Filosofer.

Följande två gubbar gör mig galen:

 

Google.se kanske ljuger, men det ska föreställa Platon och Sokrates. På de här bilderna ser de ju dock nästintill identiska ut, synd att det inte fanns kameror på den tiden som kunde avgöra mitt problem. Hur som helst, I'm going mental. Pluggar filosofi och blir så frustrerad på någonting så absurt som exempelvis en idévärld. Varför i allsin dar skulle det finnas en idévärld?! ÅHHHHH!!!!!!

Tur att Martin kommer om en stund. I need a break.

I have nothing to do

Segt, sitter i datorsalen och har gjort precis allt man kan göra på datorn. Det är samhällskunskap, men jag är redan klar med mitt förberedande arbete inför ordföranderollen nästa vecka. Idag var första lektionen inställd, superskönt för då kunde jag sova till halv nio, handla mat inför ikväll och till på köpet ta en powerwalk! Härlig morgon. Jag längtar hem! Vill (måste) plugga, är hungrig, vill springa. Helg är det för övrigt inom kort! I det närmaste följer mina spektakulära planer:

Fredag: Plugga, bio med Martin.
Lördag: Plugga, promenera, övningsköra, fira Erica som fyller 19.
Söndag: Plugga, springa, övningsköra. Förhoppningsvis fylls den här dagen med fler aktiviteter!


Med i gänget nu!

Kom nyss hem från en helkväll med Rotaryklubben, det var minsann en upplevelse! Det bjöds bland annat på mingel i en av medlemmarnas gigantiska garage där vi kunde beundra 16 imponerande gamla bilar (varav en har tillhört Gustav den tolfte en gång i tiden!) middag, uppträdande, pappas föredrag och lottdragning (jag vann en skiva). De var verkligen synnerligen trevliga, så jag känner mig trygg inför mitt föredrag där om några veckor! Höll dock på att dö av uttråkhet när det visades en film på en timme om Trollbäckens historia, men det verkade jag inte vara ensam om att döma av antalet gånger folk kollade på sina armbandsur. Nu ska jag strax gå och lägga mig, men först ett telefonsamtal till min pojkvän♥

Rotary idag!

Lagom kul var det ju att gå hem i den trasiga stöveln. Fy satan vad arg jag är. Nu har jag i alla fall ätit mellis och kollat både facebook och intressanta bloggar. Dags att börja plugga! Vid sex hämtar mamma upp mig, för då ska vi till Rotary-klubben och äta middag. Pappa ska nämligen hålla en föreläsning om någonting inom juridiken, minns inte exakt vart. Rotary är alltså samma organisation som jag den 20 april också ska föreläsa inför, så det kan ju vara lite skönt att träffa en del av medlemmarna innan. Hade egentligen behövt ägna kvällen åt diverse skoluppgifter, men nu är det lite sent att stuva om i planeringen. Trevligt ska det hur som helst bli!

Om en klack, Harry Potter-wannabe och en kattunge

Öööhh..... Alldeles nyss gick min klack på min stövel sönder!!!! Mobbat att gå i skolan utan ena klacken?! Ser helt stört ut!!! Fan, va sur jag blir, jag har lämnat in de där stövlarna så sjukt många gånger under de två senaste månaderna. Den här gången kommer det inte alls gå att fixa. Får gå på tå med högerfoten resten av dagen och stryka längs väggarna så att ingen ser mig.... Faaaaan!

Gårdagens stand up höll för övrigt inte alls samma nivå som förra gången. Kanske blev det bättre i andra akten, men jag och Martin smet i pausen eftersom jag inte ville komma till honom mitt i natten. Kändes bra att äntligen komma dit igen. Hans pappa visade oss deras nya kattunge som föddes i lördags, ni vet en sån liten som får plats i handen. Blev lite småkär tror jag,

För övrigt uppräckte jag att min pojkvän är Harry Potter-otrogen!! Kolla på den här förrädiska filmen som stod i filmhyllan:



Liksom, är det ett skämt?? Exakt samma uppställning som till Harry Potter-filmerna, och fult nog till och med två killar och en tjej. Och namnet? Kampten om åskviggen??! Ett ord som garanterat lanseradesi av J.K Rowling! Vilken skandal!!


Bara hemma och mellanlandar

Kom precis hem från skolan, nice, klockan är liksom över sex? Ska slänga i mig lite middag innan det är dags att rulla in mot stan, ikväll ska jag nämligen på stand up på Underbara bar med Issa, Tove, Martin, Jonte och två av Toves tjejkompisar. Var ju riktigt lyckat förra gången, hoppas det blir lika bra idag! Senare ska jag och Martin för en gångs skull åka hem till honom på Värmdö, passar bra för imorgon är min första lektion inställd så jag börjar inte förrän tolv! Ha en fin kväll ni också ♥

Är ute och shoppar!

Viker (mina) kläder. Garanterat det bästa sättet att uppdatera sig om vad man egentligen har i garderoben. Egentligen stört vad mycket kläder man har, men ändå har man aldrig nåt att ta på sig... Använder ju max en tredjedel av rubbet. Hittade en borglömd väska mitt i allt också, man tackar! Nu känns det plötsligt som jag har varit på en shoppingrunda i mitt egna hus, tjuhu!

Snart kommer min make över. Vi ska förhoppningsvis kolla på Sex and the city och äta glass. Jag har världens godaste glass i kylen.



Ruggigt god!


Härlighet

Är extremt mätt efter att ha kastat i mig middagen på 5 min, var så sjukt hungrig att det kändes som om kroppen åt av mig inuti! Jag och älsklingen skippade Djurgården idag och sparar det till en varmare dag. Åkte in till stan och shoppade (jag har köpt en studentklänning!!!) och fikade och var glada över att äntligen kunna vara med varandra igen. Förutom att vi blev lite småsura på bussen, men annars var vi lyckliga! Åkte direkt vidare till spinningen när den stunden var kommen, och det var faktiskt länge sen passet var såhär jobbigt. Jag kunde inte ens kolla under stretchingen, utan var tvungen att blunda på grund av allt svettsalt i ögonen. Höjden av ansträngning I guess?

Nu ska jag ta en dusch och visa upp klänningen för mamma! Känns skönt att redan ha fixat den, så slipper jag stressen och paniken där i maj, då man hysterihandlar en grotesk gardin och slänger över axeln som en från Antikens dagar. Nästa steg är balklänning. Ångest på den och en sekunds önskan om att man vore en man och endast behövde köpa en svart kostym. Martin köpte förresten en näsduk att ha i kavajfickan under dagens shoppingrunda. Första tecknet på att vi har åldrats tillsammans. Så vacker min prins!




Not in school

Tjuhuuuu! Har studiedag idag, men jag kom ändå nyss hem från skolan. Var på ett litet planeringsmöte angående nästa veckas FN-rollspel. Hade på mig träningskläderna och gjympaskorna, så när vi var done tog jag en härlig powerwalk runt området. Det blåser fortfarande, men annars var det superskönt! Nu vaknade precis Martin. Jag tror att vi ska åka till Djurgården idag och promenera och äta lunch! Myspysdag.

Sunday evening

Sitter och kollar på Stockholm-Båstad, vilken besvikelse!!! Trodde den skulle vara grym?



Snart lär Martin komma, gissa om jag har saknat honom!! Vi ska äta fruktsallad och pussas, längtar♥ Idag har jag för övrigt övningskört för första gången på evigheter och hängt med Manda fram tills för nån timme sen. Hann inte träffa West tyvärr, dagens enda minus!


Att vi gick över till sommartid inatt är ett gott tecken.

Oh my god, jag sov uuuuuuuuuuut idag!!!!! Vaknade tio i elva!!!! Shit, vad skönt! Igår skippade jag, Manda och Maja lokalfesten och satte oss på Hellströms istället (eller okej, stod i baren eftersom det inte fanns några sittplatser lediga), tog ett glas vin och pratade. Lika bra det, kände mig faktiskt inte alls taggad på lokalen. Min erfarenhet säger att lokalfester sällan är bra, men undantag finns såklart. Jag tycker om er tjejer!

Idag ska jag träna (får nog ta mig till gymmet, det blåser ju storm ute!), ta en promenad med Westman, hälsa på Manda och träffa hennes nya kattunge samt träffa min pojkvän som äntligen kommer hem! Jag håller på att försöka få med honom till Göteborg nästa vecka, känner för att byta miljö för ett tag och det vore så mysigt att åka iväg med honom! Hoppas jag lyckas sälja in idén!

Klivit upp ur sängen..

Har äntligen ryckt tag i mig själv och slitit mig från Sex-and-the-city-koman, har nästan fått liggsår så kände att det var hög tid. Om en timme kommer mammas bästis hit på middag med sin nya pojkvän, är jättespänd! Senare ikväll blir det trevligt nog faktiskt lokalfest, det var sannerligen evigheter jag befann mig på en sådan! Någonstans inne i stan ska festen hysas, har ingen riktig detaljinformation. Känns gammal tid på något sätt, som om vi var jättesmå när vi sprang runt på alla fester här och där som icke 18-åringar. Vad glad jag är över att jag är 18 förresten. ♥Att vara ute♥


Jag har det helt ok!





Choklad, mango, Sex and the city... Lördagen rullar. Synd att det blåser så mycket idag!


Lördagdsmorgon

Godmorgon! Har nyss ätit frulle och sagt adjöss till farmor som skeppar hem till Dalarna igen. Vi såg The Adjustment Bureau igår, och den var gryyym! Helt mindtricking, handlade om det vi precis diskuterat i filosofin den fria viljan vs determinism. Sjukt ball! Felicia klarade hela bioprocudellen oväntat bra, hon brukar i vanliga fall springa ut ur biosalongen när eftertexterna börjar rulla eftersom hon är så extremt rädd för dels att okända människor samlas för att kolla på film tillsammans och dels för eftersnacket.


Bio ikväll!

Häpp, jag ska tydligen inte ligga hemma och halvdö i sängen framför Sex and the city ikväll. Med anledning av nya planer som innefattar bio, godis och bra sällskap (Issa, Flue och några killar från deras klass) så ska jag ha det trevligt på annat håll! Känns som om jag borde svepa ett X antal kaffekoppar dessförinnan om jag inte vill riskera råka ta mig en tupplur inne i biosalongen.



PS: Har kommit på en klar nackdel med att ha en pojkvän: man saknar ihjäl honom när han är borta!


Hata dagen-efter-en-skiva!

Haha alltså usch vilken vidrig dag!! Vaknade efter cirka 4 timmars sömn och släpade mig iväg till skolan. Givetvis visade det sig att första lektionen var inställd, så jag sov och halsov i samrummet i två timmar tills nästa lektion satte iång. Har aldrig känt mig mer ofräsch i skolan, Manda delade väl min känsla när hon anlände till skolan och envist bar solglasögon som någon slags förklaring av sitt tillstånd. Att hon mådde sämre än jag är ganska givet, eftersom hon lyckades bli utslängd igår... Det var hur som helst en lyckad skiva!

Nu önskar jag så innerligt att jag kunde få gosa ner mig i sängen framför Sex and the city, helst tillsammans med min pojkvän, och viiiila. Tyvärr måste jag först städa huset. Och Martin är inte ens i närheten, utan i Karlskroga hos sin syster. Men jag, Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda kan nog klara oss hyfsat fint på egen hand också.

Dröm

Inatt drömde jag att jag blev jagad av Voldemort och att jag var tvungen att transferera mig till gamla platser i Belgien (stallet, blå och gula skogen, skolan, huset...) för att undkomma hans vrede.


ÅRETS FÖRSTA SKIVA!

Tjenixen! Kom nyss hem från skolan, äter mellis och kollar på OC. Inte alls lika bra som jag än gång tyckte det var, antar att jag har mognat! Försöker få tag i min älskling, men tydligen verkar hans mobil vara totalt ur bruk. Kul. Ska strax promenera ner till Ica och inhandla ingredienser till middagen ikväll som jag ska laga Apelsinfisk, supergott! Senare ikväll är det äntligen dags för årets första skiva! Tyresö Gymnasiums fotbollsklass står för kalaset, kommer säkerligen att bli grymt! Av naturliga skäl är dock skivorna en pluggis största skräck, men som tur är har jag lång sovmorgon imorgon (i mina mått mätt, andra kanske inte tycker att 10.20 ens är att betrakta som en sovmorgon). Åker dit med Fellan, Issa, Frida och Aro! Är sååå taggad, hejhej jag beställer en tequila tack!

Le matin

Ohhh noo, sa adjöss till Martin för någon timme sen som åker till sin syster i Karlskroga över helgen! Kommer sakna honom!! Nu ska jag klä på mig och gå ner till vardagsrummet och prata med min farmor som anlände igår. Om en halvtimme är det dags att traska iväg till skolan, solen skiner så brillorna åker på! Pussis♥

Lite plugg to do

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiit, vad underbat det var att komma hem!!! Har hungrat ihjäl sedan tolvtiden, på sluten började magen nästna krampa! Nu har jag fått i mig mellis och känner sakta energin återvända. Tänkte egentligen bege mig ut och springa en vända, men det var väldigt vad vindarna tog i så jag struntar i det. Ska istället ägna mig åt att skriva ner lite regler och tips inför FN-rollspelet som vi ska ha i skolan om två veckor. I år ska jag inte delta och debattera, utan har fått äran att vara ordförande istället! Fick ju gå på en utbildning i höstas, så det här blir en utmärkt övning, men lite jobbigt kommer det nog bli när vi väl sätter igång... Jag kommer också vilja debattera! Anyhow, ska öppna word och sätta igång nu. Hörs sen!

Mamma och pappa, jag har hittat THE house:

Bild 3: 7 rum villa/radhus på Smultronbacken 10, Tyresö kommun Tyresö Strand

Bild 5: 7 rum villa/radhus på Smultronbacken 10, Tyresö kommun Tyresö Strand

Bild 4: 7 rum villa/radhus på Smultronbacken 10, Tyresö kommun Tyresö Strand

Den här läckerbiten finns att köpa på en adress i Tyresö Strand. Im kinda in love.


Sökt in till universitet!

Franska (fortsättnning parce que je parle bien français)
Arabiska (nybörjarkurs. Seriöst, hur coolt??!)
Spanska (nyblrjarkurs. Kan vara bra att ha!)
Statsvetenskap (för att många politiker har läst det och det är sjukt intressant)
Nordafrikanska- och mellanöstiskastudier (för att det är intressanta regioner)
Islamologi (fast min lärare Fredrik säger att jag kommer bli sur eftersom kursen ska gå ut på att allt är västs fel)

Jag ska givetvis inte läsa alla kurser, franskan är prio nummer ett! Vi får se i höst om jag ens vill plugga, eller om jag ska råchilla ett år! Nu måste jag ringa Sven!

Tuesday is a good day

Tjeeena! Kom hem från skolan för en kort stund sen, hade med mig mellis och deppade inte ihop som förra veckan. Det har varit en rätt bra dag! Först så överraskade Manda mig med en försenad 18-årspresent, direkt från London:



Trosor och lipbloss från Victorias' secret och choklad från Harrods! Tack min fina, åt just upp den första pralinen♥ Kort efter min underbara lilla uppvaktning, gick jag och Felicia ut i det fina vårvädret för att besöka vår gamla skola som ligger cirka 2 min från gymnasiet. Äääälska Dal, allt är så smått och rent och fint, alla är så trevliga (till och med mattanterna kommer ihåg oss och var superglada över att vi hälsade på) och det är så tryggt! Sån gammal tid, herregud. Åt en smarrig lunch i den pyttelilla matsalen vi en gång upplevde som stor och fick äntligen njuta av keso och majs, standarden under sexan till nian!


Ljuvligt!!!

Haha, lökig! Svetten rann på båda direkt när man kom in, ventinationssystemet var tydligen paj...

Nu väntar jag på middagen, och under tiden så ska jag söka till några universitetskurser, hann inte det igår. Men det blir svårt att inte söka till juridikutbildningen, är så taggad!!! Hoppas, hoppas, hoppas att jag och Maja kommer att läsa den tillsammans! Maja, vi måååååste!


Fiskeboken!

Jag och Fellan har varit bästisar sedan sexårs, bortsett från ett litet uppbehåll mellan typ sexan och åttan. I vår Fiskebok skrev vi till varandra när vi umgicks, oftast asformella "mvh fille", och snackade skit, bestämde vad vi skulle leka, gav varandra komplimanger "du är min bestis och du är jettesnäll". Sjuuukt kul att kolla i den såhär i efterhand! Blir på snäppet lite rörd också, tänk vilken tur jag har som har en sådan stark vänskap med världens finaste människa!






Hepp haha..




I love you, Flue♥


Good.

Vilken awesome kväll! Fanns jättemycket att håna på gymmet, träningen gick galant, när jag kom hem så hade mamma bakat bullar (både sorterna vanilj och kardemumma) och i köksskåpet finns norsk choklad som Magnus köpte med sig hem. Ibland blir man glad för mindre! Just nu håller jag på att kolla i min och Felicias gamla fiskbok, hahaha så jävla töntiga. Ska visa er snart och förklara vad den legendariska fiskeboken egentligen är för något!

Pointless.

Det är när jag tvingas skrivauppsatser om saker som idrott då och nu, som jag längtar extra mycket efter studenten och vill komma in på juridikprogrammet och läsa affärsrätt istället. Skulle inte ha några direkta problem med att söka in redan till hösten, men jag vill ändå ha mitt jobb-och-res-år. Juridikprogrammet finns kvar, men det gör inte chansen till ett sabbatsår! Nu kom jag på att jag måste söka in till några frikurser på Stockholms universitet, tror jag gör det efter spinningen ikväll. Inte helt hundra på att jag vill plugga alls under nästa år, men vill inte stå där i höst och ångra mig.

Nu ska jag äta upp mina lingongrovor och dricka upp mitt glas Proviva och fortsätta med den dödligt tråkiga idrotts-uppgiften.


I love mellis! Och frulle dårå. Min sista kommentar igår innan jag somnade: "Jag längtar tills jag vaknar och får äta frukost". Min kärleksfulle pojkvän: "Jaså, jag längtrar tills jag vaknar och få se dig igen". Balanserat förhållande♥

Godmorgon!

Godmorgon darlings! Håller på att kolla upp en buss, måste förbi skomakaren innan skolan och hämta upp min stövel som har varit på lagning. Helst av allt vill jag krypa tillbaka ner i sängen där Martin ligger invirad i det varma täcket, men jag ska klä på mig..... Eller bara en minut då. Högst två. Om fem måste jag ha klivit upp igen.

Och ehh, jo Issa jag har visst en jeansjacka!! Naturligtvis inte en blå, blått jeanstyg är ju det värsta jag vet, men jackan på bilden klassas likväl som en jeansjacka!



Och jag vet att jag har en mobbad min på bilden. Jag och Manda var på fiskemuséum (inte för att det ger någon direkt anledning till minen, men bara lite intressant kuriosa).

Besvikelse.



Jag gjorde två observationer under årets första löprunda utomhus. För det första springer man snabbare på löpbandet. För det andra är man mycket mer uthållig på löpbandet! Jag är liksom rätt vältränad men gud vilken skillnad det var på att springa inne och ute! Att springa inne verkar ge bättre träning, men å andra sidan är det ju halvkul att stänga in sig på gymmet när det äntligen går och blir vackert väder? Längtar tills spinningen iimorgon, jag vill svettas så det bara rinner om mig och kämpa tills jag knappt orkar stå på benen. Det är träning. Inte nöjd med dagens ansträngning. Nu: plugg.


SÖNDAG

Jag är en hemsk, hemsk flickvän när jag är stressad, förlåt Martin! Alltså seriöst, åt lunch på två sekunder för att hinna plugga. Blir så arg på mig själv!!! Det är den där jäkla redovisningen jag blev på påpackad i veckan som jag tvingas göra, plus en svenskauppgift. Gahhhhh! Nu ska jag ut och springa, skippar löpbandet idag och tar mig en tur i friska luften istället. Så otroligt mycket härligare, är så lycklig över det fina vädret! Våren är nog den bästa årstiden. Ser fram emot att beställa in en drink på en uteservering snart, att promenera på Djurgården eller att kunna gå ut i bara en jeansjacka. Faaaaantastiskt♥

Chill out moment

Sådär, nu har jag pluggat klart för idag! Börjar få ihop en någorlunda vettig presentation. Jobbar om anorexia, så det är i och för sig jäkligt intressant att göra det här arbetet även om det förstås finns andra sätt att spendera en lördagskväll på. Inte för att jag hade varit taggad på utgång direkt, som den halvdöing jag är, men ändå. Åtminstone film hade ju varit ett bra alternativ, är sugen på I rymden finns inga känslor. I alla fall. Har ätit upp min naturgodispåse och väntar på att Martyparty ska anlända för några timmars gos framför teven. Eller snarare timme i ental, satans vad sängen ser lockande ut. Under tiden ska jag göra min familj och morbror sällskap nere i vardagsrummet, det bjussas visst på lördagsgottis!


Untz untz

Vilken gryyyyyym kväll jag hade igår! Lätt den bästa utgången hittils! Idag är jag aptrött, inte för att jag är bakis, utan för att jag sov 4 timmar. Ofrivilligt såklart, men jag vaknade åtta av mig själv och kunde inte somna om. Besläktad med tuppen. I alla fall så åkte jag, Maja och Manda först till Sogni där vi mötte upp Issa, Tove, Frida och Paow. Blev en snabbvisit eftersom vi var ganska sent ute. Jag, Maja, Manda och Issa fortsatte därefter till Nype där vi skulle träffa Westman. Och åhhh, jag äääälskar Nype! Ett av dansgolven spelar gamla hits, så vi dansade loss (jag trodde väl i vanlig ordning att jag dansde) till gamla godingar som Aqua, Grease och remix på Walking in Memphis. Hade verkligen sjukt roligt och var på gränsen till Alanya-lökig där ett tag. Vid halv tre bjöd Maja mig generöst nog på en korv i Slussen och sedan avgick nattbussen hem där Martin dök upp efter att ha roat sig på sitt håll.

Idag har det varit en usel uppdatering eftersom jag och Henke har varit i shoppartagen! Skulle fylla på hans vårgarderob, ett utmärkt dagval med tanke på den finfina vädret. Tog mig en powerwalk nu när jag kom hem och förberedde psykologiredovisningen i huvudet. Måste börja på den nu innan jag kollapsar av trötthet. Hörs sen, puss!

HELG (snart)

Godmooooorgon♥ Blev nyss klar med städningen, börjar inte förrän 10.20 idag så jag sköter alltid mitt jobb på fredagsmornarna. Jag undrar varför mitt rum alltid är i störst behov av dammsugning? Kanske därför jag upptäckte ett spindelnät i hörnet häromdagen? Jag känner att jag gör en bra insats som familjens städerska.

Idag blir det inge vidare med bloggande, åker nämligen in till stan direkt efter skolan för att möta upp mamma. Vi ska ha mor-dotter-tid med shopping, fika och en massa struntprat! Efter det så ska jag äta middag med Maja och Manda, antagligen någonstans inne i stan. Mycket sannolikt drar vi ut efter det, vilket dock är något jobbigt för min del eftersom det innebär att jag måste packa ner kläder och andra tillbehör redan nu. Inte jobbigt i och för sig när jag tänker efter. Hade tänkt köra på skinnjackan idag tillsammans med min nya väska som jag köpte igår, men så ska det tydligen komma snö så den idén föll ganska omedelbart platt till marken. Irriterande, mina stövlar är inne på reperation och jag har verkligen inga andra fina vardagsskor som jag kan ha på mig till min jacka då!







Sommar i Varberg, längtaaaaaaaaaar!

 


If you want more, scream it out louder

Filosofin is done! Undra om jag orkar pallra mig ner till Ica och köpa en mango och naturgodis? Sannolikt inte. Tänker i alla fall lägga mig i sängen och kolla på.... ja, ni vet. Och angående samtalet så har ju en annan gått och blivit småkändis i Tyresö, *ryktet sprider sig och min karriär breder ut sig*. Jag blev nämligen tillfrågad att hålla ett föredrag på Rotary (ej ännu särskilt insatt i vad det är för någon organisation) om precis vad som helst. Jag kan alltså lika gärna tala om min favoritsmak på glassen som om situationen i Libyen. Tror dock att jag ska hålla mig till ett område som jag verkligen kan något om. Funderar på skolan, någonting om varför betygen sjunker och om elevernas negativt förändrade attityder. Ska bli sjukt kul, förstår inte riktigt själva syftet i varför just jag har fått äran att hålla låda, men det är inte så särskilt intressant heller. ♥Jag och Blondinbella borde bli vänner♥

Jag är glad igen!

Tjeeeenare mannen!



 
Här lökar jag med en röd fejja, precis som det ska vara efter ett träningspass. Var verkligen superladdad inför idag, blir så när jag inte tränat på ett par dagar. Kom iväg från skolan lite tidigare eftersom jag hade ett litet ärende någon annanstans, så jag tjänade ihop tillräckligt med tid för en liten shoppingrunda i centrum. Nu ska jag ta en dusch (varför bloggar jag alltid efter att jag har tränat och innan jag har duschat?), äta mellis och plugga filosofi. Ska ringa ett väldigt spännande samtal också... Berättar senare om det finns något att berätta!


Att plötsligt vara så liten.

Att vilja veta
Men ändå inte

TRÖTT!!!!!!!

Är liksom hiskeligt trött, så trött att jag mår illa, och skulle kunna ha stupat i säng redan vid sju om det inte vore för att jag tvingade mig själv att hålla ögonen öppna. Nu tänker jag lägga mig i sängen och titta på Sex and the city och känna mig stolt över att jag åt sill idag och därmed förtärde en väldig massa mängd omega3. Tyvärr luktar jag fortfarande sill om händerna av någon oförklarlig anledning, det var ju inte så att jag grävde med handen i sillburken? Samma sak i skolan varje gång jag äter fisk, luktar som om jag blivit attackerad av ett helt stim i evigheter efteråt! Attraktiv tjej, ni må tro vad Martin får stå ut med. 



Sökte på fisk på google och fick fram den här bilden! Maffig, kul att stöta på den under en simtur!


Rewind buttom, please!

Hur kan en dag vara så FRUKTANSVÄRD är den fråga jag ställer idag! Vaknade för det första upp med en grotesk finne på hakan, som jag kliat sönder i sömnen, men det var ju bara en mjukstart på dagen. Det började gå åt helvete vid tolvtiden, eftersom min lärare inte kom som avtalat till simhallen innan lektionen började. Att simma med skolan tillhör det värsta jag vet, varför skulle jag vilja stå där och flasha? Då kan jag ju lika gärna anlända till filosofilektionen i bh och trosor också?! Nu var han alltså sen och jag tvingades möta min rädsla och hoppa i poolen tillsammans med resten av klassen. När jag väl sedan steg upp var håret som en logisk följd av det hela totalt dyblött och ansiktet hade jag redan innan tvingats tvätta rent. Härliga premisser att fortsätta skoldagen på. Kastade på mig lite nytt smink innan jag upptäckte att dragkedjan på den ena stöveln gått sönder (särskilt irriterande eftersom jag var inne med den andra dragkedjanför någon månad sen). Så resten av dagen tvingades jag inte bara gå omkring med halvkrulligt hår, utan även med en trasig sko. Kände mig snygg som aldrig förr. Det riktiga helvetet satte dock inte igång förrän vid tretiden då jag höll på att avlida av hunger. Plågan fortsatte fram till halv sex då jag äntligen kom hem, fick som tur var sluta en kort stund tidigare. När jag är hungrig är jag ingen vidare rolig människa att umgås med. Jag blir grinig, otålig och arg. Snabbt som attan gick jag hem (och det säger en del, eftersom jag redan i normalt tempo susar fram med en rejält hög hastighet) och kastade i mig tre knäckebröd ocn en banan på mindre än 3 min. Hoppas inte resten av dagen blir lika hemsk, för min kvot av hemskhet är redan uppfylld för åtminstone en vecka framåt.

Det är bristerna som gör oss till människor

Varför funkar det inte för mig att klistra in youtube-klipp? Jag har ju vansinnigt bra låtar att tipsa om!! Som Lilla lady med Daniel Adams-Ray, eller Fucking perfect med Pink. Väldigt irriterande! I vilket fall kom jag hem från träningen för ett tag sen och har nyss ätit hemmagjord yakiniku, oerhört gott! Spinningen gick suveränt, men om det är något jag aldrig skulle vilja göra så är det att se min min när jag spinnar. Alltså ibland är det så jobbigt att jag typ gråter, och när det är riktigt tungt blundar jag alltid för att liksom "gå in i mig själv". Men härligt är det, I ♥ spinning! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan knapra tabletter. Jag ger håret en sista chans och har inhandlat följande:



Nu ljög jag lite, för b-vitaminerna har mamma köpt. Gillar att det står "för dig med en aktiv livsstil" på baksidan. Typ som när Felicia drack Proviva "för elitidrottare" under tiden hon åt glass och kokosbollar på sitt gamla jobb på Rackethallen, haha. I alla fall.Hårkontroll köpte jag själv idag inne på Life, haha tänker ni, går hon på den enkla? Eh, ja det gör jag. Resultat om 4 månader!


Ut och gå gå gå!

Var precis ute på en härlig powerwalk med mig själv och NRJ i hörlurarna. Älska Tyresö, vår kommun har verkligen alltifrån landsbygd till skärgård!





Snart är det spinning med Flue! Hörs ikväll, puss♥


Det värdelösa

Köpte tidningen Chic häromdagen för att ha läsning på bussen hem. Det är rätt kul att läsa skvaller- och modetidningar ibland, för såna typer av tidningar är ju inte fulla av annat än ren skit! Som tur är innehöll den här tidningen inte några löjeväckande relationstips eller test i form av "är han otrogen?", men likväl var den förbaskat dålig.



Till exempel bjöds jag på lite stylingtips. Från vänster till höger har vi tips på kläder beroende på om jag vill vara fredagsvinfin, shoppingdressad, vernissagevacker, lunchläcker, dejtsassy eller pickningromantisk. Förutom att namnen på outfitsen är så utbota löjliga, så är kläderna verkligen hemska. Ja, den där längst till höger känns ju heltätt om jag och Martin ska ut på en picknick?



Jag fick även nys om måste-ha-nagellacket! För alla vet ju hur extremt viktigt det är att följa nagellackstrenderna, aldrig i livet skulle man ju måla på ett rött nu till våren, det är så ute!



Nä, svart ska det för bövölen vara - eller som tidningen själv beskriver färgen:



Helt allvarligt så föredrar jag DN, då får man ju ut något vettigt ur läsningen. Fast visst, sånt här kan vara helt värt att ha med sig på flygplanet eller på bilresan.





Fick med min mamma ut på en tur!

Skönt att komma ut, men vart tog värmen vägen? Nu: Sex and the city. Resten av kvällen: Solsidan, Sex and the city, middag med mamma och Martin. Kram!


Anna slappar, omg

Ofattbart nog har jag inte förrän nu kommit upp ur sängen! Jag och Martin har slappat hela dagen framför Sex and the city, minns inte senaste gången jag bara var hemma och gjorde ingenting. Jätteskönt med sådana dagar ibland faktiskt, det behövdes! Framförallt Martin lär ha uppskattat det och slippa höra saker som "dags att vakna, kom igen, gå upp nu" eller "neeej, vi kan inte ligga och mysa klockan två på dagen, vi måste göööööra något" eller "skyyynda!!!!". Haha, jag är rätt hetsig av mig, men tycker att man ska ta vara på dagen istället för att sova eller slappa bort den. Men, någon gång ibland är det helt i sin ordning. Men nu börjar jag känna att jag vill ut och röra på mig lite, blir ingen träning idag för jag är helt slut i huvudet faktiskt. Men en powerwalk vore härligt, hoppas jag får med mig mamma. Behöver lite frisk luft!

MAJA 19 ÅR!

Först och främst: ett stoooort grattis till min fina vän Maja som fyller 19 idag! Tänkte egentligen ansluta mig till tolvrestfikat hemma hos henne och äta upp kvarlevorna av gårdagens kladdkaka, men guess what... Jag vaknade kvart över elva!! Miracles do happen. Kanske har det att göra med att jag kom hem halv fem igår, men det är bara en vild chansning. Vi hade det hur som helst jättebra igår! Började med tjejmiddag i en lokal vid Maja, och en rädd tjej öppnade presenter haha:


Här gömmer Maja sig, haha så otroligt roligt var det, och roligare blev det när hon bad alla sjunga så att all fokus inte skulle hamna på henne. Alla börjar oengagerat och något forvirrade av den direkta uppmaningen att sjunga Ja må hon leva, varpå Maja klargör missförståndet att det inte var den sången vi nödvändigtvis behövde sjunga. Haha, vore ju kul om hon verkligen hade bett om det!

Sen fick hon upp farten!



Vi åkte senare in till Gaudi (och jag kunde checka läget inför min studentskiva). Drack några goda drinkar och upptäckte att Gaudi definitivt är underskattat! Dock hann jag och West skämma ut oss rejält när vi tog för oss av champagneglasen från bardisken som definitivt inte var ämnade för oss, utan för någon särskild bjudning... Lite senare tog jag, West och Linnea adjöss och gick vidare till Lobby där min pojkvän var med sina vänner och firade att två av dessa fyller 20 idag. Jag tycker inte om Lobby, det är en konstig och utspridd lokal. Som sagt så åkte vi hem strax innan fyra, men inte förrän West fått i sig en efterlängtad Big Mac och co på donken vid Slussen. Tack Maja för igår, och hoppas att du får världens finaste födelsedag idag! Nu ska jag lägga mig bredvid killen jag lyckades ragga med mig hem från krogen och sätta på Sex and the city. Jajamensan people, jag ska slappa.


Vååååååååååååååååååååååååår

Har just varit ute på ännu en promenix med mamsen, det är verkligen helt underbart ute! Sjukt vad vädret spelar in på ens humör! Idag har till och med Snaps vid Medborgarplatsen säsongsöppning av sin uteservering, vårtecken! Hade egentligen tänkt dra dit med Issa, men hon jobbar ju som sagt. Nu ska jag försökra reda ut vad jag ska ha på mig ikväll. Vad passar till rött, kort, tunt hår? Inget, jag vet. Sorgligt, men inte ens det kan göra mig tjurig idag!


Härliga lördag!

Helloo, åhh vilket underbart väder!! Har just varit ute på en powerwalk med mamma, så härligt! Hon tyckte dock att jag gick alldeles för snabbt, hon också. Jag går faktiskt ruggigt fort, det är därför jag aldrig är sen och alltid är varm när jag kommer fram till skolan (om det så har varit 20 minusgrader). Henrik brukar springa i kurvorna för att hålla tempot när vi går tillsammans, haha. Igår kväll hängde jag för övrigt på Ojojoj, 54 och Ego tillsammans med Issa, Aro, Frida och Issas vän Lukas. Trevfligt, drack en god drink och ett glas vitt = perf. Som Issa säger så har jag inget mellanläge, antingen är jag dyngrak eller rätt så nykter. Nu ska jag strax möta upp världens bästa Fellieflue. Ikväll blir det firning av Maja, ska bli superkul!

Ocool rubrik

Hello everyone♥ Har just städat klart huset, och gissa vad jag hittade under köksbordet?! De försvunna ANTECKNINGARNA!! Tjuhu, är superglad! Undrar om de är så bra som jag har för mig att de var, eller om jag överdrev deras betydelse? Ska kolla igenom senare.



Nu ska jag plugga lite fram tills middagen. Ikväll tror jag att jag ska in till stan med Issa och en annan och ta ett glas vin. Issa har tagit tillbaka jobbet på Coop nu och hon har jobbhelg imorgon, så vi kan inte dra ut ikväll. Men imorgon blir det utgång, för då ska jag fira Maja som fyller 19 år! Serri, vad alla blir stora..

En bra tordagdskväll helt enkelt!

Martin påstod nyss att Kissie minsann aldrig har lika tråkiga rubriker som jag har, det är därför hon och inte jag har en stor blogg. Det kanske säger något om balansen i vårt förhållande, att min pojkvän men inte jag läser Kissies blogg. I vilket fall, kom precis hem. Mötte upp Martin på Gullmars och vi försonades efter dagens krig. Hade en jättemysig spontanmiddag med Frederika på en undangömd asiatisk restaurang vid Östermalmstorg, i princip helt ensamma var vi denna ruggiga vinterkväll. Frederika lyckades skjuta iväg ett av sina kycklingsspett på golvet, haha. Det är lite halvknackigt för självförtroendet såhär i hårkristider att vistas i sällskap med Frederika, som har världens finaste och längsta och tjockaste hår, mitt hår blir liksom ännu glesare och rödare i jämförelse. Menmen, mysigt var det! Nu ska jag och Martin kolla på Sex and the city, han har precis låtsas zappa runt på alla tevekanaler och upptäckt "att det inte går något bättre", trots att det skådespeleriet är högst onödigt. Jag vet att han tycker om Satc lika mycket som jag, men han måste väl upprätthålla sin manlighet på något sätt. Godnatt♥


Våren är inte alls på intåg



Där blev vi allt lurade! Känner mig något avundsjuk på Manda som åkte till London idag. London är så mysigt, jag älskar det! Vi var faktiskt nära att flytta dit för ett par år sedan som jag kanske har nämnt, men det var tyvärr i samma veva som bombattackerna i tunnelbanan. Hade verkligen velat flyttat dit! Har jag tur så har jag en praktisplats där under nästa år, *hoppas hoppas*. London är bäst!


Torsdag

Studiedag! Ska alldeles strax sätta igång, är stressad av någon oförklarig anledning och har därför lätt ont i magen. Har just ätit lunch (riktigt lunch idag igen, impressed), har nämligen hunnit med en vända på gymmet. ♥Jag och pensionärerna på morgonen♥ Blev vän med två stycken, när jag berömde dem för att vara så hurtiga! Längtar tills all snö och is smälter bort, då byter jag ut löpbandet mot skogen, så himla mycket härligare. Längtar efter att kunna ta långa, powerwalks med mamma och pappa också. Inte så långt kvar nu, våren verkar vara på intåg!

Nu ska jag öppna word och fokusera ett par timmar. Ikväll har jag middagsdejt med Frederika, mysigt!

Sex and the city

Gahh, vad jag är trött! Ska hoppa i pyjamasbyxorna och lägga mig i sängen framför teven. Har börjat om på Sex and the city-boxen, så jag har den här kvällen planerad. Saknar bara en påse naturgodis. Martin kommer över senare, gosigt att ha någon att krama om. Han är inte direkt överlycklig av att jag har börjar om på Satc, men det ger sig nog efter ett par avsnitt. Det går inte att motstå, så hiiiimla bra! Älska Big och Carrie. Och Aidan. Jag är absolut mest lik Charlotte till personligheten för övrigt, lite småpryd och livrädd för vulgära ord. Trots att jag blivit ganska påverkad av mina vänners oblygsamma ordförråd tar det fortfarande emot att säga ord som "bajsa". Shit, det var jobbigt att ens skriva det faktiskt. Nu ska jag tända ljus och dra täcket över mig! Imorgon har jag studiedag, nice! Dock ska jag verkligen också studera.

Lika!

Uää, måste ha haft världens fetaste mardröm inatt för jag vaknade med ett ryck och var helt kallsvettig, alltså verkligen genomblöt! Somnade i alla fall om bredvid Martin och kunde sova ut tills klockan ringde. Undra vad det handlade om?

Kom hem från skolan för en stund sedan, har ätit mellis framför ett Vänner-avsnitt. Är fortfarande helt stuck på Vänner, särskilt Chandler är ju helt fantastisk! Nu satte precis the OC igång. Förstår inte att jag kunde följa det så slaviskt, det är inte lika bra såhär i efterhand. Gjorde dock en anmärkning när vi tittade på filmen A beautiful mind på psykologin! Är inte Russel Crowe och Ryan extreeeeeeemt lika?!




Fettisdagen

Fettisdagen. Undra om det är uttänkt att det är samma sak som fettis-dagen *Anna tänker till*? Mamma hade köpt hem ett par semlor i alla fall för att finansiera denna kommersiellt påhittade dag. Serverades som en efterrätt till min middag, vars resultat tyvärr hamnade ganska långt ifrån originalet i föregående inlägg. Jag tycker hur som helst att semlans utsökthet är något överdriven, det är verkligen inte så pass gott så att det är värt att firas med en egen dag! Ha hellre morotskakans dag, eller varför inte kladdkakans?



Nu ska jag plugga lite och försöka stilla stressen som börjar lägga sig över mig. 3 månade kvar. Såsom läget ser ut idag kan man inte ha mer än 400 poäng VG för att ha en chans att ta sig in på juristlinjen, hur situationen ser ut när jag ska ta mig in är oklar. Kanske mer, kanske mindre. Kul att jag har ämnen kvar som idrott och musik som ska bedömas. Fy satan vad stressad jag blev nu. Måste sluta tänka på det.


Lagar mat, kyckling med chiliyoghurt:

Kyckling med chiliyoghurt 

Jag vill sitta på ett café i Paris





Et oui... Je parle français! Om du följer med Felicia, så lovar jag att köpa en röd basker och en lång cigrarett till dig!

Jag älskar hästar!



Allvarligt talat, jag älskar hästar! Shit.



LISTA

Senaste ........

Låt du hörde: Hit me baby one more time. Säger ju det, klassiker går aldrig ur tiden!
Film du såg: A beautiful mind, jag gråter sällan till filmer, men nu var det nära. Riktigt bra!

Mat du åt: Som föregående inlägg förtäljde, ett hopkok av vad som fanns i kylen

Kram: Felicia i matsalen tror jag!

Puss: Martin imorse

Känslan: Irritation över mina förlorade anteckningar

Resa: Trysil i Norge

Glädje: Att få sitta i matsalen med mina bästa vänner Issa och Felcia igen!

Dröm: Drömde under lovet att jag pluggade filosofi, haha. Pluggskadad!

Person du träffade: La familia

Personen du pratade i telefon med: Martin

Personen du fick sms av: Flue

Gången du åt 7-eleven korv: Det har aldrig inträffat!

Gången du var utomhus: Alldeles nyss, gick den härliga isbanan från bussen och hem

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår, idag var jag och Henrik och tränade, mamma på fika med vänner och pappa på jobbet

Saken du köpte: Pyjamasbrallorna, för den nyinhandlade mangon som ska förtäras strax pröjsade mamma

 

Allmänt....

Ska bli skoj: Att fira Maja på lördag!

Ska inte bli skoj att: Inse att papprena är förlorade och inte kommer återfinnas

Sparar till: Resor av alla dess slag

Pålägg som gäller: Ost eller philadelphia med skinka! Brieost är också fantastiskt

Önskar att jag var bättre på: Sjunga, dansa, slappna av, ta saker och ting som de kommer och inte alltid planera för precis allt!

Dagens dryck: Kaffe, vatten, juice

Vad saknar du: Utomhusvärmen!

Tre band/artister: Queen, Enya och...Phil Collins kanske. Hipp musikstil man har alltså..

Vad har du gjort idag: Varit i skolan, på ungdomsmottagningen, tränat

Brukar du svära mycket: Inte särskilt, men ett "jävla" slinker väl ut lite då och då

Hur tidigt stiger du upp: Halv åtta på vardagarna och vid nio på helgerna *sjusovaren*

På helgerna: Jaså, men jag har redan svarat

Vad ska du göra ikväll: Skära upp min mango och börja läsa Paginikontraktet

Hur många timmar sover du per natt: Cirkus 8 som den ordentliga tjej jag är

Vem är snyggast i världen: Martin såklart!

Vad är det för veckodag: Måndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Fick komma till perrong 9 och tre kvart på Kings Cross i London!

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina svarta jeans, folk kanske tröttnar, men det gör inte jag!

Längd: 1,68

Vikt: Totalt ointresserad av att veta och har inte vägt mig sedan trean

Byter gärna garderob med: Någon som har en stor walk in closet

Byxa eller kjol: Byxa såhär års, men kjol på sommaren!

Senast utlästa bok: Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvan, läs!

Mitt rum kan beskrivas som: Rätt mysigt, men skulle gärna göra om en del saker. Större säng exempelvis, och helst ett större skrivbord också.

Mig själv med tre ord (just nu): Svettig, trött, uppgiven (papprena!!!!!!)

Jag tränar: 3 eller 4 gånger i veckan, spinning och löpträning. Älskar att träna, det gör mig gladare, lugnare och så att jag mår bra!

Jag ville bli när jag var liten: Delfinskötare, ridproffs, ridlärare (hästar var min grej, saknar verkligen att rida!)


Träning i en bastu

Nice att gymmets utökning av löpband och spinningcyklar belv en total flopp, för hur mycket personalen än skyller på att "något är fel med värmen" så är luften lika tjock som tjära och temperaturen lika hög som en sommardag på Bali. Det var ju välplanerat att tränga ihop alla dessa maskiner på en minimal yta som saknar fläktsystem? Nu har jag i alla fall fått förklaringen till varför gårdagens löpningspass var så kämpigt, det reparerade den lilla sprickan i min självkänsla. Kom hem 45 min senare än vad jag egentligen skule ha behövt. Först missar jag bussen vid gymmet med några sekunder. Åker till centrum där mamma tydligen befann sig, så går in för att möta upp henne. Missar därför buss nr 2. Så det blev en sen middag med en opassande restblandning av potatisgratäng, biffstroganoff och ägg eftersom mamma roat sig på annat håll ikväll (och att pappa skulle laga maten..tja, det händer liksom inte). Ingen kulinarisk upplevelse att tillskriva en kokbok direkt, men det slank likväl ned i min behövande mage. Nu ska jag fortsätta den enträgna jakten på De försvunna papprena. Jag bara kan inte varit så jävla pantad att jag råkat hiva dem!


Dagens kanoninköp

Jag är verkligen sur över anteckningarna, men arbetet rullar ändå på, har visst knåpat ihop 4 sidor. Men riktigt irriterande, det står så himla mycket viktigt på de bortslavrade papprena... Nu ger jag upp för idag, ska bege mig mot spinningen om en kort stund. Måste bara visa upp mina nya pyjamasbrallor från H&M som jag införskaffade idag på vägen från Ungdomsmottagningen till busshållsplatsen. Fick för övrigt vänta en timme i Ungdomsmottagningens väntrum, roligare kan man ju ha, men som tur är så är de som arbetar där väldigt trevliga! Ja, men pyjamasbrallorna var det ja. Får alltid (obefogade) klagomål på mina jättebekväma mysshorts som jag brukar äta fruksost i (såvida jag inte har min morgonrock, om det känns intressant att veta), till och med Martin hävdar att de är för korta, så nu jäklar ska jag väl bli snygg tjej på morgonen (eller åtminstone någorlunda påklädd tjej).


PANIK

JÄVLA HELVETES SKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag börjar snart gråta av frustration!!Alla mina anteckningar från de senaste filosofilektionerna är borta. De är fullmatade med viktig information och nu kan jag inte hitta dem. Jag har troligtvis råkat slänga dem. Det kan fan i mig inte vara sant!!! Visst kan jag skriva av någon annan i klassens anteckningar, men det kommer hjälpa mig föga eftrsom jag alltid skriver ner tre hundra andra viktiga saker också som läraren endast säger. FAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!

Kärlek till Solsidan

Vilken revansch av Solsidan! Är det bara jag, eller har det inte varit lite halvbra de senaste gångerna?  Idag var det hur som helst klockrena kommentarer hela tiden, "nu ska det här fattiga fettot gå ut och ta sig en rök" haha, eller möhippan! Och det där med de falska väninnorna, det känner man ju onekligen igen från verkligheten. Är det någonting man stör sig på hos en vän, så är det väl fritt fram att prata om det med den det berör? Man pratar aldrig skit om sina vänner, och framför allt inte om man som i Solsidan är snabb i vändningarna och efter att ha hävt ur sig en ordentlig salva om en "vän" kastar ur sig ett glättigt "heeeej" till densamme (Maja, I'm totally with you). Så är det med den saken, även om man för den sakens skull kan vara irriterad på någon. Det säger väl sig självt för Guds skull?!  Mina vänner pratar aldrig skit om varandra. Såklart. Det är för att vi är vänner. Då gör man inte det, punkt slut. Nu känner jag att jag börjar skena iväg så det är nog dags att jag avrundar här. Om några minuter kommer min pojkvän hit! Ska äta upp min banan med chokladsås innan dess och sätta på Wallander på fyran som en liten retsam överraskning till Martin eftersom han hatar det. Har en rolig historia om Wallander förresten, men den tar vi en annan gång. Kram och godnatt♥

Om trötthet på musik

Bruno Mars låt "Granade" är antagligen den sämsta jag någonsin hört. Jag är så trött på The Voice och NRJ just nu, det spelas bara samma låtar heeeeeela tiden! Robyn, September, Pink, Lady GaGa.... Man kan ju dem utan och innan. Ska lyssna på Star i ett par månader nu. Eller bara mina favoritskivor. Queen och Enya. De kan aldrig spelas sönder! Nödvändighetsfaktorn på det här inlägget är ganska lågt, det medger jag, men hör jag "Granade" en gång till inom det närmsta dygnet så riskerar jag att kola av.

Mysig söndag

Idag har det verkligen varit vårväder på förmiddagen! Efter att äntligen fått upp Martin ur sängen vid tolvtiden (jag måste sluta vara en sån stressad person!) så tvingade jag ut honom på, vad jag hade tänkt, powerwalk runt Nyfors. Jag upptäckte dock ganska fort att uppdraget var dömt att misslyckas. Jag rusade fram 20 meter framför Martin, som lunkade på i godan ro utan några som helst planer på att öka tempot. Jag, å min sida, hade heller inga planer på att sakta ned. Jag blir extremt stressad av att gå långsamt, så där utgör jag och Martin en klar mismatch.







Vi fann någon form av kompromiss och kunde sida vid sida gå till mormor och hälsa på, och blev inbjudna på en kopp kaffe. Nu kom jag nyss hem från gymmet, hade en urusel dagsform så det gick ju som det gick med den saken. Åstadkom i alla fall den ökända röda ansiktsfärgen, så något resultat blev det ju förstås. Nu väntar jag på att min morbror och hans norska dam ska komma på middag. Känner mig som en dålig vän gentemot Flue, hade egentligen tänkt möta upp henne på Centralen (hon har varit i Falkenberg hos sin pojkvän), men nu blir det lite körigt med tiden. Har saknat henne svinmycket! Det blir i vilket fall en flashig lunch i skolans matsal imorgon tillsammans, sportlovet har ju lidit mot sitt tråkiga slut.... 6 veckor kvar tills påsklov!

Titta vad som hänger så fint på min vägg:



Åh, om några timmar kommer min älskling hit! Han, jag och mamma ska äta middag tillsammans, resten av ligan, Henrik och pappa, ska iväg på en innebandycup för Henriks räkning. Ska knata iväg till Ica nu och hyra film och köpa något smaskigt. Ska bli underbart att få krama om och pussa på min man!

Musikaliskt geni



Jag är trött, har sovit för lite och vill bara lägga mig i sängen och lyssna på Enya i ett svalt rum. Istället försöker jag ta mig igenom fakta till min filosofiuppsats. Tack pappa som kom hem med en utsökt pannacotta, det skänkte mig lite glädje! Vid lunchen började mamma för övrigt lägga fram förslag gällande fotografi till studentplakatet. På köksbordet ligger Stockholms universitets katalog inför hösten 2011. Angår detta mig? Ska jag ta studenten? Sanslöst och mäkta fantastiskt! Jag känner mig mer än redo inför att säga adjöss till gymnasiet och istället hälsa mitt Ansvarstagande liv välkommen! Ska bli så skönt att bryta sig loss, träffa mogna människor, resa, förverkliga, bestämma! Cirkus 3 månader kvar. Kan inte hjälpa att det ändå känns lite läskigt (och förstås även panikartat över de resterande betygen, men nu är det inga ursäkter, full rulle fram tills maj, hur det nu ska gå ihop med våren, studentskivor och alla andra roliga händelser).

5 mars = 10 månader med älskling

Henriks träffsäkra kommentar, 1 min sen: Alltså, vad är det för del på dig? Du kommer hem fyra och är redan uppe?!

Godmorgon, den vandrande väckarklockan checkar in! Precis som föregående citat förtäljde, kom jag inte i säng förrän efter fyra och trots det har jag varit vaken sedan nio. Otroligt, skulle verkligen behöva sova åtminsone tre timmar till, men det verkar vara en total omöjlighet för mig att sova ut. Åtminstone i min egna säng. Det är där problemet ligger, har jag listat ut, för hos andra brukar jag vanligen kunna sova till åtminstone halvelva-snåret!Hur som haver hade jag en riktigt bra kväll igår! Jag, Manda och Malin startade på Woken och beställde in redbull vodka och tequila i en helt lagom mängd som varken gick överstyr eller vidhöll vid nykterheten. Är emellertid ganska övertygad om att det var sista gången jag drack redbull vodka, pigg som en lärka var jag fortfarande vid halv fem innan jag efter mycket om och men äntligen somnade. Hur det nu än blir med den saken, så traskade vi vidare till Entourage vid ett. Där mötte vi upp födelsedagsbarnet Chris partygäng samt Westman med bihang, så det blev ett kärt återförenande såhär i lovstider. Det bästa, eller nåväl, något av det bästa, var att jag i min väntan på nattbussen i Slussen upptäckte att det inte var kallt. Möjligen hade alkoholen ett finger med i spelet, men jag är säker på att det inte var hela sanningen. Livet kan återta sin rätta skepnad igen!

PS: Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 10 underbara månader. Längtar efter honom!

HEMMA!

Jag hälsar er hjärtligt välkommna tillbaka till min blygsamma blogg som jag driver i all enkelhet med en förhoppning om att glädja ett fåtal, förse andra med onödig information och framför allt för att främja mitt egna minne om det någon gång tryter. Trysil har varit underbart! Kilometerlånga backar och bra väder. Givetvis var det stundtals påfrestande att dygnet runt konstant befinna sig med sin familj i fjällen, särskilt de stunder då min bror bara inte kunde hålla truten utan till och med prompt var tvungen att nynna eller leka meningslösa gissningslekar i liften, men i det stora hela flöt det på utan någon direkt komplikation. Förutom bilresan upp då, det ska nämnas för att göra historian rättvisa, för då var jag banne mig beredd att beställa en taxi hem. Det skulle ni också varit villiga att skriva upp er på om ni också hade tvingats lyssna på Skid VM i 4 timmar och dessutom hade sittstår i baken.

Stötte ihop med en hel del bekanta ansikten i backen, mest kärt av dessa var förstås min fina vän Amelie. Våra familjer beslutade om en After ski i onsdags eftermiddag, vilket minst sagt var en trevlig sammankomst! Nu har jag precis anlänt hem, det är sannerligen ren lycka när man kommer till Tyresö 7-skylten. Magen är på gränsen till överfylld av en salig blandning av Gott&Blandat, naturgodis, smörgåsar och banan men ytan är däremot någorlunda åter på plats efter en veckas glid i sköna kläder och osminkat fejs. Anledning till detta är, hör och häpna, att jag ska ut ikväll och ta del av Stockholms stads nattliv tillsammans med Manda och Malin! Känner att det blir en fin kontrast till min sunda sportlovsvecka. Hörs imorgon, denna glädjens dag, då bloggen åter är i rullning och jag (förhoppningsvis), legget ska med) är bakis.

Det är sant. Vi åkte över molnen!!

Hetingen herself, det var som sagt svårt att avstyra alla inviter man fick från alla håll och kanter! Halsduken är för övrigt högst nödvändig, det ska jag säga er.


Jag och Henke, min älsklingsbror (fast förmodligen inte så älskig här eftersom jag chansar på att han just nu var i full färd med att plåga mig med någon av följande lekar: "Anna, Anna, vad lever jag på?? I'M LIVING ON A PRAYER!" eller "Anna, Anna vem är det som viskar mitt namn? VINDARNA!" Hörde samma låtlek uppskattningsvis fem miljarder gånger. Spänningsmomentet avtog sakta men säkert för varje gång).


RSS 2.0