Land of confusion.

Kära läsare,

mitt liv befinner sig i ett skede av smärre turbulans. Att vara människa är inte lätt alla gånger! Idag har jag rensat hjärnan ute i den friska luften vid Tyresö slott med två av mina bästa vänner, Felicia och Issa, och jag har också försökt ställa saker och ting till rätta så att jag kan ge år 2011 ett rättvist avslut. Det har varit ett bra år och bör således också avslutas på så vis.

Ikväll ska jag fira in 2012 tillsammans med några vänner hemma hos Frida. Skall icke festa, utan bara ha det trevligt i fint sällskap. Gott nytt år på er♥


Fotografibloggen

9db8f75888c75acaf4dc0f0ccde352cf_large 387526_266212983437879_119258044800041_752912_1594224879_n_large
384162_267142566677182_226240190767420_742748_2113353200_n_large 606b0604dc9d6683e34bd551e0b6ac4b_large

Sista arbetsdagen!

Idag är det min sista dag som säljare på Canal Digital! Just nu känns det skönt att kunna se fram emot två veckors ledighet, men jag vet att jag redan efter ett par dagar lär bli rätt rastlös. Jag är inte precis den personen som gillar att chilla i sängen fram till två-tiden på dagen eller oplanerat slappa framför teven. Känner att mitt liv har en större betydelse än så. Viktiga lilla jag. Hehe. Mamma har i alla fall bakat kladdkaka som jag ska bjuda mina kära kolleger på, smaskigt, jag bidrog till kalaset genom att nu på morgonkulan vispa grädde. Har till och med hallon med mig! Planen bakom detta spektakel är ju givetvis att lämna bygget med flaggan i topp, så att det uppstår en saknad på måndag.

Ikväll har vi på jobbet ordnat en superavsltuning med bowling och middag, trevligt! Synd bara att Felicia är sjuk idag, jag vill helst ha med henne på allt jag gör. But ok. I'll make this on my own. Sara ska inte heller närvara, men eventuellt ska Manda rycka in i deras ställe, tackar tackar mitt lilla hjärtegull!


Stöld från Felliflues blogg

Nämn något som gjorde dig glad igår: Ett särskilt beslut
Vad gjorde du kl 08 i morse? Åt frukost
Vad gjorde du för 15 min sedan? Pratade antagligen med en kund
Det sista du sa högt? "Hejdå!"
Det senaste någon sa till dig: "Hejhej"
Vad har du druckit idag? Vatte, te, kaffe
Vad var det senaste du åt? Yoghurt
Vad var det senaste du köpte? Kaffe
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit
Vad är det för väder hos dig nu? Regnigt och blåsigt
Godaste glassmaken? Choklad- och kaffesmak är alltid gott!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, enbart attraktion
Sover du tungt? Tror det
Drömmer du mardrömmar? Väldigt sällan
Trivs du med ditt jobb? Javisst, men jag slutar imorgon! 
Favoritklädsel? Svarta jeans och någon vit överdel
Favoritlåt just nu? The Little Drummer Boy!
Vad ser du om du tittar till höger? Ivriga säljare i ett säljarhav!
Vad gör dig glad just nu? Att jag har en man som verkligen älskar mig
Vad ska du göra härnäst? Ta bussen hem
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Jättetrött, helt slut i ögonen
Favoritgodis? Choklad
Kläder just nu? Svarta jeans och ett linne
Sommarplaner? Varberg är ju förstås spikat!
Hur många kuddar sover du med? Fyra
Morgon eller nattmänniska? Morgonmänniska, tveklöst!
Vad är viktigast för dig? Kärlek och glädje
Är du kittlig? Japp  
Snarkar du? Ibland, lagom sexigt.
Stjärntecken? Stenbock
Äckligaste insekten? Spindel, tvestjärt
Stökigt el välstädat? Välstädat
Vad längtar du mest efter just nu? London!

17.43

Ikväll ska jag:

1.Åka hem och stretcha och äta.
2.Ta bilen över till my boyfriend och mysa och äta fantastisk choklad från Neuhouse som han har köpt till mig. Kolla på Sex and the city? Möjligt.

Puss alla fina!


New year.

Tumblr_lwsrcbi39l1r8ciiho1_500_large

Tumblr_lwj9lq5t3g1r8ciiho1_500_large

Tumblr_lwqxctgfmf1r8ciiho1_500_large

Tumblr_lwsi26t2l11r8ciiho1_500_large

Tumblr_lwygykzx1u1r8ciiho1_500_large




I'm still here.

Hej, ja förlåt, höll er inte uppdaterade igår men jag befann mig i personlig kris vilket borde vara en acceptabel förklaring! Nu är jag i alla fall med er igen! Näst sista dagen på Predictive idag, betalade Londonresan imorse, woopa, säg det till alla jag är på väg, och jag älskar varje steg jag taar! Är full av energi, en märkbar förändring från igår då jag hade världens fulaste dag ever i mitt smutsiga hår, smutstiga kläder och med min negativa inställning. Ett under att försäljningen ändå gick bra!

Jag har tänkt på en sak. Vilka de absolut äkckligaste ljuden är. Överst på listan står när någon kissar. Alltså USCH.  Eller det är okej om jag är med inne på toaletten (obs: händer enbart med vänner), men om man befinner sig utanför och hör någon uträtta sina behov... Då mår jag illa. Det andra ljudet jag verkligen avskyr, är när någon smaskar. Min pappa och bror gör det hela tiden, och det är verkligen på gränsen till att jag måste gå därifrån när de drar igång. Så tänk på detta, kära läsare, så slipper vi önodiga irritationsmoment!

Live update from Nacka Strand

För någon månad sedan skrämde min chef upp oss nyanställda och sa att sedan hon började här så har hon både gått upp i vikt och fått ett plattare arsle. Jag undrar om det där med rumpan är sant?! Kan man få en plattare rumpa av att sitta så här mycket? Känner att jag måste ställa mig upp ett tag.

Usch vad det går dåligt för mig idag förresten. Som om jag redan gått in i ledighets-feeling. Eller för att min budget ändå inte går att rädda. Kanske en kombo. Orkar inte säga "ja men då vet jag, men tack ändå" en enda gång till!! "Sätt igång och sälj då" kanske ni sitter och tänker. Jag försöker! Svenska folket hatar tydligen mig, så det är en himla tur att jag flyr till London. Nä, nu ska jag ge mig och sluta prata om London, i alla fall för ett par dagar. Börjar nog bli lite tjatig, men mitt huvud kryllar av London-tankar! Så sjuuukt spännande, ett helt nytt liv! Vi har liksom ingen som helst aning om vad jag gör om en månad. Jag lämnar rutinerna, mönstret, vardagen. Hoppas jag hittar någon som älskar musikaler lika mycket som jag gör, för jag vill gå på åtminstone en varje månad! Måste ta reda på vart den beryktade Harry Potter-affären håller hus, den är nyöppnad och, enligt utsago, gigantisk. Ska nog spara det besöket tills min bror kommer och hälsar på mig i februrari. Hittils har tre personer anmält sin ankomst, ska bli så kul att få besök! Mindre kul för besökarna kanske, eftersom jag kommer vilja leka guide.

Before I die

314942_222175204515670_128943437172181_653398_340369837_n_large_large

Sncvwy_large

302568_149942121770260_116284191802720_223468_482086554_n_large

Tumblr_lvg11quhir1r29t5yo1_500_179113013_large

Tumblr_lud8yluonk1r29t5yo1_500_179112632_large







Sista jobbveckan!

Sådär, nu har startskottet gått för min allra sista jobbvecka här på Canal Digital! Skumt. Är helt wild n crazy och bryter mot klädkoderna med mitt linne (vi ska dölja axlarna, vilket jag först trodde var ett katolskt skämt) som dessutom visar delar av bhn. Kände att jag inte har så mycket att förlora på det utfallet, härifrån ska jag ju i vilket fall.

Försov mig till min förskräckelse imorse. Jag tar alltid en powerwalk varje tisdagsmorgon, i princip enda gången i veckan jag faktiskt rör på mig mer än den lilla biten från säljarstolen till kaffeautomaten i köket. Idag var det ju dessutom vårväder ute, så jag bannar allt mitt lilla klantarsel för att jag stängde av mobilen inatt eftersom mitt alarm tydligen inte fungerar då. Nästa vecka ska jag i alla fall återuppta träningen igen, och jag kan GARANTERA er att jag aldrig mer i hela mitt liv ska ha ett sån här slapp-period! Även om den för all del har varit högst ofrivillig, så skäms jag över tanken på hur stillasittande jag har varit i flera månaders tid. Usch. Inga krafter kvar över huvud taget. Vidrigt. Faktiskt.

282467954_bwbaw01r_c_large
Jag om ett par månader. Minus det korta håret.

Quality time.

Kom precis hem från Manda där jag spenderat kvällen tillsammans med henne och Malin. Supercozy. Längtar tills nästa vecka då jag är jobbfri (ett annat ord för arbetslös, med en betydligt mer positiv klang), eftersom det innebär betydligt mer tid åt mina vänner utanför jobbet. Vad jag gör nu innan jag ska sova, är att jag har bestämt mig för att titta klart på den urusla filmen Remember me som jag hyrde igår. Den är verkligen helt poänglös, men jag tror jag ska härda ut i alla fall en halvtimme till. Under tiden kanske jag kan komma på vad som är så speciellt med Robert Patinsson, jag är ju en av dem få som inte blivit förhäxade av honom.

Förresten hör jag att stormen verkar vara på väg tillbaka? Jag bor precis vid skogen, så det hörs rejält i mitt rum när det blåser sådär kraftigt. Jodå. Den är här. Nu tog det i. Fasen också. Storm = lite sömn = ynklig Anna ensam i sängen. Godnatt!

Annandag jul!

Herregud, märkte ni stormen inatt? Helt galet, väntade mig  att ett stort träd när som helst skulle fara raka vägen in genom fönstret. Tur att jag klarade mig ;p

Nu sitter jag med hårinpackning i håret och försöker rädda mitt trasiga, slitna, äckliga hår. Idag ska jag och mamma in till stan och shoppa! Jag ska leta efter en ny väska, men därefter ska mina pengar sparas till London-kassan. Snart kan jag nämligen shoppa där, Forever21 and the biggest Topshop I know, here I come! Skönt att 50.550 kr ska dras från sparkontot i veckan.

Efter stan skulle jag nog vilja stanna kvar och möta upp några vänliga volontärer som vill dricka vin med mig, som den tråkiga tråkmåns jag är så följde jag ju inte med ut igår, så idag är jag dubbeltaggad. Börjar ju ändå 12 imorgon, så en utekväll utgör ingen fara trots att det rör sig om en enkel måndagskväll!




Juldagen

Hipp hipp hurra, hurra, hurra! (Jesus fyller år idag).

Den här juldagen har spenderats här hemma med släkt och familjevänner. Jag och Henrik tog också ett åk i min kärra ner till Time och hyrde två filmer:

Vi har precis sett på Red Riding Hood, och satan vad bra den var! Jag älskar såna sagofilmer och Amanda Seyfried är så sjukt vacker. Sparar den andra filmen till ikväll eller imorgon, beror på hur tevetablån ser ut. Egentligen var väl tanken att jag skulle ut ikväll, men eftersom min farmor åker hem imorgon (och jag träffar henne två, tre gånger per år) så känns det mer schysst att stanna hemma istället. Vi ska titta på film och spela spel! Jag gillar verkligen att spela sällskapspel, men tyvärr blir det bara i juletider som jag faktiskt gör det. Nu ska jag berätta en rolig historia som har att göra med mig och sällskapsspelande: jag har alltid varit en rätt dålig förlorare (eller okej, en usel förlorare), så när jag var liten lät alltid mina föräldrar mig att vinna, bara för att slippa mina vredesutbrott. Surast blev jag i Den Försvunna Diamanten, om ni vet vilket spel jag talar om.

Nu är det snart dags för middag, jag behöver väl knappast säga vad vi ska äta, för dagen efter julafton så är det ju självskrivet att det är rester! Jag gillar julmat, i rätta mängder. Inte att äta skinka i en månad. Någonstans tycker jag man får dra en gräns.


GOD JUL!

GOD JUL PÅ ER FINA LÄSARE!! Hade ni en bra julafton? Jag hade det jättetrevligt och dagen följde det sedvanliga mönstret: frukost med bland annat varm choklad och vispgrädde, färd till Lundberg vid halv ett-tiden (Henrik var som alltid sen och klädde på sig medan vi andra väntade i hallen), julmatsätande fram till klockan tre då hela släkten är bänkade framför Kalle Anka och hans vänner, gemensam högsång till Disney-låtarna, jultomtebesök med inövad berättelse som alla gör likadana rörelser till (exempel: när tomten säger "speja!" så tar alla släktmedlemmar handen vid pannan som om vi verkligen kollade på något, jaa vi är svennar i allra högsta grad), hemgång lagom till Karl Bertil Jonsson, spelande av Pratmakarna tilsammans med familjen, farmor och morbror Magnus, kex- och ostätande och slutligen midnattsmässan i Tyresö Kyrka. Midnattsmässan är det i och för sig bara jag i familjen som deltar i, vanligtvis går jag med några vänner men i år blev det bara jag och Pontus som gick. Japp, jag är troende, inte hysteriskt mycket och jag tror inte på allt som kristendomen står för, men jag tror på trosbekännelsen och lite därtill. Älskar att vara i kyrkan på julafton, det är så stämningsfullt! För Pontus var det första gången, så det inträffade ett litet roligt misstag när han skulle ta nattvarden eftersom han inte förstod hur han skulle kombinera brödbiten med vinet. Det uppstod en liten dragkamp mellan honom och personen som höll kalken med vinet, då Pontus får för sig att han nog ska dricka direkt ur den, och försöker rycka till sig kalken. Plötsligt hör jag honom väsa, något panikslaget, "Anna, vad ska jag göra?!". Haha. Det var kul och väldigt okristligt gjort.

Även om jag självfallet i första hand firar jul till äran av Jesu Kristi födelse, så handlar ju julen mycket om att ge och och ta. Till pappa gav jag en Gant-tröja och en Bruce Springsteen livekonsert-dvd, till mamma ett spapaket med floating och hot stone massage samt ett läppglans från Lancôme, Henrik fick en t-shirt från Adrian Hammond, mormor fick lotion från The Body Shop, örhängen och en skål och farmor fick i stort sett detsamma som mormor. Själv har jag fått allt ifrån massa fickpengar till London till den nya boken av Kepler till parfym-set till tallrikar i Mateus-serien som jag sparar på. Den roligaste presenten fick jag av min bror, orkar inte berätta allt, men han hade slagit in paketet på ett väldigt fyndigt sätt med ett rim som ledtråd till vart presenten var gömd. Skrattade så jag grät, jag tror tårarna kom eftersom jag kommer sakna honom så frukansvärtg mycket i London. Han gav mig i alla fall en massagebehandling, underbart.

Snart kommer släkten över för lite mer julfirande, we never stop. Måste fixa mig nu!




Pictures

Tumblr_l1ufsfz4hb1qazha9o1_1280_large Tumblr_lwlpu5wva01qlme4do1_500_large
Tumblr_lvybw2p0wm1qelp2lo1_1280_large_large Tumblr_lwn332dtqi1r851u1o1_500_large

Tumblr_luo2mudhk31qb7zugo1_500_large Tumblr_lvhly3pznm1qmo3zio1_500_large

Sökes: julkänslan.

Vet inte om jag någonsin har känt mig mer omotiverad på jobbet än vad jag gör idag? Vet inte varför, kanske för att jag helst av allt vill gå på julsemester? Skulle vilja hinna skaffa mig lite julfeeling innan Den Stora Dagen som ofattbart nog inträffar imorgon, men det verkar bli svårt. Efter jobbet (yes, vi slutar fem idag) så ska jag in till stan en kortis och träffa Issa som jag saknar så mycket, men ikväll ska jag verkligen göra allt som står i min makt för att skapa den där julkänslan som man sannerligen bör ha vid det här laget. Hoppas er julstämning är bättre, för detta är förfärligt. Känner mig som en jul-svikare!

Här på jobbet har vi det i alla fall lite festligt, en ny medlem vid namn Jakob fyller 22 och det firade han med att bjuda Canal Digital på fika från Birgittas! Jag fick själv välja vad jag ville ha, och då blev det förstås en stor och underbar kanelbulle som jag varit sugen på sedan Kanelbullens dag. Om precis en vecka slutar jag här. Känns rätt, säljaryrket är inte mitt kall. En kollega till Martin ha precis fått kontrakt med ett bokförlag och ska få ge ut sin egna, första bok. Gissa om jag är avundsjuk! Att bli författare har varit min dröm sedan jag lärde mig skriva. Om jag inte får vänner i London, så tänkte jag satsa på skrivkarriären istället. Make the best of everything, som budksapet på min bästa väns blogg är. And so I will.

Nu ska jag försöka håva in en order. Dagens första. Adjöken.

Ett sista musikinlägg...

Alltså, MÅSTE bara lägga in mina två favoritlåtar med Aretha Franklin! Hon är så grym, en riktig liten kaxbrutta! (Imponeras för övrigt av körsångernas dans i I say a little Prayer)



Älskar när Respect kommer i Bridget Jones. Riktigt bra låt, love love love love love.

Två av de finaste versionerna på Hallelujah!


(När han som är på bilden, Kurt Nielsen, börjar sjunga får jag nästan tårar i ögonen.. Så FRUKTANSVÄRT FINT!)

Klättra!

Lost-world-cave_large

Snart rast, då ska jag byta om till träningskläderna så att jag är fit for fight när Pontus kommer och hämtar upp mig! Vi ska ju nämligen klättra på Klätterverket i Sickla, jättekul för mig, mindre kul för Pontus som måste passa mig hela tiden. Alltså inte barnpassa, utan hålla spjärn. Haha. Hålla spjärn. Men Pontus är så duktig han, så han kan klättra som en liten apa utan såna där selen. Ikväll kommer farmor hem till oss och stannar till juldagen, så efter klättringen ska jag raka vägen hem och se om jag hinner säga hej innan hon går och lägger sig.

The Little Drummer Boy

Förresten, jag har letat i evigheter efter den här jullåten "barapapapam" ni vet, och varit helt förtivlad över att jag inte vetat vad den heter. Sökordet "barapapapam" gav nämligen inget resultat. Låten går retsamt nog på reklam hela tiden i samband med en ny julskiva, och för varje gång jag hör den lilla snutten så blir jag mer och mer kär! Såå apropå jobbmailen, tror ni inte att mina ängla-kollega just skickade ett mail till mig med två youtube-länkar som visade sig vara två versioner av den fantastiska, Gudsbenådade låten? Uppmaning, uppmaning: lyssna. Jag har den på repeat hela tiden!


PREDICTIVE ROCKAR

Åt precis världens mest ostrukturerade lunch: en varma koppen, en grillad kycklingfilé och en risifrutti. Superskum blandning, vill aldrig mer tänka på den. Lika lite som jag vill tänka på laxsalladen nere på Birgittas som jag har förätit mig på. Uäk.
 
Nu skickade våra ekonomiansvariga ut ett mail om att det finns julfika i köket, får se vid halvfyrarasten vad det kan tänkas vara! De på ekonomiavdelningen fungerar lite som företagets mammor, jättegulliga. Alltså det är sjukt bra stämning på det här jobbet. Vi använder som sagt en internmail ganska flitigt, så ett annat kul mail vi precis fick var ett från en mystisk man vid namn Oscar som frågade om det var okej att han tar med sig sin hund i mellandagarna. Det upsptod en stor förvirrelse och alla började tänka efter vem denne man Oscar var. Efter att alla chansat på olika personer, så slog Felicia slag i saken och ropade "Oscar!!" så det skallrade i takkronorna, varpå en man från teknikavdelningen höjde handen till hälsning. Då vinkade alla säljare glatt tillbaka, så var mysteriet löst. En annan specialitet företaget har var det gäller mail, är att skicka runt bilder på anställda. Antingen bilder som sedan länge borde vara glömda, eller ihopklippta bilder på en utsatt säljare på exempelvis en djurkropp. Ibland när man undrar varför siffrorna inte sitter riktigt som de ska, så finner vi oftast svaret på mailen.

Dan före dan före dopparedan

Hejsan svejsan! Jag befinner mig på kontoret och Martin befinner sig på planet mot Tyskland där han ska fira jul. Martin är nämligen inte svensk han, utan hälften tysk och hälften österrikisk. Eftersom vi inte ses på julafton fick han sin julklapp redan igår! Tyckte jag var rätt fiffig som hade köpt honom 60 min klassisk massage, eftersom vi alltid dealar om 5 min massage hit och dit vilket har lett till att jag har en skuld på sammanlagt en timme som han alltid tjatar om. Så nu är jag skuldfri och slipper stå för besväret själv. Hehe, nej men visst kan det vara mysigt att massera, men inte en timme i streck tack! Så där fick jag allt till det minsann.

Är överlag exceptionellt nöjd med årets julklappsinköp, ett par tusenlappar fattigar javisst, men riktigt nöjd. Kan avslöja senare, så håller vi spänningen uppe ett tag till! Den största prestationsångesten har jag alltid när det gäller Henriks julklapp, eftersom han tror att jag är en Gud på att hitta snygga kläder. Hans förväntningar är således skyhöga, och han har smygit runt i mitt rum de senaste veckorna för att försöka lista ut vad jag har hittat på åt honom. Skulle vilja köpa en till snygg tröja som jag har hittat, men då blir jag fan i mig råpank (har redan gått och knaprat på sparkontot, den här månaden igen - som Martin lite elakt sa, så är jag dålig på att hålla budgetar på alla sätt och vis). Den här morgonen har dock startat riktigt bra, tre ordrar, pang bom crash hejdå dåliga Säljar-jag! Blev just hembjuden av en kund på hemmalagade köttbullar. Som sagt, i juletider är vi trevliga!


Before I die

393178_278572425526849_142894339094659_917759_1602463933_n_large

379078_278571918860233_142894339094659_917753_917721087_n_large

389847_278561118861313_142894339094659_917582_1421128604_n_large

390393_278572478860177_142894339094659_917760_560141101_n_large

380490_278572752193483_142894339094659_917763_1762112591_n_large

390327_278570625527029_142894339094659_917739_751087607_n_large

381805_278570068860418_142894339094659_917728_2129355974_n_large

378010_278566265527465_142894339094659_917684_396093715_n_large

Tumblr_lwk12zcwvk1qmxbzeo1_500_large

SÅ SJUKT TRÖTT

Klockan är halv sex, vilket innebära att jag snart är inne på sista timmen. Dock har vi här på CD bestämt att jobba över idag och imorgon (känns som jag har sagt det, jo fan, visst sa jag det i mitt senaste inlägg? Minnet är bra men kort, som man brukar säga), så idag är det en timme längre. Sen ska jag raka vägen hemåt och träffa Marty. Ska nog passa på att slänga in den vita tröjan, som jag för tillfället sitter i,  i tvätten också. Den är nämligen nerblodad över ena armen. Håller orsaken för mig själv.

Vi supersäljare har för övrigt planerat en Aktivitetsvecka  till nästa vecka! Vi är ju lediga på måndag, och på tisdagar jobbar vi ju fram till nio, så den drar igång på onsdagen. Så på onsdag ska vi på bio, på torsdag ska vi bowla och på fredag (som för övrigt är min sista arbetsdag här) ska vi ut och äta! Åh vad jag kommer sakna mina kolleger när jag slutar!

Jag på röda mattan för nån vecka sen.

Spana in stjärnornas hetaste plagg från året som gått (© WireImage Getty Images)

Julen är här, och lyser frid på jorden, glädjen är stor, i ett barns klara ögon bor den, julen är här, i våra mörka länder, kom låt oss ta varandras händer, när julen är här

Goddagens mitt herrskap! Alltså kan ni tänka er att det är JUL om tre dagar?! Jag har noll julkänsla, för mig kunde det lika gärna vara oktober just nu! Vi på jobbet har i alla fall kommit överrens om att jobba över både idag och imorgon så att vi kan sluta vid fem på fredag. Dagen innan julafton känns det inte sådär jätteroligt att jobba fram till sju, då vill man insupa julefrid och känna glädjen spridas i kroppen och äta pepperkakor och dricka glögg (fast jag gillar inte glödd, så för min del blir det julmust) och mysa och baka lussebullar och tända ljus och och och och... Jul, jul, strålande jul. Längtar till julafton! Vi ska som vanligt fira med hela släkten hemma hos Sara, ska bli supertrevligt♥ Julen är en helig tid, i synnherhet självaste julafton! Inte så mycket på grund av Jesu födelse, utan kanske mer eftersom det ligger så mycket förväntningar och förhoppningar i luften. Det är som en oskriven regel som hindrar alla från att vara det minsta otrevliga mot varandra, och om någon mot förmodan skulle höja rösten eller snäsa av någon, så uppstår det en förvirrad tystnad. It can't be true. I juletider är man vänlig och snäll och givmild och älskvärd och trevlig och kärleksfull. Och OM du nu mår skit - fake it 'til you make it. Dagens levnadsord från mig!

Tumblr_lvwvcpm5il1qgplsxo1_500_large Christmas-christmas-decor-christmas-decorations-christmas-lights-christmas-presents-favim.com-249543_large

4umb19qp_large Tumblr_lwj3g8feue1qei95oo1_500_large

We only live once.

313596_10150439501914415_6330314414_8493082_1574139081_n_large

Do you wanna die happy?


Beställt!

Linne Fighting Grå

BALL man är. 279 kr, fraktfritt. Kandeeshop. Tog grått eftersom jag nästan enbart har vita kläder och det börjar kännas lite tråkigt. Snyggt i sommar eller att träna i. Träna. När gjorde man det senast? Ska i alla fall klättra med Pontus på torsdag efter jobbet, skönt.

Modebloggaren signar ut.

Whenever you're feeling down, think of this:


Are we human?

Livet har börjat få en rätsida igen efter en och en halv dags äkta martyrskap. Varför tvingar man sig alltid att bli ännu deppigare när man redan är på depphumör?

Har kvällen till ära suttit och pysslat med en liten present till mammsen. En smör-bok helt enkelt, har placerat den (inslagen och fin) på köksbordet så att det blir det första hon ser imorgon när hon går ner för att göra kaffe *samlar på mig extrapoäng inför julafton*. Jag är allt en bra dotter, men det är bara för att jag har världens bästa mamma! Jag kan prata med henne om precis allt, och då menar jag till och med det där man kanske inte vanligtvis vill berätta för sin mamma. Gud vad jag kommer sakna henne när jag flyttar till London!



Idag damp mitt paket från cdon.com ner i brevlådan, vilket innebär att jag fått hem mina Sex and the city-filmer! Tror jag ska börja titta på första redan ikväll! Godnatt!

Nothing compares to you..

Det är kanske såhär det känns att inte ha någon livsenergi kvar.

Julfest ikväll!



Håller på och fixar mig inför julfesten med jobbet som intfaller ikväll! Vi ska vara på Undichi (stavas inte så), en känd fotbollsspelares gamla place, så det blir nog fett! Innan vi åker dit ska jag ta något glas vin med Fellan, en kollega och min älskade chef Jenny! Ha så kul ikväll, puss!


AMANDA FONDELL, I LOVE YOU!



Har precis kollat på Idol-finalen (jag vet att jag är en vecka sen) och fyfaaaan var Amanda Fondell kickar ass!!!! Hon är så extremt talangfull, jag bara älskar hennes röst!! Robin var ju förstås också jättebra och verkar vara en supergullig person, men allvarligt, det finns tusentals personer som låter precis som honom. Amanda är unik och varje gång hon uppträdde i Idol så gjorde hon någonting nytt! En solklar vinnare, hoppas det går bra för henne i framtiden!

Nu hade jag egentligen tänkt köra hem Felicia som är hos sin mormor och morfar, men pappa ville umgås och eftersom jag never är med min familj längre så ska jag gå ner och mysa med honom istället. Förlåt Flue, jag är en dålig människa. Först och främst ska jag bara beställa Sex and the city-filmerna från cdon.com, förstår inte att jag inte redan har dem!

Ta hand om er♥

Peace

X_d3ec7d40_large

Lär dig livets stora gåta: älska, glömma och förlåta.

Nu är det fredag och bolagets två andra företag har redan slutat, vilket innebär att jag i min kaffepaus jag tog alldeles nyss stötte på några av säljarna med en varsin pilsner i handen. En och en halv timme kvar till helg, ska försöka sätta åtminstone två ordrar till innan jag går hem för dagen. De två senaste dagarna har säljet gått riktigt bra, så även om jag ligger efter i takt så finns det ändå ett hopp om att reparera en liten bit av skadan om det fortsätter i det tempot! Sälj är fantastiskt kul när det går bra, det har jag säkert nämn innan. Har en tendens att vara tjatig. Visst hatar man när man råkar berätta nånting flera gånger för samma person? Särskilt om det är något som kan uppfattas som skrytsamt.

Hur ser era fredagsplaner ut då? Lär bli en obesvarad fråga, I know, men kan ju vara trevligt om jag i alla fall försöker att få er lite mer delaktiga på min kära blogg. Hopplöst uppdrag, men jag gillar er ändå, så länge ni fortsätter besöka mig. Snart blir ju det här en tuff London-blogg också, förhoppningvis blir den spännande att följa. Jag är verkligen jätteförväntansfull vad det gäller London, men jag försöker att hålla mina förväntningar och fröhoppningar någorlunda sansade. Med risk för att låta som en tråkig pessimist så vågar jag inte tro att London-resan kommer bli helgrym, eller att jag kommer hitta en mängd nya, underbara vänner, eller att jag kommer festa på en massa coola klubbar. Självfallet vill jag att det blir så, men om man tror för mycket om någonting är det så lätt att man blir besviken, eftersom verkligheten kanske inte klarar av att leva upp till drömmen. Igår var det en månad till flytten.

Skitsnygga linnen från kandeeshop.se

Linne Tencel Fighting For Vit  Linne Tencel Laying Cross Vit
Linne Tencel Feathers SvLinne Fuck Off Grå

Enda frågan är: ska man ha small eller medium?

"Lite in your face, va"


Kl 15.53

Hej!  Skolpresentationen gick helt okej, ingen succé kanske, men jag pratade inte så länge så det gjorde nog ingenting att jag inte var så förberedd. Kul att träffa min gamla favoritlärare Fredrik igen också! Nu sitter jag i säljarstolen och väntar på det utlovade bull-fikat vi skulle bli bjudna på som ett litet pris för gårdagens storartade insats! Blev nyligen uppläxad av en kund som gav mig ett par goda tips på vägen. Jag fick absolut inte säga "absolut" och gjorde rätt i att sålla bort ord som "okej". Långsamt och tydligt skulle det minsann vara, ty han var en gemmal säljdirektör och visste vad han talade om! Det skulle vara kul om man kunde ha en liten webcam som telefonsäljare, så att man kunde föra videosamtal! Jag undrar verkligen hur mina kunder ser ut, hade varit intressant att kunna sätta ett ansikte på Bernt-Olof född 43 eller på den trevliga trebarnsmamman Annika. Borde framföra idén på nästa möte.

Förresten är det min vän Emmas 19-årsdag idag, stort grattis du fina!

ONE BIG THANK YOU

Funny-thanks-jk-rowling-magical-childhood_large

Det här var väl vackert?

Tumblr_lw7w04z0nb1qzl8o4o1_500_large Tumblr_lvweb7afy71r42hhfo1_400_large
67193416_712d9faf75_z_large Tumblr_luw688ker41qegjkfo1_500_large

Visdomsord.

Tumblr_lw8n1pojmx1qmi527o1_500_large

Middag på TGIF Kungsträdgården



+ Fellan som var fotograf.

Nu ska jag sminka av mig och borsta tänderna, måste sova snart eftersom jag ska upp 06.30 imorgon på grund av den här skolgrejen. Önska mig lycka till, vet fortfarande inte vad jag ska prata om! Godnatt alla mina fina!

SÄLJFLOW

Jäklar vilken toppendag det är för Canal Digital! Sara och Fellan är riktiga stjärnor! Hinner knappt blogga, det är ett himla tryck i dailern! Dailern är säkert ett ord ni inte riktigt förstår, om ni inte själva är telefonsäljare (eller, jag är ju ingen telefonsäljare, jag är en KANAL-säljare, som min chef Jenny brukar säga). Dailern är i alla fall den apparat (nej, det är ingen apparat, mer som en teknisk innovation inbyggd i datorn tror jag) som på något sätt styr vilka leads vi får. Leads är ett annat säljarord som egentligen står för samtal. Tror jag. Som ni märker har inte heller jag särskilt stor koll.

Efter jobbet skajag och Fellan möta upp tjejerna på Fridays för ännu mer firande av gårdagens födelsedagsbarn Tove! Egentligen borde jag inte följa med, för jag måste förbereda mig inför imorgon. Har glömt att berätta, men ska faktiskt tillbaka till min roll som promotare av Tyresö Gymnasium imorgon! Ska till Kumla skola i Tyresö och prata inför niondeklassarna. Om vad vet jag inte eftersom allt är så oplanerat, men får väl improvisera lite. Ska vara på plats vid åtta, så jag tänkte ta bilen så att jag hinner i tid till jobbet. Kul! Jag älskar sånt. Prata, stå på scen. Hoppas bara jag kommer på något vist att säga så att jag inte skrämmer alla de små barnen. När jag gick i nian trodde jag att jag var världsvan, skitsnygg och bäst på allt. Wrong, wrong, wrong, men det är ju åtminstone bra att man har en positiv självuppfattning!

Lite London-prat (get used to it).

Vilken POWERMORNING! Laddade upp med en och en halv timmes gos med Martin i sängen, vilket tydligen gav mig massor med energi eftersom jag under den första jobbtimmen redan har satt tre ordrar! Om en kvart har vi rast, har spanat in den nyanlända fruktkorgen vid sofforna som ser riktigt smaskig ut: bananer, äpplen, päron, toppat med gröna vindruvor och mandariner. Ska nog ta mig en kopp te också. På lunchen ska jag hämta ut mitt nya pass hos Nackapolisen.

Resan närmar sig. Min flytt. Kommer bli ett evigt tjat nu känner jag! Allt känns så himla spännande! Vilka kommer jag umgås med? Vad gör jag första dagen? Vad ska jag jobba med? Hur ser det ut där jag bor? Jag trivs ju verkligen här hemma, men det ska bli så härligt med miljöombyte! Alla är vi ju olika, men jag tror och hoppas att jag alltid kommer vara en sån person som vill göra nya saker, se nya platser, skaffa mig nya erfarenheter. Det känns som om jag kan allt här hemma. Tyresö, Stockholm. Det händer liksom inte så jättemycket. Man har sina rutiner, och visst kan det vara skönt och tryggt, men inte så mycket mer än det. Det här blir en totalförändring, i en stad där jag kan börja om på nytt, och förhoppningsvis få en fin brittisk accent som jag är så kär i! Minns det exakta ögonblicket när jag förstod att jag vill prata brittiska. Ni blir väl inte förvånade om jag säger att det har att göra med Harry Potter? Det var i tredje filmen, Harry Potter och fången från Azkaban, i scenen där Harry står i beredskap att lämna the Dursleys efter en fight. Som svar på frågan vart han är på väg, utbrister Harry "I don't know, anywhere is better than here", varpå han stormar ut i den becksvarta natten. Där. Precis där förstod jag hur vackert det är med brittiska!

Cheers!

Truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find out the ones worth suffering for.

Hejsan hoppsan partypeople! Nu är det en timme kvar till lunch, känns som om jag alltid har nedräkning här på The Blog? Jag har inte med mig något att äta, så det blir allt en sväng ner till Gittans minsann! Gittans heter egentligen Birgittas Bageri, men vi här på Predictive kallar det för Gittans. Predictive i sin tur är en förkortning på Predictive Sales, men det är ju så långt så då blir det hellre bara Predictive. For your information.

Idag den 13 december är det för övrigt inte enbart lucia, utan också Toves 19-årsdag! Grattis, grattis!

Kom just på två saker jag avskyr som jag måste meddela er om. Nej, tre förresten. 1: Folk som snyter sig offentligt. Så äckligt?! Min bordsgranne sitter och gör det. 2: Kunder som försöker vara roliga och skrattar jättemycket åt sina egna lustigheter. Jag blir rätt obekväm och klämmer, i bästa fall, ut ett ansträngt " he he". Alternativt är jag helt tyst och väntar tills kunden skrattat färdigt. Jag är inte den säljaren som sitter och fejk-skrattar. 3. Glömde bort punkt tre.

Snyggt.

Tumblr_lv487dzt9y1r71eigo1_500_large  Tumblr_lkplycgmvm1qdh6luo1_500_large
Tumblr_ltplkypnf91qllx9po1_400_large  Tumblr_lw49j4lx3v1qhy2qjo1_500_large



Lucia.

Godmorgon denna Lucia-morgon! Lyssnar på Enyas julskiva och försöker komma i julstämning, går sådär eftersom jag i skrivande stund blickar ut över en grön skog. I mitten av december. Hur som haver började jag dagen med en powerwalk runt Gimmersta. Egentligen hade jag tänkt att tisdagar skulle vara gymdagar, men eftersom jag är inne precis hela tiden pga jobbet, så känns det skönare att kunna komma ut istället i friska luften. Är ju rätt lillgammal av mig, som ni kanske märkt, så frisk luft är en sån typisk grej som jag verkligen uppskattar.

Nu har jag precis lagat mina älsklingsfavoritbyxor med hög midja som, ve och fasa, SPRACK häromdagen! Sånt som bara inte får hända!!!!!!! Panik, vill nästan gråta. Det är de här jeansen som alltid är slut överallt. Dr Denim, Kissy Jeggins. Måste ringa runt till varenda Carlings och se om någon liten butik möjligen har kvar ett par. Har i alla fall ett helt par kvar här hemma, men måste nog köpa på mig ett helt lager inför London.

Nu ska jag fixa mig, snart bär det av till jobbet!


Kunde skippat idag.

Idag var en rätt kass dag på det hela taget. Försover mig och vaknar cirkus en kvart innan jag ska gå till bussen. Inser att jag aldrig kommer hinna, men tacka min lyckliga stjärna för att jag har körkort nu! Jobbet gick halvbra och förutom samtalen med kunderna var jag dessutom tvungen att ta ett annat samtal, av en mer besvärlig karaktär. Det är löst nu.

Nu har jag suttit i över en timme för att framkalla bilder. Går sjukt segt. Min dator suger, jag hoppas jag får en ny laptop i julklapp! Ska strax sminka av mig och hoppa ner i sängen, eventuellt läsa nåt kapitel ur Harry Potter boken del 4 som jag aldrig kommer någon vart i eftersom jag aldrig har tid att läsa längre. Jag har ju i och för sig redan läst boken ett par gånger, men ändå.

Lägger in en bild på mig från London förra sommaren när jag var brun. London. Snart mitt nya hem!


Underbar söndag.

Ridningen var....... UNDERBAR. Såklart. Glömde bort alla anledningar till varför jag en gång slutade och vill boka in mig på en kurs till vårterminen. Nu går ju inte det eftersom jag flyttar till London, men ändå. Det var ren och skär lycka att få tränsa, sadla, galoppera och kelas. Jag blir så glad av ridning, det känns som om alla bekymmer släpper! Det är bara jag och hästen. Den egentliga orsaken till att jag faktiskt gav upp ridningen för ungefär tre år sedan var för att det hela var så satsigt. Proffsig som man var, så blev det väldigt inriktat på dressyr och tävlingsförbereldeser. Vad jag älskar allra mest med ridning är hoppning och att rida ut i skogen, och det blev inte så mycket av den varan på slutet av min karriär. Idag kände jag dock hur mycket jag har saknat att rida, så jag måste återuppta det på något sätt! Antingen genom att rida regelbundet, eller att hyra egen häst lite då och då. Jag och Sara har i alla fall planerat att hyra hästar igen till sommaren, men jag ska försöka klämma in en egen tur också innan jag flyttar!







(Tyvärr dog vår kamera, varför det inte finns några bilder på mig. Dessa skyndade jag ta under fikapausen med min mobil)

Nu har jag precis kommit hem igen. Jag och Manda har nämligen varit och besökt Maja i hennes nya lägenhet i Bromma! Fantastiskt att ses igen, var evigheter sedan sist! Jag körde dit, en färd jag helst inte vill prata om. Det blev något fel i bilen, så det var helt immigt vilket resulterade i att jag inte såg någonting. Överhuvudtaget. Skitläskigt, särskilt när man inte kan vägarna. Och jag som ville glänsa med körkortet. Blir lätt ett platt fall när man vill briljera! I vilket fall, superkul att träffas igen, måste bli snart igen♥

Nu ska jag sannerligen sova, klockan är ju nästan elva och jag har varken stretchat, borstat tänderna eller sminkat av mig! Oj, oj, oj, oj, oj. Godnatt!


Hästtjejen är tillbaka!

Ville bara utfärda en ursäkt för dålig uppdatering innan jag rusar iväg igen! Igår julshoppade jag hela dagen (konkurs i plånboken, som kollegan Asshal skulle ha sagt), och senare på kvällen åt jag födelsedagsmiddag hos Tove!



Sötungen själv. Jag höll det dock nyktert och hade en ganska tidig hemgång, eftersom jag dels körde och jag dels SKA RIDA IDAG!!!! Jag är SÅÅÅÅ GLAD och just nu sitter jag faktiskt och skriver med ridhjälmen på. Som in kanske vet så red jag tidigare på ridskola i 10 år, och för nåt år sen fick jag i present av morbror Magnus att vi skulle hyra hästar tillsammans. Nu har han flyttat till Oslo, så istället tar min andra morbror med mig, Sara och mamma ut till Ingarö för att rida på islandshästar! Jag har är så uppe i varv, har sprungit runt på nedervåningen hela morgonen iklädd mina ridkläder och med hästspöt i hugsta hugg. Mogen och cool som man är.







Superfredag.

Snart är det HEEEEEEELG! Ska först till Nacka Forum med Felicia för att köpa present till Tove som ska firas imorgon, och därefter ska jag hem till Manda och äta tacos. Får hålla tummarna för att jag kan sälja in Idol-finalen hos henne, för den vill jag verkligen inte missa. I skrivande stund kom jag på att det gör jag nog i alla fall, eftersom jag måste till Forum. Fan då. Jag hejar på Amanda Fondell, hon är grym! Antar att jag får kolla imorgonbitti istället. Kan bli mysigt. Tänker mig i sängen, med frukost, varmt täcke och kanske tända ljus? Alone dock, kan bli en svårighet, jag gillar inte att sova själv när jag har möjligheten att sova bredvid min vackre karl. Å andra sidan är jag en sån person som uppskattar att vara ensam ibland, det är rätt skönt. Man ska ju vara sin bästa vän sägs det ju, så det är ju ett steg i rätt riktning. Att uppskatta ensamheten, menar jag.

Nu ska jag försoka få in ett par ordrar till innan jag checkar ut för den här veckan. Ska lägga undan Harry Potter-boken som jag läser mellan samtalen... YES nu sålde jag!! Max-paketet och allt, det maffigaste vi har att erbjuda! *Klapp på axeln*.

Gratulationer.

Grattis till min underbara kusin Sara som fyller 20 idag!!! Kusin äääääälskar dig♥

Sen har vi även en annan person att uppmärksamma idag.... Nämligen MIG! Har namnsdag idag! Att jag har namnsdag samma dag som Sara fyller år är någonting som inte alltid har varit så populärt. När vi var små var Sara alltid jättesur över att jag också fick presenter (vad hände med mina namnsdagspresenter?), eftersom hon därför var tvungen att dela dagen med mig. Idag ska jag därför inte göra en särskilt stor affär av det, mer än att annonsera om det här på bloggen. Och flika indet lite här och var under dagen.

OJ DÅ. Kollade precis mina sms och upptäckte att det visst är en person till som förtjänar ett grattis denna 9:onde december! Manda har tagit körkort!!!!!! GRYM DU ÄR HJÄRTAT!!!!! Gud vad skönt, sån befrielse att lyckas!

Vilken SUPER-fredag hörrni!


Pictures.

2462380423_dbd7b7916f_large 164297_181502148537943_100000344775085_516503_6362490_n_large

Y_3499c66c_large Tumblr_lvw5zpmbrf1qi24huo1_400_large

Gud så skönt!

Tumblr_lvw5bklugx1qgzrxlo1_500_large

8 december.

TORSDAG vilket innebär fredag imorgon som just imorgon den 9 december innebär att Sara fyller 20! Stora kusinen! För tillfället sitter jag och försöker lösa en sån där kub ni vet, men det är nog omöjligt, jag har utan framgång försökt sen igår. Om en halvtimme har jag lunchrast, det skall bli festligt. Måste ner till caféet också och köpa en latte. Det finns en rätt rolig och skeptisk man som jobbar där som jag och Felicia brukar retas med. Ställa oss utanför fönstrena och vinka, skratta och peka (sånt som enbart är roligt med Felicia). Hoppas han jobbar idag!

På jobbet går det för övrigt magsjuka just nu, vore trist att drabbas. Ska nog undvika pepparkaksburken resten av veckan. Det gör inget, för vi har inte Annas pepparkakor, och andra sorter av pepparkakor är inte särskilt goda. Annas pepparkakor däremot. Satan i gatan vad goda de är! Är verkligen julsugen nu. Snö, julmarknad i Gamla stan, senapssmörgås på Sten Sture med Martin, lussebullar, julmusik (Enyas julskiva är fantastisk), filtar, värmeljus... Julen är årets bästa tid!

Utkast: Dec. 7, 2011 (publicerar det nu istället)

Woopa drygt en timme kvar och sen bär det av hemåt. Ska absolut ta mig en pw, shit vad jag vill ut och röra på mig, men därefter hoppas jag på besök av min Stilige Man. Han är grymt snygg, om ni inte visste det. Lång och perfekt. Underbar. Det hugger i mitt hjärta när jag tänker på att jag snart ska åka ifrån honom.

Här på jobbet myser vi med pepparkakor och julmusik, jättetrevligt. Inatt drömde jag dock att jag låg längst ned på säljlistan, och att alla andra plingade helt frenetiskt i säljklockorna. Alla var jätteglada och tjoade och tjimmade, medan jag sjönk allt djupare ned i stolen och kände min sista smula självförtroende långsamt dö... Hemskt var det. En smula realistiskt också för den delen. Om ni vill finna ett effektivt tillvägagångssätt att tillintetgöra en persons känsla av betydelse, så skall ni rekrytera denne till en säljfirma (förutsatt att vedebörande är en kass säljare). Pang bom bang. Spiken i kistan sätts ganska så omgående. Man får ha lite skinn på näsan för att kunna stå på sig även i dåliga dagar som säljare! Det är ett ärligt jobb, men också väldigt roligt när det flyter! Mitt företag är underbart och dessutom har jag världens bästa chef♥

I need a vacation.

Tumblr_lgnwmywgmx1qdrcggo1_500_large

Älskling.

Tumblr_lvtditigio1qk7d9yo1_500_large

Jag har en kollega som drömmer om att bli författare.

Allt började för 700 år sedan då haven fort farande va blå, himmelen klarare än någonsin då värken billar eller flygplan fans. Allt började i en liten liten stad som hette….ee…aa vi får kalla den sossestad. I sossestad bodde alla i lugnt o ro frid o fröjd och alla betalade 50 % av sina bedrövliga löner till kungen som i slutändan ändå slösade allt på ”massage”. I den lilla staden fans en vacker vacker tjej som hette anna, vi kan kalla henne anna nordlander det blir nog lättare att relatera detta till värkliga händelser då. I alla fall tillbacks till historian. Anna va ute och gick i skogen och letade efter bär så hon kunde göra en paj i ugnen. Då när hon gick där bland svampaen då hon ser en man kommandes förbi åkandes på en röd italiensk häst. Anna blir helt galen och går fram till manen och frågar vad heter du ? så svara den mystiska manen som hade på sig en läder rock med en krokodil på ? jag heter martin von ankmage ( igen så tar vi namn vi känner igen så vi kan relatera till de sen…) han frågar anna om hon vill ta en tur på en vilda hästen och anna hoppas på och de red iväg till en stad som heter (m)oder-at. I staden (m)oder-at var alla vackra och rika betalade endast 25% till en ledare som inte hade hår och såg ut som ett rovdjur i ansiktet. Självklart så va ju anna från sossestaden så hom blev utkastad från staden, men hon och martin hade självklart blivit kärra i varandra säg någon saga där det inte händer… aja gissa vad martin lämna sin rikedom började leva med anna i sossestad. SLUT


This is going down, down, down, down, down.

JAG ORKAR INTE MER
VILL INTE VARA KVAR
JAG LÄNGTAR EFTER MIN MIN KÄRA MOR OCH FAR

En och en halv timme kvar. Är otaggad, trött, grinig och vill helst av allt befinna mig i Martins Gosparadis (hans sovrum, helt fantastiskt).  Nu ska jag försöka rycka upp mig och put on a smile, annars säljer man icke. Jag har för övrigt en teori om att min ilska bottnar i att jag aldrig hinner träna nu för tiden. Och när jag väl har tid, så kan jag ändå inte träna, eftersom jag har ont i vaden. Träning gör mig lycklig, glad och energisk. Nu är jag slapp, svag och ytlös. Det första jag gör när jag landar i London är att undersöka vart närmsta gym ligger. Jag ska bli så fit så till min hemkomst!

London calling.

Missade givetvis bussen som skulle ta mig till jobbet en timme tidigare. Någonting inom mig ville väl verkligen inte. Nu är jag i alla fall på plats, extremt ful och seg. Kommer bli en skitdag. Har stressutslag på händerna, förmodligen tankar på London som spökar. Jag är inte det minsta osäker på mitt beslut, men det finns onekligen en del konsekvenser av resan som förstås inte är särskilt fördelaktiga. Som att lämna Martin. Och familjen. Och mina vänner. Sista arbetsdag här på Canal Digital bestämde jag i alla fall igår till den 30 december, vilket innebär att jag får två veckor till att hinna umgås lite med nära och kära och ta det lugnt innan jag åker! Känns bra. Ni vet väl att ni alla är hjärtligt välkomna att hälsa på? Kommer nog bara ha en 90-säng, men vi får trängas!

234116880598612651_ftzjtiqq_c_large

Åh, kolla vad som var tillbaka igår...



Helvete också. Jag ÄLSKAR flätan. Nu glömde jag (som tur var) löshåret hos Martin, så idag får jag gå utan igen. Så sjukt svårt att slita sig från det när man väl satt i det en gång! Uppmaning: köp aldrig löshår, ni blir fast.

Är hemma nu, åkte hem från Martin imorse för att fixa mig och äta frukost. Gillar att göra det här. Nu ska jag faktiskt snart åka in till jobbet, börjar egentligen tolv, men tänkte köra en timma extra eftersom jag inte sålde så bra igår. Hörs senare!


Spanjorskan.

Hola!

Dålig uppdatering eftersom jag FOKUSERAR.
Ska strax ta av mig headsetet och bege min in mot Söder för att möta upp Magdalena. Fika!
Ska senare försöka flörta in mig hos Martin, så att jag kan sova hos min älskling och fira månadsdagen! JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET.

Ciao.

1 år och 7 månader med min fina prins!

1036771-11-1322263469967_large

Dreams are more precious than gold.

Den nykläckta modellen says hallo! Skämt åsido, jag har aldrig varit mer lik en åsna än idag, då jag och mamma var "modeller för en dag" på The Studio vid Stureplan. Hade förväntat mig ett par riktigt SHIT-VAD-SNYGG-JAG-ÄR-FOTON, men det fick jag förstås inte. Mamma däremot, Jesus vilka bilder! Trots att mina modellegenskaper var tämligen obefintliga, så var det ändå en rolig upplevelse! Har saknat att bara vara med mami.


Världens finaste mamma♥ (Jag är så lång eftersom jag hade klackar)


Nu har vi precis ätit pizza (daddy's choiche, givetvis). Jag är svintrött, men ska gaska upp mig lite och ta bilen hem till min älskling. Först ska jag bara stretcha. Funtar på att åka förbi Time i Centrum och hyra en film. Mysig jag är.

Just det. Undrar ni vad jag gjorde i lördags? Julshoppade med Sara och Lina! Fantastiskt kul! Synd bara att Lina blev matförgiftat eller något i den stilen, hon blev nämligen tvungen att avbryta shoppingen i förtid. Förutom julklappar införskaffades även löshår! Bjöd hem Sara på middag, med den hemliga baktanken att få henne att sy ihop skiten åt mig. Jag ska som sagt enbart ha håret vid partaj och dylikt, men ska nog ha det lite i veckan så att det inte är sådär lent och spikrakt som det är när det är helt nytt! Förresten var Magnus Uggla i Gallerian också, jag gillar honom, eller rättare sagt gillar jag hans musik, Uggla själv verkar rätt dryg.

På kvällen tog jag bilen hem till Frida i Haninge och kollade på sista Stig Larsson-filmen med henne och Fellan. Alltså rättegången i den filmen är så MAFFIG. Åh, längtar tills jag själv får showa!




Felliflue är NYGADDAD.

Jag har väl nämnt att jag har Sveriges coolaste bästis? Först rasta och nu.... tatuering!! Hon gjorde den nu ikväll, SKITSNYGG!



Bästa vän, bästa vän, bästa vän
Hur kommer London bli utan dig?


Ett åsneföl säger hej.

Fredagskvällar känns som om de är vigda till min familj, i princip enda kvällen jag har med dem nu för tiden! Vi har kollat på Idol (jag är KÄR i Amanda Fondell, MAGAD vilken ball sångröst!!) och jag har installerat HeyTell på min mobil. Ungefär ett år senare än alla andra, I know, men nu är jag med i matchen (trots att det inte verkar som om särskilt många är lika taggade som mig på det här). Väntar för närvarande i förgäves på att Martymart ska komma hit, han är tyvärr med sina vänner. Insåg just hur snart jag flyttar till London. Känns heelt galet, men gud vad fett det ska bli! Ena sekunden undrar jag förstås vad jag håller på med, som hals över huvud lämnar både pojkvän, vänner och familj - men i den andra sekunden påminns jag om hur länge jag velat göra någonting precis sånt här! 15 januari gott folk, lägg datumet på minnet, för det är den dagen jag flyger min kos till fjärran land!

Nu ska nu få ett par bilder på livebilder på det åsneföl som jag onekligen är! Om ni inte tänkt på det, är jag synnerligen lik ett åsneföl på bild!



Hmm... Vill vi ha fyra bilder? Verkar ju ha blivit trenden på den här Åsne-bloggen.



Snygg man är! Nu får det räcka! Nu ska jag ge upp mina försök att kunna köra hem till Manda, för hon har inte svarat på mitt HeyTell-meddelande. Det får bli jag och Sex and the city för resten av kvällen! Godnatt alla fina!

VI ÄR PÅ GÅNG, VI ÄR LADDADE, VI ÄR TÄNDA.

Woopiedoopiedoo hej hopp det är fredag I'VE GOT A FEELING THAT THIS IS GONNA BE GOOD GOOD NIGHT och jag slutar om cirkus en timme! Planer ännu oklara, men ska först och främst hem och äta middag med familjen i alla fall. Trevlans! Började dagen med ett återbesök hos kiropraktorn, det har verkligen värkt i vaden den senaste tiden, så det var sannerligen nödvändigt. Älskar min kiropraktor, hon är supergullig! Går på TyresöPraktiken för den intresserade *reklam, reklam*. Nu är jag rak igen. Idag fyller Chef-Jenny år också, stort grattis min käre boss!

Shit. Kan inte vara inne på internet. Hejdå!

Day 30: What affect has Harry Potter made on your life and how much does it mean to you?

Sista delen i min Harry Potter-serie. Tråkigt för er, kan jag tänka mig! Kommer sakna detta dagliga inslag!

Harry Potter har haft en extremt stor betydelse för mig. När jag har tråkigt sätter jag på en HP-film eller läser en HP-bok. När jag är glad sätter jag på en HP-film eller läser en HP-bok. När jag är arg sätter jag på en HP-film eller läser en HP-bok. När jag är uttråkad sätter jag på en HP-film eller läser en HP-bok. När jag vill fly in i en annan värld sätter jag på en HP-film eller läser en HP-bok. Jag dagdrömmer om trollkarlsvärlden. Jag är så sjukt fascinerad av JK Rowlings arbete som skapat en helt ny dimension av livet! Det här är det bästa inom litteraturen som någonsin skapats! Hur mycket det betyder för mig? Otroligt mycket. Harry Potter har ju bidragit till hela min personlighet, mina intressen, mina tankegångar. Det finns inga ord, det är bara så RUGGIGT bra att jag helt seriöst blir tårögd av tanken på hur mycket jag älskar det♥

Displaypicture_large

En underbar sak. Kommer jag skratta så mycket i London?! Blir jag så pass bra vän med någon?

392081_1643946676113_1760272780_791475_773430777_n_large

Mänskligt.

Tumblr_lv7g7t5gki1qb13xjo1_400_large

December!

Här sitter en ytlös, medelbra säljare och uppdaterar sin högt aktade blogg! Ett par timmar kvar, sen ska jag möta upp papi för middag som jag minsann skall bjuda på som ett tack för all tid han la ner på mig i samband med körkortet! Egentligen skulle vi äta på restaurang J som ligger precis nedanför mitt jobb, men det har varit fullbokat i flera veckor nu så vi gav upp. Vi ska istället slå oss ner på Mosaik Steakhouse i Tyresö, har inte varit där tidigare, men alltid tänkt att jag borde, så nu såg jag min chans! Just me and papi, mysigt♥

Day 29: Did you enjoy A Very Potter Musical?

Nu får jag skämmas igen, eftersom jag inte har en susning om vad som åsyftas!

RSS 2.0