Godnatt mina älsklingar!

Underbara dag! Ledig (trots att jobbet ringde 7.30 och bönade och bad om att jag skulle komma in extra.. No way!). Solade de två timmar solen var framme, resten av dagen spenderade jag och min älskling - med något undantag.. - i varandras famnar. (Marty, du är det absolut bästa som har hänt mig, förlåt). Vid fem kom Manda och West hit och Martin avlägsnade sig. Vi gjorde iordning kycklingsallad (jag var lite småarg, de åt upp min klycklig innan den hamnat i salladen - kvar fanns Mandas som de dränkt i smör) och åt middag på baksidan i solskenet. Lycka att Manda hade köpt med sig cider som jag längtat så mycket efter hela sommaren! Vid nio rullade vi mot Viktors hus, nyss hemkommen därifrån. Det blev en jättemysig kväll med lite catching up med alla fina samt spel (Med andra ord - jag och Manda utgjorde ett utmärkt lag,!). Nu väntar jag förgäves på att Mart ska ringa (hans mobil funkar inte riktigt som den ska, så jag kan inte ringa - helt utan intresse för er nu när jag tänker efter). Imorgon åker jag till Varberg tillsammans med Sara, tillbaka nästa lördag! Ska bli underbart! Varberg är verkligen sommar för mig. Ta hand om er, kram♥

Jag lever på livets framsida

Alltså jag måste ju ha världens bästa vänner och världens bästa pojkvän, jag är så lycklig! För det första, kom Fellan och hämtade mig i bil tillsammans med Issa, Anna och Nima på Gullmars efter jobbet igår, för hon har tagit körkört! Grattis love, du är vansinnigt bra! Hon skjutsade hem mig ändå till dörren och när vi närmade oss skymtade jag levande ljus på verandan. Skrämd som en räka smög jag ut ur bilen och möttes av följande lapp:



Jag blev livrädd och försökte få ett vettigt svar ur Manda och Freudi som egentligen skulle ha varit hemma hos mig och väntat, men som inte var där. En massa hemska scenarion dök upp i mitt huvud och jag var övertygad om att jag var förföljd av en kallsinnig stalker som ville locka in mig i en fälla. Till slut beordrar Freddie mig att komma till den på lappen nämnda ängen och jag raskar dit efter att ha slängt mig i duschen för att få väck den mest påtagliga odören. Och där, med filtar, saft, bullar och bananer sitter hon, Manda och Martin för att överraska mig! De hade till och med gömt sig i skogen i en halvtimme, men så hade jag ju aldrig dykt upp! Snacka om att jag blev glad! Vad skulle man göra utan vänskapen och kärleken?






Morgonhälsning!

Sitter och äter frukost, Sara sover fortfarande.  Det är med modfälld blick jag tittar ut på den klarblå himlen och med sänkt sinnesstämning jag känner solstrålarna gassa på mig genom fönsterrutorna. Varför fritas jag allt detta underbara? En dag till på jobbet, sedan får jag äntlgen en semestervecka! Åh vad jag längtar, för på fredag tar jag och Sara tåget ner till Varberg där våra familjer redan väntar på oss. Såhär i efterhand ångrar jag att jag bara tog en vecka där, så jag ska verkligen ta vara på varje sekund!

PS: Har ni också förresten märkt att ni är jättetörstiga när ni vaknar nu för tiden? Eller är det bara jag? För jag tycker att det känns som om jag svepte en hel vodka föregående kväll!, helt uttorkad!




Hyfsat tråkigt inlägg. Vill fylla det med vackra sommarbilder, men mitt utbud är ytterst begränsat

Hej alla finizzzarrrrrR

Befinner mig hos Sara, vi ska strax lägga oss i sängen och titta på någon härlig rulle, men bloggen ska för den sakens skull inte lämnas i sticket. Håller för närvarande på att koka en tandborste, för jag glömde min hemma. Idag har jag annars - givetvis - jobbat, men slutade vid fem vilket var en extremt befriande känsla! Begav mig hit och åt middag tillsammans med Sara och Erica. Drack även iskaffe (vet ni att det är jättegott att göra en hemmagjord?) innan vi skyndade ner till centrum innan stängnigsdax för att köpa en mörkblond hårfärg till mig. Fick igår en paniklust att färga det, men tråkigt nog är mitt hår exakt likadant som innan. Alltså verkligen exakt, det går inte ens att med bästa vilja att se någon förm av förändring. Det skulle vara att utväxten är försvunnen i och för sig då, men tråkigt brun är jag minsann fortfarande. Längtar tills hösten... Svart... Löshår. DUMDUM (trummor)!!!


Puss

Brutalt skönt med ledighet!!!! Måste verkligen skriva av mig några dagar efter min semestervecka i Varberg, så att jag hinner njuta av mitt sommarlov. Idag har jag varit med mina kusiner Sara och Lina på bryggan i Gamla Stan och stekt, så himla mysigt! Det är sånt här man ska göra på sommaren, inte jobba...Tyvärr har jag bränt mig, så just nu ligger min kroppstemperatur på 1000 grader. Kan inte ens närvara på Freddies tjejmiddag, och jag längtar ihjäl mig efter tjejerna! Nu är Marty här i alla fall, båda ska upp 8.00 p.g.a jobb så det blir en lugn kväll i sängen framför teven (med en massa underbar massage). Herregud, vad jag älskar den mannen!


Let's spend the night within these walls

Öööööööööööö min pojkvän ligger och brölar här bredvid mig, ytterst störande när man försöker vara lite produktiv! Försöker hasta ner några meningar hur som haver:

Igår åkte jag till Sara direkt efter jobbet (stängning, självfallet) , åhh vad jag hade längtat efter det! Vi har inte hunnit umgås någonting överhuvudtaget sedan hon kom hem från USA, så vi har verkligen såå mycket att ta igen! Helt underbart att vara med henne igen! Tyvärr jobbade jag såklart idag igen, så efter att ha försovit mig så skyndade jag mig iväg till bussen för att beta av ytterligare ett 10-timmarspass. Gick ändå bra och precis när jag hade ställt ifrån mig moppen så upptäckte jag tmin älskling där utanför som väntade på mig!  Har inte bråttom att sova, cuz quess what people? IMORGON ÄR JAG LEDIG!


Nu: lägga mig raklång i sängen

♥♥Kärlek till Fellson som lagt ner hörlurar i min brevlåda! Har varit utan musik i flera månader, och de ständiga resvägarna har börjat bli olidliga! Har i princip just kommit hem, luktar förfärligt och har värk i hela kroppen. Sedan två har jag dessutom haft gräsligt ont i magen. Min mage är särklassigt känslig, så fort jag inte äter regelbundet så får jag panikont och det sitter i resten av dagen. Påminnelse till mig själv: banan som jag kan smita iväg och äta under tiden jag jobbar. I två dagar till nu jobbar jag tio timmar (stängning).. I vilket fall, gud vad jag klagar! Kul att läsa om all min bitterhet. Nu är Mandy på väg hit hur som helst, hon ska sova med mig inatt. Wohoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Världens fulaste bild, haha?


Sad girl says hello

Jag vill ligga på en strand med mina vänner och min pojkvän; äta jordgubbar, vindruvor och en smältande glass i solskenet; kasta mig i vattnet; ta en promenad i solnedgången; gå barfota på klipphällar; grilla och dricka cider på kvällarna. Istället svettas jag på en buss där luften står stilla; står i kassan på McDonald's med extrasysslor som innefattar både mopp och disktrasor. Måndag och onsdag nästa vecka blir min frihet innan jag åker till Varberg i åtta dagar tillsammans med familj och kusiner! Underbart. Nu ska jag slinka in i duschen, för en gångs skull jobbar jag inte stängning! Ska tillbringa kvällen tillsammans med David och Satan, förmodligen på bryggan i Gamla Stan!

Hur kan det vara möjligt?

Jag har hittat den mest träffsäkra kombinationen av de två saker jag älskar (att äta) mest här i livet: yoghurt och choklad. Det är en dröm som slår in!

Home!

Hemma från underbara dagar i London! Kom igårkväll vid tolvtiden, så idag har jag hunnit vara med min fina Westman hela dagen. Nu ska jag strax träffa min älskade Marty och under kvällen ska jag också hinna träffa Fellan och Issa! I'm so in love with my life♥

Vad har jag haft för mig sedan i fredags? (Tryck på bilderna för större format!)

... Jag har varit på Queen the musical, enastående!



... Jag har shoppat (lite). Här bland annat på Harrods godis- och vinavdelning (100 000/flaska) och utanför Primark!

  

... Njutit av dagarna:

   

... Hängt med kändisar (lyckan när mina ögon fastande på HP..):

   

... Ätit underbar mat, exempelvis på både Gordon Ramseys och Jamie Olivers restauranger:

   

... Varit i Notting Hill (ääälska!):

 

... Och så höjdpunkten!! PERRONG NIO OCH TRE KVART!!!!!!!!!!!!!! HAR ALDRIG VARIT SÅ GLAD!!!!

  




 

 


Moralanna på flykt, eller nåt

Idag har jag gjort något som sannerligen strider mot mina principer, och jag tänker aldrig göra det igen. Har dock haft en underbar dag vid Krusbodapoolen (hehe) med Manda, Freddie - ÄNTLIGEN HEMMA FRÅN BRASILIEN - , Ellie, Malin, Liza, Nea. Nu ska jag duscha och fixa mig lite smått, ska snart träffa Fellan! Ikväll ska jag vara med Issa, förmodligen blir det något slags äventyr. Fantastiskt att träffa lite vänner! Imorgon bitti klockan 7 avgår bilen till Arlanda, LONDON HERE I COME!!! Åh vad det ska bli kul! Hörs på tisdag!

PS: Baby I miss you.

Sist jag var i London var det på språkresan med Julia i Torqay:

       

Summer, is it?

Hey! Kom hem för drygt en halvtimme sedan.... Trots att jag bokstavligen talathöll på att bryta ihop när jag åkte in till jobbet imorse på grund av det underbara solskenet, gick dagen faktiskt väldigt fort på något sätt. Det var mycket gäster hela tiden, och så länge man är sysselsatt så märker man inte att timmarna går. Lunchen var dock bedrövlig, helt i min ensamhet tillbringade jag en timme på Nybrokajen (heter det så?) och tyckte förbaskat synd om mig själv som missade hela den fantastiska dagen. Jag saknar alla mina vänner så satans mycket, men imorgon ska jag försöka boka in de flesta eftersom jag åker på fredag. Nu ska jag sova, hela min rygg värker....

6 rader för min älsklings skull

1. Sitter hos Tönga Bryshän Stabbe.. <------- skriver av Marty. Jag sitter hos min älskling
2. Har nyss jobbat ett rätt så tråkigt pass med massa onödiga tidsfördrivssysslor
3. Nu ska Marty massera mig, han är underbar på det!
4. Imorgon blir det ett 10-22 -pass.... Kom in om ni har vägarna förbi Nybrogatan!
5. Nu säger Mary att vi ska göra en bebis
6. Jag flyr i panik

Tillägg, rad 7: Min älskling kom in till jobbet idag också och gjorde något jättegulligt. Älskar dig!!!!

You're the closest to heaven that I'll ever be

Hey people! Sitter och äter mjölk och flingor, ska strax sova. Behöver för övrigt en rejäl massage (älskling?) för jag tvekar på om jag någonsin känt mig såhär stel! Det gör ont i mina axlar!! Apropå älskling möttes jag av en överraskning när jag slutat jobbet: Martyy my love. Idag har jag och min baby varit tillsammans i 2 månader, så under cirka 60 dagar har jag nu haft världens underbaraste pojkvän och varit världens lyckligaste tjej♥

Men nu säger vi godnatt allihop, jag ska upp tidigt för ett litet möte så att säga och därefter ska jag till.... GYMMET! Herregud vad jag har saknat att träna, helt sjukt! Längtar verkligen efter att få pumpa lite och känna mig helt slutkörd, och sedan helst vakna upp med en brutal träningsvärk på onsdag. Det känns som om jag inte varit i kontakt med min kropp på evigheter, det är jag bara när jag känner mina muskler på något sätt haha. Det ska bli underbart!


Bon matin!

 Jag antar att det bara är jag som faktiskt ställer klockan under sommaren, även när jag inte behöver gå upp tidigt? 8.00 satte soundtracket till Harry Potter igång med full ljudstyrka och uppmuntrad av dess melodi var jag uppe tio minuter senare. Helt perfekt, då hinner jag i godan ro sitta och läsa tidningen och titta på Nyhetsmorgon utan att behöva befinna mig i en panikartad situation (så som en annan gammal tant också resonerar). Idag har jag faktiskt lite ärenden att utföra (men hjälp varför låter jag som 60+??!) innan jag åker till jobbet, so it's perfect. Först på schemat står.... cv-skrivande <--------- hemlis!!! Kan berätta mer sen någon gång, vill inte läcka som ett såll när ingenting är bestämt. Dax to get cracking, puss!


Bring me back to life

Kom hem för drygt en halvtimme sen. Kul att jag jobbar stängning resten av veckan också. Börjar bli så himla less på det här nu, jag hinner varken träffa familj eller vänner längre! Gud vad jag längtar tills fredag, för då åker jag nämligen till London (wooho, jag äälskar London!!)! Jätteskönt att komma bort lite, och underbart att ta igen förlorad tid med mami, papi och Hänkypänky. Vi har planerat in massor av roliga saker, som exempelvis musikalen We will rock you (etta på listorna just nu) och ett besök på kocken Jamie Olivers restaurang. Såklart ska vi också på turistattraktioner som Madame Taussaud, men mest längtar jag nästan ändå bara av att få njuta av atmosfären där - jag är så kär i staden! Visste ni att jag har en eventuell praktikplats där nästa höst när jag slutat gymnsiet? Score!


Självständig tjej_17 på nya stammiscafét Baresso tvärs emot McDonalds


One latte/day nowadays♥


U have my fullest attention

Åh, vilken underbar dag!!! Det är, trots allt, väldigt bra att man jobbar på sommaren, för man uppskattar verkligen ledigheten på ett helt annat sätt då! Har tillbringat dagen på en klippa i Nyfors med Maggie, Issa och Malin (tilltugg: melon/chevré/soltorkade tomater/parmaskinka-sallad, jordgubbar, sura vindruvor, choklad). Jättemysigt och som vanligt kom vi in på alla våra fantastiska framtidsplaner! Närmast till hands ligger nog resan över nyår till ännu obestämd destination, men eventuellt Thailand (tillägg: överlever jag solen?). Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig inför ikväll, ska på grillning hemma hos Linnéa!

PS: Grundluring igår, det var inte alls någon filmkväll.... Vad möts jag av när jag kliver in genom dörren? Spritflaskor, ölburkar och en vattenpipa samt ett lätt överförfriskat folk. Nåja, jag infann mig snabbt i situationen och hade en underbar kväll med alla små älsklingar!




friday

Hey you! Imorse vaknade jag upp hos Mandy. Halv elva hämtade mamma och Henrik upp mig för en utflykt till slottet. Vi promenerade runt, handlade blommor i Handelsträdgården och fikade på Notholmen (morotskaka och Ramlösa mango för den intresserade). Kring tre var jag tvungen att bryta upp (befann mig då på hemmaplan, baksidan närmare bestämt) och ta bussen in till jobbet - även om varje nervimpuls ihärdigt stretade emot. Idag kändes det av någon anlednig särskilt motigt, har väl jobbat lite (!!) väl mycket på sistone. Nu ringde de precis och ville att jag skulle komma in extra imorgon, men nej då ska jag verkligen bara vara hemma och njuta av värmen tillsammans med mina vänner! Ikväll ska jag till Viktor på en filmkväll med Issa och några andra filurer, trevligt trevligt och verkligen det enda jag orkar med (betraktar mig i nuläget inte alls som någon festprisse över huvud taget. Tanken på party känns vedervärigt).

Aloha!!!!!!!

Vilken uuuunderbar dag, hey freedom!! Jag och Manda tog båten ut till Fjäderholmarna där min älskling jobbar. Vi såg kändisar (Christine Metzer och Henrik Hjelt - jag blev helt starstruck, men kom igen, Sveriges humorelit!) spelade fia med knuff (giant version, men vill inte tala mer om detta), gick på båtmuseum samt vandrade runt på den mysiga ön. Några timmar senare, när Marty slutat, åkte vi tillbaka till Söder och shoppade lite på Götgatan (Fellan, jag handlade på MONKI!!!!).

Nu har jag precis suttit på baksidan med familjen och ätit chokladdoppade jordgubbar, fått lukta på mamma och pappas champagne - firande av att mamma gått på semester idag. Nu ska jag ringa Mandyboy och se vart vindarna för oss! Det ryktades om fest, men då måste jag rappa på (HAHA högt skratt åt mig själv, hatar uttrycket "rappa på") PUSSSSSSSSSSSSSS (flest pussar till min älskling såklart♥♥)






Sov sött!

Onsdag: Vaknade i älsklings famn. Krigade in i till stan, understött av falsk information om regnigt väder. Slagen med en våg av irritation vid upptäckten av strålande sol och en total sommar-rea-hysteri. Förfärad. Slog min ner och drack kaffe, demonstrativt avståndstagande. Jobb - givetvis. Stängning. Hemma vid elva. Kvällsmål och Sex and [..] med lillebror.  I skrivande stund precis på väg att borsta tänderna, snart nerbäddad in my lovely bed. Imorgon är jag ledig, wie prisa livet!!!!

Baby, you're all that I want

Har ni någon gång älskat någon så mycket att ni kan sakna personen, även när den befinner sig i samma rum? Älskling, jag har aldrig varit lika lycklig som jag är med dig, aldrig har något känts lika rätt. Du är mer än vad jag någonsin kunnat drömma om! A♥M


RSS 2.0