna i ett kaotiskt rum) och sedan krypa ned i sängen. Haha. Varför säger man "krypa ned i sängen" egentligen? Det är väl inte en människa som faktiskt kryper fram? Man sätter sig ju typ först och utvecklar utifrån den positionen en liggande ställning, inte sant? "Hoppa i säng" är ett annat felaktigt uttryck, det är sällan man faktiskt gör det. Hoppar alltså. Men nu är det kanske inte så roligt längre att slå hål på gamla goda uttryck. Adjöken, vi hörs imorgon♥

Barcelona!

Hola guapos y guapas! Tillbaka i Suecia igen efter en underbar vecka i Spanien tillsammans med min fina Issa. Har haft det fantastiskt, resans enda minus var maten (det bästa vi åt var falafel) och möjligen vädret (men vi fick ändå tre heldagar på stranden så jag beräknar mig själv som nöjd). Vi har delvis upptäckt staden och givit oss i kast med de obligatoriska turistsysslorna, och delvis festat på Barcelonas grymma klubbar som ligger precis vid havet. Opium är att rekommendera, särskilt på tisdagar då det bjöds på chokladfontän med fruktspett! Har verkligen träffat så många intressanta människor, alltifrån underliga ryssar till hotellägande armenier. Vi har vandrat i timmar, åkt cykeltaxi, solat, badat, skaffat oss en svit, blivit erbjudna att skaffa oss en karriär inom prostitutionsbranschen, dansat så att svetten rann, trott att vi blivit kidnappade av en taxichaufför trots att vi inte blev det, haft kvällspicknick vid hamnen, gått med i ett Hare Krishna-tåg och så vidare och så vidare.

Kom hem inatt och åt då nära en hel liter fil, utsvulten och längtande. Martin väntade på mig i sängen med tända ljus som den sanna pojkvän han är. Längtar redan lite tillbaka, Barcelona var så bra! Och till alla er som i all vänlighet kom med så många varningar om väsktjuvar att jag höll på att storkna, så kan jag meddela att jag klarade mig undan från rån. Kan ha att göra med att jag till största delen av tiden behandlade väskan som ett barn i en babysele på magen.


La Rambla


Min coola vän


Jag är livrädd över hur sjukt spinkiga mina ben ser ut!!


Ett glas cava på vår takterass var inte helt fel!


Sviten vi lyckades snacka till oss dårå


Häng på takterassen once more


Posaren


På stranden, som ni förstås ser


La playa som vi spansktalande säger


Stormen sista dagen, toalt galet!


Myspys

Det blev jag, Martin, Issa och Henrik igår. Vi körde Med andra ord, tecknet och charader fram till typ ett, så kuuul! Charader är definitivt underskattat!





Älskar att Henrik är med i gänget.. Nu har jag så här på morgonkulan varit ute och powerwalkat. Idag ska jag fira min kusin Lina som fyller 16, men ska även försöka få in en träff med Manda och Fellan. Måste packa klart också..... Imorgon åker vi!!


Spelkväll!

Det blev Dyvik i alla fall idag, synd att det var rätt så molnigt men man kan inte ha allt här i världen. Blev årets första dopp (här i Sverige dårå), förvånandsvärt varmt i vattnet!





Annars har jag varit ute på en pw och varit hos mormor idag. Nu har jag och Martin precis varit på Ica och handlat inför ikväll: lax till middag och lite annat smått och gott till senare. Tänkte ha en liten spelkväll, Issa kommer över och kanske även Felicia och Frida (?), eventuellt Pontus också. Vi ska köra Med andra ord, världens roligaste spel! Blir alltid helt tokig när man kör den, det går liksom inte att inte skrika till slut.. Har faktiskt varit orsaken till att en person började gråta när vi var på samma lag, jag är en tuff lagkamrat som hatar dåliga förklaringar eller när den andra personen inte fattar det uppenbara som jag själv förklarar.

Godmorgon!

NEEJ, jag ska ju åka ut till Dyvik idag och bada!! Så är det helt vitt på himlen... Fasiken. Funderar på att ta en PW innan Martin vaknar, men vid närmare eftertanke har ju Issa krossat mina fötter så det kanske inte går. Jag har blåmärken, Issa. Apropå Issa så packade jag inför Barca igår, snart åååker viiiiiiii♥


Haha ett stört gäng:


Voldemort glatt leende bredvid Harry? Bara en äkta HP-nörd fattar det roliga.

Harry Potter in my heart

Summer days = busy girl = no update (förstår att ni känner er bortglömda, oälskade och förvisade).

Idag, denna strålande underbara fantastiska sommardag, har jag gjort något Hemligt, njutit av solen tillsammans med min älskling (som älskar att förstöra för mig när jag solar) samt ätit middag på Söder i sällskap av Emma. Efter middagen, en sallad som inte var mycket att hänga i julgranen, så promenerade vi genom Gamla Stan och fram till NK för att kolla på Harry Potter-utställningen!! SÅ COOLT, det är liksom Harrys riktiga kläder! Fatta att jag kände närvaron? Var alldeles betagen av denna storslagenhet, alltså min kärlek till Harry Potter växer för varje dag som går. Jag blir mer och mer besatt! Det är liksom en helt annan värld som jag onskar att jag levde i!

Skulle vilja ha HP-maraton ikväll, men eftersom Martin är på väg hit så antar jag att det inte riktigt blir så. Nu ska jag återgå till baksidan, äta melon och rotfruktschips med la familia och vara lycklig över att det är sommar!


Tack JK för att du har förgyllt mitt liv!!

Sommar i Stockholm är inte fy skam

Åhh, vilken underbar dag! Har hängt med Frederika i några parker inne i stan och njutit av den helt sjuuka värmen! Nu känner jag mig som Sveriges ofräschaste människa, men har kastat i mig en smoothie och ska snart hoja iväg till ett Hemlig möte utan att ta en dusch innan. Cykel är så underskattat, det går så fort!! När det Hemliga är avklarat så tror jag att jag ska svänga in på Time och hyra med mig en film, ikväll ska det mysas med min älskade pojkvän♥


Lill-lördag vare va?

Heeeeemma.

Idag har jag åstadkommit en hel del saker. Började med det hemliga, fortsatte med lite solning på baksidan i ett tappert försök att jobba på brännan (den bruna) och åkte sedan in till stan för att möta Issa. Vi shoppade lite (inte för att jag direkt storshoppade, blev en almenacka haha gud vilken tant jag är, men allvarligt vem vill shoppa i fint väder?) och sedan så anmälde vi oss som blodgivare i Skanstull! Issa har sedan dess gnällt om en smärta i sin arm, men eftersom hon lyckats stampa sönder bägge mina fötter i fyllan och villan nu under dygnets sista timmar så känner jag att vi ligger lika. Eftersom Issa överdriver så ligger jag i och för sig långt före henne på smärtskalan om vi ska vara petiga. Och rätt ska ju vara rätt som jag brukar säga. Eller borde börja säga. Hur det nu än var, så åkte vi tillbaka in till stan precis när vi anlänt från den. Grillkvällen undrar ni, ja nej det blev tyvärr ingen på grund av dålig uppslutning. Så vi åkte till Sommar istället, drack några Xider och ett glas rosé, innan vi gjorde upp en ny plan som gick i stöpet vilket innebar tidig hemgång. Mötte Saras amerikanska syster på bussen hem, så någon tur bar det ju ändå med sig!

Nu ligger Henrik i min säng och väntar på att vi ska ha syskontime och titta på något kul på teve. Ska sminka av mig, borsta tänderna innan jag tror att jag ska överraska med ett avsnitt av SATC. Godnatt Tyresö, Stockholm, Sverige (och alla i fjärran länder som med största säkerhet översätter min blogg i google translate).

Okristligt tidigt.

Jag vill gå och lägga mig!!!!!!!!!!! Kolla klockan. Jag är så trött så att jag inte ens är hungrig på frukost. Tror till och med jag får skippa den, är så hunrig att jag bara mår illa. Aja, back in the house om några timmar igen. Blev för övrigt ingen löprunda igår. Jag bergsklättrade med Issa istället, tvingde henne att bära mig över ett träsk där jag furktade ormar, var vilse i skogen i tag innan vi hittade ut och gick och mötte Flue. Häng med bästa vännerna kanske vägde upp för mitt förlorade träningspass. Men då måste jag ut idag. Om jag hinner, har massor med planer för dagen. Först det hemliga, sen stan med Issa, bli blodgivare, grilla hemma hos Pontus med klassen.

Nu ska jag försöka få i mig lite kaffe åtminstone.. Hörs senare♥

Tidsfördriv för dig och mig

Vädret är allt lite lömskt, för trots att det ser grått och mulet ut så är det satans varmt! Idag har jag påbörjat en bok av Camilla Läckberg, powerwalkat till centrum med Martin och Henrik för att lämna tillbaka hyrfilmerna, powerwalkat till Fårdala och hängt med Flue och slutligen powerwalkat hemåt igen. Tänkte ta mig en löprunda senare, men jag vill nästan inte. Kul när jag upptäcker att kondisen är som bortblåst? Först och främst tror jag att jag ska fortsätta läsa. Eller skriva nåt. Jag vill komma på en riktigt bra idé, och sen bara skriva, skriva, skriva. Egentligen skulle jag förstås allra helst vilja förbereda mig inför en utekväll på Sommar, men jag ska upp med tuppen imorgon i ett hemligt ärende så det går nog inte. Måste dit till helgen!!!

Almedalsveckan sommar 2012?



Jag vill till Almedalsveckan nästa år för en politiksemester! Vill någon följa med?

HP-obsession

Godmooorgon! Filmen True Grit var helt sämst. Hade filmkväll med Martin och Flue och vi fick verkligen anstränga oss för att inte stänga av den. Så, rekommenderas icke. Just nu sitter jag i soffan och kollar på gamla, hederliga 7th heaven. Hur många år kan den serien ha gått nu? Upptäckte för övrigt igår kväll att HP har premiär 1 minut över 12 på natten till den 13:e. Jag missar med typ ett dygn!!! Fasen. Jag, och en massa andra utklädda HP-fans. Finns ingen situation som jag trivs mer i!


Emma Watson, en av världens absolut vackraste kvinnor!

Klick, klick, klick, klick

 

  

Gillar att medan andra sitter inne på nelly.se, hänger jag på adlibris.se och handlar böcker. Men mitt mål är att ha en komplett Harry P-samling med alla böcker på svenska (done), engelska (snart klar) samt franska (inte en enda). Sen så tillkommer ju de där extraböckerna också, ska ju köpa en om djuren. Jag♥HP

FILM

Alltså filmen Fyra år senare hade jag HÖGA förväntningar på, men den var inte alls så rolig som jag hade trott. Visst, vissa repliker var assköna, men inte alls den hysteriskt roliga komedi som jag hade hoppats på. Ikväll får det bli True Grit, den lär vara bättre!



Har så många filmer jag vill se!!! Nästa gång blir det nog King's speech och Burlesque. Förresten finns det en nackdel med min resa till Barcelona om precis en vecka. JAG MISSAR PREMIÄREN AV SISTA HARRY POTTER-FILMEN!!!! Hur kunde jag vara så otajmad?? Annars ska det bli så soft att åka dit, det är ju jag och Issa, ska bli jätteroligt! Bra med lite sommarvärme också kanske, här hemma lever ju hösten tyvärr fullt ut.

Söndagsmys

Idag har jag träffat Saras familj från USA! Blev en spontanfika, slängde mig på cykeln och kom dit i det närmaste svettig, redo att göra mitt första intryck. Men åh, så underbara de var! Hade jag fått veta med garanti att jag skulle få komma till en sån familj, då hade jag definitivt också åkt på ett utbytesår! Men de har lovat mig att jag ska få komma dit och rida i bergen, hehe. Annars höll jag mig i stort sett till planerna, i alla fall delen med att klippa mig. Inte så fasansfullt kort, folk märker ingen skillnad. Byta frisör?

Nu ska jag och Martin ha filmkväll med mango, melon och chips. Ska kolla på Fyra år senare och True Grit. Blev ett litet missförstånd mellan mig och kassören så krävdes det en cykeltur alldeles nyss och en gratis hyrfilm. Nu ska jag bara försöka skaka av mig brorsan och så är jag redo för MYSTIME!!!!!!!!


Snällhet

Godmorgon mitt herrskap! Sitter i soffan med Henke och slötittar på någon film på Canal+, laddar upp de sista bilderna från USA och tänker på att jag idag faktiskt måste klippa mig. Det går inte att skjuta upp det längre, trots att jag just nått en ganska bra längd på mitt hår. Idag är annars en dag då jag helst skulle vilja titta på en massa filmer, eftersom jag i stort sett aldrig gör det så har jag liksom missat alla de här titlarna som alla andra har sett och lovordar. Detta ska jag dock inte göra. Ska nämligen bli blodgivare idag hade jag tänkt mig. Åh, vilken god människa den där Anna är, tänker ni nu. Både världsförälder och blodgivare!! What a girl!!! Måste bekänna en sak. Ifyllningsblanketten till Unicef världsförälderfond ligger fortfarande kvar i skrivbordslådan, orörd. Jag ska fylla i, har liksom bara inte kommit mig för än! Kände att jag behövde ventilera mig angående det, det tar lite på mitt samvete. I SF var jag å andra sidan en exemplariskt fin person. Det vimlade nämligen av tiggare där, och en dag när jag precis hade varit ute och shoppat och hade händerna fullproppade med kassar så kom en smutsig man fram och bad om en dollar. Jag reagerade knappt, kollade inte ens, fortsatte gå längs med gatan. När jag kommit en bit drabbades jag hur som helst av en sån panik, för herregud vad hemskt det kändes att där gick jag med alla mina kassar utan att ens ha en dollar över till honom. Som det nu var hade jag precis köpt två yoghurtar, så jag sprang tillbaka med den ena i högsta hugg med tanken att jag skulle skänka den till honom. När jag kom fram var han tyvärr inte kvar. Men så att ni vet. Jag är en snäll människa.

Oh those summer nights

27 grader idag, ja men tack för kaffet! Har legat och slappat på baksidan och läst Anne Frank's diary, varit med Issa vid Barnsjön, velat strypa Henrik som verkade ha haft kål på min datorn (men för tillfället funkar den igen) och ätit hemmagjorda crabcakes! Just nu håller jag på att försöka reda ut var jag ska gymma i höst, inte lätt när alla har sina sommarscheman uppe. Har fått jobb förresten, har glömt bort att säga det! Grattis till mig själv! Den 9 aug börjar jag på CanalDigital, så det känns stabilt. Har dock alltså bekymmer gällande träningen. NÄR ska jag träna? Jag vill ju gå på gruppass, spinning och core. Verkar som om det blir svårt. Slutar sju på vardagarna, förutom på tisdagarna då jag inte släpps fri förrän NIO. Och jag som alldeles nyss satt och pladdrade om att jag skulle ha så mycket fritid till hösten, all tid i världen minsann, skulle både skriva en bok och öppna egen HP-butik i Gamla stan. Vissa idéer får läggas på hyllan ett tag. Det gäller dock icke träningen. Träning is my thing♥


Ikväll ska jag mysa med Martin på klipporna i Nyfors! Han är så fin, min Martymart. Mongo. Men fin.


Glad tjej i SF


Le matin

Morsning korsning! Det hände just något historiskt i fam Nordlanders hem: mamma och pappa vaknade för cirka 10 min sen! Jag utgick ifrån att de var ute och promenerade när jag vaknade till ett tyst hus, men till min förvåning upptäckte jag att de inte ens gått upp från sängen. Och de är världens mest morgonpigga (ser varifrån jag fått den egenskapen ifrån). Igår hade jag det hursomhelst väldigt trevligt! Vi åkte till Sommar, var min första gång där och jag äälskade det! Satt ute hela kvällen, drack Xider, dansade, pratade. När jag och West beslöt oss för att tänka på refrängen och ta bussen hem igen, så missade vi tunnelbanan med 30 sek, tog en taxi till Slussen, men missade bussen ändå. Så vi chillade i Slussen ett tag, tills nästa buss kom, Martin hoppade på i centrum och så åkte vi tillsammans hem till mig och sov. Men inte förrän jag fått mig en nattmacka!

Idag ska jag antagligen klippa mig, hua hua, det kommer innebära page igen eftersom håret är fasansfullt slitet. Varför har jag inte tjockt, fint hår som av naturliga skäl höll sig långt och glänsande??

Träffa vännerna!

Ska fixa iordning mig lite snabbt nu och möta upp Manda, West, Malin och Liza för att sätta oss på någon uteservering inne i stan (förlåt Issa). Mysigt, undrar om jag slutar svettas tills dess? Helt sanslöst det här. Nä, ska sminka mig nu och sätta på mig någonting annat. Henrik var helt förvirrad när han la märke till att jag hade på mig jeansshorts. Det är verkligen inte min grej. Tror det har att göra med min hårfärg faktiskt.

I never really cared until I met you


Du är allt man kan önska sig!

Om ni nu råkar få något som ni undrar över..

Jag och min mobil ligger just nu i en tuff strid. Jag, å ena sidan, vill att min mobil ska lyda och ringa upp den personen jag ger order om att ringa och skicka sms till den person jag avser att sända mina meddelanden. Mobilen, å andra sidan, vill helst leva loppan och göra precis som den själv behagar. Det här har inneburit en del obekvämligheter för min del. Min senaste dispyt med mobilen innebar just att någon (och inte Martin) fick en innerlig kärleksförklaring.

FREDAGSUPPDATERING

Jag avlider alldeles strax av värme, svettas ihjäl. Vaknade vid TOLV idag (måste höra ihop med jetlagen) och har sedan dess städat huset. I cirka 40 grader. Apropå jetlag har jag en rolig historia. Jätterolig verkligen!!! I vintras var Martin i Egypten och när han kom hem var han jättetrött. Han: det måste vara jetlagen. Jag: men älskling... Det är en timmes tidsskillnad. (Själv lider man för närvarande av 10 timmars förvridning av dygnet).

HEHEHE. Förutsätter att ni alla vrider er av skratt just nu!

Nu ska jag duscha i iskallt vatten, ta avsked av min älskling och sedan möta upp Fellan och Issa. Fellan hängde jag med igår, men Issa har jag inte träffat på två veckor nu så det ska bli fantastiskt. Känns som om jag varit borta i evigheter! Längtar dock tillbaka till USA en smula!


På hotellet i LA. Gillar snubbens gångstil bakom oss!




RSS 2.0