Save, save, save me - Queen

Tumblr_kz8u7er9bm1qzwaddo1_400_large

Padfoot söker nytt hem!!



Läste just på Harry Potter-Sweden att hunden som spelar Sirius Black i Fången från Azkaban söker ett nytt hem!! Maaaammaaaaa! Det här är allt jag vill ha!! Fatta makten när jag kommer där, jag och Padfoot ute på promenad i Tyresös vilda områden. Undra vad prislappen är. Ska tröstköpa honom. Jag må vara ensam, men någon katt ska jag då inte ha.

Hemnet.se (ja, jag gillar att hänga där och drömma om mitt vuxenliv)

Allrum med stort burspråk
Tyresö brevik

Uterum och altaner
Tyresö Brevik

Del av vardagsrum
Tyresö Strand

Underbar sällskapsdel

 Tyresö Strand

Vy mot kök

Tyresö Brevik (kanske inte riktigt min stil, men påminner om Harry Potter "Kråkboet", så jag gillar det!)
Välkommen till Sjöhagsvägen
Tyresö Fornudden

 


Skittorsdag.

Här på jobbet är det sjukstuga, idag är det Fellan som trillat dit och ligger hemma. Kolla in hennes blogg, hon är megamartyr men jag tycker ändå lite synd om henne. Framförallt är det tråkigt. Skönt att Sara är här. Jag är för övrigt jättetrött idag, ni vet, jag vill verkligen göra någonting kul som skulle pigga upp mig. Shopppa. Träna. Ska i alla fall ta en banan. Usch jag är verkligen SEG, orkar inte prata i telefon!! Men nu ska det säljas som aldrig förr. Slog faktiskt mitt rekord igår. Så det finns ju hopp. Men jag är så grinig så jag vette fan.

Fy i helvete vilken brutta!

Tumblr_lq0ufzkyvp1qj3noeo1_500_large

Förklaring av yta & Issas födelsedag!

Idag hade jag en morgon från helvetet. Rent ut sagt. Slutade med frukost på cafét i centrum och sminkning samt tandborstning på den allmänna toaletten för 5 kr inträde. Är helt, totalt ytlös. För er som inte vet vad yta är så ska jag förklara det för er. Uttrycket myntades av Felicia för flertalet år sedan och har sedan dess spridits som en löpeld i vår umgängeskrets. Exempel på när du har yta: när du precis har sminkat dig, gjort dig iordning utan stress. Du är i princip ditt snyggaste jag. Exempel på när du saknar yta: efter jobbet när sminket suttit i cirka 10 timmar, efter ett träningspass när du är svettig, när du har slängt på dig sminket och haft en allmänt oorganiserad morgon, när du åkt bil eller flygplan under en längre period. Konkret: när du är mosig och seg och inte längre en 10-poängare. Med min morgons förutsättningar saknar jag således yta, rejält. Det tråkiga är att det är väldigt svårt, nära omöjligt, att återfå dagsytan om den en gång försvunnit. Ofta får man vänta till nästa dag och börja om då. Så jag sätter mitt hopp till torsdag istället, ger upp idag.


Men ni! Idag är det egentligen inte läge att snacka yta. Det är nämligen en speciell dag: ISSAS 19-ÅRSDAG!! Stort grattis mitt fina hjärta, hoppas du får en fantastisk dag! LOVE YOU♥

En galen kvinna meddelade just att hon tänkte polisanmäla mig. Oklart för vad. Känner mig upplyft och älskad och underbar och allt det där.

244839184_wy3yum6p_c_large

Bloggning: tisdag

Hej! Här sitter jag med en kopp te med smak vanilj och rabarber och har just kopplat in mig på datorn. Eftersom det är min sena start idag så hann jag börja dagen med en lång promenad innan jag åkte hit mot jobbet. Idag är jag och Felicia väldigt färgglada för en gångs skull, ovanligt i alla fall för mig som nästan alltid har vitt. Ser fram emot gruppens två timmars långa föreläsning 14.30-16.30. Nu ska jag fortsätta läsa Harry Potter Sweden fanclub-bloggen, jätteintressant, har redan lärt mig två nya saker! Dels att Cedric Gryffindor och Salazar Slytherin inledningsvis stod varandra närmast av Hogwarts fyra skapare, dels att sorteringshatten tillhörde Cedric Gryffindor. Det är en hel värld att upptäcka! En hel vetenskap. Harry Potter-vetenskap. Blir typ tårögd när jag läser om allt, känner mig jättelöjlig, men det är verkligen sant. Haha. Nörden nummer 1. Felicia kommer spy när hon läser detta. Hon hatar mig i kombination med HP, Jag själv gillar det. Hon tycker inte heller att det är så roligt med mina Sex and the city-inlägg, men de är väl roliga, och jag har fått jättebra respons på dem so I'll keep having them!


Varför Sex and the city är så bra - part 9

Tumblr_lr89uvrd5g1qaxf5ro1_500_large

Mån em

Traskade ned till Forum nu under lunchen och lämnade tillbaka Martins födelsedagströjor som han inte alls var nöjd med. Älsklingen då. Köpte i alla fall någonting nytt, hoppas det faller dig bättre i smaken? Är inte bitter, det är ju bättre att man säger till än att tröjorna ligger oanvända i byrålådan med prislappen kvar. Köpte även en underbar halsduk till mig själv från Zara, en sådan riktigt mysig variant som jag har varit på jakt efter. Nu har jag 6 timmar kvar på jobbet, men orkar inte, för ögonen går liksom ihop efter att ha stirrat in i datorskärmen så länge. Ska nog sätta mig under bordet istället, det har varit mitt säljarknep de senaste arbetsdagarna. Säljer liksom på bra där under, i min ensamhet, bara jag och kunden. Känns helt okej.


Jag och kusinvitamin @ work


Ny vecka.

WOW, tänkte ni nu när ni gick in på bloggen. En ny header!!! Och gissa vad? Jag har gjort den! Känner mig jätteteknisk. Nu får ni inte tro att jag älskar den bilden, den är helt okej, men det var liksom den jag hittade när jag skulle testa att fixa med designen. Blev lite personligare, eller hur?

Hur som helst! Gårdagen blev trevlig med firandet av Martin. Vi åt vit chokladmousse med hallon och satt och pratade. Av mig fick han två tröjor och Gordon Ramseys kokbok (han tittar jämt på alla hans program), men den bästa presenten var från hans pappa. Han fick nämligen ett presentkort på Yasuragi Spa i Hasseludden, så om ungefär tre veckor hade vi tänkt boka in en spaweekend där. Jättehärligt! Japansk mat, behandlingar, hotell, lugn och ro, bada i tunnor... Längtar!

Idag vaknade jag upp med förkylningshuvud, så jag vill inte alls prata i telefon idag. Otur att det är det enda jag ska göra i de närmaste 8 timmarna. Lyckan var ändå gjord när Maria Montazami gästade TV4 8.15 imorse, satt som fastklistrad. Hon pratade om sin inrednings- och matlagningsbok, måste näsrtan köpa den. Fasiken att jag missar Svenska Hollywoodfruar ikväll, ska nämligen möta upp tjejerna för middag på Vapiano i Gamla stan ikväll. Prioriterar det, faktiskt. Ska bli jättetrevligt! Nu ska jag fokusera en stund. Helst vill jag sitta på en sten i en skog och dricka varm choklad i termos och äta medhavda ostsmörgåsar.

Uppdatering.

Blir TOKIG på detta uppladdande av foton, nu har jag suttit i två timmar med samma kort som jag misslyckades framkalla förra gången. Men snart är det färdigt och de tomma ramarna från Lagerhaus kan äntligen bli kompletta. Söndag idag, vilket innebär att ni går helt i det omedvetna angående min helg so far. For you only:

Ja, i fredags blev till att börja med ingen Maggio eftersom Grönan stängde portarna redan vid 1930 pga överbefolkning. Happ. Jag, Issa och Eric från jobbet letade efter en bra restaurang att gå till men hamnade på Greken i Hötorgshallarna som jag sannerligen inte rekommenderar till någon. Uruselt. Därifrån tog vi oss vidare till jobbets after work, där ett par glada och överförfriskade själar tog ton i karaokemicen. Stället var inte precis vad jag hade tänkt spendera större delar av kvällen, så efter knappt en timme åkte vi in till Amba och dansade till svetten rann och mitt hår var lika genomblött som om jag hade tagit en dusch.

I lördags åkte jag till stan och mötte upp Frederika och promenerade på Djurgården i det underbara vädret efter att ha shoppat lite på egen hand. Vi stötte på en underlig herre som hade två illrar i koppel, och hur mycket jag än försökte gick det inte att komma ifrån mina tankar på illrar som (döda) accesoarer. Blev liksom konstigt att se dem vid liv. Hur som helst. Den här dagen fyllde min man 20 år, så jag vill officiellt säga grattis, men vi sågs inte mer än en kortis framåt kvällen. Vi ska fira lite idag här hemma med familjen.


Slänger in min favoritbild nummer 1 i ett försök att inte ha en sån opersonlig blogg vad det gäller bilder. Hoppas jag får tillbaka min mobil snart...


Varför Sex and th city är så bra - part 8

Tumblr_lq39ouvdfo1qmi5uao1_500_large

Fredagsplaner.

Fredagsfin som man var blev man uppmanad att i katolsk anda täcka axlarna.Jahapp. Lite sådär "in your face". Satan, vad skönt det skall bli med lite helg. Veronica Maggio på Grönan ikväll med Issa (blev inget av Slagsmålsklubben, inte Fångarna på fortet heller för den delen) och förmodligen after work med jobbet efter det. Vi får se, ska prata med Felicia om saken eftersom Sara ska ut med andra vänner. I övrigt är det irriterande att vår diskmaskin har gått sönder, eftersom vi tvingas disk allt för hand fram tills att den nya anländer. I-landsproblem förvisso, men störande ändå. Skulle inte palla beduinliv, skönt att jag inte måste utsättas för det. Nu ska jag plöja CabalDigital-marknaden!

När det är dags så skulle jag vilja vara klädd i något sånthär:

3skag_large

294460_293260860689561_138541072828208_1395634_2085227412_n_large

Aire-barcelona-2012-wedding-dress_large

Tumblr_lqgadlnjzu1qjskvgo1_500_large

At work.

Åh, vad kul det var att äntligen träffa Manda och Maja igår (trots stt jag var så trött att ögonen hotade att ploppa ut). Jag blev så avundsjuk på Maja och jursitutbildningen, vill börja på en gång!! Men å andra sidan, det här är mitt egna år. Ska ta vara på det.

Idag händer nog inget speciellt, om jag inte ska tiill Grönan förstås och spana in Slagsmålsklubben. Några från jobbet skulle visst dit, och jag tror Issa är sugen (?).  I ärlighetens namn vet jag inte ens vilka de är, men det kan ju vara trevligt ändå. I annat fall ska jag kolla på avsnittet av Fångarna på fortet där Maria Montazamis döttrar är med, missade det förra veckan.
 
Sara_11_large
Sarah montazami är min favorit, hon är så SNYGG!

Varför Sex and the city är så bra - part 7 (ja, det kommer bli massvis)

Tumblr_lqldmji26t1qmw7n7o1_500_large

En bra dag

Dagen började ltie halvkaotisk (sprang till bussen, var helt svettig när jag kom fram) men började arta sig då sattes på ett nytt säljuppdrag. Nu går det skitbra! Peppar, peppar. Nu kommer det väl gå käpprätt åt helvete. Jag har råkat fixa med någon inställning på datorn förresten, så all text är i miniformat. Måste tillkalla teknikern, det är jättestörande. Ikväll ska jag träffa jurist-Maja och plugg-Manda, längtar (har till och med satt upp en påminnelslapp på datorskärmen). Ingen lill-lördag på det viset, men en trevlig stund på ett café på söder är planen. Myspys i hösttider. Åh, snart ska jag överfalla fruktkorgen och sno åt mig den sista bananen. Puss!

Fluue?

214858824_mv1nmczs_c_large

Baby!

Girlscene%2520love%2520quotes%2520the%2520best%2520feeling_large

Think about it.

Tumblr_lof7qy6jrc1qmd40to1_500_large

Långa tisdagen

Hej! Började ju tolv idag, så hann med ett återbesök hos kiropraktorn innan jag begav mig hitåt. Så skönt, förutom när hon knäcker nacken och jag tvingas höra när den knakar till. Annars är allt jättebehagligt och min kiropraktor är jordens mysigaste. Jag var 2 mm sned idag, men jämför det med 1 cm som jag var skev med i början av behandlingen så är det ju en klar förbättring. Efter att jag rättats till så besökte jag Tyresö centrum och införskaffade bland annat en påse naturgodis för kanonpriset 9.90 hektot. Alltså såg ni på SHF igår?? Hon Gunilla Persson måste ju lida av något?  Såån förvriden verklighetsuppfattning. Hollywoodsjukan eller något. Haha åhnej, vet ni vad som just hände? Jag frågade kunden "Är det Per-Olof jag pratar med?" (vad är det med Sverige och alla hemska dubbelnamn?), Kunden svarar "nej, Per-Olof är inte hemma" varpå jag hör att det är en kvinna. Det är verkligen svårt ibland att urskilja... Det värsta som kan hända är ändå när jag ringer hem och söker Arne som nyligen har gått bort. Eller till Christen som har drabbats av en stroke och inte kan prata. Eller till Elisabeth som åkte in till sjukhuset igår. Man ringer ju så jäkla olämpligt!! Annars avskyr jag när folk pratar med mig som om jag vore fem år och mentalt efterbliven. Kan ju nästan garantera att jag gick ut med bättre betyg än dem i gymnasiet, så de kan sluta bete sig som jordens härskare. Hur lyckade kan de egentligen vara när de svarar på hemtelefonen klockan tre en vardagseftermiddag?


Varför Sex and the city är så bra - part 6

Tumblr_lqyp6neltd1qkess4o1_500_large

Varför Sex and the city är så bra - part 5

Tumblr_lr6abhr9om1r27ufho1_500_large

Maria Montazamis dag.

Men åh vad sur jag blir, varför funkar inte bilderna jag la upp i det förra inlägget? Ljuv som en ängel var jag ju? Nya tag SKULLE man ju kunna utgå ifrån att jag tänkte ta, men det är dessvärre en reell omöjlighet eftersom skrurkföretaget MediaMarkt har beslagtagit min mobil än en gång. Igår drog jag och pappa på oss hårdhanskarna och styrde bilen mot Nacka Forum för att hävda vår rätt till att få lämna tillbaka helvetesmobilen och köpa en annan. Vi var till och med så tillmötesgående att vi var villiga att köpa en ny inom HTC-serien. Såklart gick vår plan inte vägen, utan mobilen är återigen på väg till reperation och jag kan inte förväntas återse den förrän tidigast om en månad. Det intressanta är ju att teknikerna under den första undersökningen hävdade att det inte alls råder något fel på mobilljudet (vilket är totalpaj), så jag undrar vad de tänkte göra annorlunda den här gången? Jag och moder, som också var med, svalde irritationen med en latte på Espresso House medan pappa köpte en ny ugn till mormor tillsammans med morbror Björn. Sådan mansgöra är liksom inte särskilt rolig för oss kvinnofolk. Efter att ha kollat i lite affärer åkte vi hem till mormor där det bjöds på lunch. Framåt kvällen kom älsklingen hem så det blev lite gos och massage innan jag somnade.

Idag har jag laddat upp med dubbla frukostar och en cappuchino från det morgonöppna ceféet i Tyresö centrum. Redo för en ny arbetsdag! Vad som tveklöst håller humöret på topp är tanken på SHF klockan 21.00 ikväll.

583366-8-1276975390266_large

Me myself and I!!!!!


Vafan, datorn på en lördagkväll, hur lyckad är jag på en skala? Vi har gäster och har bland annat ätit grillad kyckling och passionsfruktskaka. Nu dricker jag en kopp kaffe och känner mig som femtio. Igår kväll skippades för övrigt The Ark (trots att det var ju deras sista spelning) eftersom allt var så himla stressigt och oplanerat och dessutom misstänkte jag att vi inte skulle se något i alla fall. Så jag och Issa åt middag på en mysig thairestaurang på Söder istället, jag var i säng halv elva och somnade omedelbart. Att jobba heltid suger sannerligen musten ur en, jag varnar er alla små barn som läser denna blogg! Fara, fara. Imorse kände jag på mig att jag sovit ut riktigt ordentligt, det var liksom en inneboende röst som sa mig det. Klockan var 09.05. Redan då visste jag att jag verkligen inte skulle åka in till jobbet som jag verkligen borde ha gjort (och kanske, kanske lovat chefen att göra). Egentligen visste jag det redan då jag kanske, kanske meddelade att jag skulle infinna mig på kontoret 11.00. Jag har faktiskt ett liv utanför jobbet, även om det numer känns svårt att tro.

Efter att jag gjort det nödvändiga så åkte jag in till stan och mötte upp Felicia (balla Fellan numer, hon har förvandlats till en av Sveriges coolaste människor). Kul att jag på Gullmarsplan stötte ihop med min kollega som lite apropå undrade varför inte jag hade varit på jobbet? Men jag lovar er, jag hade giltiga anledningar! Slank vidare ned till tunnelbanan och kände mig jättenöjd med dagens val av göromål. Köpte en galet snygg jacka inne på Zara, ni kommer smälla av när ni ser mig. Sedan spatserade vi upp till Östermalmstorg där jag återförenades med mitt gamla jobb och hälsade på Frederika som faktiskt befodrats till chef. Hon är duktig hon! Man kan ha tur med sina kolleger, hörrni! Utan donken ingen Frederika, och det hade varit synd det! Nu ska jag sörpla i mig den sista kaffedroppen. Ta hand om er, ni galna lördagsfestare. Vi återses i slutet av oktober.

Varför Sex and the city - part 4

Tumblr_lrbwpod1gh1qbbma5o1_400_large

Om man skulle göra en?

Tumblr_loqxqdntxt1qef21ko1_500_large

Tumblr_l4o4busyiy1qzabkfo1_500_large

Tumblr_loql1vdgfm1qblqh0o1_500_large

 
Tydligen är vissa fans mer hardcore än vad jag är.

FREDAGEN ÄR KOMMEN

Det är en sak jag inte kan förstå med mig själv. Oavsett hur pass tidigt jag går upp på morgonen stressar jag ALLTID de sista minuterna. Detta resulterade i att jag idag glömde både mobil, Grönankortet och skor (ja, alltså ombytesut för ikväll) plus att jag tappade min plopp till örhänget när jag sprang till bussen. Sjukt oorganserad tjej, och det brukar verkligen inte utmärka mig. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska med allt, borde kanske åka hem mellan jobb och utgång och The Ark-konsert på Grönan? På tal om konsert var Daniel Adams-Ray grym igår! Petter och Veronica Maggio var gästartiser. Tycker det är lite kul att Daniel A-R och Oskar Linnros tydligen ska ligga i strid med varandra, och Veronica Maggio är ju Oskars ex? Hämden är ljuv är ett väldigt bra uttryck. Nu måste jag göra upp en plan för senare idag. Och fokusera. Och skratta åt allas fula och otroligt stela telefonsvarare.

Manda: Förlåt om jag glömt bort något jag har sagt till dig!!!! Minns inte ens nu vad det är (jag är en trött, arbetande zoombie-människa, vilket alltså är min ursäkt). Love you still...

Varför Sex and the city är så bra - part 3

M+%2860%29_large

Daniel Adams-Ray ikväll!

Torsdag idag mina vänner, torsdag. De har fått in ett nytt te här på jobbet!! Rabarber/vanilj, ljuvligt! 4 timmar kvar tills jag ska ta bussen in mot stan för att möta upp Issa, Pontus och Jesper för att ta båten över till Grönan och se Daniel Adams-Ray på scen! Festligt va? Känns som om Grönan-konserter är min grej på något sätt, känner ni också det? Har förvisso bara varit på en endaste det här året (allt som allt två år över hela mitt liv räknat) men något ger mig ändå känslan av att det här är det jag som styr.

 
Daniel_adams-ray_foto_john_scarisbrick_110140481_large

Något jag däremot inte styr är vädret, känner mig grundlurad?? Strålande solsken imorse, var på vippen att jag tog mina solglasögon, medan det nu häller ned regn och blåser i en obehaglig kombination? Får mig att bittert ångra klädvalet.

Nu ska nog ta mig en till kopp!

Varför Sex and the city är så bra - part 2

Tumblr_lf6fd7wep41qaqnkwo1_500_large

Sista för idag!

Har kollat på Bonde söker fru för första gången i mitt liv i sällskap av en påse chilinötter som Martin lämnat kvar här (lugn älskis, det finns massor kvar). Nu är det jag och Harry som gäller för resten av kvällen, han och jag i sängen. Så går det när du inte är här Martin! På jobbet idag spelades förresten HP soundtrack, gissa om jag blev på säljarmode?? Godnatt!

11 värsta sakerna att säga till en telefonförsäljare

1. Klicka så fort man presenterat sig
2. Lägga på under samtalet
3. Ligga med någon under tiden (hände just precis för andra gången under min karriär)
4. Sucka tungt när man presenterat sig
5. Säga "och vad vill DU NU DÅ?"
6. Säga "jag har inte tid att prata med DIG just nu"
7. Säga ett enkelt "m" när man presenterat sig
8. Skrika "Åke, vill du prata med Canal Digital??? - NEJ, han har inte alls lust att prata!!" och sen slänga på luren
9. Låtsas att personen jag söker inte är hemma
10. Säga "mm, men kom till saken, vad vill du egentligen?"
11. Säga "varsågod" när jag säger tack

Varför Sex and the city är så bra - part 1

Tumblr_lrfa2cbnbw1qmrls7o1_400_large

Ons

Onsdag, halvvägs genom veckan med andra ord! Känns stabilt. Skulle egentligen ha gått till MediaMarkt på lunchen, men hann inte så min kamp för min rätt till en fungerande mobil fortsätter här på bloggen. Sicken följetång det här utvecklades till. Fixade i alla fall min ena stövel hos skomakaren, och sällan har jag träffat en mer tillmötesgående person av det slaget! Finfin blev den.  Kul att de verkligen har ökat inköpet av bananer här förresten, alltså vi snackar en markant ökning. Ett hjärtligt tack! Amenommanskullejobbalite?

Tumblr_lr8eqmzrfv1qjnhpho1_500_large
OJ HERREGUD VAD GOTT?!

Håll det positivt



Tis 13 sep

Tänkte börja idag med att berätta om igår! När jag kom hem överraskade nämligen min fina pojkvän mig med en massageolja från The body shop, en tröja från MQ och en fet naturgodispåse. Hur underbar?!! Det vägde upp för när han föregående kväll släppte lös en gigantisk gräshoppa i rummet. Tack baby♥

Idag började jag ju 12.00, så hann uträtta en del ärenden. Bland annat köpa yoghurt tills ikväll, köpa ett par särskilda internetkoder, åka förbi Forum i ett hopp om att kräva retur av min mobil. Trots 5 veckors reperationstid saknar den nämligen ljud, så nu jäklar är det fight på G. Oturligt nog var dock MediaMarkt stängt (de visste väl vilket raserianfall som närmade sig) så jag passade på att kolla runt i lite butiker istället. Hittade förstås en massa fint, så nu gör jag mig redo inför en ordentlig shoppingrunda. Inte idag dock. Slutar 21.00. Äääälskling, massage senare?

Dundun.

Tumblr_llecgozku41qazstso1_500_large

Spending all your money on me

Alltså jag vill SHOPPA!! Älska höstens kläder! Behöver köpa stövlar (dels vanliga, dels gummi), halsduk, vantar, svarta jeans (de vanliga, utan hög midja). En liten present kanske bör införskaffas till min man som strax fyller 20. Ska definitivt bli en sväng till stan i helgen.

Tumblr_lqi5xzdtjo1qmi5uao1_500_large
Lite så va

Paradis

  Palm%2520paradise%2520pr1819_large



En bunglalow på det här, en drink, en bok, solskyddsfaktor 100, melon och en hängmatta. Eventuellt sällskap. Ja, det skulle jag nog föredra. Boka biljetter?  


Vad hände i helgen egentligen?

Monday morning = återupptagning av blogg. Alltså när man jobbar med datorer 5 gånger i veckan så har man noll lust att sitta det minsta vid datorn under helgerna. Det har jag i och för sig ändå gjort, men av lite andra hemliga anledningar. Nu blev jag dock uppmanad av Felliflue att skriva några rader, så javisst, jag förstår att det är önskvärt. Fellan är för övrigt en bra säljare, mycket bättre än vad jag själv är (det där tar emot att erkänna, men ibland får man svälja sin stolthet). Hennes knep är att prata så tyst att ingen hör henne. Uppenbarligen är det ett vinannde koncept, kunderna uppskattar troligtvis at slippa den där gälla säljarrösten som pliktskyldig skrattar åt tråkiga skämt och låtsas vara en förstå-sig-påare.

Så, vad har Anna aka Nord haft för sig denna helg? Ja i fredags blev det till att börja med ingen Håkan, eftersom det var fullpackat med människor. Vi kom inte längre än till båten i Slussen. Istället åkte jag till Drottninggatan där jobbet hade bokat en bar (Ping, som roligt nog låg bredvid en annan bar med namn Pong). Där var det full hålligång, gissar att några får stå med rumpan bar på kontoret idag? Själv var jag spiknykter på grund av hemlig anledning, men det var trevligt i alla fall. Under lördagen sysslade jag med lite söndagssysslor (har faktiskt haft en väldigt lam helg) som hur som helst avslutades med middag med Berglunds. Hann klippa mig någon gång där emellan också (förmodligen av Tyresös sämsta frisör, resultatet blev bra men hon själv var en otrevlig hagga som dessutom smittades av min nervositet och tappade saxen på golvet. Kände mig inte så jättetrygg dirkekt). Martin hade hyrt historiens tråkigaste film att gosa till på kvällskvisten (Limitless med Bradley Cooper) så jag somnade på pensionärsvis innan klockan ens slagit elva. Söndagen stöp sig som söndagar brukar, halvtråkigt men ändock nödvändigt. I am Ms Secret. På kvällen åt jag middag hos mormor med släkten och sedan mötte jag upp Martin i centrum och hyrde Dear John för att kompensera för lördagens usla filmval. Dear John var underbar!

Tumblr_le5yf7gp9c1qcze3do1_500_large

Tumblr_lbbteijrik1qe6oquo1_500_large

Imorse var jag uppe med tuppen. Skulle bland annat lämna in mina stövlar hos skomakaren eftersom klacken gick sönder förra säsongen. Det var ju trist att han hade stängt igen. Gick till centrum och köpte en latte istället innan jag mötte upp mina kolleger och tog bussen mot Nacka. Idag kör jag på en sportig look. Har på mig mina gjympaskor på grund av fullständigt sne rygg (kiropraktorn nästa vecka igen), extremt bekvämt men känner mig inte som jordens snyggaste precis.


Kunde vara mitt rum!

Tumblr_lr4d2t1elf1qkf588o1_500_large

Är ledsen över att det inte är det.

Äkta kärlek

Tumblr_ldab25y95k1qcmcifo1_500_large


Snygg

Tumblr_lqeatkralp1qcoiv2o1_500_large

Tumblr_lr91yxq3vk1qewecwo1_500_large

Jag två olika dagar på stan. Känner mig normalt snygg.

Tack tack hemskt mycket tack fyfan för alla tack jag säger!

Oskön start på dagen innefattande HÅN, men inga vidare kommentarer på det eftersom jag blir arg som ett litet stucket bi och stuckna bin lyckas inte sälja någonting i den här världen. Som tur är fick jag just sms från MediaMarkt att min mobil äntligen är färdigreparerad (det har gått 5 veckor) så ska hämta upp den på lunchen. Ska bli så härligt att dumpa Sony Ericsson modell antik. Just det, Lina, Maria Montazami befann sig på Åhléns city igår mellan 12.00 och 16.00. Rackarns!

Ikväll ska jag fira in helgen med Håkan Hellström på Grönan med Issa (och några andra?). Är inte det största fanet han kan hitta, men så länge som han sjunger Känn ingen sorg för mig Göteborg så kommer jag i alla fall sjunga med några rader. Det vore trevligt om vädret håller i sig, har just nu en fin liten sommarvy över havet här utanför nämligen. Med tanke på att det tydligen är en sktidag idag så kommer regnet antagligen hälla ned och scenen falla isär. Är åtminone inställd på det.

  

Sexual healing.

Tumblr_lovg1rwpvx1qzbfafo1_400_large

Tumblr_lr32pbipt71qak0uxo1_500_large

Boy-girl-kiss-love-sex-favim.com-139409_large

Tumblr_lr2fnigl3r1qbb77eo1_500_large

Oj. Det blev väl inte lite nervös stämning nu bland er läsare?


Den modemedvetna

Idag har jag på mig mina svarta jeans från Carlings (high waisted) och en jeansskjorta från Gina Tricot som är slarvigt (och jättegenomtänkt) nedstoppad i midjan - so fashion. På fötterna har jag ett par knähöga svarta skinnstövlar (bytt till mig av Felicia) och håret är uppsatt i en trendig hästsvans. I öronen har jag Thomas Sabo och runt halsen min briljant (bara det bästa duger när pojkvännen köper en smycken). Runt handleden sitter Guess-klockan (icke erkänt: köpt i Alanya för 125 kr) och på fingrarna sammanlagt tre, moderiktiga ringar. Naglarna är målade i en plommonlila färg, helt rätt såhär inför hösten!

Insert <dagens look> failure <pga tönthet>

Happiness

Tumblr_lhuen2ygbp1qgcrov_large

(Nu rackarns kommer det bli bilder i denna blogg när jag fått tillgång till Fellans hemliga bildkälla)

Precis

Tumblr_lor81monhy1qzr04eo1_500_large 

Tumblr_lqwi6j03so1qe0hneo1_500_large

Tumblr_lqa6a9asaj1qczqexo1_400_large


Walking with a ghost in Paris

Jag gillar hösten. Den är så mysig och trygg på något sätt! Det är klart att det inte var världens bästa start på dagen att sätta sig på bussens enda plats med en läcka i taket (det regnade ute) men ändå. Å andra sidan kompenserades detta med att jag såg Kenzas bästis Nadia vid Nacka Strand busstation, blev nästan lite starstruck. Dock hamnar vi nog ändå på ett plus-minus-noll-läge efterson det inte fanns någon fil hemma imorse, saknar således grund idag. Förargligt! Men åter till hösten. Varm choklad. Skog. Nybakta bullar. Filt. Bio. Mys. Vill verkligen se Bridesemaid på bio i helgen, enligt rykten ska den vara riktigt rolig. Ett gott skratt förlänger ju livet, så jag kanske samlar på mig ett par extramånader? Man skall alltid se nyttan i var ting man gör, ta med er denna lärdom gott folk så skola ert liv berikas. På återseende.

3140063748_438355f955_z_large

Tumblr_lr4dojagmy1r1262oo1_500_large
Skönt att Fellan påminde mig på control+C-funktionen. Pinsamt att jag inte tänkte på det tidigare. Nu är i alla fall den bildlösa bloggen väck! Känner verkligen inspirationen spira!


Träningsinlägget

Imose var det ett kärt återseende med gymmet. Det är helt galet hur mycket jag trivs på det gymmet, kommer verkligen sakna det när mitt gymkort går ut där om 4 gånger. Nu är det dags att komma igång ordentligt med träningen igen, sommaren rubbar sannerligen en del rutiner. Men det kan vara skönt det också, för nu känner jag att jag längtar efter träningen. Finns ingen härligare känsla än att vara helt totalt slut efter ett träningspass. Nu vill jag fan köra boxning. Här sitter jag och är lite frustrerad nämligen. Very much till och med. Har lite planer på G. Älska planer. Älska att smida dem.

Seize moins avec mon petit ami hier!

Hade 16 månader med Martin igår. Kom hem och upptäckte en ros, en chokladkaka och ett jättefint kort på sängen. Sånt gör mig så glad! Dessutom hade han ordnat med grönsaker och dipp. Tack älskling♥




I want it all, and I want it now.

Här sitter jag och håvar in order efter order! Går som på räls. Precis, klurigt va? Hur ska man tolka det ordspråket numer? I vanliga fall innebär ju att någonting går på räls att det går galant, men precis som en komiker sa (tjejer, när går vi på Stand up igen?) så har ju ordspråket förlorat sin betydelse i och med tågets totala urartning vintertid. Så. Hur går det egentligen för mig? Ah. Så hemlighetsfull jag kan vara. Nu skall jag återgå till my secret buisness. Ikväll är det SHF och i veckan kommer självaste Maria Montazami till Sverige, närmare bestämt Åhléns! Lina, jag lovar att meddela dig när jag vet exakta tider. MÅSTE få träffa henne!!

Vår söndag!

Ni kan nog icke ana vad jag har haft för mig idag! Jag och Pontus gav nämligen utlopp för vår äventyrliga sida och åkte till klätterbanan i Sickla. Sjukt hur trött jag blev i händerna!! Apropå konstiga ställen där folk samlas Fellan, måste ju detta ta ledningen. Alla är ju lagom sexiga också med sina selen haha, men kul är det! Vissa är helt tokiga och åker dit helt på egen hand och har såna monsterklättrare (som klättrar upp och ned-hängda på riktiga berg) som största idoler här i livet. Pontus är fördmodligen en av dem, han tillhör i alla fall den biten av mänskligheten som fortfarande inte riktigt lyckats bryta det påtagliga släktskapet med aporn och som därför ohejdat och obehindrat kan svinga sig fram.





På hemvägen stannade vi i centrum och köpte 2 bananer (som jag gissningsvis åt upp på 15 sek), yoghurt (till jobbet, hungrar ihjäl dagligen) och naturgodis (som jag upptäckte att jag verkligen tröttnat på, vill verkligen slänga det. 5 påsar i veckan förut. 5 påsar.). Längtar verkligen till middagen, japp det ska allt sitta fint i kistan med lite krubb. Imorgon börjar vargaden igen. Helgen går alldeles för fort.

She's a killer queen



Om ni inte ÄLSKAR Queens musik ålägger jag er härmed besöksförbud på denna blogg. Queen är världens bästa band. Ni som tycker att vidriga låtar som "Granade" och "What the fuck?" är bra, kan fly sin kos i denna sekund. Vill ha en stor tavla på Queen i rummet. Undra var jag får tag på en sådan?

Thomas Sabo

Min mysdag inne i stan med mamma var jättehärlig! Vi promenerade från Gamla stan in till Drottninggatan-området, köpte english fudge, jag införskaffade mina älskade jeans (sista exemplaret!) och hämtade min 18-årspresent från mormor på Thomas Sabo som jag beställde förra veckan. Där köpte vi också ett par örhängen till mammas bästis barn som precis har konfirmerat sig, så henne mötte vi också upp en sväng. Lunch åt vi på Sushi Samba på Götgatan, garanterat Stockholms bästa. Nu har jag fått order om att hänga upp lite tvätt, så det är väl bara att masa sig ned?

H1547-051-14

Just det. Hittade en Harry Potter-kokbok inne på SF-butiken idag. Tyvärr en unofficial version, lite tråkigt. Vill helst att min gud JK Rowling ska ha godkänt den, annars är det ju bara en helt vanlig människa som suttit och kokat ihop vad som ska stå i den. Köper den förmodligen ändå. HP. HP. HP. Kan inte rå för det, älskar det så sjukt mycket. Min största dröm är liksom att bli auror (de bästa trollkarlarna samt häxorna kan bli aurorer, vilket innebär att man på laglig väg kan förvandla sig till ett djur och jaga svartmagiker på the Ministry of Magic's order). Jag tror jag håller på att bli lätt sinenssjuk.

Jobbkväll!

Sak jag skulle vilja kunna: sova ut när jag kommer hem sent.

EGentligen vill jag inte alls sitta vid datorn idag, eftersom jag gör det konstant i och med jobbet. Men vad gör jag inte för en liten uppdatering? Igår efter jobbet åkte vi från Canal Digital alltså till Texas Longhorn i Hammarby sjöstad och åt middag. Det blev smarriga revbensspjäll för min del, portionen var stor men inte lika stor som deltagarnas för matätartävlingen. De fick ijn en varsin rejäl bit kött på 1 kg. Vinnaren blev Tommy och då hade han även ätit en stor del av det rena fettet. Får kväljningar enbart av tanken på det.



Han fick en buckla med en inramad köttbit. "Hungrigast" står det igraverat där under. Är i vanliga fall strikt emot matätartävlingar av den humana anledningen att det är vulgärt att vi i väst kan leka med maten medan stora delar av världen svälter, men igår var jag ju liksom tvungen att hoppa den biten. Ostrongt av mig. På Texas drog vi en tequila och fortsatte mot söder. Mötte upp Issa och Ebba och slog oss ned på Ojojoj. Sedan splittrades vi, och jag och Fellan fortsatte till Mest. Vid två beslutar vi oss för att röra oss hem, vid halv FYRA är jag hemma eftersom Sl suger på att inse att vi här på min del av Tyresö också är i behov av kontinuerliga bussavgångar nattetid. Hamnade i en ovan och knivig sits där på Gullmars för övrigt. Min fulla och döva granne ville ha sällskap hem, och det blev smått omekvämt. En annan människa jag mötte ute i vimlet igår var min gamla, hederliga naturkunskaplärare Gunnar. Jag undrar verkligen vad han i hela fridens namn hade haft i görningen.

Nu ska jag äntligen ut och röra på mig lite! Senare ska jag och mamma in till Söder och promenera runt lite. Måste köpa de där jeansen också, och klippa mig. Nu ska jag definitivt lämna datorn. Datorer och telefoner känns strikt förbjudet helgtid numer.

It's friday, friday!

OSKAR LINNROS ♥ Igår efter jobbet mötte jag upp Issa och tog båten över till Grönan och såg Oskar Linnros på scen. Hur lycklig blir man inte av hans låtar?? Såå grym! Efter konserten så tog vi en falafel vid Slussen och längtade lite tillbaka till Barcelonas mästerverk vad det gäller den saken. Om ni minns så var det ju det godaste som vi åt därborta.

Imorse gick jag till mormor en stund innan jobbet och gav henne en liten present. Barnbarn nummer 1! Idag ska jag, Sara och Felliflue gå till Nacka Forum på lunchrasten. Fellan ska introduceras för NJB! Ikväll ska vi äta på Texas Longhorn med jobbet och sedan blir det utgång. Nu är det snart WEEKEND!

Det nya gänget!



Fantastisk kväll igår! Filmkväll hemma hos Dennis med jobbet. Han har ett hemmabiosystem med 117 tumsskärm, så den var ju rätt så maffig. Kollegerna är helt underbara, älskar dem. Det var verkligen en sån kväll som man alltid vill ha, vi satt och skrattade i princip hela tiden. Kom hem tjugo i ett, så himla oskönt att det tar sån tid att ta sig fram inom Tyresö. Om jag inte vore en fegis hade jag kunnat gå hem på en kvart, men det vågade jag förstås inte. Imorgon ska vi ut och ha trevligt igen, middag på Texas Longhorn. Tyvärr krockade det med Malins födelsedagsmiddag, så får möta upp tjejerna senare för lite party in the town. Skönt att jag hamnade på det här jobbet, chefen är liksom också asskön och hur ofta händer det?

RSS 2.0