Hehehihihoho

Jag luktar så ILLA haha. Måste ta en dusch och fräscha till mig. Fila mina fula fötter kanske? Jag har kanske topp tio fulaste fötter i världen. Blev ingen rendez-vous med tjejerna, min vad är paj efter dagens promenad. Blir tokig!!! Nu ska jag inte röra en fena på 2 veckor. Ska lägga mig i sängen och kolla på.... Satc istället. Så sjukt bra. Undra om vi har some chocolate där nere? Vore smaskens.  Alltså jag tar studenten nästa vecka. STUDENTEN. Det är så galet. Den tanken har inte riktigt fått fäste i mig än. Så svårt att fatta! USA en vecka efter det. Shoo bree softare!

Balfix

8.15 - över 15.00 satt jag, Issa, Manda och Fell och kämpade med bordsplaeringarna inför balen. Inte ett lätt jobb kan jag säga, 300 pers som ska få bra placeringar, allt efter önskemål och klasser.... Missade hela den underbara soldagen, trots att jag packat ned både filt och solkräm (och inte brytt mig om att sminka mig) eftersom jag trodde att vi kunde sköta allt utomhus. Det var alltså en missbedömning. Gud vad jag längtar tills balen, ska bli sååååå kul!!




Nu kom jag precis hem från en liten (långsam) promenad. Förhoppningsvis ska jag möta Fell & Iss om ett tag! Men först: middag på baksidan!

BUSY_GIRL_18

Idag har jag varit i skolan, bokat massage till fredag, bokat sjukgymnast till den 15:onde juni, köpt kronor till balens kung och drottning med Issa, bokat hemlig grej tills imorgon, hängt med Issa fram tills nu så DÄRFÖR har jag inte kunnat förse er, läsare, med en fullgod uppdatering. Nu ska jag ta en dusch innan det är dags att krypa ner i sängen. Imorgon ska jag befinna mig i skolan 8.15 för att fixa inför balen tillsammans med Issa (vi ingår i balkomittén som det så tjusigt heter). Hoppas det blir lika fint väder som det blir idag så att vi kan sköta allt utomhus! Godnatt♥

Alternativen

Nu när mina dörrar inför studieframtiden står vidöppna så börjar jag lite smått fundera på Handels som ett alternativ till juristutbildningen. Det är Svergies mest prestigefyllda skola, och företagen ska enligt uppmuntrande rykten praktiskt taget slåss om eleverna efter avslutad utbildning. Jag behöver dock komplettera med matte C i så fall, vilket verkar vara en helvetisk kurs, men jag behöver bara ett G.



Å andra sidan... Jag har inte tagit en enda ekonomikurs i hela mitt liv. Kanske lite väl vågat att gå all in då. Dessutom tror jag att jag hör hemma i en rättssal. Magkänslan säger jurist! Åh är så taggad, fast GUD vad skönt att inte plugga vidare på direkten. Behöver verkligen en paus!

 


My vad is refusing me... eyeyeeeeyeyeyee

Hello, söndagschillaren uppdaterar! Idag har jag mestadels hängt hemma hos mormor med släkten, men också övningskört. VILLE träna, men nu är min vad totalt messed up. Ska boka tid hos en sjukgymnast imorgon, för jag kan inte ens gå utan att det gör ont. Vaden är liksom konstant spänd. Det enda positiva i det här är att päronen bjussar på en date med en massör, som jag också ska försöka boka in under morgondagen. Men det här är sjukt irriterande, jag är van att träna flera gånger i veckan, så det är så frustrerande att inte ens kunna ta en promenad!!! Glider runt med innetofflor här hemma och känner mig allmänt sexy, borde egentligen gå runt i gjympaskor i övriga miljöer, men jag envisas med mina platta skor som tar kål på mina fötter. Nu ska jag vältra över till sängen, vara ledsen, kolla på Satc med Henke, vänta på Martin, önska att Felicia inte var seg med middagen så att vi kunde fullbordat vår plan om filmkväll, och brygga mig en kopp te. Adjöken!


Jag älskar bananer!

De här är heeelt perfekta:



Mmmm.... Äter cirka 4 bananer per dag. Rekordsnabbt, dessutom, cirka 10 sek.


Ilska och mors dag

Sov visst till 10.40!!! Händer ytterst sällan. Galen partykväll igår? Ja, det var tanken med efter diverse olycksamma omständigheter blev det inte alls så. Kvällen började hemma hos mig, Manda kom hit på middag och vi fixade oss lite tillsammans innan vi gick över till Westman som hade fest (även om hon vägrade medge att det verkligen var en fest, och ingenting annat). Med facit i hand, skulle vi ha stannat där men icke då jag, Manda och Malin drevs av en innerlig partyvilja. Åkte in till stan, men tydligen verkar det som om Stureplansgruppen har gått ihop sig mot 93:or. Jag är så extremt arg, får väl vänta ett halvår innan jag går ut igen då. Funderar på ett mail, ett ursinnigt mail. Vi förvisades till Sogni och därefter till en randomfest utmed röda linjen där jag stannade i cirka 10 min. Sedan tackade jag för mig och åkte dyster i hågen tillbaka hem igen.

Idag är det Mors dag, vilket firades här hemma med lite presenter till mamsen. Klockan halv två är det fika med släkten hemma hos mormor. Fram till dess ska jag ligga i sängen och kolla på Satc. ♥Älska känslan av att inte behöva plugga en söndag♥


Cosy saturday

Perfekt morgon! STOR frukost i sängen framför Sex and the city. Fil med flingor, smörgåsar, kaffe. Det blev inget Satc-häng igår nämligen, åkte in till stan med Malin och Manda istället. På kvällen skulle jag egentligen följa med dem ut, hade till och med klänningen på mig, men blev sjukt otaggad av att ladda upp helt lonely i flera timmar. Men förhoppningsvis blir det utgång ikväll, känns som evigheter sen!!! Men dessförinnan ska jag träffa Frederika och äta lunch inne i stan! Ääääntligen♥


IDAG SÄTTS BETYGEN

Himla tur Emma hade med vädret igår, kasst väder hela veckan förutom just då! Vad finns det att göra regniga, kalla dagar förutom att slappa framför Sex and the city? I min almanacka står det PARTY med stora bokstäver över hela denna fredag eftersom betygen sätts idag, men jag är sjuk. Såklart. Min röst har i alla fall sakta börjat återkomma, var sjukt hes igår. Älsklingen gick precis och nu är det dags för mig att göra mig iordning inför skolan. Bara en lektion, så jag släpar mig väl dit. Sen får jag nog lov att bädda ned mig, spännande nog. Kram!


Stort grattis igen till dig Emma♥


Första studentmottagningen!

Helluu, kom precis hem från skolan. Skönt att få sluta en lektion tidigare, då fick jag lite tid att fixa min inför Emmas studenmottagning som jag ska åka till idag! Oskönt att resvägen är på 1.5 timme, menmen, lite får man ju stå ut med för ett bra ändamål! Hittade just mitt konfirmationskors också, trodde det var borta imorse så vände upp och ned på hela rummet (livrädd). Var beredd att sticka ned handen i dammsugarpåsen för att se om det skett en liten olycka, men så fann jag det inklämt mellan några lådor. Mitt rum är , hör och häpna, sjukt organiserat. Särskilt min smyckeslåda. Den är liksom indelat först i olika inre lådor och därtill i olika askar och smyckepåsar. Därför kan ni förstå att halsbandet verkade puts väck när det inte låg där de skulle. Men nu är det alltså återställt.

Appropå Emmas mottagning förresten så kom Manda på mig idag med att ge vidare presentpåsen jag fick av henne, hade verkligen helt glömt bort att jag fick den av henne när jag stolt visade upp min present här i bloggen. Pinsamt busted, haha kände mig något påkommen. Nu ska jag börja fixa mig så att jag hinner förbi och lämna tillbaka filmen jag och Martin lånade igår (men typ aldrig såg). Han mötte nämligen upp mig och Manda igår i stan (efter en liten incident var vi tvungna att skippa centrum), åt middag samt fikade och hyrde Beautiful. Kass.


Glad pojkvän♥♥♥


The cavel is over

Kavelns höjdpunkt var tveklöst när jag och Fellan fick åka fyrhjuling!! Fyfan vad kul det är!! Så mäktig, jag vill också ha en, 80 papp nemas problemas. Synd bara att det är SKITVÄDER ute!!!!!

Nu ska jag snart träffa Mandisen i centrum! Hörs later!






(I bakgrunden ser vi huset där jag ska bo när när är stor)

Kaveln!

Idag är det dags för den årliga Kaveln, en sport- och utklädningstävling! Tyvärr har min klass valt att banga (!!!!) så jag får hänga med ekonomerna idag istället. Synd att det inte är bättre väder, men det är väl inte hela världen! Hoppas jag får se en massa grymma utklädnader nu!




Såhär såg det ut i ettan när min klass var uteliggare. På den tiden var klassen fortfarande ganska stor, nu är vi ju som sagt bara 14 haha!

Resultatet av tre års slit:

Har ni hört ryktet??????? HON SOM FICK MVG I ALLA ÄMNEN - FRÅN ETTAN TILL TREAN??? DET ÄR VISST JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fyfaaaaaaaaaaaan vad jag är glaaaaaaaaaaad♥ FAN vad NAJS, jag går ut med 22.5 poäng av 22.5 möjliga! Heeeeej juristlinjen, jag koooooommmeeeeeer!!! Längtar tills jag ska ge beskedet till mamma och pappa!!



Nu står jag i köket och ska laga mat, trots en heeeemsk huvudvärk. Martin är här också, men vet inte hur sällskapliga vi kommer vara idag. Jag är SJUK och Martin är trött efter att ha behövt gå upp vid 4 för att åka till jobbet. Bokbinderi är ingen lek. Förhoppningsvis blir det en lugn kväll framför Sex and the city. Och lite skryt från min sida. Men fyfan vad jag är väääärd det här!


TAGGAD

Uffe Ekman, my man!



Imorgon ska jag göra dig stolt! Stockholms bästa debattör vs en mattekramande naturvetare? Pfft. Manda, the game is on. LIVETS ORD IS MY WORLD och jag ska kämpa för att få etablera min friskola till sista blodsdroppen!!

Promenad men en bästis

Sov som en stoooock när Fellan kom och hämtade upp mig för vår promenad. Drömde till på köpet. Men en Minute Maid tropiska frukter senare var energin någorlunda tillbaka. Vi gick runt, relativt planlöst. men bland annat till Lindalen där jag inte varit på år och dar. Var så kul, jag och Flue stod utanför min mormor och morfars förra hus och betrakade det när dörren plötsligt öppnas och en kille i vår skola kommer ut. Vi sa snabbt hej och vände sedan på klacken, helt påkommna. Och han tyckte inte ens att det verkade misstänksamt? Om någon stod utanför mig med armarna i kors och sedan tvärvände när jag kom ut hade jag åtminstone frågat vad det var frågan om? Hur som haver tog köpte jag även med mig en studentpresent till Emma:



Fint va?? Ibland önskar jag att jag var min vän som också fick presenter inslagna så fint♥ Nu ska jag förbereda mig inför debatten imorgon (har ej gjort det än eftersom jag somnade). Jag ska vara FÖR religiösa friskolor, ska bli svinroligt eftersom jag i vanliga fall är en stark motståndare. Nu ska jag låtsas vara från Livets ord!


Soffhäng

Redan hemma från skolan, så ligger och slappar i soffan framför Ellen Degeneres show. Svenska Robyn var precis med, man blir allt lite stolt. Har inga speciella planer idag, förutom lite småförberedelser inför en debatt imorgon. Ska möta upp Fellan sen och gå på promenad, kan inte träna idag dels på grund av att jag är på väg att bli sjuk och dels på grund av att min vad och mitt knä som sagt är lite ur gängorna så att säga. Kanske ska ta och svänga förbi skomakaren och hämta mina skor en gång för alla.... Kan det snälla bli bättre väder så att man kan njuta ute i skolskenet?? Jag ska på min kompis Emmas student nu på torsdag, så hoppas det blir sol fram tills dess! Det blir ju inte riktigt samma sak annars. Särskilt flaket blir ju en flopp? Fasen, jag missar förresten FINALEN av Talang eftersom det infaller samma dag som jag själv ska kasta studentmössan i luften. Alternativet är förstås att skippa slutskivan? Haha, tänk vad tragiskt, sitta där i sin klänning, smutta på ett glas champagne och glo på teve.. Jag får helt enkelt kolla i efterhand. Inget problem utan lösning, dagens visdomsord.

Home sweet home

Heeeemmmaaaa ♥ Fasen vad grym jag (och Henrik) är på att köra, delade på bilkörningen upp och ned till Dalarna! Så sjuuukt roligt, älskar att göra AUTOMAT utan krångliga växelspakar eller dragläge så långt ögat når. Om cirka 30 min kommer min älskling hit som jag har saknat som en toook! Det känns alltid som man är ifrån varandra längre när man befinner sig längre bort. Ska försöka få med honom på en pw, man blir så seg av att sitta i bilen i flera timmar!








Hahaha my giant inåtväxande finne!!



Alltså kolla bölden jag gick runt med i somras?? Den gjorde så sjuukt ont, kunde inte röra ena armen!!!

Maybe this is a goodbye for this weekend

Blääää, har sweisseront i huvudet!!! Nu ska jag i alla fall ut på en pw med min själv (igår fick jag med min Martin, den ni!) i det fina vädret. Ingen löpning den här veckan, ska ge mina ben en chans att återhämta sig så att de inte riskerar total kollaps. Innan vi åker sen så har jag lovat att laga middagen, det blir sweet chiligryta med fisk:

Sweet chiligryta med fisk

Smarrigt värre! Men nu: UT! Om vi inte hörs senare, så önskar jag eder alla en trevlig helg!

EHHH VAD ÄR DET JAG HÖR??

Medverkan inte min forna kärlek Orlando Bloom i den nya Pirates-filmen?? HUR KAN DE GÖRA SÅ????? Man ta aldrig, ALDRIG, bort en av huvudpersonerna!!!!!!!



Måste dock se den i alla fall... Trots att trean sög ba*le.


Förlåt då

Har fått klagomål på att jag varit en lat bloggare på senaste tiden, och jag får väl medge att kritiken är befogad. Så vad sägs om ett morgoninlägg för att ställa saker till rätta? Har just städat huset och behöver inte gå till skolan förrän om en halvtimme! Anledningen till att jag inte skrev igår var för att jag myste med min snygga älskling:



Som jag älskar så mycket!! Kom på att det blir dålig bloggning hela helgen, idag åker familjen nämligen till Dalarna för att delta i farmors 70-årsfirande! Förhoppningsvis får jag köra bilen upp, woho! Jag känner att jag börjar bli sjuk för övrigt? Fasen. Nä nu ska jag gå och pussa på min sovande älskling och ta ett glas vatten ochs välja min tablett som ska få mitt hår att växa! Jag lovar (på hedersord) att ni får ett till inlägg innan färden inleds mot landets övre regioner. En kram på det! (Och en tanke till alla som skriver nationella i matte C idag. Ni är grymma!)

Sista uppsatsen!!

Det är ju heeelt otroligt! Åker till skomakaren idag igen för att hämta ut de förbannade skorna - så är han ute och hämtar ungarna på dagis!! Irriterande, var ju bara att vända igen. Under tiden jag var i skolan idag förresten så blev det vår igen♥ Vet ni vad jag ska göra nu? Plugga såklart, men det speciella idag är att det är min sista gymnasieuppsats som ska skickas in!! WOHOOOOOOO!!!!!!!

Dagen efter skiiiivan

Heeeej bloggen! Skiva igår alltså, märktes eftersom vi var 4 pers på lektionerna idag haha... Jag hade en grymt bra kväll, trots att själva skivan i sig kanske inte var världens bästa direkt. Men vad gör det när man kan festa med sin klass? Bra gjort, Spo08a och Nv08♥










SP08A + NV08A

Skiva idag, wohoooo! Mailade min underbara lärare också, för INGEN annan tänker gå imorgon på den första lektionen, men jag med mina principer tänkte visst släpa mig dit. Men så gav hon mig ledigt♥ Så idag är det tequila all in, jävlar vad jag är förtjänt av det!!! Tur som fan att 4 från naturklassen har skiva med oss, eftersom det innebär att jag har Manda med mig på middagen! Dags att gitta, tjao!


Liten småsugen på en av dessa drinkar också!


Jag saknar min yta??


Varför har vissa personer långt naturligt hår?? De människorna vill jag strypa.

Sönder

Det är ute med min vad. Adjöken. Borde allvarligt fundera på att helt avstå från träningen i åtminstone 1 månad. Men hör ni hur fruktansvärt det låter??? ♥Träning är mitt liv♥ Men allvarligt, jag kommer löpa amok här hemma. Haha. "Löpa amok". Jag fattar inte hur människor inte kan träna. Det är så sjukt härligt? Det finns ingen bättre känsla än när man tar i så att man håller på att kräkas. Jag har kommit till underfund med att jag skulle passa extremt bra som en dietist. Om det kaosar sig helt med juridiken så har jag ett givet alternativ. Tänk vad kul att lägga upp träningscheman och kostscheman för människor! Skulle kombinera det med att vara personlig tränare. Jag skulle vara grym. HOA.



Tudilu

LEDIG IDAG men har för den sakens skull inte legat på latsidan. Upp den vanliga tiden, traskade iväg till skolan för att diskutera politiskt filosofi med en lärare, gick till centrum för att uträtta några ärenden och därifrån styrde jag stegen till skomakaren för att hämta upp mina klackskor jag ska ha imoron - men tror ni inte att han hade stängt på grund av sjukdom?? Och jag som måååste ha dem imorgon på min skiva!! Som tur är har jag en helt ok vän som heter Fellan som lovat att låna mig ett par om det krisar. Nu sitter jag och pluggar! Ikväll är det spinning med Flue, längtar♥

Wild life

Herregud vad trött jag just blev, måste svepa en stor kopp kaffe! Idag har jag ÅTERIGEN inte gjort nåt särskilt, men ändå har tiden gått jättefort. Jag har pluggat, övningskört (automat, såklart) och powerwalkat. Ikväll kommer Martin över. Klockan 21.00 visas PS I love you på teve, har alltid velat se den filmen efter att jag läste boken!


SJUKT LIKA!

Aidan:



Patrik Isaksson:




SÖNDAG

Believe it or not, men idag hade jag sovmorgon!!! Vaknade inte förrän tio *stolt*. Fick tag på Manda igår (hon hade somnat...) så hon, jag och Mallan åkte in till Söder och mötte upp Fellan, Frida och Issa på Snaps. Det var först när jag bestämt buss som jag upptäckte att det var Eurovision igår..... Precis min typ av program!! Men det gick ju bra för Sverige i alla fall, men jag tycker Saade uppträder alldeles för självsäkert. Hur som helst, hade jag en jätterolig kväll igår! På bussen hem hände dock en underlig sak. Det satt det en jättefull kille som somnat på ett säte, och han liksom hängde ut från sätet. Först stannar busschauffören och ser till så att han mår okej. Sen kör han vidare, men killen ser fortfarande ut att trilla av när som helst. Då ropar chauffören ut i högtalaren att någon måste hjälpa honom. OCH INGEN RÖR EN FENA, utan de som var närmast skrattade bara! Jag, som satt nästan längst bak fick gå fram och knäppa på honom bältet (som den lilla ängeln jag är). Men ibland undrar man faktiskt vad det är med folk, pinsamt!



Nu ska jag sätta på mig kläder, borsta tänderna och sätta igång med plugget. Det regnar ute, synd men ändå rätt passande. Puss!


Glida hemma är inte ok

Usch vilken lååååååååååång pluggdag!!! Alltså jag hatar att vara hemma en hel dag. Gick liksom runt i pyjamasbyxorna fram till två. Man har absolut ingen yta alls och bara flyter liksom. Nu har jag i alla fall ätit en supergod middag: grillad oxfilé med potatisklyftor och vattenmelonssallad, chokladtryfflar och snart vankas det chokladdoppade jordgubbar. Mmmmmmm! Senare ikväll ska jag vara med Mandoewf, fast just nu ser det förstås dystert ut eftersom hon rådissar mina samtal. Men jag har inga hämningar. Martin brukar ha ca 15 obesvarade samtal, från mig alltså. Jag är den jobbiga tjejen som inte fattar piken. So Mandoewf, now I'll call again.....

Lördagsmorgon

Godmorgoooon♥ Ligger i sängen framför Nyhetsmorgon och äter frulle. Det är ju såå givet att veckans sommarvärme är ett minne blott såhär till helgen. Men tur är väl det, för ni kanske kan gissa vad jag måste göra? That's right. Ännu en pluggdag. Men snart är jag klar med alla uppgifter, ni kan väl ana om det ska firas rejält den 27:e då våra betyg sätts! Är så spänd på dem.


Ska börja dagen med en löprunda. Sedan måste jag städa huset.... Usch, jag har en grov jobbångest till hösten. Hela mitt sabbatsår förutsätter ju att jag får ett jobb!!! Åhh.............. Panik!!


Perfect friday night




Fredag den trettonde

Idag hade vi studiedag, så vid halv tio (we never sleep) så åkte jag och Fellan till Nacka Forum för att shoppa en helt ny stil till Fellan. Det är aldrig så kul att shoppa som med Fellan, haha, kan håna precis hur mycket jag vill. Efter att ha hängt i Nacka ett par timmar och besökt H&M 5 gånger så åkte vi till stan för att leta land och rike efter den perfekta röda jackan till Flue, som vi slutligen hittade♥ Det är först därefter jag fick min kvot av olycka denna fredag den trettonde. Skulle reklamera mina nya ballerina från Topshop eftersom de gått sönder, får ett par nya men upptäcker att de har sänk priset. Irriterande. Menmen, vi tar tunnelbanan tillbaka mot Gullmars. När vi precis stiger av så ringer Topshop och säger att de råkat ge mig FEL SKOR! Jag hade fått med mig den trasiga hem igen. Så det var bara att slänga sig på första bästa tunnelbana tillbaka igen... Så, supertrött och megahungrig åker jag vidare till centrum och möter upp Sara. Vi satt och fikade på Espressp House i typ en och en halv timme, mysigt.

Nu ska jag sura på mitt rum ett tag. Blev på extremt dåligt humör nämligen så fort jag kom hem, vet inte varför, men antagligen för att min bror spelade innebandy i köket (jag HATAR ljudet) och dessutom hade han snott min dator och vägrade gå upp med den till mitt rum igen. Småsyskon alltså. Finns det några människor som kan störa en mer??

VAFAN

JAG HAR INGEN VILD, GALEN, CRAZY STUDENTTID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH DET ÄR PRECIS VAD DEN HÄR SISTA TIDEN GÅR UT PÅ!!!!!!!!!!!!! JAG PLUGGAR. OCH PLUGGAR. MEN ÄR INTE DET MINSTA GALEN. ISSA ÄR PÅ SKIVOR HELA TIDEN. INTE JAG. FY FAN. SHIT VAD DET SKA BLI GALEN PÅ MIN EGEN SKIVA, SOM KOMPENSATION. JAG SKÄMS. JAG ÄR EN USEL STUDENT!!!!

Bilder från Polen













Vi tog sammanlagt över 700 bilder, så det här är ett liiiiiitet urval. Fy vilken hemsk resa. Men ändå fantastisk. Gillar bilden på mig och Anna, där har vi en fin vän!

Pladder

Håller på att skriva mitt valedictory speech, typ avslutstal. "Sammanfatta dina år på gymnasiet". Ja, jag ville byta skola hälften av tiden? Jag skrev faktist det. Men även om mina gymnasieår har varit långt ifrån en dans på rosor, så kommer jag ändå sakna klassen. Det är en sån skön blandning av olika människor! 32 var vi från början, nu är vi bara 14. Herregud vilken förändring min klass har genomgått. Och jag då? Om det är någonting jag har lärt mig under de här tre åren, så är det värdet av mig själv. Synd att man ska behöva inse det den tuffa vägen bara. Men I TAKE NO SHIT, hehe. "Vad som inte dödar dig, gör dig starkare" har sannerligen sina poänger. Jag har faktiskt blivit mentalt starkare. Så tack, typ. Skiva på tisdag. Kul att hela klassen är otaggad. Jag och Manda är i alla fall laddade, så we will have fun. Dance the night away. Flummigt inlägg. Blir så när jag inte har gjort något särskilt intressant. Eller jo för tusan, var ju hos skomakaren. Det var ju spännande. OCH så har jag kollat på bikini i centrum MEN förstås inte hittat någon eftersom bikini är varje småbröstad tjejs skräck. Om jag hade ett par fungerande tuttar så skulle jag dock satat på baddräkt.



(Och om jag hade varit en supersnygg megarik hunk så hade jag satsat på henne)


Done

Så deeerjaaaa då är jag nog klar med min psykologiuppgift! Vi fick välja valfritt fördjupningsarbete, så jag skriver om Förintelsen och hur Hitler lyckades genomföra den med hjälp av psykologisk påverkan. Extremt intressant! I nian åkte jag och min skola till Polen och besökte koncentrationlägren Auschwitz och Birkenau. Fruktansvärt hemskt, men samtidigt en av de absolut mest minnesvärda resorna jag har gjort. Ska lägga in några bilder senare, men jag har dem på den andra datorn! Nu ska jag snart möta upp Westman för en promenad♥ Klockan kvart över nio har jag bestämt date med min pojkvän vid Barnsjön, men dessförinnan ska jag hinna med en löpningsrunda också. Kjamizzz

Längtan efter hästar

Kolla in skönheten:



Den här bedårande lilla krabaten stötte jag på under min promenad idag! HUR SÖT ÄR DEN INTE??? Alltså jag har fått i present TVÅ GÅNGER att jag ska få rida (dels av min morbror och dels av min man). Ännu har jag inte fått göra det?? Längtar ihjäl mig, vill bara sätta mig på hästryggen och galoppera i flera timmar. Hoppa över fallna träd, bada med hästen, rida i en tuff uppförsbacke. Jag red i 10 år innan, jag börjar sakna det! //Crazy horsegirl

SOMMAR

Hade sån röta idag, fick skippa sista lektionen (annars hade jag ju kommit hem typ nu) så hann utnyttja i alla fall en liiiiiiten stund av den sjukt varma dagen! Tog en powerwalk runt mitt framtida boendeområde Gimmersta, har redan hittat det exakta drömhuset där. Handlade sedan mat på Ica, glömde kvar receptet i affären, så fick irriterande nog traska tillbaka igen. Nu ska jag sätta igång med matlagningen, "medelhavsinspirerad" köttfärslimpa blir det. Låter som skolmaten, centralköket lyckas alltid få till en suktande titel som "fransk kycklinggryta" eller "mexikansk köttfärssoppa" och sen är resultatet ändå alltid samma sörja. Fast jag är en hyfsad kock, det är jag. Men nu är det dags att gå ner till köket, kvinnan vet sin plats hon.

 

Promenix till stallet!

Hejhej! Kom i princip just hem från min och Fellans promenad, har hunnit äta middag också. Vi tog en sväng förbi stallet och hälsade på min häst:



JAG ÄLSKAR ATT RIDA.

Nu ska jag plugga. Sedan är det dags att sätta på fredagens Talang på tv4play, är en riktig sucker för Talang. Undra vad jag skulle ställa upp med för talang? Gå snabbt? Äta banan extremt fort (och alltså verkligen extremt, folk häpnas)? Nu när jag ser sanningen i vitögat, så har jag ingen särskild talang. Inte för att jag är talanglös för det. Men någon särskild, rolig talang, det har jag inte. Måste jobba upp någon.

BRYTER RUTINEN



Vafan, det blir ingen spinning eftersom min vad envisas med att vara totalt ur fas. *En elitidrottare drabbas alltid av skador*. Blir en promenix med Felliflue istället, mindre svettigt med definitivt mer värt ändå. Hatar dock att inte vara på måndagsspinningen, jag är alltid där?? Läskigt egentligen med rutiner. Men rutiner är bra så länge de inte är tråkiga!

PS: Ja, jag tog en bild inne på skoltoaletten. Höjden av tönthet är nådd.




Tanke

I spåren är alla vänner. Igår hjälpte en person mig att ta ut en fluga ur ögat. Två tjoade glatt att jag var snabb. Folk ler, hälsar eller säger en uppmuntrande kommentar. Det är som om man har en samhörighet, ungefär som när man är utomlands och plötsligt blir bästis med alla svenskar. I spåren är svenskar inte de vanligtvis tillbakadragna människor som de enligt fördomen annars är. Poängen med det här? Ingen. Kanske att jag ville få fram att jag är snabb haha, nej men jag tycker det är en intressant iakttagelse. Ska strax bege mig till spinningen, hoppas inte vaden kraschar igen!!!!!!

Sommarvärme!

ALLTSÅ SOMMAR♥ Har varit ute hela förmiddagen. Först tog jag en promenad tillsammans med Fellan och därefter har jag legat och slappat på baksidan tillsammans med Martin. Nu är det dock dags för plugg.

Igår firade vi alltså Fellan! Började hemma hos henne med släkt och familjevänner, och sedan åkte vi in till Ojojoj. Jag drack cosmopilitan för första gången, kände en samhörighet med Carrie i Sex and the city. Kikade förbi en fest hemma hos Jonte innan vi begav oss hemåt. Det är bara att konstatera. Jag har så fina vänner!




Födelsedagsfirande!

Härligt att det underbara vädret är tillbaka! Efter att jag pluggat i två timmar så hann jag sätta mig ute på baksidan och sola. Nu ska jag till Fellan på 19-årskalas! Dissar morbror Björn och kusin William som också har födelsedagsfirande idag. Vad gör man inte för sin vän♥


Min, Issas och Toves fina present till vår ännu finare vän!

FELLAN 19 ÅR

Idag fyller min bästis 19 år!! Stort grattis till dig Felliflue, du är väldens bästa!!! Vad skulle jag göra utan dig? Du fyller mitt liv med glädje och skratt varje dag. Ingen är som du. ÄLSKAR DIG FELLAN!!!


HEJ LÄSARE!

Bloggen, jag är heeeeeeeeeeeemma♥ Efter att ha fixat MVG i musikslutbetyg (stolt) så traskade jag till centrum för att ställa Nordea mot väggen. Var är mitt legg?? Var frågan jag ställde. Tur var det, för legget låg så vänligt och väntade på mig. Nordea hade bara missat att meddela mig det. Åkte därifrån vidare till stan (men inte förrän jag handlat mellis, alltså min mat har varit kaos idag. Till frukost fanns det ingen filmjölk, vilket resulterade i katastrof, till lunch var det något oätbart så jag åt knäckebröd och nu när jag just kom hem var jag tvungen att slänga i mig en tallrik fil, för nu hade päronen handlat det, och alldeles strax ska jag äta). Alltså, med mellis inhandlat styrde jag min kosing mot stan där jag mötte upp den där killen ni vet som jag inleder mitt andra år tillsammans med idag. Jag köpte present till en viss person som fyller 19 år imorgon samt ett par fina ballerina från Topshop. När jag kom hem så bytte jag ut mina gamla, illaluktande (stinkande, förpestande) ballerina mot gjympaskorna och tog mig en liten vända i joggingspåret.

Nu vaknas det grillat och därefter ska jag sätta igång med plugget. Fredag är inte synonymt med fest för den som snart tar studenten och vill fixa ordentliga betyg. Hejdå /nolifern

Mon jour

Jag älskar djur. Idag har jag och Felicia hängt med våra vänner nere i Alby:





Nu har jag sjukt ont i röven, jag har ingen röv och ingen vad längre pga usel stretch. Ska stretcha nu. Ikväll kommer Martin över såklart, så att vi kan mysa på vår 1-årsdag! Egenligen skulle vi ut och äta middag, men först kunde inte jag, och när jag sen kunde så kunde inte han istället.. Så vi sparar det riktiga firandet till nästa vecka! Förresten tycker jag att vi alla säger ett stort grattis till Martin han har nämligen lyckats skaffa sig ett jobb som hederlig BOKBINDARE idag. Grymt!


Om en skolkärlek och en dum kommentar

Som sagt är två av mina lektioner inställda idag, så jag börjar inte förrän tjugo över ett! Sitter och pluggar, ska strax traska till Ica och köpa lunch. Igår fick jag för övrigt världens NEJ-JAG-VILL-INTE-SLUTA-SKOLAN-ATTACK. Jag älskar ju att plugga? (På rikigt). Alltså att gå in på en riktigt givande lektion är verkligen kul. Att gå hem och skriva en riktigt intressant uppsats är fantastiskt stimulerande. Jo, alltså jag är dead serious. Jag kommer sakna skolan!!!!!! Och bara enkelheten i att gå dit, träffa sina vänner, prata lite med lärarna...

Över till något roligt för att lätta upp stämningen. Igår läste jag en kommentar i DN som var så dum att den var kul. En DN-reporter intervjuade en av grannarna till Bin Laden och frågade om han ansåg att hans gömställe varit bra, varpå den intervjuade svarar: Det vet jag inte, jag har aldrig sett honom. LIKSOM HALLÅ uppenbarligen var det ju ett kanongömställe, hahaha!

 


1 år med Martymart!!



Idag har den här läckerbiten varit min i ETT ÅR!!!!!! Vem kunde väl ana att den där festen hemma hos Manda skulle resultera i det här? Under det här året har du lärt mig så mycket, älskling, kanske framför allt om mig själv. Du har stärkt mig. Älskar dig så mycket!


Hån nr 2

Även idag blev jag förresten hånad, hade väl försökt förtränga det. Jag hade på mig långklänning vilket jag tycker är ASSNYGGT (även om min tydligen är genomskinlig vilket jag inte märkte i affären??). Den första kommentaren kommer bitskt från min bror: Men varför har du långklänning???! Den andra kommentaren levererades strax därefter av Oscar: Har du långklänning? (Svar: uppenbarligen ja?). Den tredje kommentaren kom svischandes av Imran: Långklänning idag alltså. (Som vi ser, ja!!!!!). Imran var i alla fall vänlig nog att tillägga: vad somrig du är!

Karma, karma....

Blev jag hånad?

Har den hånande blivit den hånade?

Den frågan var jag tvungen att ställa mig själv igår efter en ytterst märklig kommentar. Ni är väl medvetna om det usla vädret, så igår på morgonkulan bestämde jag mig för att ta på mig min varmaste vintermössa. Kanske inte supersnygg, men jag köpte den ändå i vintras så jag gillar den. När jag kom fram till skolan så var jag tvungen att be några andra öppna dörren åt mig, för jag hade glömt mitt kort hemma (min skola har alltså ett kort- och kodsystem). När jag passerat in ropar en av de som öppnat: SNYGG MÖSSA.

Jag kunde inte avgöra om det var sarkastiskt eller hjärligt. Jag smög ner mössan i väskan när jag kommit utom synhåll.

Just for you

Ja men hur kul förväntar ni er att min blogg blir när jag befinner mig i plugg-koma?! Pefekt att jag bara har en lektion imorgon (då ska jag hålla ett tal för svenska nationella), för då får jag extra ♥pluggtid♥. Kanske hinner med att fira min ettårsdag med min pojkvän då?? Vi har ETT ÅR imorgon, hur sjukt är inte det!!! Så stöööört länge! Men nog med pluggpaus!!!!!! Måste. Fortsätta.Plugga.

Adjöken.

Killing me softly

Jag är för tillfället en usel vän, en usel flickvän, en usel dotter och en usel syster. FÖRLÅT FÖR DET. Jag stressar så jag kräks. Jag vill gå och lägga mig tills studentdagen är här. Om ni bara visste vad det just tjöt i mitt öra. JAG ORKAR INTE och läggar fan ner verksamheten snart. Bang på skolan. Kallt som fan är det ute också. Jag skulle kunna gråta (om jag hade tid till det). Men vad ska jag göra ikväll? Sätta på mig afroperuken (det är Afrika-tema) och dansa på Tyresö Gymasiums andra ekonomiklass skiva. Om det inte hade varit för att det är Toves skiva så hade jag helt klart skippat det. Det får bli en helnykter kväll med tidig hemgång. Ska jobba på inställningen på bussen dit.



I love my gym



Här är min och Fells fantastiska spaningsplats på gymmet där vi har stått som hökar i 3 års tid varje gång vi ska träna. Härifrån har vi uppsikt över nästan hela gymmet. Vi kan håna, kommentera, ge råd och betrakta. Alla vet att det här är vår plats. Vi är nog lite småkändisar på gymmet. Idag var det dock som ni ser en usel spaning, var ändå själv så då är det i alla fall inte lika roligt.

MÅNDAG

Här sitter jag och pluggar! Snart är det dax att avbryta, ska iväg till spinningen. Eller snart och snart, om en timme är det läge att knata iväg till bussen. Tyvärr verkar det inte som om Fell tänker svettas med mig, men jag har verkligen sett fram emot spinningen så jag kör väl själv. Har faktiskt inte varit där på 2 veckor, jag skäms lite. Men det har varit på tok för fint väder för att stänga in sig på ett gym!! Då är man ute, springer, går, drar nytta av naturen. ♥Nature for live♥ Jag älskar faktiskt naturen, det gör jag. Grymt att en person från fredagens Talang kunde vissla som fåglar?! Jag kan knappt ens vissla som en människa.


Jag har blivit världsförälder!

Idag har jag pluggat, träffat Fellan, kollat på fredagens Talang och blivit VÄRLDSFÖRÄLDER!! Fattar inte att jag inte blivit det tidigare, känns ju så självklart! 100 kr i månaden är ingenting, det är typ lika med två latte och ett tuggummipaket. Hur kan inte fler vara världsförälder?! Åhh nu känner jag en ännu större längtan till att vara volontär!


1 maj

Godmoooorgon! Hoppas ni hade en bra Valborg igår! Själv missade jag brasan. Eller missade och missade, det var ju så satans kallt så vi struntade faktiskt i det. Igår kom alltså Felicia och Issa över hit på middag (och vi åt bland annat chokladdoppade jordgubbar, så jäkla gott!!).



Sedan åkte vi hem till Fellan och drack och dansade haha, Aro och Frida kom också dit. Några barn kom över och trodde väl att det var fest, tyvärr spårade det när några av de yngre gästerna drack för mycket. Fick skjuts hem vid tre av Aro, plockade upp Martin på vägen hem. Vaknade för ett tag sen och ska sätta igång med pluggandet nu igen. Hörs later, puss!


RSS 2.0