VALBORG!!

Nyss genomfört ett bib-test i skolan, så sitter här i sängen lagom fräsch....... Har varit en jättemysig dag hittils, hade ett långt hål där jag och Issa åkte in till stan för att betala vår resa (Maggie följde också med i släptåg). Ääääääntligen börjar det närma sig avfärd till Alanya baby, fan vad kul det ska bli!!

Nu ska jag ta en dusch och eventuellt locka håret. Fortfarande helt oviss om vad jag bör ta på mig till festligheterna senare ikväll, så ska väl ta mig en titt i garderoben också. Längar tills ikväll! Assugen på mitt kött, min halloumi och min bbq-sås............... KÖR HÅRT IKVÄLL PARTY PEOPLE!






Hee hee

Åh yeah, ut i åskan och spöregnet för att sova hos en snygging! Hörs imorgon my dears♥


Blääääääääääääää...............

Die matte B, die. Två tråkiga timmar åt skogen, nu lägger jag ner. Ska besöka Ica och köpa middag tills imorgon (Valborg) när vi tjejer ska grilla hemma hos Freud! Någonting köttigt + hallomi (stavning?) blir det, ska väl låta sig väl smakas tillsammans med en liter vodka heeeeeeeee he. Längtar som en galning, ASTAGGAD! 

Bilder från förra Valborg:


(Felicia, är du blond?)


(Mitt huvud ser ut att vara inklippt)

(Ingen särskild kommentar)


Aa men tjena!

Done med första dagen på nya jobbet! I början skulle jag bara svansa efter en person som stod i kassan och lära mig efter vad hon gjorde (vilket resulterade i att jag ständigt var i vägen för alla andra och bara kände mig allmänt störig). När det blev lite lugnare fick jag ta över kassan i alla fall! Gick faktiskt över förväntan, blev omhändertagen av jättegulliga tjejer så jag lärde mig en hel del. Dock kan jag inte: vara snabb, vika en Happy Meal-box, förstå vad vissa säger, cirkulera glassen rätt, fixa med specialbeställningar (för att göra en lång lista kort). Kom i princip nyss hem och har världens huvudvärk, antar att det har med tempot och värmen där att göra. I vilket fall verkar jobbet verkligen ROLIGT, I think I will love it!! Nu ska jag hoppa i mina nya sovshorts jag köpte innan jobbet tillsammans med Freud (perfekt att hon också invigde sitt nya jobb inne i stan idag, så att vi hann fika på Waynes innan!). Tänker lägga mig i soffan och titta på teve or something. Pusskalas!



Sp08a´s huvudsakliga karaktärer

Jag älskar ju min fina klass och ni hör ofta pratas om den här i bloggen. Nedan följer en beskrivning av min klass stjärnor förkortat till några få rader:

Fredrika/Freddie/Freud/Fred m.m. : Den här tjejen är helt underbar! Hon är förmodligen en av jordens snällaste människor och har dessutom en förmåga att alltid kunna få mig att må så fruktansvärt bra. Hon har ett sjukt sinne för humor och älskar allt som har med mat att göra, vilket vi andra alltid hånar (naturligtvis med kärlek). En typisk Freddie-kommentar är "vilken SMAK ska vi ha på läppglanset?" - notera att hon inte bryr sig om färgen. Freud är allt som allt en riktig glädjespridare och givetvis en av mina allra bästa vänner!

Magdalena/Maggie/Mag/Maggan m.m.: Precis som Fredrika, en av mina allra bästa vänner. Maggan är helt sinnesrubbad och totalt galen! Hon har uppskattningsvis tre "jag": ett normatl, ett psyksjukt och ett med starka gubbinslag (men har trots sin själskluvning en enad färgsprakande personlighet). Maggie är i vissa åsikter mer som en kille än en tjej och hon älskar sin katt över allt annat på jorden. Maggie är en tjej jag litar på till 100 % och som jag såklart kan diskutera allt tillsammans med.

Nils/Nisse: Nisse är en given fjärde part i mitt, Maggies och Freddies gäng. Nisse är precis en sån där killkompis alla tjejer vill ha! Perfekt att disktera såväl killar som tjejer med. Världens underbaraste och alltid en stämningshöjare med sina störda skämt som huvudsakligen vi i klassen förstår oss på. Nisses störa kärlek i livet är hemlandet Finland, som han ihärdigt försöker sälja in hos oss som världens bästa land!

Oscar/Herr Brun: Oscar kommer alltid insläntrandes cirka 20 minuter efter lektionsstart. Oscar är en speciell person (på ett positivt sätt) med skämt som alltid kan komma ett bra tag efter det att vi bytt ämne. Oscar är en lång, snäll och pålitlig björn som man bara vill slå armarna om och stryka över kinden.

Pontus/.. eh, det finns inga smeknamn: Pontus blir till sin förfäran dagligen bemött med påhopp från oss tjejers sida, såsom "neej men lilla gubben" eller "åhh, jaa men hjäärtat då". Enligt hans egna utsago kränker vi hans stolta manlighet. Det är inte meningen, men Pontus är någon man också bara vill gosa in sig hos och ta hand om (även om han, förstås, kan ta vara på sig själv hehe).

Objection

Har haft en underbar dag (massage inberäknat, lyxliv yes yes), men så fort jag kom hem blev jag omedelbart på dåligt humör igen (precis som igår kväll) och vill bara flytta härifrån.............................. Blää............. Nu tänker jag svassa ner till Ica och köpa naturgodis, eftersom Nisse under massagen påminde om hur fantastiskt det är. LÄNGTARRRRRRRRR (ungefär som Freddie efter sin risifrutti tidigare idag, hehe).


Den här bilden har som förstått ingenting med ovanstående text att göra. Jag tycker helt enkelt att den är fin.


Game

Jag kommer att gå och lägga mig grinig.
I knew it.................................................
Never ever ***********


Lämplig rubrik fattas

Helt jävla utpumpad! Suttit på en cirka 3 timmar lång introduktionskurs gällande McDonald's där vi mestadels pratade om hur serviceinriktat "restaurangen" är. Blev även tilldelad min hemska uniform, förstår inte varför de jävlas med ett rutigt fanskap när man borde kunna få en vit, lite småsexig skjorta istället? Jaja, på onsdag ska jag tillbaka för att få hantera kassan med en handledare. Krockar tyvärr med min presentation på Tyresö Gymnasiums öppna hus (så himla givet att det är jag som ska prata, bara jag som tycker någonting sånt är roligt). Nu ska jag äta, TUR eftersom jag är en utstvulten varg!!



"Ta bort alla ord, du vet vad jag menar"

Jag börjar bli en galenpanna och även om det känns alright för de flesta skrämmer det skiten ur mig! Visst är jag övertygad om att det är temporärt (och det handlar inte ens om någonting ens nämnbart om jag sätter det i jämförelse) men för mig som alltid varit diagnoserad "överdrivet ambitiös" är det ändå märkbart. Jag ska härmed heligt bedyra att detta är en övergående fas som jag inte hyser några intentioner att fastna i. Jag mår inte bra av det, jag mår som bäst när jag är riktigt edgy! Ikväll åker jag till något random som kallas Marty. Pussisar♥

It. Sucks.

Shakespeare is killing me. Skriver klart skiten snart så att jag kan skicka den ikväll och få helveteskapet ur världen, men nu räcker det för stunden. Ska dra mig mot gymmet istället för ett pass på eget bevåg, hoppas jag stöter på någon underhållande som gör det värt!


Looking for something new

HEJ! Har nyss varit ute på promenad med mina päron, fantastiskt väder! Nu har jag precis hittat det mest perfekta huset - kanske ever - så det blir förmodligen visningsdax på tisdag!!! Jag vet, jag vet, vi har kollat på hus i åratal men det blir aldrig någonting av det hela. Varje gång blir jag lika besviken eftersom jag verkligen inte trivs i mitt område, som jag känner att jag växt ur. Anledningen till uteblivande husköp är att mina föräldrar är ett par livrädda typer som föredrar säkerhet framför spontanitet och alltid kommer fram till.... att vi har det rätt bra där vi är. De älskar naturen och vi bor i skogen, så närmare kan man ju inte direkt begära. Men vi känner allihop, men framför allt jag, ett gigantiskt behov av förändring.

Saknar mitt hus i Belgien, jag hade till och med ett eget badrum!!! Åh, nu saknar jag hela Belgien-faderullan lite grann. Borde ta en weekend till Bryssel snart! När jag blir vuxen ska jag också bli diplomat och flytta utomlands, helst till London under ett par år! KOMMER NI IHÅG att jag egentligen skulle flyttat dit i nian????? Okej åhh nu är jag verkligen på change mood, känner mig jättesugen på någonting nytt. Höhö som introt till Svensson Svensson-filmen. Ska nog sätta på den och skratta lite i min sorgsna ensamhet!

 
Scandinavian school of Brussels, my dear beloved skola under Bryssel-tiden!




ABBA sjunger om området där jag bodde, Waterloo!


What you've got is hard to find

Hellooooo babes! Har placerat mig framför datorn med choklad och knäckebröd, borde egentligen hoppa in i duschen eftersom vi får gäster om 20 minuter och jag både är ofräsch och nyanländ från jobbet. Ikväll lutar planerna åt bio tillsammans med Fellan och eventuellt Chris, David med flera. Har absolut ingen koll på vad som går just nu, så it's gonna be a freaky surprise. Puuuussisssss♥

Update: Kvällsfika i stan med älskisarna Fell & David (gissningsvis på vårt älsklingscafé i Gamla stan vid Stortorget). Underbart, länge sen vårt lilla gäng var samlat!

Just nu lyssnar jag på:


Underbara fredag!

Åh, det verkar vara strålande väder ute! Vad härligt, för jag ska in till stan om en stund med Maggie och Freddie! Vill shoppa lite nya vårkläder och ta en islatte i solen, yeyy! Vid fyra låser jag in mig på Racket i två timmar för some work, sista gången innan avslutningen. Ikväll ska jag förmodligen vara med Mmmmmmmmmm. Hoppas ni också får en mysig dag, pusspuss♥


Två av världens mest underbara människor, som jag lyckats håva in som bästa vänner! Det här är inte Maggie och Freddie, så det kanske känns opassande att jag lägger in den här bilden, men i ärlighetens namn finns det inga bilder på oss tre. Jag är sällan med på bild, för jag är världens mest ofotogeniska människa. Kommer förmodligen ångra det längre fram. (Förlåt Fellan, vet att du hatar bilden, men alla mina miljoner läsare kan kanske ha överseende med det. Bilden är faktiskt inte ens så gräslig).


"I've been looking for you all my life"

BLIR GALEN! Ska skriva en engelsk uppsats om Shakespeare, och jag blir så fruktansvärt omotiverad när jag inte tycker ämnet är roligt! Drabbas av en total avsaknad på fantasi, det står verkligen helt still... Just nu ser jag fram emot 16.00, för då sätter jag på ungnen och skjutsar in vårrullar till middag (ja, jättetidigt, men jag ska spinna!). Därefter ska jag mysa med Maggie, Freddie och Nisse, vi är nämligen lediga imorgon på grund av att treorna skiver nationella. Men okej, jag försöker bara slingra mig. Nu fan i mig ska jag kladda ner ett A4 om mina impression of the works of Shakespeare!!!


No limits

ALANYA 12 JUNI!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLAR VAD JAG LÄNGTAR, NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG! 8 dagar med sol, bad och PARTYYYYYYYYY med galna brudar, det kommer bli AWESOME! Garanterat helt vilt och underbart, vi bor ju precis både vid bargatan och havet! Helt fantastiskt, OH BRING ME THERE ♥

 


"Voldemort ringer: har du sett Harry? - Nej! Och så har man det ;PppPPp

Fick just ett panikanfall, måste läsa Harry Potter!!! Det var alltför länge sedan nu, trodde det var nödvändigt att varva med vanlig lektyr men SE DÄR vad som händer, jag har ett enormt tomrum i mitt hjärta!!! Jag vet faktiskt inte hur jag kan vara en sån stor Harry-Potter-tönt, men jag är faktiskt obsessed. Helt allvarligt tänker jag på Harry Potter dagligen, på själva den världen. Jag skulle passa så bra!! Älskar att ett Harry-Potter-land öppnar i Florida i sommar, jag och Manda ska dit nästa år! Förstå vilket fånleende jag kommer ha fastklistrat!! Okej. Jag känner att mitt Harry-Potter-inlägg borde avslutas omedelbart. Bara en verkligen insyn in the life of Nord, JA jag är en urbota nörd!!!


Idol nr 1!

Hahaha såg nyss på Hollywoodfruar (missade i måndags eftersom någon fifflat med sina kanaler och raderat trean ur systemet, vilket förmodligen var en lögn för att slippa kolla, men JAJA jag ramlar in på sidospår). Jag vet att jag höjt Maria Montezami till skyarna förut, men herregud den människan är ju ren underbarhet! Jag och mamma har legat i soffan och skrattat högt åt hennes små egenheter! Hon är som ett litet barn, så himla naiv. Älskade att hon i sina bröllopslöften (som hon förnyade i programmet) tackade för att hon fick möjligheten att vara hemma och möblera som hon ville i huset samt shoppa för sin mans pengar... På något sätt verkar hon ändå down to earth, även om hon förstås inte är så klyftig. Yeahh Maria, all kärlek♥


Blää

Jag vill göra någonting annat än vad jag gör, för jag har sjukt tråkigt. Jag saknar mänsklig värme och en gosig säng. Tänker att det är knappt två månader kvar tills Alanya (längtar as in hell!!!) men att när jag ser ut nu så är allt jag ser tunga, dystra snödroppar. Sneglar ner på mina naglar och förstår att det är dax att måla om dem. Som varje dag, de blir skamfilade på direkten. Ska ladda min telefon så att jag kan få kontakt med omvärlden. Inget mer att tillägga. /Grottmänniska


Hello there my man


Sorry Maggan, jag haffade honom först!


Så intressant information

Sitter på turismen, klar med uppgiften, så langar inside information!

Namn: Anna Nordlander

Piercingar: Bara öronen

Tatueringar: Nej, jag gillar inte tatueringar förutom vid undantagsfall

Längd: ca 1.68 cm

Skostorlek: 38-39

Hårfärg: Tyvärr jävligt blont...........

Fräknar: Yes, de dyker upp nu mot sommaren!

Motto: Sikta mot månen, för missar du hamnar du ändå bland stjärnorna

 

Kär?

Önskar du att du bodde någon annanstans? Inte för nuvarande

Tycker du att du är attraktiv? Givetvis

Dricker du? Vid passande tillfällen, ja

Röker du? Nix

Vilket schampo använder du? Goldwell, bäst i världen!

Vilken parfym använder du? YSL

Vad är du rädd för? Att mina kära ska dö

Gillar du att tvätta? Gör någon det? Har i och för sig aldrig gjort det

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, men jag är livrädd och tror jämt att de ska spåra!

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Don't remember

Filmen du köpte? Tror det var Sällskapresorna

Låten du hörde: Free falling, underbar

Låten du laddade ner? Jag kan inte ladda ner, haha usel

Personen du ringde? Manda

Personen som ringde dig? Manda

TV-program du såg? Av någon anledning Scrubs.. I hate it

Person du tänkte på? Kom att tänka på han Scurt helt random, den gröna figuren!

 

 

Favorit...

Låt: Free falling har trillat dit på listan, men det är en svår fråga!

Sak att göra: Umgås med någon jag tycker om

Sport: Ridning, oh old times

Dryck: Nypressad juice, latte

Kläder: Tajts såklart

Film: Harry Potter, obestridligt!

Bil: Gud vad jag inte byr mig, har ingen kunskap

Serie: Hollywoodfruar, Desperate Housewives, Vänner

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Så många gånger

Gråtit över en flicka? Ja, men bara några fåtal

Ljugit för någon? Det händer, men inte om jag kan undvika det

Varit i slagsmål? Nja, inte på riktigt

Blivit arresterad? Nix


MÅNDAG

Hellu! Kom nyss hem från gymmet, det gick väl sådär eftersom jag inte gjorde ett piss utan satt och pratade med andra istället! Facebook-teamet "Vi som inte hinner till sommar 2010" känns tragiskt nog inbjudande. Svängde förbi ICA och köpte naturgodis som tröst för min veka insats. Jag har skärt ner från 5 påsar/vecka till cirka 3, are we watching a progress people? Ikväll ska jag typ träffa någon som börjar på M. Nu ska jag äta, så tycker vi avrundar inlägget här

Jag är den som skär kakan!


Oops I said it.........

Tydligen har det läckt information om det som åsyftades i tidigare inlägg om en av de glädjande nyheterna, och jag tänker härmed bekräfta uppgifterna: yes, när jag fyller 18 ska jag operera brösten! En fet jävla D-kupa ska sättas in. Eller okej chilla, vi får se vad som ser mest proportioneligt ut på min kropp. Viktigt för mig är att se anständig ut och inte ha värsta sillispattarna, med tanke på att jag vill bli tagen seriöst i livet.  Jag vill att det ska se så verkligt ut som möjligt! Åh, jag längtar verkligen!! Jag vet att jag svamlat om det här tidigare, men nu har saken kommit i en annan dager eftersom jag samtalat med mina föräldrar och fått deras fulla stöd. Har inte velat prata så mycket om det här eftersom det är så lång tid kvar, men jag och mina vänner (som också vill genomgå operationen) har pratat så mycket om det den senaste tiden, att jag helt enkelt inte orkar hålla det inom mig! Så nu vet ni. Confessions time's over och jag ska återgå till att äta vindruvor, lyssna på John Meyer och inte göra någonting.


Baby give me one more night

Kom precis hem från....................................................... och känner mig jättesugen på glass med chokladsås, mmmm ska fixa i ordning det genast! Idag ska jag förmodligen plugga lite, men det verkar bli en slapp dag. Guess I'll talk to you later. Puss


De tre resenärerna, haha! Åh vad jag älskar er♥


En låt till min kusin. Saknar dig älskling!


Ehh... rubrik

Work finito! Nu har jag stängt in mig i rummet, ligger i min säng och njuter av fullständig tystnad. Galet vad man uppskattar det efter sex timmars konstant tjatter. Äter resterna av mitt naturgodis också, underbart. Det blir en lugn kväll igen med lite fint sällskap. Love ♥

I'm in love with my life

VILKEN FANTASTISK DAG! Möttes av två riktiga glädjebesked i skolan! Det första fick mig att börja gråta, men vill dock inte avslöja riktigt än vad det handlar om... Håll ut, big things are coming up (and yes, now we're talking big hee hee). Det andra beskedet handlade om att jag nu fått en definitiv anställning på McDonald's!! Sååå himla underbart! Slutade skolan vid elva (eller ja, vi som skippade simningen... hemskt!) och efter att ha hängt kvar ett tag slog jag, Maggie och Freddie läger på Espresso House i inte mindre än tre timmar. Vi hängde även vid Tyresö centrums provsmak som tre glupska tjejer och jag misstänker starkt att vi hamnade på vimmelbilder till Mitt i. Kul. Åkte därifrån till work (oh, vissa av mina ungra kallar mig för deras Bollskolemamma *snyft*).

Nu väntar jag på att min fina farmor från Dalarna ska komma, hon stannar över helgen. Ikväll ska jag ha filmkväll med Maggie, Freddie, Malin och Nisse!

Grattis Timmie!

Vill bara slänga in ett grattisinlägg till min fina kusin Timmie, my second little brother♥


(Enda bilden på den här datorn där Tim medverkade, Varberg i somras)


Always

Annii♥Freddii♥Maggii. Ni gör min dag, varje dag!


We aint gonna live forever

Underbara, underbara dag! Underbara skola, underbara vänner, underbara väder. Underbara liv, underbara framtid, underbara nutid. Saknar redan alla mina kära, galet.


Vad jag lyssnar på ikväll! (Jättemysig stämning, lite somrigt på något vis)


Förmodligen en av de sexigaste låtarna i världen!


Sexigt nr 1: Bara kom, håll mig vaken inatt
Sexigt nr 2: Vi gör det igen när morgonen kommer

WE JUST SAY DAMN!!!! Ahh, den sexiga, rispiga rösten.. Hell, we like it!

Dance, move, shake it baby

Inte konstigt att jag känt mig helt ur form och ovanligt bitsk idag, med tanke på att jag gått klädd i ett par ljusa jeans och inte druckit kaffe. Nu kan jag bittert konstatera att jeans verkligen är fruktansvärt (jag ska ge upp mina tappra försök att en gång/halvår klämma mig i ett par) och att min kropp kräver koffein på morgonen för att stabilisera humöret. Nu har jag hoppat i ett par mjukisar och kokat coffe i vilket fall, underbar återställare. Dax för plugg, puss! 


Life can't always go my way

Ibland är det förunderligt
Hur något så litet
Kan skada så mycket
Hur något så obetydligt
Kan spela en roll
Hur det kan svida i en själ

Skönt att jag snart ska möta Fells och sen åka iväg till (raderat). Hörs imorgon, puss.

Bilden säger allt


I've had the time of my life, låten med så många minnen och framtidsförhoppningar

Live från C31

Update from school (yes, turism, vilken annan lektion skulle jag vara en sådan daredevil på?). Har varit en rätt lugn skoldag, extremt lite spaning bara. Alltså I love my school, hur fantastiskt är inte det? Får vara med mina bästa vänner hela tiden, uuuuuuuuuunderbart. Men nu är jag alone. Ingen vän har turism med mig. Det suger. Efter skolan ska jag träna med Fellis, yiiiha!

How I hate to spend the evening on my own

 
Maybe be should get together, you sexy thing???

Ultimalt


Lista!

Matvanor:

Bästa maträtt? I love sushi!
Bästa dryck? Beror på tillfälle, men jag älskar chailatte och julmust!

Hatdryck och maträtt? Mjölk och skolans biffar

Bästa alkoholdryck? Cube/vodka med päroncider

Använder du smör på smörgåsen? Har alltid avskytt smör faktiskt
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis, så får man ta vad man vill

Favoritglass? Magnum, Ben&Jerrys
 

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Mycket varierande, ingen specifik summa

Har du mer skor än kläder? Nää

Favoritplagg? Olika typer av tajts

Hatplagg? Jeans, usch jätteobekvämt! Använder det myyycket sällan

 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Både och

Vad vill du bli? Jurist: advokat, domare, jobba på UD

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Sam-sam passar mig perfekt

Är lönen viktigast? Jag tycker att lönen är väldigt viktig, men man måste också trivas med vad man gör

 

Boende:

Lägenhet eller hus? Lägenhet när jag flyttar hemifrån, sen vill jag bo i hus med min tänkta man och tre barn

Framtidsplaner med boende? Vill bo utomlands igen under olika perioder, men annars lämnar jag aldrig Stockholm för ett annat ställe inom Sverige!
Litet eller jättestort? Drömboende? Lagom stort i en förort till Stockholm, kanske Nacka eller Bromma
Landet eller mitt i stan? Absolut inte landet, skulle få panik

Mysigt eller sterilt? Någonting där emellan, det ska vara hemtrevligt men snyggt

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? Jag har inte barn och otrohet är absolut inte okej

Älskar du någon? Ja, det är klart

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? Jättemycket, hela min släkt är väldigt tajta med varandra. Ja, jag är en lojal person som värdesätter ärlighet och pålitlighet väldigt högt

Tycker du om att dricka dig full? Precis så där lagom är underbart, heeehe

Hemmafest eller krogen? Har just fyllt 17, ingen krog för min del! Jag skulle aldrig våga ha ett falskt ID!


Complete

Godmorgon/förmiddag! Jag har faktiskt redan hunnit läsa igenom NK, feeling proud. Snart ska jag åka till Sickla med mami och papi för att inhandla nya inomhuslöparskor eftersom jag fått seriöst missbildade fötter efter mina nuvarande. Jag har nog världens fulaste fötter faktiskt. I vilket fall. Senare ska jag förmodligen svänga förbi gymmet, men dagens highlight är att jag ska VARA MED FELICIA!!!!! Alltid när jag är ifrån henne känns det som om en del av mig är frånkopplad, har alltid en påtaglig känsla av saknad (du gör mig fulländad älskling). Nu har hon varit borta en hel vecka och jag har därav hållit på att avlida. Är så lyckig över att hon är hemma igen!!!!


What can I do? I've been thinking about you

What I've done tonight? Pillat på mitt löshår. Stirrat i taket. Pratat i telefon. Ätit choklad. Och kaka. Fördömt mugglarvärlden och förkastat min värdelösa delaktighet i den. Lyssnat på bra och dålig musik på youtube. Saknat min bästa vän i världen som ändå äntligen är hemma nu, men trots det väljer att vara i Gustavsberg ikväll. Hejdå / töntig tjej.


Don't you ever dare to put his power into question


Han var världens mäktigaste trollkarl - ja, till och med mäktigare än både Harry Potter himself och Du-vet-vem


Din låt till mig, visst vi säger så!


Tonight I'm gonna let you be the captain

Jag älskar mina bollskoleungar. Men alltså ibland är de så jävla konstiga. Ställer sig framför mig och grymtar som en frustrerad noshörning i flera sekunder (tills jag tröttnar på att bistert le). Springer i tystnad runt mig i cirklar med ett stort leende. Berättar att deras farmor heter Eva (liksom jaha.. Kul?). Börjar gråta för att de fick en blå boll. Är obeskrivligt stolta om de lyckas pricka den gröna rockringen en meter framför dem. Leker att de är en fågel (ett barn har ett utvecklat intresse och varierar art från gång till gång. Får också alltid bakgrundsinformation om fågeln ifråga). Tycker att de är jättebusiga när de lagt sitt band (som förklarar vilket lag de tillhör) i skon och skrattar förtjust åt min "förvirrelse". Yeah, hemma efter en heldag i Hallen. Har mött upp två älsklingar jag inte sett på evigheter: Felli och Aro. Underbart!!!

Nu ska jag fixa iordning mig, gäster anländer om cirka en halvtimme. Kvällens vidare planer är ännu ovissa, känner mig rätt flexibel. Kan lika gärna vara ute och festa som hemma och mysa! 


Rescue me

Förbereder mig för en dödligt tråkig fredagskväll. Hitta felet i rekvisitan framför mig: Glass. Chokladsås. Naturgodis. NATURKUNSKAPSBOK ← error!!!! I början av lovet lovade jag mig själv att få allt plugg undanstökat så fort som möjligt, men ändå har jag inte rört ett finger (förutom lite härom dagen då jag gjorde den mest obetydliga läxan, turismen). Så here I am. Two and a half day to go innan skolan drar igång igen, och stuck with homeworks. Ska dessutom försöka lägga mig tidigt så att jag pallar gå upp när klockan ringer 8.00 för jobbets skull (alarmsignal: Harry Potter's world). Verkar som om någon har en helkväll att se fram emot..............


Kom, bara kom håll mig vaken inatt

Oh I'm a sleepiebag......... Kom hem för ett tag sen efter att ha vaknat upp nånstans, på grund av jobb klockan fyra var jag tvungen att dra mig. Tack Maggsi for yesterday, även om jag inte medverkade särskilt länge - förlåt igen!! Will leave no more comments on last night. Nu ska jag dö lite och sen ta tummen ur röven och släpa mig till duschen. Bussen mot Racket avgår om endast lite mer än en timme. Det börjar bli lite peddovarning på mig, drömde om mina bollskolebarn härom natten? Dock inget snuskigt, utan bara hur vårt avsked kommer se ut när jag klättrar på min karriärsstege och börjar min anställning på McDonald´s. Yeeahyeah, talk to u later♥

 








*Asgarv* : Mandas mammas påminnelselapp på ytterdörren


Förtydligande: Torka ur ränderna ur toan, hahahahahhaha!

 


Gimme gimme gimme

På G till spinningen, jäklar vad jag ligger i även utan Felliflue! Ställde klockan idag för första gången på lovet, inte kul. Känner dock att det är bäst att börja vrida tillbaka på dygnet, annars kommer det bli olidligt att börja skolan igen. Appropå skola har jag en hemskt tråkig eftermiddag framför mig: mååste sätta igång med plugget.. Well, det kanske går lättare om jag fokuserar på kvällens planer! Wild times at Maggsons, wohooo ladda partyy people! (Sorry Fell att du inte kan medverka på vår ultimata fb-fest, hee hee).

"It's cheap, it's fast" - HAHAHA


Everybody is looking for love, aint that the reason why you're at this club?

Mysig dag med fina tjejer på ett café vid Kungsan! Mötte även upp Tess och Nea later on. Drog vidare till centrum för viktigt ärende (det var på håret att min papps inte gjorde the discover), vilket tvingade mig att träffa min största fiende.... I'm just sayng tandkräm, men min ilska börjar lägga sig. Ikväll är det tjejerna igen som gäller, älskar det här lovet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förutom att Fellan är borta (saknar dig mest i hela världen) är det verkligen helt perfekt. Har inte varit ensam i mer än typ en timme, utan vi gör saker exakt hela tiden. I like it!




U're on my radar

Hello gangstaas! Nu har jag och två hemliga kompanjoner vaknat till liv efter en - efterlängtad - lång natts sömn (åtminstone för min del som slocknade redan vid typ... tolv haha!). Vi ska strax bege oss in mot stan för en fika med Malin och Ellie, myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysis!

Here are we three............



It's getting hot in here

HEY BABES! Kom nyss hem från gymmet, mästerligt gjort med tanke på att jag återigen somnade kring fem imorse och därför inte direkt är så speedad. Idag har jag annars promenereat till centrum med nån för att äntligen klippa mig, finally är jag inte så risig längre (och äntligen fick jag ha underbara Simons fingrar lekandes i mitt hår.........). Nu ska jag kuta ner till bussen för att möta Freddie, Malin och Manda! Vi ska ha myskväll med film och godis, yeyyyyyyy♥


It'll be a good day

GOOD MORNING SUNSHINES! At my place har jag och Mr Burns nyss vaknat upp. Gick för en stund sedan ner till köket för att stilla min bittra hunger, slänger en blick mot fönstret. Ger ifrån mig ett skräckfyllt kvidande. Det är ta mig fan helt otroligt, SNÖ?!!! Jag har verkligen förberett mig för vår nu, skyfflat bort stövlar och vinterjackor... Fun to do the repacking! Dessutom har den förbannade kylan gjort mig dödssjuk, på grund av att fönstret varit öppet under natten för att förhindra bastukänsla på mogonkvisten. Blääääääääää..............

...................... Okej. Dax att ta tag i dagen! Funderar på om jag och Mandisen ska åka in till Nacka Forum? Hon är inte helt på det tåget, men om jag tjatar lite till så. Ikväll har vi storartade planer @ Freuds place, grrrreat!




Evening





Mysis här hemma med Freddie, Maggie och Manda. Perf♥

T-t-t-t-t-emptation

EYooo! Nyss hemkommen från gymmet, tog en helvetestid där borta! Avskyr att det endast finns två fungerande löpband, fick vänta i evigheter. Fick i alla fall sällskap av snyggisarna Chribbs och Serbis, wiie får gymma med de stora grabbarna nu när Flue är borta! Vet inte riktigt hur de fortsatta planerna för dagen ser ut. Borde förmodligen passa på att plugga, men intresset för det känns faktiskt obefintligt. Ska nog läsa Mari Jungstedts "Den dubba tystnaden" istället! Laaaaaaaaaater♥

Heyy

Har nyss firat klart tillsammans med släkten! Mat, påskkärring med some presentos (lilla gubben David vet inte vad en påskkärring är för något?), godis, bus med Timmie och slagg i soffan. Nu drar jag till min Fellis för att fira påsk med henne och 8 grabbar, nice! No drinchen for me tonight though.. 

 


Påskafton!

Glad påsk älsklingar/ sliten A.Nordlander! Jeesus, sovit omkring två timmar inatt. Knallade hem nu på morgonkvisten och var sådär hemskt dräggig: osminkad men med antydning till mascarakumpar, fel klädsel (mössa och stövlar= not okay, YEYY!), tovigt hår, trött.... VERY WELL, har tagit en långdusch och hinkat kaffe så nu känner jag mig fräsch igen och redo för påskfirande med släkten! Hemligheten jag skrev om igår förresten var en överraskningmiddag på TGI Fridays för Maja som fyllde 18 för några veckor sedan, jättemysigt! Tog dock deras sallad vilket inte är att rekommendera, en pytteliten kycklingfilé på ett ton sallad indränkt i dressing. Deras pommes frites var däremot underbara! Tack för underbart sällskap: Maja, Tess, Manda, Nea, Elli och Claudia! Efter middagen åkte vi vidare mot Trollbäcken för krök. Jag och Manda höll oss igång till fem imorse, sedan sov vi någonstans. Nu ska jag börja fixa mig för påsklunch! JAG VILL ATT SARA SKA VARA MED, avlider snart av saknad av min kusin. Hörs senare, hoppas ni får en fin dag  ♥


Wiie, påskpresent till mig från finisföräldrar!


HAHAHAHA "NI SKA KALLA MIG HERR GRIS"


Wonderful morning with best friend

Godmorgon snyggingar! Jag och Manda vaknade upp för sen stund sedan, och nu ligger vi bara i sängen och goooosar. Vi ska ta en promenad till centrum om ett tag, verkar vara jätteunderbart väder! Vi ska boka klipptid (yeyy, äntligen får jag vara med min frisör!) samt ta en sväng förbi Apoteket på grund av att jag på riktigt fruktar att jag har NAGETRÅNG. Asäckligt, i knoooww.... Min ena nagel är helt missfärgad, buhu.. Senare ska jag träffa Fellis också! Ikväll är det lite hemligheter på G och förmodligen fest därefter! Fantastisk fredag! LOVE♥

 

 


Om ni ville veta

Ändrade planer: Mandizen, Lizisen och lite annat folk. Trevligt. Puss!

Big city life*

Hehheeee nu kom jag på vad som hände med det försvunna inlägget.. Råkade posta det på min gamla blogg! VERY WELL. Kom just hem från stan! Fick med mig en del bra saker, woho! Fick också span på en underbar kavaj från H&M som tyvärr inte fanns i rätt storlek... Åt lunch i Kungshallarna, för min del blev det falafel 3 kr/st = ingen big deal. Är dock jättebesviken, skolans är såååå mycket godare!! Äter alltid från det vegetariska i skolan, garanterat mycket fräschare.

Nu ska jag läsa lite och sen är det spinningdax! Ikväll ska jag äta våfflor med Mandis, och sen får vi väl se vad som händer. Är dock alltid död val efter spinningen, så särskilt livat pallar jag inte med. Puss!

Helluuuuu babes!

Varför försvann mitt inlägg från igår kväll? Blir fett irriterad. Måste dra en snabb resumé bara för det! Mandisen kom hit och vi chillade framför Vänner, världens mest fantastiska program! Jag är så sjukt lik Monica, haha: bestämd, pedantisk och styrande. Manda är nog en blandning av Joey och Rachel och Felicia är definitivt en Pheobe. Nisse är nog lite av en Chandler! Heehhee. Nu ska jag och Manda rulla vidare from my mansion in till stan. Jag har aktut klädkris, är faktiskt nära gråten. Just därför kommer väl bara slaggprodukterna finnas kvar av sortimenten... Jag ska vara en Hunter.


RSS 2.0