"Too much love will kill you"


Hey beautiful day!

Godmorgon alla fina! Har varit uppe sen åtta (ogillar att sova länge! Tycker att man ska fånga dagen) och sysselsatt mig med diverse bestyr, som huvudsakligen gått ut på att städa och rensa garderoben. Man har så mycket kläder man verkligen aldrig använder, men som ändå får ligga kvar "utifall att"! Har nyss ätit frukost på altanen och läst Dagens Nyheter (evigheter sen jag läste tidiningen känns det som, jag som annars läser dagligen). Gillar min lilla egna morgonstund, det är viktigt att kunna ta vara på sin ensamhet också! Idag ska jag träffa Manda och kanske Maggie, men bara fram tills tre för vid fyra sätter jobbet igång igen. Positivt är i alla fall att jag trivs väääääldigt mycket bättre på mitt nya donken än det gamla, människorna (både gäster och "kolleger") är så mycket trevligare!


Skön outfit i Alanya.. God I miss it!!!

I just can't get enough

As mentioned, katastofal bloggare under sommarperiod! Jag ska ändå göra mitt yttersta för att upprätthålla en någon sånär uppdatering för er, mina kära, om nu detta förfaller vara önskvärt (även om jag egentligen mest skriver för eget intresse). Jag jobbar rätt mycket, och den tiden jag inte gör det försöker jag fylla med underbarheter (påhittat ord), såsom pojkvän och vänner. Har jobbat stängning idag, så kom inte hem förrän drygt en timme sedan. Stängning = städning, en tämligern svag sida hos mig. (Moppa....??).

Nu ska jag sova (längtar gränslöst efter Marty, som i och för sig säkerligen inte längtar särdeles mycket efter mig, eftersom att jag inte längre enbart är en snarkande (?!) val, utan även en hostande).

Hade förresten en underbar midsommar, here's some pictures:












Me and my biggest love

Midsommar!

Glaaaaad midsommar allihop! Jag ska (trots att jag är aningen sjuk - förkyld) ha en underbar dag! Firandet börjar vi ett-tiden med familjen och våra vänner. Mamma och henness vän Elisabeth åkte till Nynäshamnn igår för att handla bland annat fisk och kött, så jag längtar verkligen efter lunche! Dessutom har mamma nyss gjort iordning chokladdoppade jordgubbar, mmmmm!! I eftermiddag ska jag till min pojkvän (som jag älskar så mycket!!!!) och fortsätta firandet avec mes amis. Ikväll blir det - om förkylningen tillåter - fest! Hoppas ni får en trevlig dag!


Keep u informed

Jag är en usel bloggare på sommaren, I beg your pardon. Har under de senaste dagarna jobbat, träffat Nisse och Maggan, varit på en liten tillställning hemma hos Jonte samt varit med min älskade pojkvän. Idag njöt jag av en ledig dag tillsammans med West och Mand på min baksida. Svenskarna tjatar om hur varmt det är, and I'm like yeahyeah..... I just say Al! I vilket fall somnade jag och Manda helt utslagna i min säng vid fyratiden så stackars Anna knatade (uttråkad?) hemåt. Två timmar senare (men ändå inte speciellt mycket piggare) åkte jag och Mand till centrum och åt kebab respektiver sushi.  Nu har jag nyss visat ett - censurerat - bildspel från Al för mam&pap. Resten av kvällen ska jag ligga i min säng med mina pringles och choklad och titta på Vänner!

Ändrade kvällsplaner: Vara med Elin och Felaj vid Barnsjön!

SATC

HOoooohooo kom nyss hem från jobbet. Jag är antagligen världens mest usla McDonalds-arbetare eftersom jag fått en ny anställning på Nybrogatan (lugnare än Cenralstationen) vilket var en ganska tydlig pik. Efter kommentaren "du har jobbat i en vecka va?" kändes mitt antagande också rätt så berättigat. I vilket fall gillar jag Nybrogatan, har redan fått två kompisar, yeyy! Nu ligger jag i soffan med Hänkyboy och tittar på Satc (nej han är inte gay, det är bara det att rollen som storasyster ger mig vissa privilegier, så som att bestämma över honom). Ska snart gå och lägga mig, börjar 11 imorrn! Loooooooove♥

Alanyaaaa (Alors danse)

Hemma från en - med några undantag - underbar vecka i Alanya! Den här resan tillhör definitivt det roligaste jag gjort och alla tjejer önskade att vi bokat 2 veckor istället för 1. Vi bodde helt utmärkt - precis vid bargatorna och med utsikt över havet. Det har varit omkring +35 varje dag, och vi har gått upp 8 varje morgon för att njuta av dagen (vilket innebär kring ynka 3 timmars sömn/natt). Vi har solat, badat, åkt bananaboat, ätit god mat, shoppat och prutat, träffat underbara människor, dansat, sjungit oss hesa, m.m, m.m. Kvällarna var speciellt roliga, herregud vilket bra drag! Ofta förade vi lite på våra hotellrum innan vi drog ut på klubbarna. Det var en sån himla bra stämning, ohhhhhh I looooved it!! Vår favoritklubb blev Doors, där det mest var skandinaver och där det spelades mycket svensk musik (givetvis Svennebanan och Boten Anna).

Tyvärr var vi med om mindre tråkiga saker också - praktiskt taget allt det som man blir varnad för innan en sån här resa. Jessica och Felicia blev slagna av turkar (som verkligen gått ner sig i mina ögon, deras kvinnosyn är så förunderligt skev) och jag själv blev förmodligen drogad sista kvällen och fick åka ambulans in till sjukhuset. Låg med dropp hela natten samtidigt som mina underbara vänner vakade över mig (tack tack tack för att ni tog hand om mig!). Händelsen känns så surrealistisk att den är svår att ta till sig, men jag kan bara vara tacksam över att det trots allt gick så bra som det gick.

På Arlanda mötte min underbara pojkvän mig och vi åkte hem till mig och sov, gick inte upp förrän fem på söndagen.. (Jag älskar dig, tack för att du kom till flygplatsen älskling!!!!!)

Vill berätta såååå mycket mer om resan, men antar att detaljer skulle göra den här texten lite långrandig. Nu ska jag i alla fall strax in till jobbet (orolig, har gjort nagelförlängningar vilket är strängt förbjudet....) PUSSIS!!!!





(fler bilder på facebook)


ALANYA HERE WE COME!!!!

Har nyss sagt hejdå till min älskade pojkvän (i love you i love you i love you) och är också nyduschad. Ska packa in det sista i resväskan för snart...............DRAR VI!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhh det ska bli så sjukt roligt, vad jag längtar! Vi hörs om en vecka, take care and think of me! ÅHHHH JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!!!


Turn the light off

Heyy! Håller på och fixar lite smått med packningen, har absolut ingen koll på om jag har för mycket eller för lite kläder eller om jag över huvud taget fått med det absolut nödvändiga. Ikväll ska jag först ha bye-bye-dinner med min älskade familj och såklart säga hejdå till mormor. Senare ska jag träffa mitt resgäng för lite tagg och jag avslutar med att mysa jättejättejättemycket med min älskade pojkvän som jag är så kär i och kommer längta ihjäl mig efter!!! Pussissssss

Ännu en efterlängtad återförening!

Imorse vaknar jag hemma hos Marty av ett panikartat telefonsamtal från min bv Manda "Vad göör du, kom nuuu, jag åker snaaaaart!!!!! WESTIS ÄR HEMMA". Fick slita min från min underbara pojkvän och kastade på mig kläderna. Osminkad, svettig och senare också blöt av regnet kämpade jag mig för första gången på 9 månader (om vi bortser från en gång då jag var där på middag) hem till min underbara Anna Westman som lämnat Michigan och kommit hem. Det går inte att beskriva den lyckan jag kände när hon öppnade ytterdörren och kastade sig i min famn! Tess, Manda, Maja och Nea var också där så jag hann säga hejdå till resgänget som just nu sitter på planet till Ayia Napa (res säkert mina älsklingar!). Så underbart, har varit med West i flera timmar nu. Ofattbart! Det är så dubbelt allting, precis som jag nämnde igår; samtidigt som vi har varit frånskilda hur länge som helst, känns det inte som om någon reell tid har förflutit. Jag är så rakt igenom lycklig över att ha dig hemma igen my love, så typiskt att jag åker imorgon! Åh how I love you!!

Bilder från igår (stulna med fräckhet från Ericas blogg)








VÄLKOMMEN HEM MITT HJÄRTA!

Åhhhhhhh här sitter jag och bokstavligen talat ler! Har precis träffat min kusin som alltså varit borta 10 månader som utbytesstudent, och även som om det känns som en evighet är det ändå som om ingen tid förflutit. Det var jag, hennes familj(er) och några vänner som spänt stod och väntade på Arlanda. Min mage var så himla nervös och jag hoppade till varje gång någon kom från passagen med en vagn full med väskor. Vi hade laddat upp med Välkommen-hem-skylt och obligatoriska Sverige-flaggor och fick lite publik när vi inför videkameran satte igång med ramsan " GE MIG ETT S - S - GE MIG ETT A - A osv). Och så kom hon..... Alla började att skrika och stod där som om förlamade och bara stirrade på henne. Slutligen (eller okej, det kändes som allt gick i slow motion så antagligen redan efter ett par sekunder) bröt jag transen och kastade mig om henne. Åhh min älskade kusin, det var världens underbaraste kram!!! Såklart gick det inte att hejda tårarna heller, åhh vilket fantastiskt känslosamt ögonblick! När hon hälsat ordentligt på alla och vi fått krama henne tusen gånger om (och givetvis, klämt på hennes numer gigantiska, sexiga röv) så åkte vi vidare och åt. JAG ÄR SÅ GLAD, GLAD, GLAD!! Min underbaring is home again♥♥♥♥

 


HATA 30-TVÄTTAR!!!

HELVETE NU HAR EN AV MINA KLÄNNINGAR KRYMPT OCKSÅ, SOM JAG KÖPTE ENBART FÖR ALANYA FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN ÅHH MÅSTE IN OCH KÖPA EN NY HOPPAS DEN FINNS KVAR!!!!!!!!!!!

Godmorgon!

Godmorgon alla fina♥


Jag har ätit frukost för en stund sedan (min mage formligen står ut) och är nu i full färd med att packa inför resan om ofattbara 2 dagar! Usch, känns som om jag lagt fram alldeles för mycket, måste definitivt sålla. Det enda som ligger säkert just nu är ♥♥♥♥♥solhatten♥♥♥♥♥.

Om några timmar ska jag till Arlanda för att hämta min kusin, herreguuuuuuuud vad jag är spänd!!!!!!! Tio månader sedan sist vi sågs, helt sanslöst! Jag längtar, längtar, längtar, längtar!!!!!!


Varför är inte också jag 18 och får hänga på krogen med de andra barnen?

Har bara varit hemma ikväll, jätteskönt i och för sig med tanke på att det känns som om jag inte umgåtts med min familj på evigheter! Ja, lillskiten är ju visserligen på bal (eller ute och dricker vid den här tidpunkten, hua hua) men åtminstone jag, mam och pap har fått en efterlängtad kväll! Vi har ätit choklad, druckit vin/fläderdricka (av principsskäl är jag endast tillåten att lukta på deras vin... Mina föräldrar är riktiga vinälskare så jag har faktiskt lärt mig en del av dem gällande druvor och så vidare appropå någonting oklart) samt tittat på film. Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sova! Will miss company though, men om jag somnar snabbt så klarar jag nog av det! Massor med kärlek, pusspuss till alla där ute som vill ta emot mina pussar!


Det finns inget finare än kärleken


Skolavslutning!! SISTA SOMMARLOVET!

Hellu all my loves♥ Idag var det alltså skolavslutning (trots att jag missade hela "cermonin" på grund av en panikartad flykt hem i jakt på solskydsfaktor). The gang åkte till Tyresö Slott och hade picknick, jättemysigt trots att det var lite väl windy. Vid tre åkte jag in till jobbet och stod vrålhungrig i tre timmar och serverade mat till troligtvis mindre behövande. Kom nyss hem efter att ha beundrat min stilige bror som ska på bal idag. Suttit och ätit praliner med mam&pap nu samt mottagit min sommarpresent (fickpengar till Alanya + trisslott - 50 kr klirr klirr - underbart, I love you and will miss you parents!!!).

Ikväll ska jag antagligen vara med min underbara pojkvän, såvida inte han bokat upp något ruggigt kul. Och vet ni.... Imorgon......... DÅ KOMMER MIN FANTASTISKA SARA HEM!! HERREGUD!! ÅRET HAR FLYGIT FÖRBI!!!! JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!!

 






Heyyyy

Min pojkvän tittar på tuttar. Så jag bloggar. Kom nyss hit, har varit i farten hela dagen: skola (slappt slappt förutom en franskapresentation som gick alldeles lysande), häng med Mag/Nisse/Oscar, fika och käk i centrum med Mag/Mand/Malin och därefter some chill out with Mandy my love. Inte för att tjata men......... VI DRAR SNART!!!! Dock inte till samma ställen, men ändå. Idag fick jag 5 pantflaskor av henne. Det var snällt, jag tjänade en tia. Varför låter jag som en luffare? End now. Ska slita Mart från sin distration.

PS: GRATTIS DAVID MY LITTLE HEART!♥♥

Come, join me at the top, it's quite lonely up here!

(Skojsam rubrik) YEYY JAG FICK MVG I MATTE, så nu väntar jag med spänning på idrottsbetyget.... Måste komma på en underbar belöning till mig själv om jag lyckas få alla MVG:n i år igen (*belåten harkling*), för då kommer jag bli odrägligt stolt!! Ibland är jag en lika dålig vinnare som jag är förlorare. I alla händelser, så har jag haft en sammalagd skoltid på ca 10 min idag. Trots det kom jag inte hem förrän en dryg kvart sen, har hängt kvar med lite olika muppar (of course with Mag steady by my side). Ska strax till jobbet (hakorna i golvet nu?) och kommer därifrån bege mig till Viktor där det ska befinna sig några underbaringar♥

Jag idag på lektionen:


Living la viva loca

Håller på att prova lite kläder inför Alanya, och när jag nyss stod där halvstupa in i garderoben slog tanken mig att herregud vilka totalt meningslösa köp som delvis fyller den! Några paltor hänger ta mig fan med prislappen kvar, försena för retur. Dessa saker inhandlas undantagslöst när jag befinner mig i akut klädpanik, då det är extra riskabelt att förhasta sig. Ni vet när man tänker att "satan, den sitter lite slappt i ärmväcket, och jorå minsann, lite lång är den också.. Men det kan man lätt sy upp! Nja, inte en tiopoängare direkt, men köper jag den inte nu så har jag inga kläder! Jag kommer nog gilla den!"Irriterande. Mycket irriterande. Plagget sys aldrig upp och inte tusan gillar man det bättre några veckor senare heller. Det jag är mest nöjd just nu när jag tittar in är i vilket fall min solhatt. No matter what you say, den är gorgeous! Längtar tills söndag.... För vet ni? Då har jag vaknat till min första morgon i Turkiet! Gissningsvis blir det mycket tjat nu de sista dagarna, men nu är det nedräkning! YIIIHA!


iiihhh

Åh här sitter jag och surfar runt på olika kliniker gällande min ♥bröstoperation!♥ Visste ni förresten att man kan genomgå ett "venusbergslyft?"? Hehe.  Har mailat till tre olika kliniker och frågat hur långa väntetiderna är, ska visserligen inte göra det förrän om ett halvår men det är lika bra att vara ute i god tid! Det finns så otroligt mycket information angående olika typer av implantat, komplikationer, förberedelser, efterbehandling... Jag har velat operera mig sedan sexan... CAN'T BELIEVE IT'S HAPPENING! Min dröm-18-års-dag: Jag rullas in i operationssalen, rädd, nervös, överlycklig, ångestkvävd, exalterad. Rullas ut cirka en timme senare, rädd, nervös, överlycklig, ångestkvävd och återigen exalterad. Vid min säng står min familj och närmsta vänner  och sjunger Ja må hon leva (eller Ja må hennes tuttar) samtidigt som de sträcker fram en tårta som är formad som två gigantiska bröst... Hihihihihih okej lite overkill, men jag är så förväntansfull!!!!!!!!!! (Men nu ska jag inte prata mer om det, höga förväntningar raseras så fruktansvärt lätt. Det är lättare att utgå från en ganska plan nivå!)


It's just that... perfection can't be a real thing

Heyy you! Kom hem för ungefär en timme sen, Marty skulle iväg och jobba! Ska jag också om ett par timmar, inte så värst laddad tyvärr. Innan dess ska jag göra klart en matteuppgift och fördmodligen även Itsen stor kopp kaffe till det! Det var kul igår, men av någon anledning var jag ensam på toaletten i ungefär en timme av någon ytterst mystisk anledning. Jag tror att jag halvsov, men är inte säker.




Ett fullständigt nyktert inlägg

Ber om ursäkt för mina omogna fasoner - vara full på bloggen, nu börjar det knaka i fogarna minsann! Anlände just hem från Marty, äter lite lunch och ska lägga mig i sängen och titta på Vänner. Igår var en underbar dag, som ni förmodligen uppfattade. My love tog studenten och jag och Maggie fick åka med hans flak (tack tack tack älskling, det var skitkul!). Längtar redan till nästa år igen (även om jag inte kan fatta att jag snart börjar trean...).

Ikväll är det chillkrök med some nice people som väntar, woooooho!









1 månad idag älskling♥


heeeeeeeehe

helllu /nykrare tjej

har just smällt i mig en pizza och känner även för att lägga en (om ni fattar) cuz I feel like shit. Ska iväg till min älskling nu, taggar inför fest imorrn istället! Hoppas ni får kul (och att slutskivan suger.... hihi förlåt men jag är avundsjuk). MASSOR MED PUSSAR

 

yiihaaa

Helvete, här sitter jag lite småfull och har just pratat med les parents........ Min älskling har tagit studenten idag /grattis mýb baaaaaaaaaaaabe) ich jag och Mag åkte med hans flak, woooooooooooooooooohoooo crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IKVÄLL SKA VI FESRA PUSSS PUSSS




Cuz I'm right there where I belong


Lovely dayy

Åhh percecto dag ♥ Var först i skolan - that's lovely eftersom jag får vara med mina älsklingar. Fick dessutom träffa min sanslöst fina pojkvän i sin studentkostym, åh I am a happy girl! Vid halvtvåtiden åkte jag och min bror in till stan för att shoppa (kom nyss hem... yeyy vi plöjde - fick bland annat med mig en giant solhatt som jag avgudar!). En stadsrunda passade utmärkt med tanke på min ostiliga bränna som inte bör utsättas för solsken inom de närmaste dagarna. Runt fem pausade vi och promenerade till Muffin Bakery och åt middag tillsammans med Fells, Nima och Jessica, utsökt!






Baby, heaven is a place on earth

Bion igår var ju underbar, tycker verkligen att den dåliga kritiken är obefogad! Man blir så inspirerad av deras kläder, vänskapen, New York-livet... Väntar på att mammas kompis ska komma över med SATC-boxen till mig, I will have some very cosy nights henceforth!

Idag var jag inte i skolan, kyldes ner rejält igår kväll när vi missade bussen och kom hem vid tvåtiden... Vaknade upp med världens halsont och har känt mig sådär hängig hela dagen. Har pluggat och solat lite (bad bad bad don't wanna talk about it, men det var väl på tiden att årets första bränna anlände så att jag kanske slipper den i Turkiet). Vid tretiden begav jag mig ytterst motvilligt mot jobbet, känns som om jag praktiskt taget bor där nu för tiden. But hey you.... Jag serverade Anna Bergendal som vann Melodifestivalen! Ett ceasarsallad utan kycklig skulle hon ha minsann med en lightcola - i min åsikt en tämligen meningslös beställning. Nä nu ska jag ner och mysa med familjen och morbror♥




Dagens look!


.....HEJ KYLBALSAM!


Plans

Ikväll blir det Sex and the city med tjejerna, woho hoppas den är bra! Men först: choklad, läsa och middag!



Det är bara det...

... ATT DET ÄR 11 DAGAR KVAR!!!!!!!


Godmorgon!

Yees, jag behövde inte gå upp så tidigt! Ska strax gå till skolan nu, Martin har redan gått. Har en ganska kort dag om jag inte missminner mig = perfekt, med tanke på att jag har tre ämnen att plugga på i eftermiddag. Jag ska förhoppningsvis på bio ikväll med tjejerna och se Sex and the city, men det är förutsatt att jag är klar förstås...

Just nu är jag förresten sjukt sugen på en extra stor latte........ Puss nu ska jag gå till bussen!


RSS 2.0