Bjud in mig på kramkalas.

Bra, den försvunna ringen låg kvar i sängen. Inte för att den här dagen lutar åt att bli så mycket bättre än den igår. Dyster är min sinnesstämning, varför ens låtsas som någonting annat? Så om ni känner er omänskligt lyckliga, svävar på moln och är helt bekymmerlösa så rekommenderar jag er att ta en snack med mig. Ni får en garanti på att bli nedtagna på jorden. Jag är trött, vill sova, läsa, dricka te, ha vinter, ha matsäck i skogen. Efter jobbet ska vi hem tilll Dennis och kolla på film och beundra hans sköldpaddor. Då kanske jag blir mer uppåt. Tur att Sara och Fellan är här.

När det inte går.

Skitdag!!!!! Vaknar upp och märker att min ena silverring som jag alltid har på mig är försvunnen. Hur kan en ring försvinna?? Fick den i 18-årspresent också, så hoppas sannerligen att jag hittar den där hemma. Ibland råkar man ju ta av sig saker och lägga dem på olika ställen utan att man ens reflekterar över att man gör det. Utöver detta så var jag tvungen att springa till bussen idag igen, eftersom det tydligen inte spelar någon roll hur tidigt jag förbereder mig för avfärd. Jag har alltid 4 min på mig innan bussen går. Sen så är allmäntillståndet bara down. Ibland räcker man helt enkelt inte till.









Facebook-foton..

Hahaha. Satt just inne på Facebook och kollade igenom mina foton. Är jag världens mest ljumma människa när det gäller till ansiktsuttryck på foton eller? Helt livrädd. Skärpning!!!!! Nästa foto ska vara helt wild n' crazy. Folk måste ju tro att jag är oförmögen att vara riktigt jävla FREAKING happy.

Måndag every week

Hej, godmorgon, god förmiddag, hola, bonjour, hello, salut! (Här briljerar man ogenerat med sin språkliga förträfflighet). Idag har jag ätit två frukostar, så det borde ju kunna bli en bra dag av det här (om inte annat så är det ju Svenska Hollywoodfruar ikväll). Klockan ett kommer Fellan och Sara för sin utbildning, so excited! Idag tror jag att jag ska gå till Forum på lunchen och äta en smoothie. NJB ligger farligt nära kontoret! Undra om det ligger ett Carlings där också, mina svarta jeans var slut i hela stan! Panik på den. Kjol blir det resten av veckan så ger jag det ett nytt försök framåt helgen igen. Tydligen var inte jag den enda hysteriska konsumenten som letade efter dem. De är helt underbara, passar till ALLT och är svinsköna.

Hahaha alltså Frida..


Frederikadag!

Oh, alltid lika roligt att träffa Frederika! Så himla underbar! Vi fikade på Espresso House (årets första chai, sick hur gott det är. Chai påminner mig enbart om ettan i gymnasiet, minnen med Fellan) och promenerade runt lite i stan. Nu är jag vrålhungrig och väntar ivrigt på maten. Morbror Magnus äter här ikväll, imorgon flyttar han till Oslo. Vi kommer ned och hälsar på om några veckor, om jag får ledigt från jobbet det vill säga. Ska bli jätteroligt, har aldrig varit i Norge mer än i Trysil och en snabbis då jag bara åt glass där. Jag är trots allt 25 % norsk så det är rätt så skamligt faktiskt.

Jag stötte förresten på Maria Montazamis väskor igår inne på Åhléns! Det vore ju lite kul att införskaffa en, snygga var de minsann. Jag är verkligen hennes fan. Om jag inte missminner mig så kommer hon till Stockholm nu i september, det är ju en garanti på att jag måste träffa henne!


Nature lover

Återvände just från min härliga pw, vilket bra väder det blir mot all förmodan? Vaknade liksom upp till världens åskväder. Jag har tänkt på det här med "nischning av bloggen", ni vet när man riktar in den på olika saker; mode, inredning, hälsa. Min ska handla om skogen!!! En naturblogg. "Här är Anna, 18, och plockar nysprungna blommor", "här är Anna, 18, och letar efter årets första kantareller", "här är Anna, 18, och tittar på trädens gröna blad". Typ sånt. Jag älskar ju naturen!





 







Gillar det faktum att jag faktiskt tog med mig kameran ut! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för stan, ska träffa Frederika! Känner mig lite småhängig idag, men inte jämfört med igår kväll. Var helt död, så det blev en tidig hemgång efter att jag sörplat upp mina två Ramlösa naturell. Alkoholfri utgång är inte särskilt kul.


Kusindag med underbaringen.

Helg, helg, ljuva helg. Jaha, vad har jag gjort idag då? Först låg jag på britsen en timme på Skanstulls blodgivarcentral. Var där för min första tappning (ordet..) och blev rätt så yr av det så var tvungen att ligga kvar i evigheter. Personalen var supergullig och mammig, skötte om mig riktigt ordentligt med massa festis och frukt. De följde mig till och med till toaletten. Men sen mådde jag bättre och kunde fortskrida med dagens planer, nämligen att möta upp Lina i stan. Vi shoppade lite (jag köpte bland annat en underbar väska från Elise, precis den stilen som jag letat efter) och köpte en varsin smoothie på NJB. Ni minns väl vad förkortningen står för? Snart har jag gått igenom hela sortimentet!



Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, han intevjuas för Tyresö radio lite random sådär, eftersom vi ska göra en grej. Ikväll blir det Snaps, alkoholfritt för mig dock med tanke på att jag lider av blodförlust för tillfället. Imorgon skall jag sluta vara martyr över detta.


Hoola!

Godmorgon! I am a tired girl. I can speak english. Fy satan vad jag är ur gängorna. Fredag idag. Veckorna verkligen flyger förbi, med risk för att låta tantig. Ikväll ska jag nog ta det lugnt hemma med Martin, tänkte hyra film på Time i centrum. Trist väder alltså. Bra jobb-väder dock. Jag har smärre panik. Det hände något förskräckligt häromdagen. Mina svarta byxor sprack!!! Alltså mina jag-har-dem-på-mig-hela-tiden-jeans. Det är ju min säkra grund för alla kläder!! Insåg verkligen hur beroende jag är av dem. Måste köpa nya imorgon. Ska träffa min fina Lina då! Dessförinnan ska jag dock ge blod. Den goda medmänniskan. Ge och ta, livets fina melodi.

Off to la Mand and la town

Hade precis världens bästa samtal med en jättetrevlig kvinna. Hon köpte visserligen ingenting, men kul hade vi. Effektiv säljare man är! Känns bra. Snart ska jag bege mig in mot la city för att möta Manda, äntligen! Blir lite fika/mat och tjitttjatter (haha, så fult ord) om det som hänt under tiden vi inte setts. Ytan är förlorad för dagen, men men jag kämpar på. Förhoppningsvis vill Manda sitta vid mitt bord i alla fall.

Onsdag.

Hola guapos y guapas! Inledde dagen med ett träffsäkert sälj, det flyter! Nu MÅSTE jag ta tag i det här med min lampa, det är verkligen jättestörande. Mötte Felliflue på bussen, hon skulle hit och skriva avtal. Fantastico! Fyfan, var tvungen att springa till bussen. Hade 4 minuter på mig! Min fördel är att jag är en elitlöpare. Synd att jag inte kan delta i Bellmansstafetten som infaller på lördag, jobbet ska ställa upp! Jag ska ge blod, så det känns inte så välplanerat att åka dit raka vägen om jag inte vill skjutsas runt på bår de sista kilometrarna. Det vore i och för sig kanske beviset på en riktigt värdig vinnare, en sann kämpe.

Nu sitter jag mest och längtar efter ikväll. Manda, vi ska väl ses??? Saknar dig. Tänk på att jag sprang till bussen idag, så min yta förlorade jag redan vid ytterdörren. Men ändå! Miss u, miss u, miss u.

Brist på annat.

YEEEYYY, både Fellan och Sara fick jobbet!! Shit vad roligt det ska bli! Lunchrasterna, bussfärderna, allt, bara att få vara med dem dagarna i ända! KANONERS som Dennis här bredvid mig skulle säga. Annars är det rätt lugnt här på jobbet. Jag och Jonathan roar oss med lite roliga bilder, kan ju inte visa er eftersom min högerknapp inte fungerar, och jag har precis läst ut hela Sarah Montazamis blogg. Ääälska hennes stil. Skulle dö för hennes garderob! Snyggt hippie typ. Galet snygg människa. Hon bloggar på Veckorevyn för er som vill göra som jag gör. Mina fan. Så söööta!

Nu då? Hm. Måste leta efter teknikerna så att jag kan läsa. Man hatar internet efter ett tag om man spenderar hela dagarna framför det. Är hungrig (surpise, surprise) men har redan ätit massor med bananer. Vågar jag ta fler?

Work.

I. Need. Coffee. Ska nog masa mig iväg till maskinen snart. Idag får företaget finbesök av både Sara och Fellan, Fellan ska hit på en andra intervju och Sara på sin första. Hoppas verkligen att de börjar här!! Oh shit. Nu kollade jag precis bakåt och upptäckte vindruvor i fruktskålen. Den där kaffepausen får nog komma fortare än vad det var tänkt. Ska också tjata på teknikerna om att ordna med min lampa som är ur funktion. Annars har jag det bra här. Här sitter jag och har det bra, liksom. Här sitter jag och säljer. Här sitter jag och filosiferar. Här sitter jag och drömmer om ett annat liv på en annan plats.

Varför det ska vara förbjudet att röka på allmänna platser.

När jag var i Los Angeles la jag märke till en sak. Först upptäckte jag inte var det var, men visste att det var någonting. Plötsligt kom jag på det - folk rökte inte! Tydligen har det att göra med att det i LA enligt lag är förbjudet att röka närmare än ett avstånd på 10 meter av en offentlig byggad, vilket i praktiken gör det väldigt svårt att faktiskt röka på andra på andra platser än hemma. Det här är defintivt en fråga jag som politiker i Sverige skulle driva, även om jag förstås skulle komma på kant med en stor del av den rökade befolkningen. Mina argument för det här är flera, här kommer de tre starkaste:

1. Rökning påverkar inte endast din egen hälsa i egenskap av rökare, utan även andra som oskyldigt blir utsatta för andra personers rökning. Skillnaden mellan snus och cigaretter blir väldigt tydlig: snus påverkar endast den som snusar, medan rökning aktivt medför fara även för andra. Jag som inte röker vill verkligen inte andas in den rök som jag blir påtvingad. Att röka är en särskild persons eget val, och det valet ska därför endast beröra vedebörande.

2. Det inkräktar på icke rökarnas frihet att avstå från att röka. Okej, tänker ni - vad hände med rökarnas frihet att välja att faktiskt röka då? I min mening så är friheten endast fullgod om den inte inkräktar på en annan persons frihet. För att göra det tydligt: jag som inte röker inkräktar inte på en rökares frihet genom detta. Den som röker, däremot, inkräktar på icke rökarens frihet genom att tvinga på denne röken. Det blir tydligt genom andra exempel. Vi tycker ju inte att det är okej att en person utnyttjar sin till synes frihet till att exempel bada om detta sker på en annan persons tomt. Då rör det ju sig om hemfridsbrott eller någonting i den stilen.

3. Alla fimpar skräpar ned i naturen!!!! Allvarligt talat. Naturen!!!! Tänk på den.

Jag inser att jag blir måttligt populär nu i kompisgänget eftersom det i princip bara är jag och Manda som going strong och står emot rökning. Ni vet ju att jag gillar er i alla fall. Minus rökningen. Hehe. Det är helt sjukt hur det har blivit, det är mer vanligt att röka än att inte göra det. Folk tar liksom gör givet att jag följer med ut på en cigg.
Okej, det här blev ganska ostrukturerat och lite halvdåligt genomfört eftersom jag sitter på jobbet, men var bara tvungen att skriva av mig i alla fall. Absolut en infekterad fråga eftersom rökare känner sig JAGADE och dittan och dattan, men hur som en fråga som jag tycker är extremt viktig.

Tuesday.

Hellu! Två timmar till lunch, tjoho! Dock ska vi ha lunchmöte. Men ändå. ♥Food♥ Började tolv idag (slutar nio) så har hunnit uträtta en del ärenden såhär på förmiddagen. Dels har jag gått i minnenas fotstpår och besökt Tyresö Gymnasium (det verkligen kändes i hjärtat att jag har åldrats och inte längre bör gå kvar). Promenerade sedan vidare till centrum och inkasserade mina skattepengar och köpte lite godis och en brödkorg och hämtade mitt paket från CDON.com med de sista Harry Potter-böckerna som saknades i min engelska samling. Ska börja köpa dem på franska sen också!

Igår var ju en bra dag förresten! Först såg jag Mona Sahlin i Nacka Forum (väskshoppande) och sedan var det nypremiär av Svenska Hollywoodfruar. MARIA!!!!! Alltså hon den här från New Yorkfruar (ja, jag kollar på det också) är ju totalt flippad. Och hennes hus? Inte det minsta lyxigt. Vad gör hon ens med i programmet? Förmodligen av de sakerna jag just räknade ut. Crazy + kontrasten mot de andra fruarnas glammiga liv. Sedan syntes pappa i rutan i en tecknad version. Say no more. Nu ska jag återgå till att surfa på bloggar! Maria Montazamis dotter Saras är den jag har fastnat för. Jonathan som jag jobbar med har gått i samma skola som Blondinbella. Tydligen är hon en råbitch. Jag som ser upp till henne!!!

Oskön start

Hey you all! Trots att klockan inte är så värst mycket har jag redan lyckats skämma ut mig i samband med en yoghurtolycka i X bil. Nu hänger min pälsväst på tork här på kontoret, och i väskan ligger två nyköpta Yoggi Yalla. Klockan tre kommer Fellan hit, hon ska på intervju! Hoppas hon får det. Töntigt det blir när hon kommer in, jag kommer se henne direkt här från min plats. Ikväll ska jag förmodligen äta middag med Maja och Manda i stan, synd att min fulhetsnivå ligger på 100 %. Min hårfärg är i närheten av det gula hållet. Men jag ska inte färga. INTE INTE INTE. Minneslapp till mig själv. Jag vet att jag kommer vilja det snart. Mörkt. Det är så galet snyggt!! Jag behöver lipsyl också. Usch, vill gömma mig.

Fin avslutning på helgen!

Fotografiska var jättebra! Rekommenderar det stakt till er som vill se penisar ogenerat dingla fram här och var, erektioner, kräftprydda underliv och vad som måste vara världens största manliga privata del. För er som är lite mer pryda av er så föreslås våning 2 där utställningen The invisable man håller ställningarna, väldigt proffsigt.

Nu har vi precis haft (en till) födelsedagsmiddag för mami. Jag överraskade med efterrätt, bakade en morotskaka när jag kom hem från stan. Den blev faktiskt riktigt bra, folk tog två bitar och det om något pekar väl på ett gott betyg. Nu håller jag och älsklingen på med matlådan tills imorgon, sedan är det bums i säng. Ska bli så sköööööönt!


Ja, den blev lite låg men det förtog icke dess smak!

Mammas födelsedag!

Godmorgon! Blev helt totalt radikalt ändrade planer igår. Åkte in till stan med Manda och Malin istället. Vi satte oss först på Ojojoj, sedan något som kallades Swedenhof och slutligen drog vi till 54 och dansade. Riktigt kul kväll, som alltid mer er! Nu känner jag mig något sliten, kom hem halv fyra i fredags natt och halv fem nu inatt och jag kan ju aldrig sova ut ordentligt på morgonen. Så nu ska jag fixa mig innan jag möter upp Pontus. Vi ska till Fotografiska idag, har längtat hela veckan!! Aldrig varit där innan, så det ska bli spännande att se vad det är.

För övrigt fyller min älskade mamma år idag. Så stort grattis mami, I love you! Det ska firas ikväll, nu är hon och pappa ute på Lidingö och softar. Det här är min present till henne, tycker själv att jag var jättefyndig med inslagningen:



Innehållet är en sjal från MQ, bodyscrub från The Body Shop, läppglans från Clarins och ett kort med fin, underbar, upplyftande text. Jag älskar att ge presenter!

20 augusti

Har spenderat cirka 5 timmar åt att välja ut foton för framkallning. Snabbt går det inte! Tog i alla fall en paus för en powerwalk och hann tänka över massor med framtidsplaner. Har så mycket jag vill göra!! Snart kommer lite nära och kära över för middag, grillad oxfilé med klyftpotatis och vattenmelonssallad kanske låter lockande? Mamma fyller år imorgon så det är lite födelsedagsfirande med andra ord!

Senare ska jag in till hufvudstaden med Issa och Fellan. Vill gärna kika in på The voice, men vädret känns ju inte så stabilt så förmodligen blir det en fika på café 60! Jag hinner verkligen inte träffa någon mer än Martin på vardagarna längre (men klagar inte på ditt sällskap, älskling!). Är aldrig hemma innan åtta och då är jag måste jag äta middag och sedan blir jag jättetrött och sedan är den dagen slut. Vardagsrutiner är inte alltid särskilt roliga. Undra om jag kommer börja sakna skolan snart?


Bäst




Tack mamma för att du är på min sida!




Friday night

Jag och Henke åt precis upp vår hemmalagade pizza, föräldrarna är ute och partar på Nordiskt juristmöte ikväll igen. Manda kom precis över så nu är det läge att fixa sig inför kvällen. Kul att det regnar. Kommer känna mig som en djupfryst vit torskfilé.


SMASKENS VA????


Sista arbetsdagen för den här veckan!

Morrn morrn bloggosfären! Igår var Daddy Cool och festade loss på Nordiskt Juristmöte tillsammans med den havande prinsessan, det tycker jag är värt att skryta om! Gud vad jag ser fram emot juristlinjen, så stolt över att Maja ska börja redan nu. Lite arg också, jag ska ju vara först ut. Hehe. Menmen, mest glad! Du är duktig! Nu sitter jag och ringer och har bara haft tjurskallar på tråden. Fy satan. Började en timme tidigare idag eftersom vi har något som kallas Pub klockan 18.00 idag. Det innebär att företagets bästa säljare får pris och så bjuds det på snacks (hua hua, ordet..) och alkohol. Ska dock inte stanna så värst länge, måste hinna hem och fixa mig inför kvällens utgång! Untz untz.

Still here.

Sitter och sträckläser Maria Montazamis blogg, she's my maaan! Fullkomligen älskar henne. Och hennes döttrar, ääääääääälskar deras kläder! Så snygga. Men alltså hörrni, nu sitter jag och lökar riktigt här i min gråa t-shirt. Inte ok! Har kommit på lite taktik det här med sittandet, för att hoppa över till något helt annat. På lunchen tar jag mig en liten promenix så att att jag får sträcka lite på benen.

Visst är det sämst att jag inte kan klistra in bilder, jag hittar ju så mycket fint under mina arbetsdagar. Förresten hatar jag rösten som säger att numret har upphört, den är så himla sorglig! Blir helt medtagen varenda gång. Det är snart dags för en banan tror jag! Första idag, om man bortser från frukosten, så det är lugna puckar. Framåt sextiden så kommer det dock hugga rejält i magen. Snart blir jag väl återbetalningsskyldig.

Höjden av töntighet.

Alltså jag KRÄKS på folk som inte fattar NÅGONTING om kost och hälsa och träning. Man blir inte fet om man äter ris/pasta/potatis - tvärtom klarar du dig inte utan det!!!!! Jag hatar alla dieter, alla som tror att de funkar BLIR LURADE. Shit vad jag avskyr när folk ska vara nyttiga. Kan verkligen inte beskriva hur mycket det stör mig när folk byter ut ris till lite grönsaker. Herregud så fånigt det är!! Man behöver allt - varierad kost är den enda dieten som faktiskt funkar! Ät av allt, ät chips, ät godis - NI BLIR INTE TJOCKA!!!! Lägg ner alla töntiga dieter.

18 augusti

Hej! Gud vad obehagligt, det brinner tydligen i mitt område! Nu lär branden vara under kontroll, men fick två samtal imorse av en orolig far och en orolig pojkvän som undrade om jag hade lagt märke till något. Men icke hade jag det, trots att jag förmodligen var i närheten under min morgonrunda. Gick väl så snabbt att jag missade, inget stör mig under min pw-trans. Gud vad varmt det är idag förresten, givetvis tog jag på mi en grå t-shirt. Ni inser väl vart de leder? Lökar!! Fick springa till bussen, kände mig som en virrig Carrie i Sex and the city (oh my god, kollade på sista avsnittet igår igen... Tårögd!!! Så sjuukt vackert när Big kommer till Paris och när alla är samlade igen!! Måste läsa böckerna och se om de är lika bra som serien) så vi kan ju själva tänka oss resultatet. I alla fall i ansiktet, en typisk svett-på-smink-look. Annars är jag hyfsat på banan. Humöret är på uppsivng, chokladen nedpackad, konserterna på Grönan checkade och inskrivna i almanackan och kaffetermosen på bordet. Måste dock erkänna att den inte håller värmen så där jättebra precis, men snygg är den!

Jobbet funkar i alla fall bra! Alla är supertrevliga och jag har gjort mig hemmastadd. Varje gång man säljer så får man plinga i en klocka, och då applåderar alla. Som nysäljare får man även plinga i en stor jäkel, en sådan med ett snöre i ni vet. Bra stämning med andra ord! Förhoppningsvis kanske även Fellan börjar här, hoppas hoppas hoppas hoppas. Kul med någon som förstår alla småroliga saker som händer. Fellieflue jag ÄLSKAR dig!!! Är inte berusad. Jag ville bara säga det. Du är bäst, bäst, bäst, bäst. Tänk på det!

Ilska.

Jag är på SÅ dåligt humör. Återigen längtar jag efter mat. Mat, mat, mat. Är det något annat som kretsar i mina tankebanor??? Och varför lämnade jag min choklad hemma??

Morgonstund har guld i mun.

Godermorgon mitt herrskap! Åter installerad på jobbet. Fy satan vad konstigt det blev igår med maten, var inte hemma förrän 22.00 (hade missat att pappa hade erbjudit sig att hämta sin kära dotter) och då i det närmaste vred sig magen av hunger. Det blev en salig blandning av vårrullar, smörgåsar, knäckebröd och banan. Måste tänka på att ha med mig både lunch och middag på tisdagar. Som tur är finns det fruktkorgar utplacerade lite här och var. Gissa om bananerna plötsligt har börjat försvinna ovanligt fort? Undra vad jag ska hitta på idag. Facebook förlorar sin charm efter 7 timmar, det måste jag säga. Och bloggarna uppdaterar inte tillnärmelsevis så ofta som jag hade önskat. Tur att jag har med mig läsning. Det är dock en given slutsats att just min lampa har glapp, så framåt eftermiddagen släcks den. Dessutom funkar inte min högerknapp på datormusen, så jag kan inte heller förse er med roliga bilder. Nu kilar jag för tillfället, men ni kan ju slå er i backen på att jag är tillbaka om ett tag.

Det finns alltid lite tid över..

Jag heter Anna. Ett annat namn mina päron funtade på var Agnes, det hade jag gillat! Mamma var dock även inne på Ingrid-spåret, så det var väl en välsignad tur att de trots allt enades om Anna i slutändan.

Jag är för tillfället på jobbet, hungrig, stressad över att det inte går att sälja alls idag

Jag är duktig på att gå snabbt, vara fokuserad, fullfölja mina mål

Jag tycker inte om
att vakna upp till ett kylskåp som saknar filmjölk, att ha svårigheter med något, att få kritik

Jag är jättedålig
på att vara koncentrerad när jag är hungrig, vara akrobaktisk

Jag läser mycket och gärna, mest på sommaren

Jag gillar mina vänner, Martin, choklad, godis, att vara bra (helst bäst), att ha kvalitetstid och göra någonting riktigt mysigt, naturen (helt serri, love the forest!), att resa

Jag älskar
känslan av ren lycka

Jag önskar
att jag drar hem miljonvinsten på nästa trisslott!

Jag är inte speciellt bra på
att kolla på en film sent på kvällen utan att somna

Jag pratar
lite ovanligt högt i telefon som om jag vore rädd att signalen inte skulle vara stark nog att klara av att bära den till andra sidan linjen

Jag är beroende av att ha saker på gång, saker att se fram emot, att ha rutiner. Hatar att oplanerat leva livet. Det händer i och för sig aldrig, så jag vet ju egentligen inte, men det är min skräck.

Jag har på mig
en vit tröja med små söta volanger på axlarna så att jag ser helt änglalik ut, svarta basjeansen som jag använder HELA TIDEN, turkost halsband som jag matchar med en turkos ring, modemedveten som man är

Jag dricker mängder av ingenting särskilt. Alldeles för lite vatten, aldrig att jag kommer upp till de där rekommenderade 2 litrarna/dag inte, dragit ned  på kaffet till endast 1 (högst 2) koppar, dricker nästan aldrig läsk, inte så förtjust i att halsa en liter vodka numer... En lagommänniska när det kommer till dryck alltså.

Jag lyssnar på
mycket Queen och Enya, men är egentligen en allätare när det kommer till musiken

Jag blir arg på
fruktansvärt många saker. Alltifrån att mobilen inte funkar till problemen i Mellanöstern till svälten i Afrika till att de inte gjorde Harry Potter-filmerna ännu längre

Jag är rädd för det mesta, jag är i ärlighetens namn en stor hypokondriker! Jag är rädd för att allt ont ska inträffa mig och är jämt övertygad om att jag har drabbats av något. Jobbigt faktiskt!

Jag kan inte förstå
hur människan ibland kan vara så ond och maktgalen, jag förstår inte hur man skada andra, hur man kan tro blint på vad som står i en religiös text.... Det finns en så ofantlig mängd med saker jag inte förstår mig på! Blir tokig på världen

Jag är pinsamt dålig på att
sy. IG-varning hela nian. Är helt, totalt värdelös!

Jag har
en satans massa drömmar och mål


Trainings issues

Hej! Befinner mig på jobbet, lång dag fram till 21.00 idag så jag har barikerat mig med både Marabou Premium 70% Lemon och kaffe i min nya Starbucks-termos som gör att jag känner mig supertrendig. Håller på att kolla runt på lite olika gym såhär mellan samtalen eftersom jag via ett samtal till mitt gamla hederliga blev informerad om att de inte ställer upp med helgpass längre. Så nu har jag inget annat val än att vänsterprassla, och i dagsläget verkar min skräck Friskis stå starkast i konkurrensen. Jag tycker inte om Friskis-gym av ren principsak, de finns till för vardagsmotionärer och inte sådana som satsar. Dessutom är de alldeles för stora kvadratmässigt sett, i alla fall det i Tyresö. Tyresö Gym är perfekt, lagom stort och med ett stabilt järngäng där man känner igen alla. Ledarna är utöver det riktigt bra. Alternativt ska jag söka mig till Sats, det ligger ett bara 3 minuter från jobbet, men det blir lite omständigt på helgerna att åka hit till Nacka eller in till stan bara för att träna. Ja, som ni hör har jag rejäla problem att tas med, tuffa tider.

Återkommer senare under dagen.


Sittsår.

Måste komma på en strategi för det här. Att sitta ned i 7 timmar i sträck är inte särkilt soft. En timme kvar, sedan är det raka vägen hem för MAT och lite umgänge med Martin och resten av familjen. Måste hinna få med mig en godispåse också, för precis som jag förutspådde härom dagen var den som Martin köpte åt mig.... bristfällig. Minst sagt. Älskar dig ändå, älskling. Ohh nu vill jag bara ääääääta och goooosa och chilla, alternativt bara röra på mig i en frisk bris. Soon enough. Adjöken så länge!

På jobbet!

Har börjat prova på hundlivet. Utan hund dårå. Med anledning av mina arbetstider som innebär att jag inte är hemma förrän åtta respektiv tio på tisdagar så måste jag ut och motionera innan jobbet. Klockan sju ringer klockan och likt en robot kränger jag på mig träningskläderna och tar min vanliga powerwalks-runda. Det är faktiskt ganska skönt, man piggnar till på ett annat sätt! Och så har jag ju min morot för att jag ska gå ännu snabbare: framför mig dinglar ett hypotetiskt filpaket och i öronen föreställer jag mig kaffebryggarens ljuva melodi när de första dropparna når kannan. Kommer hem i lagom tid för att läsa igenom DN, kolla på Nyheterna och fixa iordning mig.

Nu befinner jag mig på jobbet. Jag lyckades få in mitt sälj i fredags förresten! Skön start. Och WOHO JAG ROCKAR nu sålde jag precis igen!!! Floooowridah!

Ambitions.

Har inte ens börjat med fotona än eftersom min dator varit belägrad av min käre pojkvän exakt hela dagen. Jag gav upp och har istället hängt med Pontus och kikat på hans lägenhet, spelat Wii (fast inte Wii utan det andra ni vet), begravt en fågel som dog en plågsam död utanför hans fönster och kollat på hans bilder från i somras från när han besteg Mont Blanc. Så coolt, det vill jag också göra (vad säger du, Fellan??). Nu ska jag skicka iväg ett mail till en av de ansvariga för Muf Tyresö som jag varit i kontakt med innan, för Pontus är också intresserad av att engagera sig där på riktigt. Skulle verkligen vilja stå ute i tält och försöka rekrytera nya medlemmar, framförallt inför nästa valrörelse! Man kan inte säga att man inte är intresserad av politik, för politik berör ju precis allt! Bra betoningar där, Anna, bra.

Nu väntar jag på maten. Börjar kännas osäkert huruvida jag hinner träffa Issa ikväll, eftersom det tar en himlans tid att samordna allt där nere i köket. Smärre kalibalik skulle jag vilja påstå. Om jag skulle ta och stretcha? Målet är att kunna ha båda benen runt halsen. Snart där!! (Lögn. Mål: kunna nå tåspetsarna).


Me and tha P på studenten!

Kväll med Nya Busligan!

Hade en fantastiskt rolig kväll igår med Fellan och hennes två lillebrorsor Isac och Johannes. Först hade vi picknick mitt bland hagar och häsar och stall i Tyresta. Vi måste varit den där gruppen som andra vill tillhöra, för vi skrattade konstant. Fasansfullt kul hade vi verkligen! När det mesta var uppätet åkte vi hem till dem och satte på Kalle Anka, men inte förrän jag och Johannes lekt med hans pysselbok från Bilar. Mitt i allt så hittar Felicia Vi hade i alla fall tur med vädret igen, så vi satte på den när vi kollat ett par avsnitt av KA. Alltså, det måste tillhöra en av de roligaste filmerna som någonsin skapats! Allt är så bra: kommentarerna, tajmingen, rösterna, minerna.... Frida anslöt sig så småning om och så hade ligan utökats till 5 muntergökar. Tack för igår!





Nu sitter jag i fåtöljen och läser The chamber of secrets (Harry P). Tänkte göra det en stund till innan jag börjar planera dagen. Måste ta tag i att framkalla massor med bilder också, bara för att man har de elektroniskt får man inte glömma att sätta in dem i album! Det är ju så mycket roligare att kolla på dem på det viset. Tar ju bara en sån satans tid eftersom man gör det alldeles för sällan. Nåja, idag ska det göras!




Shopping and so on

Garanterat överklädd idag med mina svarta jeans... Vi har i alla fall hittat tre fina födelsedagspresenter till mami, återigen får jag nog hålla inne med dessa godbitar om mamma nu skulle råka läsa. Hon säger att hon inte läser av respekt för mitt privatliv, men man vet ju aldrig. Sånt kan man ju bara säga också! Förutom att shoppa har vi även ätit sushi och tagit en smoothie på Naked Juice Bar (från och med nu kallat för NJB). Det blev en Lemon Flu Fighter idag, alltså helt sjukt god!!! Nästa gång ska jag testa en med mynta, lite Mojito-stämning över den.









Nu har killarna stuckit ned till Ica för att handla middagsingredienser och lördagsgodis åt mig. Snart kommer nog Fellan och hämtar upp mig, så tänkte dra en raggare med lite deo så att jag blir fin och fräsch igen. Längtar efter migg godis. Blev akut paniksugen. Säkert har de köpt hel fel. Typ enbart vingummin och sodapops-flaskor. Eller geléråttor. Återstår och se.

Ce matin

Godmorgon! Alltså man har ju ställt in sig på höst, så lite chockad blev jag allt över att vakna upp till fint väder! Kanske inte sola-hela-dagen-väder, men ändå varmt! (Nödvändig väderprognos). Har varit ute på den vanliga pw-rundan i mitt favoritområde Gimmersta, kom precis tillbaka och ska hoppa in i duschen och fräscha till mig innan jag, Henrik och Martin åker in till stan för att köpa födelsedagspresent till mamma som fyller år nästa vecka. Hon ska nog inte få något Harry Potter-inspirerat tror jag. Känner att det inte riktigt skulle uppskattas, även om det vore kul att ge henne en trollstav. Högst troligt tar vi oss även en sväng förbi Sturegallerian och festar på varsin smoothie från Naked Juice Bar. Nu börjar det vattnas i munnen på mig, lova att ni prövar en!!! Ikväll vill jag ut, ut, ut och dansa, dansa, dansa. Först ska jag vara barnvakt med Fellan åt två av hennes lillebrorsor, men tror jag ska höra med Manda hur hennes kväll ser ut därefter.

Visst suger det lite att min mobil är inne på reperation? Dels för att ni inte får några bilder (överansträngning att ta med den vanliga kameran) och dels av personliga skäl som att jag saknar allas nummer. Saknar facebook in the phone också. Och youtube. Känns inte jättehippt att plocka fram min Sony Ericsson Z530i på bussen och showa direkt. Förstå att vi tillhör generationen som tyckte det var megaballt med polyfoniska ringsignaler - och oj, vad stolt jag var över min Nokia 3510i som hade färgskärm! Undra hur mobilerna ser ut om 10 år. Undra om man kommer kunna skicka pussar?

Henrik 17 år!

Idag fyller alltså Henrik 17 år! Vi har firat med lite kalasmiddag och presentöppning här hemma. Såhär lydde mitt rim:

Trots ditt liv i mugglarvärlden,
kan denna hjälpa dig på färden,
mot mer magik och äventyr,
om du bara minns vilka som styr,
men så länge som du säger det rätta,
jag tveklöst en tusing kan sätta,
på att ingen längre undkommer dig
- vad kan detta vara, så säg?

Och vad han fick var......... MARODÖRKARTAN!!!! Plus en bok, El choco, som handlar om en svensk man som hamnar i ett av Bolivias mest fruktade fängelsen. Men Marodörkartan var liksom huvudpresenten. Den hänger redan ståtligt på hans vägg! Duktiga bror, han vet precis livets rätta värden!



Nu ska vi sätta på Children of glory, ingen aning om vad det är för någon film men vi köpte den för 9 kr på antingen Mediamarkt/Elgiganten/OnOff så det är ju inte hela världen om den visar sig vara bland det värsta skräp som någonsin har producerats. Martin är tydligen på väg hit, vinglandes om jag tolkade det hela rätt. Får försöka frakta in honom bakvägen. Det hade varit ett bra alternativ om inte bakvägen som nu går raka vägen in i vardagsrummet. Balkongen kanske är den mest säkra ingången, förutsatt att jag lyckas med att fira upp honom i tre lakan som jag bundit ihop förstås. Det kan bli en syn det. Trevlig afton!

Stjärnsäljare (snart)

Uppdatering från mitt KONTOR med HAVSUTSIKT. Bara en parantes, ni behöver inte bry er om det om ni känner att svartsjukan faktiskt riskerar att göra er lite grådaskiga i ansiktet. Inte precis Fredags-Fin. Tror att jag precis fick in ett sälj!!! Har återkomst om cirka en halvtimme, så vi får se. Skulle egentligen börja sälja först på måndag, men fick börja idag. Snacka om att jag var skakis inför de första samtalen, men nu börjar jag komma in i det! Skall återgå, ville bara hålla er informerade! Idag fyller för övrigt min fina bror 17 år!! Födelsedagsmiddag ikväll med andra ord. Längtar tills jag ska lämna över mina presenter, har till och med rimmat på ena... Mer får ni veta sen, om det nu skulle vara som så att Henke fått flipp och för en gångs skull läser min blogg. Det skulle ju vara typiskt om han för en gångs skull tittar in här och så har jag avslöjat vad han ska få. Förstöra nöjet, liksom. Han kommer bli så glad. Det vet jag med säkerhet eftersom vi lekte med min trollstav igår.

His name is Buck (short for Buckmeister and long for Bööh). He doesn't speak wind.


Digital_girl

Har varit väldig upptagen med väldigt viktiga saker sedan sist vi hördes. Jobbet går jättebra, har redan börjat att känna mig som hemma. Som sagt så är det ju fortfarande bara utbildning än så länge, men idag kom vi i alla fall in på själva säljtekniken. Satt även och medlyssnade de sista timmarna, och jag ska avslöja för er att det sannerligen inte lätt alla gånger att hålla sig för skratt! Blev även lugnad av min nya kollega Robert att mitt första samtal helt enkelt inte kan gå sämre än vad hans första gjorde. Av ren nervositet råkade han nämligen presentera sig som Håkan från Telia. Personligen känner jag mig kolugn, men jag antar att det kommer förändras när jag väl har Greta 55 på tråden som absolut inte vill ha något JÄVLA erbjudande eller när Pelle 33 för i HELVETE håller på att laga mat till tre småbarn och inte alls har en minut över. Det gäller väl bara att ha lite is i magen (haha,fick upp en ful bild i huvudet av någon som tolkar det uttrycker bokstavligen).

Nu ska jag ringa Felliflue som antingen kokar av ilska eftersom jag inte ringt henne än, men då undrar jag varför inte hon lika gärna kunde ringa? Sen ska jag pussa lite på min stilige man innan det är dags för herr och fru Tråkmåns att gå och lägga sig. Helst innan tio-nyheterna.


Det är inte lätt när det är svårt


Harry P, I'm in love

Jahaja, kom på att det väl är bäst att förvarna om att det blir en sen uppdatering imorgon! Först ska den arbetande jag fortsätta min utbildning och sedan ska jag åka direkt in till T-centralen och möta upp min kära bror för att hämta ut biljetterna till Harry P (andra gången). Bion går tio i sex, men dessförinnan ska vi äta middag någonstans i krokarna också. Detta är hans 18-årspresent till mig! Längtar, filmen är så läskigt bra!!! Hade tårar i ögonen hela tiden när jag såg den, även gåshud vid flera scener. Jag hade förstås på mig glasögonen och viftade hängivet med staven. Kan inte förstå att det här är sista filmen. Går liksom inte att ta in. Jag ska i alla fall skriva till Sf med ett förslag om Harry Potter-maraton. Man börjar tidigt på morgonen och avslutar sent på kvällen med olika tävlingar i pauserna. De som kommer utklädda ska få betala en mindre summa än övriga, jag tänker mig en 250 kr (i normala fall 300 kr). Det skulle ju garanterat bli poppis, där är jag bombis på! 





 

Första dagen på jobbet + mormors födelsedag!

Yeyyy, jag och mitt jobb verkar funka jättebra ihop! Den här veckan är det säljutbildning, så på måndag börjar jobbet på riktigt. Har ett bra första intryck av allt, chefen är underbar och arbetsplatsen seriös. Imorgon ska jag träffa resten av säljarna, jag kommer försås vara katastrofalt töntig men jag får försöka skärpa mig och inte balla ut totalt. Efter jobbet kom Jesper och Pontus och hämtade mig. Vi körde till Nacka Forum och köpte.... smoothies på Naked Juice Bar. Det har blivit ett begär. Idag provade jag choklad, satan i gatan så god den var! Men, Lemon Flu Fighter är fortfarande överlägsen. Lämnade även in min mobil på reperation, hoppas de kan återgälda skithögen kostnadsfritt. De frågade om den kunde ha råkat ut för fukt. Jag har ju inte tappat den i vatten eller så, men det kan vara en tänkbar möjlighet att jag legat och svettats på den en varm sommardag... Oopsie. Som sagt, svettpaddan. Efter vår lilla tur inne på the Forum så skjutsade killarna hur som haver hem mig till mormor där det var lite födelsedagsfirande (grattis världens finaste mormor!) med delar av släkten. Nu kom vi precis back och jag ska nog kolla in Canal Digitals hemsida så att jag har en aning om vad det är jag ska sälja. Ser fram emot att testa mina vingar nästa vecka!


Här jobbar jag! Ja, inte utomhus alltså men i huset till vänster!

Dagen före jobbardagen!

Heej! Kom precis hem från la town där jag hängt med Manda och senare också Martin. Köpte en superduperunderbargulligfin tröja från Elise och några nya ramar att pimpa rummet med. När Martin kom så styrde vi våra steg till Sturegallerian på momangen och köpte smoothies på Naked juice bar, som jag har längtat! Dock var Manda inte alls lika såld på dem, tur för mig eftersom jag fick hennes. Provade mangon idag, men än står Lemon Flu Fighter obesegrad på tronen. Nu håller vi på att koka ris och ska äta korvstroganoff. Utomhus sitter mamma med tre glada tjejkompisar och sjunger för full hals på deras egenkomponerade låt till deras vän som fyller år i helgen. Nere på Öland ska kalaset hållas. Mamma och pappa är storfestarna.





Imorgon börjar jag alltså jobba. Iihh. Nu börjar det kännas! Får komma ihåg att lägga mig i tid, börjar inte förrän 13.00 men vid nio så ska jag på födelsedagsfrukost hemma hos mormor. Ikväll blir det fika med Martins onödiga fikaköp och lite myspys innan vi leende somnar i varandras armar. Typ. Önska mig lycka till inför morgondagen!


Change


Jag är i förändrartagen. Vill fixa i mitt rum, vill fixa mig själv, vill fixa med resor. Men allra mest aktuellt är ändå att ändra i rummet. Om jag hade haft ett större rum, alternativt en walk in closet, hade den här spegeln från Ikea inte varit så dum:

LEVANGER Spegel, guldfärgad Bredd: 155 cm Höjd: 140 cm

Som läget är nu vore den ganska malplacerad, men one can always dream. Tanken var att jag och Manda skulle åka in till Ikea idag och kolla runt lite, men så vaknade jag till solsken och ställde in den utflykten. Jag och mamma gick ned till Nyfors istället för att sola och bada, men det gick inte an längre än en timme eftersom molnen sedan blockerade så gott som alla solstrålar. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men börjar i alla fall med att äta lunch och läsa lite. Borde på något sätt njuta av att det här är min sista semesterdag, för imorgon börjar jag på mitt nya jobb på CanalDigital i Nacka strand! Nya toppsäljaren. Eller så suger jag och blir tvingad att avgå efter 2 månader. Sådär med svansen eller benen. Folk kanske inte alls vill köpa saker av mig. Någon i världen måste ju vara världens sämsta försäljare. Det kan ju vara jag. Men vi kan ju alla hålla tummarna för att jag klarar mig från den klassificeringen. Kanske är jag grym. Kanske når provisionen oanade höjder. Kanske är jag proffs. Kanske, kanske inte.

Christian the lion







Världens vackraste youtubeklipp?

7 augusti

Uppdatering från position Martins knä. Min och Fellans filmdag gick väl sisådär eftersom någon ond makt kraftigt motarbetade oss hela tiden. Vi hann förvisso se klart på Ice Age 3 utan problem (sjukt rolig, älskar Buck!!!!) men när vi sedan skulle fortsätta med Vi hade i alla fall tur så hade den gått på strejk. Vi bet i det sura äpplet och satte istället in Solsidan. Första avsnittet flöt på, men därefter var ljudet puts väck. Vi insåg att det helt enkelt inte var menat för oss att kolla på film idag så vi beslöt oss för att gå hem till Issa. Då börjar det förstås att ösregna, sånt där riktigt hårt regn. Väl hos Issa så sover värdinnan, vilket definitivt inte bidrog till att göra promenaden mer värd. Dessutom hade jag glömt mobilen hemma hos Felicia, så när pappa kom för att hämta mig så är tanken att vi ska åka och hämta den. Försent kommer jag på att jag glömt nyckeln hos Issa, och ingen var hemma hos Fellan. Fanns ingen annan råd än att återvända till pappas förtret.



Nu varvar jag, Martin och Henke ned från denna dag med en påse chippe. Klockan nio ryktas det om en film med Will Smith som tydligen ska framkalla känslovarv hos Martin. Kan ju vara bra för mig att se lite nya filmer. Adjö!

Letar väska!

Åh vad skönt, helt utvilad! Somnade halv elva igår, skulle egentligen ha mött tjejerna en kvart senare på Gullmars men jag hade bara sovit i cirka 4 timmar båda nätterna innan, så jag hade en del sömn att ta igen. Nu ska jag åka in till stan en snabbis och reparera ett par dumma köp igår. Panikhandlade en skinnväska från Stockholm Lm trots att jag inte alls tyckte om modellen. Såg den mest perfekta väskan i Varberg, oxskinn, väldigt Harry Potter. Tyvärr blir ju oxskinn väldigt repigt, och även om det förstås hör till, så var den så himla känslig att jag struntade att köpa den. Nu ångrar jag mig eftersom det inte finns en enda väska i hela Stockholm som är i närheten av dess perfektion. Måste nämligen ha en axelremsväska på grund av min skada i vaden, jag blir sne av de vanliga eftersom jag lutar mig med åt ena hållet.

Jag räknar med att åkta direkt hem till Felliflue efter det, vi har bestämt en hel filmdag idag. Ska bland annat se Ice Age 3 och Vi hade i alla fall tur med vädret igen.


En av mina absoluta favoritfilmer, hahaha skrattar bara jag tänker på den.



Ja till homosexualitet, såklart!

Älska Pride!! Hela stan kryllar av massor med människor, det spelas hög partymusik, folk går med stora regnbågs-flaggor, transvestiter trängs med lesbiska som trängs med bögar som trängs med heterosexuella. Precis som det ska vara! Att vara för homosexualitet är för mig en självklarhet, homofobi är en åsikt jag helt enkelt inte kan respektera. Det är inte okej att vara emot det! Få saker gör mig mer upprörd en personer som av någon outgrundlig anlening är emot det. Argumenten är alltid så roliga också. "Det är äckligt" är ett, "det är emot naturen" är ett annat. "Gud skapade mannen och kvinnan av en orsak", "det är ju läskigt, man kan ju inte vistas i samma rum som dem". Personen som tycker att det är äckligt med homosexualitet kan sällan säga varför. Det bara är det. Det är emot naturen är ett annat intressant argument, för hur mycket går vi inte dagligen emot naturens lagar? Vi färgar håret, vi opererar brösten, vi fyller våra ansikten med botox, vi släpper ut mängder med koldioxid. Men det är ju helt i sin ordning. Det religiösa argumentet är vidare också roligt eftersom få personer som använder det är troende överhuvudtaget. Och som jag ser det, skapade Gud mannen och kvinnan för att möjliggöra befruktning. Det är inte alls en given sltusats att det därmed skulle vara det enda alternativet Gud hade i åtanke gällande människans kärleksförhållanden. Slutligen är det här med att vissa, i synnerhet killar, menar på att man inte kan vara i närheten av homosexuella då man inte vet när de tänker stöta på en, ett så särskilt korkat argument. Bara för att jag gillar killar så hoppar jag väl inte på varenda kille jag ser, eller hur? Man har inte en okontrollerbar sexualdrift bara för att man råkar vara homosexuell.

Det kanske allra roligaste är nog ändå att de flesta anser det vara betydligt mer accepterat med lebbar än bögar. Detta av den anledningen att lesbiska par är sexiga. Hur man får det här att gå ihop, det förstår jag bara inte.

Skulle kunna skriva i evigheter, för jag älskar att prata om ja till homosexualitet, men slutklämmen på det här får väl bli att alla har rätt att älska vem man vill så länge det inte är skadligt. Det är helt sjukt att homosexuella än idag måste se sig som en säregen grupp i samhället, behöva förklara sig och behöva stå emot kritik och avsky.


Ofredande på bussen

Hej! Alltså igår hände något sjukt obehagligt och framförallt jävligt äckligt på nattbussen hem från stan. Jag var rätt trött, så jag somnade till redan efter 5 minuter. Plötsligt blir jag medveten om att någon sitter och smeker mitt lår. Jag vaknar med ett ryck och skriker "vafan gör du?!" till det flottiga svinet som sitter bredvid och som snabtbt som tusan ryckt tillbaka sin vidriga hand. Chockad knuffar jag mig förbi honom och sätter mig längre fram i bussen. Notera att ingen brytt sig om att fråga vad mitt utbrott handlade om, trots att bussen var fullsatt. Så mycket för civilkurage. I alla fall så sitter jag där framme i några minuter och tittar tomt framför mig, helt äcklad över vad som hänt. Sedan känner jag hur jag blir jätteförbannad, för ingen jävel har fan i mig rätt att sitta och ta på mig, så jag går tillbaka till sätet där jag suttit för att ge honom en ordentlig örfil och en utskällning. Sätet var tomt, han hade redan hunnit smita av. Frustrerad återvänder jag till min plats längre fram och lägger då märke till två trivselvärdar, typiskt nog alldeles försent. Jag går fram och berättar vad som hänt, de blir rasande och följer med mig tillbaka i bussen en gång till för att försäkra oss om att den flottiga verkligen inte satt kvar. Om han gjort det hade de kunnat gripa honom, så det känns så jävla irriterande att jag såg dem först då. Vakterna var verkligen hjälpsamma och hjälpte mig med en anmälan till polisen. Förhoppningsvis kan det lilla äcklet ha fångats på en övervakningskamera och i så fall kan han åka in i fängelse för sexuellt ofredande. Har dock inga större förhoppningar om att vi kan få tag i honom, men det är ändå bäst att försöka. Från och med nu ska jag aldrig sätta mig långt bak på nattbussen igen!

Bortsett från det här hade jag ändå en jättebra kväll. Pride var grymt (var har jag varit tidigare i veckan???) och uteserveringen Happy på Strandvägen var supermysig. Vi kände oss som tre oskyldiga 17-åringar när vi beställde in två Pepsi och en Ramlösa. Vi har kul utan alkohol, som det står på en lapp jag fick av Fellan för något år sen och tvingades bära på en fest när jag skulle vara nykter och inte halsa en halv vodkaflaska.

Nu ska jag börja ta tag i dagen och försöka att inte gräma mig allt för mycket över det dåliga vädret. Perfekt dag för en stan-dag! Vill shoppa och köpa en födelsedagspresent till Henrik, har redan tänkt ut en jättebra.. Han fyller 17 nästa vecka! Klockan 17.00 kommer Pride-tåget till T-centralen, det får man ju inte missa!


Ms lonely

Snygga bästisar

Haha, alltså Fridas min!

Inne på Pride, en helt ny min!

15 månader med Martymart!

Kom just hem från Nynäshamn, har haft en mysig heldag tillsammans med la släkta. Vi saknade förstås familjen Envall, som hade något svårt att ansluta sig från deras position i USA. Först gick vi runt vid hamnen och kollade i alla små söta bodar, sedan åt vi god lunch, fortsatte ned till havet och badade och avslutade med fika. Nu äter jag en smoothie och ska strecha ut vaden innan jag tänkte bege mig ut på en promenad. Ikväll ska jag in till stan med Frida och Fellan, vet inte exakt hur planen ser ut men förmodligen en uteservering vid Strandvägen. Skulle gärna vilja kika in på Pride i Kungsan också! Har lite dåligt samvete över Martin, eftersom vi har 15 månader idag.... Förlåt älskling, vi kan sova med varandra!!!


Henrik, Sara, Timmie


Sara med förätten, toast skagen


Varm(eller kall-)rökt lax, utsökt


Hamnen






Nynäshamn

Godmorgon! Känner mig typ bakis fast jag inte alls kände mig särskilt full igår, men efter ett kaffesvep borde jag vara på banan igen. Jättetrevligt igår, smarrigt med kräftor. Hade tagit med mig Med andra ord så vi spelade det när allt var uppätet (eller rättare sagt: när Issa tog bort faten från mig och Ralle för att hon inte orkade vänta längre på att vi skulle äta färdigt).








Nu ska jag och familjen snart åka till Nynäshamns havsbad där vi ska möta upp de andra i släkten. Vi ska fira min älskade mormor i födelsedag i förskott, hon fyller egentligen år på tisdag. Måste fixa mig, kram kram.


4 augusti

Hola amigos! (Känner att jag blivit jättespansk efter min resa till Barcelona). Idag har jag legat på klipporna i Nyfors. Jag som i ensam som i men stark ändå. Läste Harry Potter and the chamber of secrets (varav Henriks påpekande att man aldrig är ensam om man trätt in i den världen) och badade. Eller badade och badade, nu tog jag i. Jag ville verkligen bada, vattnet var jätteskönt och jag var varm (eller en svettpadda som Martin hellre vill uttrycka det). Kruxet var dock det att det var en ganska brant klippavsats ned i vattnet och jag misstänkte att jag skulle ha storartade problem med att häva mig upp på land igen när jag väl var färdigbadad. Som en kompromiss mellan mitt begär och mitt hinder så låg jag mest som en strandad val lite halvhjärtat ned i sjön. Vid tre upptäckte jag att jag begått det stora misstaget att inte medhava matsäck (varför säger man massäck?) och var illa tvungen att återvända hem. Som tur är ligger la maison de Nordlanders inte mer än 5 min promenadavstånd från Nyfors, så hungern var strax stillad. Åt den på baksidan och betraktade stolt min bror som satt djupt försjunken i inte mindre än Harry Potter och hemligheternas kammare. Det råder inga tvivel gällande vårt släktskap, det må jag säga!





Vackert, inte sant? Förstår verkligen inte hur jag inte kan ha tillbringat mer tid här! Ska nog ta med mig frukosten dit imorgon, men det kanske blir lite väl svårt att äta fil då. Min mugglardag fortskrider hur som haver på det sätt att jag ska på kräftskiva hemma hos Isabelle! Ser verkligen fram emot det, delvis på grund av att jag ska introduceras för ett helt nytt gäng som jag inte umgåtts med tidigare men som Issa och Fellan har blivit bästisar med under tiden jag flängt runt på annat håll. God mat, spel, hattar, sånghäften, underbara människor. Sätter ganska mycket på att det kommer bli en bra kväll!



Trevligheter

God afton! Idag har tiden bara flugit förbi. Började med att träffa Westman och åkte sedan in till stan för att möta upp Martin och fira hans nya jobb med en Lemon Flu Fighter från Naked juice bar. Garanterat bland det godaste jag någonsin ätit! Köpte även en födelsedagspresent till mormor innan vi skyndade hem till middagen. Ikväll har vi gäster och har precis slutat äta, vilket innebär att det är omedelbart sängdags för både mig och Martin. Martin ska upp och jobba och jag själv ska upp i gryningen av en helt annan anledning.



PS: Min mobil funkar inte för er som känner frustrationen rusa i kroppen.

Allsång igen!

Hola! Har precis fixat mig lite efter en ytterst ytlös dag vid Tyresö slott med Manda. Det enda negativa med värmen är ju att det i princip är omöjligt att vara snygg. Nu ska jag bege mig mot stan för att gå på Allsång på skansen igen!


Frågan är vad som har hänt med min mobilkamera...

Always keep good thoughts in your head when your mind goes crazy.

Nytt rekord. Banan uppäten under 5 sek. Förutom att äta bananer så hänger jag med Martin ikväll. Vi ska strax sätta på SATC och gosa ner i sängen eftersom JAG ÄLSKAR SATC OCH ALLTID VILL KOLLA PÅ DET. Idag har jag annars varit jakt efter solen, eftersom jag är så jävla BLEK. Tog mig ut till Dyvik med familjen och delar av övriga släkten, men såklart så hade dagens största moln valt att parkera precis där. Sen började det regna, och då erkände vi vår soljakt som misslyckad och återvände hem. Men vilken fin kväll det däremot blev! Passade på att mysa lite hos mormor innan jag hade långmiddag med mor, far, bror och pojkvän.

Adjöken!


Min solhatt är nästan så maffig som den här blaffan! Nackdelen är förstås den att jag inte ser något när jag med stolthet försöker bära den, men det är väl sånt man får ta antar jag.

I will try to fix you...

Livet tar inte alltid våra vägar. Ändå är det så värdefullt. Och så oerhört, öerhört skört.

Sista semesterveckan är inledd!

Godmorgon, nu är jag tillbaka igen från en avslappnande och härlig vecka i Varberg. Tyvärr var vädret kasst, hade bara två fina dagar, men vi sysselsatte oss med andra saker istället så tiden flöt på bra i alla fall. Har åkt gokart (och kört av banan rakt ner i ett lerdike), gått på bio (både HP och senaste Pirates), festat, shoppat, gått på konstutställningar, ätit middag på klipporna, promenerat i fårhagar och umgåtts med min fina släkt. Bilder kommer i ett annat inlägg, har inte haft tid att ladda upp dem än. Är införstådd med att detta skapar en del frustrationsproblem hos er, men hang in there!

Igår åkte jag och min fina, underbar, fantastiska Felliflue till hennes landställe på Märsön och åt middag med hennes familj. Stannade till i... Västerås (?) på vägen dit och åt glass. Senare på kvällen hände dessvärre en hel del tråkigheter och därför vill jag tacka Felicia för att hon är världens bästa vän, som oavsett vad alltid ställer upp. Och så vill jag skänka kärlek till en annan person. Älskar er båda.



Märsön


Världens bästa i alla kategorier

RSS 2.0