Valborg

Sådär, gud vad jag är bra på att plugga. Förresten så hittade jag en massa gamla skolarbeten och i en text från sexan står det att jag vill äga min egen advokatbyrå. Och hur gammal är man då liksom? 12? ♥Målmedveten sen första början♥ Nu ska jag sminka mig och ta det lite lugnt ett tag. Vid sju kommer Felicia och Issa hit för Valborgs-middag, mysigt! Planerna för resten av kvällen håller vi lite öppna, men vi ska hur som helst till brasan i Trollbäcken. Skippar den tänkta bojkotten av Valborg och inser att jag är 18 år och därmed berättigad till ett socialt liv. Pluggandet återtar imorgon. Känns som om jag är på intensivläger. Borde fan öppna det, värsta affärsidén ju. Intensivpluggläger. Borde väl bli poppis?


Det roliga fortsätter!!



Och pluggandet fortsätter. Var tvungen att avboka min date med Frederika på grund av att jag helt enkelt måste plugga. Mitt liv känns så roligt just nu!!!!!! Men det är som pappa sa, det gäller att tänka på det som ett lopp. Nu är det 50 meter kvar, och även om man är trött så gäller det att hålla ut sista biten. Annars är ju dessutom prestationen under loppets tidigare gång förgäves. Så byebye lördag.


Mösspåtagning!

Idag har i princip hela Stockholm haft mösspåtagning, så efter arrangemanget i skolan så verkade alla stundande studenter ha en tyst pakt om att mötas på Söder. Hela Snaps, Kvarnen och Medis Kök&Bar var fullproppat med vita studentmössor! Innan vi kom dit så tog jag, Fell, Iss, Partrik och Johan en sväng till Fridhemsplan och åt lunch, och sen krävde sällskapet att vi skulle till Nivå 22. Det beställdes in shotbricka efter shotbricka, fast jag å min sida höll mig till en enstaka cider. Aldrig i livet att jag shottar klockan två en eftermiddag, särskilt inte om jag som idag måste plugga samma kväll. Om jag shottar går det bara utför. Finns inget mellanläge. I vilket fall, när mina vänner ansåg sig vara tillräckligt fulla så begav vi oss mot festligheterna. Martin kom förbi också, vi åt supergod glass från Lejonet och Björnen. Innan det, sent omsider, var dags att dra mig hemåt så passade jag på att ta en liten shoppingtur på Götgatan. Hur kan man JÄMT vara i behov av saker?!





Nu sitter jag och pluggar. JA JAG VET ATT DET ÄR FREDAGSKVÄLL och det är klart att jag hellre hade varit ute på krogen och dansat och shottat tequila. Men plikten först och främst, som den gamle filosofien Kant skulle säga hehe. 3 veckors intensiv, sen jävlar. Nu måste jag återgå till plugget. Naturgodiset är uppätet. Fan.


STRESSSSSSSS!!!!

Om ni undrar vad jag gör under de närmsta tre veckorna så pluggar jag. Tror faktiskt att jag till och med får vara så vänlig att bojkotta Valborg. Livet är allt annat än soft just nu.


5 saker du inte visste om mig!

1. Jag hade stödmatte när jag gick i ettan på grundskolan (men sen blev jag grym och började matte-klass i 6:an)


2. Jag har gått på miniorerna (typ scouterna) som en jävla tönt
3. Jag kan inte gå och lägga mig i en obäddad säng, måste alltid bädda den innan
4. Min första kärlek var Orlando Bloom som Legolas i Sagan om ringen


5. Mina händer blir alltid brunare än resten av kroppen

Skivan där jag var mig själv

Hejsan svejsan! Det var fullt ös på skivan igår, och jag ääääälskade att vara häxa!!! Jag kände helt allvarligt kraften i trollstaven! Det var liksom helt naturligt att hålla i den, precis som det var på riktigt. Om jag ändå vore så lyckligt lotttad! Tyvärr var jag tvungen att avlägsna mig från tha party vid ett eftersom min ena fot utstrålade en hemsk smärta i hela kroppen. Den högra skon var en riktig plågoande. Åkte hem i sällskap av Sara och Yasin, kom hem och minns inte när jag senast var så utsvulten. Min stackars mage hade sååååå ont. Som jag har sagt innan så är min mage superkänslig, äter jag inte högst var fjärde timme kan den balla ur totalt. Måste jag ha matsäck med mig in på krogen?



Det var lite kämpigt att ta sig upp imorse, men inte alls så farligt. En stor kopp kaffe rättade till det lilla bekymret. Nu ska jag plugga, shit vad jag måste plugga. Har ett par intensiva veckor framöver. Slutspurten, yiiiii-haaa!

SKIVA IKVÄLL

Kom NYSS hem från en evig skoldag, har målat naglarna äckligt svarta och ska sätta igång med sminket inför Tyresö Gymnasiums ekonomiklass skiva på Nype! Ska bli sjuuukt kul (förutom att jag inte vet vad jag ska göra med håret). Temat är Kom just ifrån.... Och jag har då självklart Hogwarts, så ska vara en häxa. Problem: har ingen fungerande häxhatt. Bara en med massa stjärnor på och jag går faktiskt inte i femman. Har dock en mantel. Den har i och för sig också stjärnor. I alla fall. Vid halv nio ska jag möta upp Frida, Tove och Aro för att föra på Sogni. Sen är det PARTYPARTY all night!


Om det ändå vore så väl att det här var min skola!

7 weeks left

Jag pluggar. P-l-u-g-g-a-r. Sista dagen på påsklovet. 7 veckor kvar har jag räknat ut att det är kvar av min gymnasietid. Inte ens två månader. Känsla inför det? HALLELUJAHMOMENT kan jag säga er! Om jag bara fixar ett jobb. Då är det hallelujah for real. Jag är liksom klar på Tyresö Gymnasium. Har inte precis haft en skön skoltid, men den har funkat, jag går ut ett par erfarenheter rikare. Nu fick jag dock lite betyg-panik. Befinner mig inte i någon särskild farozon, hoppas jag, men ändå. Fy satan vad jag ska plugga de sista veckorna nu. Bye bye life. Ska fixa så bra betyg jag bara kan och sedan gå ut, vifta med mössan, och vara stolt över mig själv.

PS: Hörde just att Henrik lyckats köra växeläckelbilen till sin träning??! Det är ju inte sant??? Hur jag kan vara så DÅLIG???? DET ÄR FAN BARA ANDRA GÅNGEN HAN KÖR!!!! Övermänniska. Kul att pappa skickar iväg mig till körskolan istället. Han är rädd att jag pajar nya bilen. Det är jag med för den delen.

WOHO TVÅ AV HOTELLEN I USA ÄR BOKADE!!!

I Las Vegas:



I Santa Monica:



SOOOOOOOOFT!!!!! Shiiiiit, vad jag längtar!!!!!!! Drar veckan efter studenten, woop woop!!

A best friend is someone you always can talk to

Körde över en timme imorse med automatbilen för att känna att jag ÄR bra på att köra bil. Växelhelvetet kan väl jobbas upp. Ska snart möta Fellan, det behövs. Hon ska dessutom ha hittat en kikare på Buttericks som vi har drömt om i flera år!!!! Jag är spänd!!


En affär där jag och Flue skulle stortrivas är i Georges och Freds skämtbutik i Hogsmeade. Och det skulle vi verkligen Fellan, även om du hatar mitt Harry Potter-intresse!

ARG!!

Jag skippar det här med körkort då. Ligger fan och bölar i Martins famn haha, fyfan vad mycket kärringstopp jag fick. Men Henrik, den satans jävel, kunde både sätta igång bilen och köra ett par varv OCH växla. Nämn aldrig något om dragläge när ni är med mig, det ordet är fan i mig det värsta jag vet. Martin ligger bara och skrattar åt mig haha och tycker jag är jättelöjlig men det här var HEMSKT och väldigt dåligt för mitt självförtroende.

Chaufför Nord

Wohooo idag köpte vi en växelbil till mig och Henke! Ska ut och köra med den nu, prova växlar för första gången... Jobbigt att börja om på noll, är liksom rätt bra på att köra manuellt nu! Såhär stadigt såg det ut idag när jag hämtade upp Mandisen efter att ha ätit lunch ute vid Tyresö slott med mami och papi:



Fyfaaan vad kul jag ska ha med min bil, när jag får körkort ska jag lägga in en massa roliga grejer i baksätet. Megafonen är ju given, men ska också ha peruker och annat material för att skapa ultimat spaning med Flue. Men först och främst ska jag ta tag i det här med dragläget och det då... Vi hörs sen, antagligen känns körkortet som en horisontell angelägenhet då.

Night

Haha, det blev kaaaaaaaaaos i bilen när Patric råkade sätta på sirenen på megafonen i bilen utan att haja hur man stängde av den! Megafonen är gryyyym! Vi körde runt i ett par timmar, åkte fel på vägen till Gustavsberg där vi skulle hämta Nima, körde tillbaka med en person för mycket i baksätet. Kom hem, Martin var redan placerad i vardagsrummet tillsammans med min familj, morbror och hans flickvän. Nu ska vi kolla på fredagens Talang på tv4play! Förresten, igår för precis ett år sedan var det första gången jag sov hos Martin! Godnatt people♥

PÅSKAFTON

Glad påsk allihop!! Hoppas ni har haft en fin dag, det har jag! Vaknade upp till strålande solsken, fick ett påskägg till frukosten med en påskpresent i och mamma hade bakat bröd. Tog en powerwalk och solade i trädgården innan det var dags att fixa sig inför påskfirandet hemma hos momor med släkten. Martin kom förbi en stund också! Besökte oss gjorde öven påskkäringen som delade ut påskpesenter till församlingen. Har varit en jättebra dag med massa god mat och fantastiskt sällskap! Nu ska jag slänga i mig något mer att äta, sen kommer Fellan och Aro och hämtar upp mig med bilen. Vi ska inviga megafonen ikväll!!!! Så om ni hör några dårar ute på vägarna så är det vi. Woho ska bli såååååå kul!!!


Världens finaste kusiner och historiens mest underbara mormor♥

Om mina grannar (flytta inte hit)

Idag upptäckte jag att jag har grannar som är helt sjuka i huvudet. Åtminstone har de inte läst en uppfostringsguide, i alla fall inte ett föredömligt exemplar. Där sitter jag alltså i godan ro, i min solsol, glajjorna på plats och Quidditch trough the ages i handen. Och så bryts den stillsamma eftermiddagen av att mina grannar verkar vilja klösa ögonen ur varandra. Det är alltså en barnfamilj: två ungar, en mamma, en pappa. Barnen, under 5 år, har tydligen bråkat. Ena barnet har slagit sitt syskon i magen. Pappan skriker och springer efter den skyldige och hotar med att han ska slå ungen i magen så att han "får se hur roligt det var". Det blir lugnt några minuter. Sedan fortsätter gapandet. "Håll käften", "jävla unge", "vafan är det för något fel på dig?" är några av de fraser som föräldrarna slänger ur sig. Sedan kommer mamman igång på allvar. "Kom hit med dig unge, så ska jag knipsa av dig öronen, du använder dem ju ändå inte" skriker hon och jagar ena barnet med en sån där stor trädgrådssax ni vet. Jag befann mig i chock, hela situationen var så himla bisarr. Lite småkul var det när pappan kastar iväg ena barnets leksaksko till en annan tomt och ondskefullt väser "kossan vill beta där borta istället". Fast mest hemskt var det nog. Stackars ungar, vad ska de bli av dem?

Nu ska jag träffa mina fina små töser Issa, Aro och Tove. TJEJKVÄLLAR är underbara! Men nu börjar jag bli sugen på utgång.............

I AM HAPPY



Jag känner att livet är bra! Så sjuuuuuukt härligt väder!!!!! Blev ingen pickick med Manda eftersom hon hade drabbats av en smärre panik angående en viss sak, så jag har hängt i trädgården hela dagen med min nya bok som nu är utläst. Det var en väldigt givande läsning, nu kan jag allt om Quidditchens historia! Vid halv fyra drog jag och pappsen ut på vägarna och sen dess har jag pysslat med att fylla mina påskägg som jag ska ge bort imorgon med en massa smarrigt godis. Ikväll ska vi GRILLA och därefter nångång ska jag förhoppningsvis träffa Flue och Iss!

Långfredagen

Ska inom kort bege mig mot centrum, möta upp Manda och ha picknick på gräsmattan i det fina vädret! Har redan hunnit springa och tagit en powerwalk och städat toaletterna (det mindre roliga aspekten av mitt jobb). Vad jag ännu inte har gjort är att sörja Jesus, men dagen är så att säga ung så det finns väl tid för lite grämeri innan den nått sin ända. Pratade just med Issa som är hemma från la Belgique, galenpannan skulle visst jobba nu men hoppas jag hinner träffa henne senare idag! Vi kanske kan utbyta ett par fraser på franska. Au revoir!


Ett tillägg till min boksamling

Bonjour! Har haft en fransk afton med min mor på restaurang Akurat och ätit moules et frites och tagit ett glas vin efter en lång dag på stan! Vi handlade bland annat min balklänning, den är jättevacker och en hyllning till alla oss utan bröst. Annars köpte jag också en fantastisk bok:



Pris: 1 galleon och 11 sicklar. På insidan finns en liten lånelista där jag kan se att en viss H.Granger och N.Longbottom visst har läst boken! Uuuuunderbart, ser fram emot att börja läsa den! Men nu vill nog min pojkvän vara med mig gissar jag, så vi hörs imorgon♥

Skärtorsdagen

Att både jag och Martin är vakna vid den här tiden tillhör ovanligheterna. Men han har sina anledningar. Vi hade nämligen ställt klockan på 8.10 för att kunna se hans syster på Nyhetsmorgon på tv4! Hon var inbjuden för att prata om sin utbildning som hon går på, hon sysslar med att utveckla appar till mobiler. Ballt!

Nu ska vi strax röra oss in mot stan (gå på Djurgården? Sätta oss på en uteservering?). Vid två kommer mamma in, då ska hon och jag mysa lite. Shoppa, fika... Klockan 18.00 har vi beställt bord på Akurat, där vi ska äta MUSSLOR!!! Längtar, det är så sjuuuukt gott! Mmmmmmmmmmhhhh♥ Vi ska dricka vin också, mamma tycker det är lite roligt att jag är 18 nämligen. Pappa är inte lika förtjust i det haha.

Destination Värmdö

Blir ingen utgång eftersom ingen nappade på det.... Ska istället ta mig ut till Värmdö där min lilla älskling bor! Fantastiskt, I miss him very much! 1 h och 11 min bussfärd, kan inte bli bättre♥ Förstå vad min pojkvän ställer upp för mig som jämt åker hit! Dags för mig att samla ihop lite pluspoäng känner jag.


All my life I've been good, but now..

Helluu! Föredraget gick suveränt! Det hela höll började dock riktigt svettigt... Taxin som jag och mormor beställt kom 20 min försent, och när den väl hade anlänt, gick hela färden till Kumla Herrgård i snigelfart. Verkade som om hela körskolan var ute på körparad, helt otroligt. När vi äntligen ser herrgården, så stannar bilen framför och det var ett himla ståhej när ena passageraren skulle stiga av. Sen så startar givetvis inte min powerpoint heller. Men annars gick det toppen! Efter föredraget så bjöds det på lunch och fika och därefter var det frågestund, kände mig som värsta experten. Fick blommor och choklad (belgisk, inte bara Issa som får smaka av Bryssel den här veckan) som tack.



När jag kom hem så snörade jag på mig gjympadojjorna och traskade hem till min älskade vän Manda. Hon var superfin efter operationen, jättesöt i sitt bandage haha! Nu håller jag på med att laga mat. Ikväll blir det förmodligen utgång med Frida, tjuhuuuuuuuu!!

Hej, idag är jag en mycket mogen tonåring!

Hellooooo! Håller på och fixar mig, klockan 12.00 ska jag befinna mig på Kumla herrgård. I Rotarys dagsordning står det uppskrivet föreläsare: Anna Nordlander. Känns lite halvproffsigt sådär! Mamma och mormor ska följa med som min lilla fanclub. Nu ska jag bestämma mig för en anständig klädsel, skjorta känns väl som ett säkert kort?

Begär

Är såååå sugen på att spela The Sims!!!! Kan inte ha gjort det på typ fyra år?! Men nu hittar jag det inte, måste ha avinstallerats eller något!! Nooooooooooooo!!!!!!


Kasta balklänningar asså

Balklänningar är bland det töntigaste plaggen jag vet. Bortsett från fake-converse (liknande tygskor utan märket) och Aladdin-byxor dårå. Jag och Tove skulle hitta den perfekta blåsan (fast det slutade med att jag fick spatsera runt själv på slutet eftersom Tove hade bokat date på Snaps) men det är ju som ett skämt. Balklänningar är inte snyggt. Så därför traskade jag tillbaka till utgångspunkten X där jag hittade min förra förälskelse. Provade den igen, men det visade sig (efter lite experthjälp) att mitt arsle helt enkelt är för stort för den. Insåg att det var ett hopplöst fall och provade en klänning som hängde precis bredvid. Och vilken skönhet den visade sig vara!!!! Har lagt undan den till torsdag, för då ska jag och mamma in till stan. Den är sååå snygg! Enda problemet är att den är sjukt urringad (enda fördelen med att vara plattbröstad är att man kan ha urringning utan att vara vulgär) så det kommer inte funka med bh. Tejp? Får överväga saken, men tror jag har hittat The one.



Jag i provrummet då, folk envisades med att rulla ut mattan och fotografera... Everyday life as a famous bloggerska I suppose.

Nu ska jag träna inför imorgon inför mamma och pappa (den kritiska publiken). Fick precis en inbjudan om gängmys i Alby ikväll med grillning av marsmallows (hur stavas det?!). Håller det lite öppet. Herrå.

Hard times will always come.

Du vet att jag aldrig har älskat någon
såsom jag älskar dig

To sum it up..

Full rulle såhär i påsklovs-tider, vilket innebär att bloggandet får ta stryk. Jag har så att säga ett liv utanför skolan. Igår spenderades merparten av dagen inne i stan tillsammans med Mandas pappa på strandbryggan under en spänd väntan på Manda. Det var trevligt! Den sista timmen drog jag och shoppade haha, men sen stängde allt och det blev svinkallt och då sviktade min egenskap som god vän och jag åkte vidare till Jonte där det bjöds på middag för ett litet sällskap (mig, Martin, Tove, Jim, Kim, Sjöberg). Förlåt Manda, men jag hade ingenstans att ta vägen!!!



Nu håller jag på och repar lite inför föreläsningen imorgon, ska bli sååå kul!

Min standardfärg är på ingång

Varför uttryckte jag någon slags glädje i föregående inlägg över att jag har bränt mig? It looks like shit?



Snygg rektangel liksom. Min fina, nordiska, känsliga hy... Det börjar bli lite varmt nu, eller som tant-Tove skulle uttryckt det sö "börjar det att hetta till". Är i alla fall så gott som klar med min föreläsning nu, den blir nog helt ok! Hoppas det, mamma och mormor ska ju komma och beundra deras lilla underbarn. Hehe. Nu ska jag sminka mig lite och vänta tills det är dags att ta bussen in mot söder. Kom på nu att jag inte har ett giltigt legg. Men det borde väl funka i alla fall, huvudsaken är väl att jag är 18? Passet är ju endast en nödlösning, känns ju lite b att komma där och flasha med det. Haha, jag säger aldrig att någonting är "b" om ni undrade över det. Tjena.

UNDERBART

Vilken daaaaaaaag, har till och med BRÄNT mig!!! Har myst med Fellan, Aro, Tove och Issa hela dagen på Fellans veranda, så jääääääääkla soft. Jag, Tove och Issa överraskade med en supersmarrig fruktsallad och glass som vi njöt av i det varma vädret. Så hääääär ska livet vara! Har egentligen bara en bild att delge mig av, de andra är censurerade på grund av att tjejerna strippade.


Smart att jag kom få att fota när allt redan var uppätet?

Nu har jag nyss käkat lite mellis eller vad man ska kalla det, och ska fortsätta med Rorary-föreläsningen. Om jag skyndar mig så hinner jag följa med ut ikväll med tjejerna till Snaps på söder. Måste ju ta avsked av Issa som åker till min gamla hemstad Bryssel imorrn!

Sunny sunday

Hellooooo sunny sunday! Idag ska jag försöka sola och skaffa mig några fräknar! Igår var jag ju inne i stan hela dagen, så kunde inte riktigt bara sitta och njuta. Men trevligt hade vi i alla fall, Henke och jag, tills jag blev hungrig haha. Då kom Martin också och mötte upp oss, vi satte oss på bänkarna utanför Akademibokhandeln och drack islatte och åt baguette. Sen kom Issa, Flue och Tove in så då tog jag adjöss av karlarna och anslöt mig till ligan. Vi slog läger på Muffin Bakery och satt kvar där ända till halv sju. Mysigt (dock den enda uteserveringen i hela stan som inte låg i solen?!). Därifrån rörde vi oss hem till Issa, Aro kom, och vi kollade på Grease och roliga youtubeklipp hela kvällen. Mina vänner är bäääääääääst♥


Pirate

Heeeeej! Det blev ingen skiva igår för min del, det tjöt lite väl mycket i örat och jag vill verkligen inte förvärra det... Astråkigt, för idag låter det inte alls i örat så jag hade säkert kunnat gått ut i alla fall.. Martin kommer över hit senare hur som hest och vi kollade på The Tourist, nu är jag supertaggad på att åka till Venedig! Sjukt cool stad! Nu håller vi på och vaknar och jag är sjukt partysugen, lyssnar på en massa gamla hederliga hits som Dr Jones och Du är så yeah yeah wow wow (hoppas jag får igenom mina krav på musik till vår skiva haha), och den nya favoriten: Pirates of the carribean remix. Förutom en häxa vill jag också vara pirat! Älskar kläderna!


Snart kommer Pirates of the carribean 4 på bio!!

Idag ska jag åka in till stan med Henke och kolla på en vårjacka till honom och skor till mig. Hoppas det blir lika varmt idag som igår så att vi kan sätta oss på en uteservering!

Beslutsångest!!!

Åhhhh, vad jag velar!!!!! Vill verkligen gå ut ikväll, men jag är ju som sagt världens mest nojigaste människa och jag vill inte gå ut och hålla på och oroa mig? Kommer ju inte kunna slappna av.. Å andra sidan kanske jag bara överdriver, och det här är verkligen en skiva jag vill gå på ju! Felicia sa just att jag slåt rekordet i tanthet. Håller på och bestämmer mig nu hur jag ska göra, kollar på Talang under tiden. Mamma och pappa gick just, vi är barnvakter åt min lilla ängel William nämligen så nu gick de över med honom hem till sig så att han ska få somna där.



Gahhhhhhhhhhhh!!!!!! Hur ska jag göra??! ALLA ska dit!!!!!

Why I've been sad:

Inatt var det tyst i mina öron. Äntligen. I tre nätter nu har det tjutit konstant och jag är livrädd för tinnitus. Det kan tydligen vara stressrelaterat, alltså nu måste jag ha haft alla stressympton man kan tänka sig: magkatarr, huvudvärk, synrubbningar, utslag, minnesförluster.... Hoppas det är stress nu också och inget annat, ska till doktorn på måndag och ta reda på det. Fick panik under dagens musiklektion och stack ut, jag står liksom inte ut med ljud!!! Allt låter hundra gånger högre nu än vad det brukar. Efter skolan gick jag och Manda därför till centrum eftersom jag skulle shoppa lite på Apoteket, bland annat ett par genomskinliga öronproppar. Ikväll är det Saras skiva på Skyddsrummet och jag vill verkligen kunna gå! Jag är helt seriös när jag säger att jag överväger att ha i öronpropparna (tanten inom mig verkar inte finna några gränser). Ljudet i örat är det värsta jag har varit med om, jag blir helt tokig!!


En Manda inne i rockhuset

Tvillingar?

Jag har tänkt på en läskig sak, och det blir lite töntigt att jag skriver det nu eftersom jag sa det till tjejerna idag, men jag måste ändå göra det! Min gamla hederliga granne Bosse är identisk med en av kommunens sossar. De är så hiskeligt lika att både jag och min familj har misstagit oss flera gånger och hejat på fel Bosse. På samma sätt är min bror Henrik en kopia av en indier. Hemma hos mina föräldrars kompisar hänger det nämligen ett fotografi på mannen i huset tillsammans med ett gäng indiska barn. Ett av dessa ser precis ut som Henke, fast i indisk version då. Helt sjukt!!! Det gör att jag undrar om det möjligen kan vara så, att vi alla någonstans där ute har en tvilling? Vem vet, kanske finns det en brasilianska som ser precis ut som mig? 

Today I'm happy

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR♥ Livet kan inte annat än kännas sjukt bra när det är så härligt väder! Har varit ute precis hela dagen från och med det att jag var färdig med nationella provet i svenskan. Förutsättningarna inför provet var väl sisådär kan man tycka eftersom jag knappt sovit någonting inatt, och dessutom glömde mamsen att koka extra kaffe som jag kunde ha med mig i en termos, men men jag orkar inte ens klaga eftersom det har varit en sådan härlig dag i övrigt! Jag mötte nämligen upp Fellieflue, Aro och Frida efter skolan och sedan dess har vi bara legat och slappat på ängen utanför centrum. Tog en långpromenad på vägen hem med mitt sneda arsle och passade på att hälsa på mormor på vid rundans slut. Mormor påminde mig om att jag bör börja skriva mitt Rotary-föredrag snart.... Shit, jag måste verkligen det. 6 dagar kvar, soft planerat.





Olika saker jag har att säga:

  • Balen blir av. Pjuh.
  • Min klass har kommit på en asgrym idé till mösspåtagningen, bara vi kommer igång och filmar så är jag säker på en vinst!
  • När jag är ledsen/trött blir jag inte hungrig.
  • Om precis en vecka ska jag hålla en föreläsning på Rotary. Idag måste jag sätta igång med den.
  • Jag har en förmodad överansträngning i höger bakdel. Det är fruktansvärt obekvämt.
  • Jag deppar över att måndagens fina vårväder inte höll i sig.
  • Jag deppar allmänt. Vänner, vi hörs när vi hörs.

Förra veckans kap:


25 kr!!! Det gick ju inte att motstå! Det må vara julgodis men ack så gott det är.


Bad news.

Ojojoj då, värst vad ni var heta på gröten igår då! Värsta besökspeaken, lite prestationsångest på att skriva nåt kul idag. Och så har jag verkligen ingenting särskilt speciellt överhuvudtaget att meddela. Förutom att jag måste lämna tillbaka balklänningen!!!!! När jag catwalkade lite i den här hemma märkte vi att dragkedjan liksom kurvade sig på baksidan, så den stod ut och bildade en liten buckla. Är såååå ledsen, den som var så himla fin! Kommer verkligen aldrig att hitta en lika bra.............. Fast idag hörde jag något rykte om att balen kanske inte ens blir av på grund av något indraget alkoholtillstånd? Men alltså balen handlar väl för guds skull inte om att dricka?! *Moral-Anna*. Men allvarligt. En bal på slottet kan man faktiskt hantera spiknykter.


Askunen lär knappast ha befattat sig med ett shotrace....

Jag är käääär.

Nu sitter jag och väntar på min underbara pojkvän. Jag har väl sagt att han är bäst i hela världen? Jag älskar dig så häääääääääääääääär mycket, Martin!


Duktig tjej.

Hejsansvejsan, jaha det är dags att skriva nu va tänker ni, och ja precis, det är min blogg så jag skriver precis när det passar mig. Jag har haft andra saker i görningen än att blogga. Jag är lite småledsen över en sak men kan inte skriva det, för jag hatar att skriva eller säga saker som jag oroar mig över för då känns det som om de blir sanna. Jag är en av världens mest ängsligaste människor, ja det måste jag nog vara faktiskt. Oroar mig över allt. Konstant. Skapar scenarion.

Idag har jag haft en sällsynt effektiv dag. Efter skolan åkte jag till centrum och fixade mitt id-kort och klippte mig. Hade en ny frisör idag, undra om Simon blev sårad? Hon var i alla fall toppen så hejdå Simon, du är utbytt. Det tycker nog Martin är bra. Därefter åkte jag den kommunala vägen in till stan på jakt efter balklänning. Under jakten fick jag syn på följdande celebritet:



Ballt. Mamma var granne med henne när hon var liten. Shit vilka fula balklänningar det finns alltså, haha. Riktigt groteska är en del. Jag köpte i alla fall min lilla älskling från det tidigare inlägget! Yeyyyy, I love it. När shoppandet var klart så drog jag vidare till spinningen. Yeah. Tönten från gruppen hade snott min plats på scenen. Nu är det krig. Hon kollar liksom så töntigt på mig och Felicia också, för att hon vet att hon har begått ett brott. Blir så trött på henne.


I taxin,i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Det är megatråkigt att vara ensam en lördagkväll. Lyssnar på Veronica Maggios låt Jag kommer och tycker att den är asbra. Fast ibland undrar man vart musikvärlden är på väg? Först kom I just had sex och så nu den här oblygsamma truddelutten. Ändå rätt sköna, på sina okorrekta sätt. Men nu känner jag mig obekväm. Sexprat i min blogg är sannerligen inte i sin ordning. Fatta hur trist jag har. Om man skulle ta och sätta igång med att plugga såsom tanken så fin var?

Balklänning?

Åhhhhhh shit vad underbart det var att äta! Var vrålhungrig. Eftersom mamma och pappa har dragit på en liten love trip till Uppsala som jag absolut inte vill diskutera mer så fick jag köpa med mig thai hem. Hämtmat är ytterst sällsynt inom mitt hus väggar, så det känns alltid lite speciellt. Glömde att äta direkt ur kartongen, borde jag förstås gjort för känslans skull. Jag och Lina har hur som helst haft det jättebra inne i stan idag! Jag provade bland annat en eventuell balklänning. Jag är kär. Den är dödssnygg.

Har lite beslutsångest! Det är den första jag provar, så det kanske är dumt att köpa första bästa liksom. La undan den tills imorgon i alla fall. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Helgens utgång sparas till imorgon, då det är dags för Majas skiva! Man ska vara något på sin egen bokstav, jag funderar på att vara tråkig och endast vara Alkoholpåverkad. A är ingen bra bokstav. Anka, ansjovis, alv?


HELG!!

Godmooorgon! Alltså älska känslan av att vakna upp utvilad. Bara Martin som ännu sussar så sött, hajar inte hur en människa kan sova så mycket! Filmen igår förresten jättebra, även om det tar emot att erkänna det. Supergullig verkligen. Idag ska jag in till stan och shoppa med bloggens största fan, Lina! Lina tycker faktiskt att min blogg är ASROLIG hur det nu kan komma sig. Ska bli jättekul, tror inte vi har setts sen i jul nångång!











Bio ikväll med Martyparty!

Alla typer av relationer ställer krav på kompromisser. Därför har jag, efter mycket överläggande med mig själv, gått med på ett personligt nederlag i min och Martins match gällade bioval. Förra veckan sket vi i hela grejen eftersom ingen vägrade ge sig, men idag har min relationsöverlevnadsinstinkt tagit överhanden och därför blir det Hur många lingon finns det i världen? på Söder ikväll klockan 21.00.



Nästa gång är det garanterat min tur att välja bio! Igår när jag och Henrik kollade på HP kom vi på en förfärande sak. Vi är i USA när sista Harry Potter-filmen har premiär. SKANDAL! Ska jag komma in i biosalongen typ två veckor senare? Som ett oäkta fan? Ett halvengagerat fan, som tycker Harry är helt ok, kanske till och med bara köpt biljetten i brist på någon annan film man tyckte verkade skön? Jag får rysningar!! Att sitta på en Harry Potter-premiär är en upplevelse som man delar med andra Harry Potter-galningar som klär ut sig och som gråter när Dobby dör. Jag vill inte sitta i samma salong som andra personer som inte är lika ledsna som jag över att vara mugglare.


Tant, tant, tant.

Igår kom jag på mig själv med att klampa runt med inneskor hemma. Jag upprepar. Jag bar inneskor.  Inte heller blir saken bättre av att jag försöker förklara den genom att jag hade så ont i hälarna. Är jag 18 eller är jag 74?


Blir så trött på folk som gillar Riesen.

Originalet:



Kopian:


Jag gillar de som tecknen som tyder på att jag har pojkvän:


Han har en egen handduk...

Och en egen tandborste...

... Och en (halvt) egen klädlåda!

Idag firar mina kära föräldrar 20 år tillsammans! Vi har därför just ätit en bastant middag och ska strax töja magsäckarna ännu lite till och fylla dem med chokladdoppade jordgubbar och löjrom! Vissa parents är nog meant to be. Jag är glad för deras skull! 20 år. Fatta vad man har gått igenom!


VELANDE.

Blev så glaaaaaaaaaaaad i måndags när jag och Flue anlände till gymmet. Vi kom in just när personalen hade en diskussion om opererade bröst. Helt från ingenstans, eller alltså jo i och för sig från deras debatt, så säger den manlige tränaren till oss: Operera aldrig brösten, det spelar ingen roll för killar hur de ser ut!

Jag kände mig träffad. Och tacksam.


Såhär kan det gå....


Tjingtjong.

Hejsansvejsan, här sitter jag och känna tröttheten attackera! Har sovmorgon varje dag enligt schemat, så att gå upp vid 06.00 respektive 06.30 dessa två FN-rollspelsdagar var en omställning. Det har ju dock såklart varit värt det, det är ju bara att tacka och bocka för att ha fått uppdraget som ordförande! Vi blev hur som helst klara med debatten fyra timmar tidigare än förväntat, så jag hade en massa extratid att spendera. Mötte därför först upp Martin för att fixa nytt legg (mitt har gått ut så till helgen blir det passet) och gradera upp mitt Nordea-kort till den vuxna varianten. Två tråkiga men ack så nödvändiga sysslor. Därefter tog vi oss in till Slussen, där Martin skuttade på bussen hem mot Värmdö och jag mötte upp Issa för en fika på café Muggen. På väg hem överlade jag med mig själv huruvida det var värt att kliva av i centrum och klippa håret, men konstaterade att jag var allt för trött och dessutom höll på att bli väldigt hungrig. När jag är både trött och hungrig är det nog ingen vidare idé att jag klipper mig, eftersom jag måste vara i mental balans för en sådan utmaning. Min strategi är dock att göra det innan veckoslutet. Väntar jag med med det för länge så kommer jag vara tvungen att klippa av en synlig bit, nu hoppas jag på bara några millimeter. Så att ni har det på det klara hur jag resonerar alltså.

Tänkte sätta igång och plugga lite musik (ja, man kan tydligen plugga musik) och typ andas ut eftersom jag åt alldeles för mycket mellis på alldeles för kort tid. Höres.

Idag är det månadsdag!

 

MÅNADER TILLSAMMANS MED MARTIN! ♥


FN-rollspel

Så har vi haft dag 1 av 2 i årets FN-rollspel. Det var kul men extreeeeeeeemt frustrerande att vara ordförande! Som ordförande deltar jag ju givetvis inte i debatten och det visade sig vara sjukt irriterande eftersom jag hade TUSEN saker jag ville gå upp i talarstolen med!! Jag vill också debattera, typ avbryta förhandlingarna i egenskap av ordförande och säga att "ordföranden kräver att ordföranden får obegränsat med taletid i debatten". Men att vara ordförande är ju superbra eftersom jag har fått gå en utbildning för det så att jag kan jobba med det på andra skolor, så nu får jag ju träna lite. Synd bara att det inte fanns någon luft i rummet, med tanke på att det ledde till att jag kände mig rålöki i stort sett hela dagen. Felicia hade för övrigt med sig stövlarna till mig, vilken liten räddare i nöden hon är!


Förra årets FN-spel. Saknar mitt löshår??!

Nu ska jag plugga och sedan laga le dîner till familjen, ska surfa in på arla.se och leta upp ett smarrigt recept!

Let me be a witch.

Är så extreeeeeeeemt ytlös för tillfället!! Fattar inte att man till och med kan bli svettig i armvecken när man spinnar?! Recovery med en skål vaniljyoghurt med russin i, alla tiders det. Nu ska jag gå ner till vardagsrummet och se om det bjussas på något smarrigt, det är ju derbymatch på teve så något tilltugg borde det minsann ha ordnats med. Hoppas att Fellan kommer hit senare med sina stövlar, mina är ju som sagt redigt söndriga och imorgon och på onsdag har vi FN-rollspel i skolan vilket innebär formell klädsel. Särskilt formell blir man icke i tygskor, även om jag rotar fram en skjorta att ta på mig. Just det. Idag dagdrömde jag att jag var en häxa. Det brukar jag göra. Ibland har jag intervjuer med mig själv i huvudet och låtsas att jag spelar Hermione i HP. Mugglarvärlden är så himla simpel. Shit. Jag älskar Harry Potter så mycket.


Óm en shoppingdag på stan ändå kunde se ut såhär...


PLUGGA NU DÅ

Hej bloggläsare! Har precis käkat lunch här hemma, har faktiskt redan hunnit både börja och sluta den här skoldagen på grund av en inställd lektion. Ska slappa, kolla på Harry Potter, käka godis, vira in mig i en härlig filt... Eller inte? Ska plugga så det ryker!! Klockan fem vankas det middag hos min kära mormor och därefter är det såklart gymmet (måste boka passet nu kom jag på). Borde egentligen gå förbi banken och fixa dels ett nytt bankkort och dels ett nytt idkort, men det får bli en annan dag. Igår fick jag ett eget Ica-kort av mina föräldrar. Jag är lite damig av mig.


Enligt min nya facebook-sida pratar jag parseltounge


Precis som min idol! Längtar till Flues och Issas skiva, då jävlar ska jag vara utklädd till häxa! Temat är "jag kom precis från...." och jag ska ha "jag kom precis från Hogwartsexpressen!". Kommer bli sjuuuuuukt kul!


Mmm

Extremt deppigt väder. Kan inte ens ta mig ut och springa ju? Aja, bra pluggväder i alla fall! Tänk egentligen vad beroende man är av vädret. Och vilket inflytande det har på en, på humöret. För tillfället lyssnar jag på Enya och gör ingenting. Ska plugga, men det är nåt fel på min dator för den låter stört mycket. Sjukt irriterande, får sätta mig där nere istället. Hejdå. Rolig bloggare jag är.

Tanten ute på krogen.

Godmorgon eller godförmiddag på er! Kom just hem från en powerwalk med päronen i det dimmiga och trista vädret, men det är skönt att röra på sig i alla väder! Igår drog vi till Entourage efter att ha firat Erica hemma hos henne. Inne på Entourage förvandlas jag till en tant som tycker att det är på tok för hög musik, jag ogillar verkligen det stället starkt. Man behöver inte spränga högtalarna för att det ska bli bra drag? Stod därför ute i princip hela tiden, tänk er det, jag ute bland alla rökare. Det minst dåliga av två usla alternativ. Känner mig gammal.

Nu vaknade just Martin och han kommer vilja låna datorn för att kolla på sin japanska serie! Min pojkvän är faktiskt lite japansktalande, det ni.

Hemsk pluggare.

Min pluggdag idag blev helt värdelös! Måste egentligen börja med en religionsuppgift, men det känns jätteoorganiserat att sätta sig in i den nu när vi snart får gäster och jag måste fixa mig iordning för kvällen. Får ligga i som satan imorgon och ta det lite piano ikväll helt enkelt!

Lammvisningen idag var förresten uuuunderbar! Skulle vilja ha ett litet får här hemma, så gosigt det skulle vara!










Tjo (tyckte Martin att inlägget skulle heta)

Det blev ingen bio igår, eftersom jag och Martin inte kunde enas om vilken film vi skulle se. Så går det när det är två tjurskallar i samma förhållande! Han kom över hit istället, så det blev en kväll framför Talang och såklart Sex and the city (i alla fall för mig, Martin kan ju skriva ett eget blogginlägg om vad han gjorde).

Idag sov jag faktiskt ända till 10.00! Har tagit en powerwalk med mamma och pappa, varit ute och övningskört och köpt en present till Erica som jag ju ska fira ikväll! Nu ska jag och Martin strax iväg ner till Alby och möta upp Flue och Phil. Vi ska gå på lammvisning och fika på Uddby gård! Mysiiiigt♥ 

Hejhej Anna heter jag

Blääääää är jättetrött och seeeeeg! Jag skyller på vädret, helt grått och trist?! Nu ska jag sätta igång med att plugga, trots att min motivation är gone. Först ska jag bara vinna fighten med Martin angående vilken bio vi ska gå på ikväll! Vi la som ni märkte Göteborg på hyllan ett tag, men vill verkligen dit nu när det blir varmt och soligt! Ska bli tretton grader i helgen, niiiiice!


RSS 2.0