V.S.S

A-happ. Från att vara toppensäljaren igår till att vara bottensäljaren idag. Skönt. Ska i alla fall träffa Frederika när jag har slutat, så jag har något att se fram emot! Vi ska äta middag på Vapiano i Gamla stan, ska garanterat köra en pizza, för mer misslyckad än vad jag redan är idag kan jag ju knappast bli. Lika bra att dra nytta av det.

Adjöss.


En önskan om helg.

Så har vi tagit oss igenom halva den här veckan, Jesus Amalia vad jag längtar till helgen! På lördag ska jag julshoppa med Sara och Lina och på söndag ska jag och mamma, hör och häpna, vara "modeller för en dag". Vi ska alltså bli uppiffade och målade och fotograferade. Här ska det posas vilt och skickas in till Americas Next Top Model. Fotogenisk som man är, så tror jag att mina chanser är riktigt goda! Lär bli stekheta bilder!

Ska för övrigt skaffa löshår igen. Tror jag. Det ska i så fall enbart användas vid festliga tillfällen, så att det inte sliter så mycket. Är dock orolig för vilken färg de i affären kommer att välja ut till mig. Rött? Orange? Då vänder jag på klacken och går, det kan ni allt skriva upp! Stenhård är min nya attityd.


Day 28: Do you listen to Wizard Wrock, what do you think about it?

Vet ej vad som menas med detta.
Borde jag ta på mig skamhatten?


Don't worry, be happy.

Tumblr_ltxncctwsw1qazj2jo1_1280_large_176707959_large
Tumblr_lvfdw0kuy91qm22v5o1_500_large
Tumblr_lvfe4ttdhy1qm22v5o1_500_large
Tumblr_lvfe3vjvw31qm22v5o1_500_large
Tumblr_lvfeakmour1qm22v5o1_500_large

Jobbprat.

Det finns många fördelar med att vara kollega med sin bästis. En del nackdelar också, exempelvis den att jag aldrig kan hålla mig för skratt när jag är med Fellan, vilket höll på att innebära att vi blev utslängda från efter-lunchmötet. Alltså ni vet den där känslan när man verkligen inte kan hålla sig från att brista ut i asgarv? Det är verkligen extremt svårt att hålla sig, måste alltid tänka något hemskt och låtsas att någon har dött. Men förstå vilken sjuk tur jag har egentligen, som får jobba dels med min bästis och dels med min kusin. Jobbet hade inte alls varit samma sak om jag inte hade dem här på dagarna, plus att det här är min egentliga chans att umgås med folk på vardagarna. Skulle bli tråkigt om jag inte hade någon vän här, för man vill ju kunna diskutera kolleger och sånt som händer på jobbet med någon, och det är ju rätt ointressant för såna som inte alls vet vilka eller vad jag pratar om!

Nåja. Idag har jag flyt på jobbet! Softish. Två och en halv timme kvar, primetime, powerhours, nu jäklar rockar vi på och springer sista biten! Haha. Säljarpepp. Att vara säljare är världens bästa och enklaste jobb de dagar man är bra (och vice versa, men det behöver vi inte fokusera på). Är verkligen glad att jag fick det här jobbet, trots allt mitt klag emellanåt!

Men nu gissar jag att ni har tröttnat på jobbsnack, så vi sätter punkt här. Nu ska jag tillbaka in i mitt sälj-stim! Haha, om ni bara anade hur många roliga ord vi säger tusen gånger om dagen här. Saker som "sälj-stim". Har fått ett helt nytt ordförråd!


Day 27: Would you rather own The Invisibility Cloak, The Resurrection Stone or The Elder Wand?

För er som inte är så insatta, är de tre nämnda objekten The Deathly Hallows. Äger man alla tre, så är man odödlig. En kort förklaring av varje objekt:

The Invisibility Cloak är en unikt bra osynlighetsmantel, ensam i sitt slag, går aldrig att se igenom.

The Resurrection Stone är en sten som du kan återväcka döda med (de blir dock inte till riktiga människor igen, en så pass mäktig magi finns inte).

The Elder Wand är en trollstav som vinner varje duell den ger sig in i. Den lyder enbart sin mästare. Man vinner makten över den genom att antinngen döda eller på annat sätt vinna till sig staven av dess ägare.

Personligen skulle jag tveklöst välja The Invisibility Cloak. Om jag inte blir jurist, drömmer jag ju om att bli detektiv och då skulle den ju komma väl till pass!

Tumblr_loj0e0qjcj1qek343o1_500_large

Breaking the laws!

Just nu bryter jag en regel.

Vi får inte använda internet längre på arbetstid, så detta får bli några snabbt ihopkrafsade rader. Jag sitter här i stolen och är på riktigt gott humör, trots att det går sisådär med sifferresultatet. Fick just ett sms från Posten om att mina stövlar från Style By Tyra har anlänt, ska bli intressant att se hur misslyckat det köpet blev änr jag hämtar ut det imorgon. He-he. Nej men dom är superfina, undrar bara om de passar i storlek!

En timme kvar, powerhour, sen är det raka vägen hem! Skönt.

Lite uppmuntran!

Displaypicture_large

Absolut.

1_large

Day 26: If you could be able to work one spell without a wand, what would it be?

Oj oj oj, vad svårt, finns jättemånga användbara spells jag hade velat kunna utöva... Men Stupefy är ju alltid ett säkert kort. Stupefy innebär att man kan förstena en annan person, lämplig om jag skulle bli överfallen!

Tumblr_lg412yghu41qdyo5zo1_500_large

Vill.Sova.Mer.

Herre Jesus vad jag har varit trött idag! Kom hem halv imorse, så kan ju ha att göra med det. Nu ser vi i familjen på Harry Potter nere i vardagsrummet, men tog en paus för att plocka bort disk. Ska strax ta bilen och köra hem till Martin, har en liten överraskning:



En julpåse full med massor av julpynt till hans lägenhet! Jag vet att han inte tycker det är så jätteviktigt att pynta, men det tycker jag, så jag hoppas ändå att han blir nöjd! Julkänsla måste man ha i dessa tider!


1:a advent!

Huuuur snabbt går inte tiden? Första advent idag, vilket innebär att det börjar lida mot juletider. Fantastiskt! Vi ska som vanligt fira in denna högtid med första adventsfika tillsammans med lite släkt. Hoppas det finns saffranspannkaka!

Har precis duschat, så nu måste jag snabba mig lite med att fixa mig innan gästerna kommer! Kramkram♥


Nu är vi redo för lördag!




Och med dessa egobilder så vill jag önska er alla en trevlig afton! Själv ska jag, Fellan, Frida och Ebba på fest hos en kollega!

Lördagsjobb.

Mmm. Jag befinner mig på jobbet. Det är lördag, strålande väder, och jag sitter på kontoret. Kommer såklart inte få något sålt, det vet jag ju redan nu, men huvudsaken är att jag visar lite god vilja inför bossarna i alla fall. Har just insett att jag aldrig kan ta igen glappet mellan vad jag är nu och mitt budgetmål. usel har jag varit, så jag har ingen annan att skylla än mig själv för att jag satt mig i den här båten. Jag och Fellan har i alla fall köpt med oss latte och praliner, lite bra har vi ju det i alla fall. Så nu ska jag sluta att klaga, tycker inte om negativa människor som, oavsett hur bra situationen är, alltid hittar något litet att störa sig på. Såna männskor går ju fet bort. Såna människor ska vi inte bli, ni och jag, det tycker jag vi skakar hand på.

Hade tänkt sitta här i tre timmar, då har jag gjort mitt.  Sedan bär det av mot stan för lite shopping med Pontus!

Varför Sex and the city är så bra- part 34

Tumblr_lq8xdlojvz1qmi5uao1_500_large

(Vet att i alla fall Frida älskar man lilla följetång)

Day 25: Nineteen years later. Are you happy how it turned out, or do you wish something was different?

Jag är nog i stort rätt nöjd med hur Harry Potter-medlemmarnas liv 19 år senare blev! Man anar ju genom hela serien att det ska bli Ron och Hermione i slutändan, och de är ju jättefina tillsammans. Gillar att Harry och Malfoy är lite tjenis med varandra också, och att Harry är tillsammans med Ginny. It's a happily ever after.

Tumblr_lph9b6jivi1qdoyv4o1_500_large


Ett långt inlägg, just for you.

Let's get fucked up

och en bild på en hög jamaicanare, är ett mail som cirkulerar på min arbetsplats varje fredag. Det är tradition. Jag har dock inte alls ägnat mig åt några konstigheter denna afton, tvärt om, har jag haft ett högst efterlängtat "häng" med Manda. Det blev ingen bio, jag fruktade ett utanförsskapsscnerario (var helt lugn tills Sara förvånat utbrast "älskar du att vara tredje hjul?" - liksom, nej, varför skulle jag?!, men då var ändå tanken kläckt på hur jag skulle sitta på en enslig kantplats med ansiktet begraven i en Hot Snacks hela kvällen, så då backade jag). Eftersom vi slutade 18.00 idag hann jag med två timmars shopping i Forum innan stängningsdags, och då kom Manda och X och hämtade upp mig i dödsbilen som åkte i 90 på en 50-väg. Jag håller mig alltid till hastighetsbegränsningarna, men det antar jag att ni kunde lista ut på egen hand. Vi blev avsläppta hos Manda, där vi planerade att se på Tarzan, men istället satt och pratade hela kvällen. Jag har saknat dig, min fina♥



Julpynt i Forum, ohh jag älskar julen!!

Nu har jag fixat med lite av det ena och det andra här i rummet, bland annat rensat ut gammalt smink. Jag älskar att rensa. Rensade garderoben härom veckan, och när mina kusiner var på besök för ett par helger sen så rök halva smyckessamlingen. Det är så mycket man inte använder, men som man ändå envist behåller. Med "man" räknar jag alltså inte in mig själv, utan refererar till er, läsare, som inte förstått fördelen med Rensning.


Skall sova nu, för hua hua, imorgon ska jag JOBBA. På en lördag. Det är jag så illa tvungen till, förstår ni, eftersom jag släpar efter i min budget marginellt. Som tur är gör Fellan också det, så då möts vi, vi små stackars själar, som inte är så mycket att hänga i julgranen den här Sälj-månaden. Nu är det dags för det sista rycket innan vi träder in i December och min november månads budget-dödsförklaring är definitiv.


Oh hot damn.

Tumblr_luaqsvqhsn1r4synko1_500_large

Till den 25:es ära, hade jag bestämt mig för att köpa mig ett par Jeffrey Campbell. Antingen de svarta med träklack, eller dessa sjukt snygga som ni ser på bilden. Självfallet var de sold out for the moment, det kunde man ju ge sig faan på! Ska dock finnas åter i sortiment i slutet av november. Alltså snart. Får se till att hålla utkik.

Två timmar kvar. Fy i helvete vilken PISSDAG i jobbavseende. Vill inte prata om det. Vill.inte. VILL.INTE. Ok? Ikväll ska jag i alla fall gå på bio med Manda och en viss herr X. In time med Justin Timberlake skall det bli. Wooopa.

Jag dör för skorna.

Nu är det jag och Satc resten av kvällen.




Okej? Me and my box posing very beautiful. Ska bara måla naglarna och ta mig en kvällssmörgås innan det är dags att förenas med Carrie, Big och gänget. Får inte glömma att jag börjar 9 imorgon. Bäst att ställa klockan omedelbart! Förresten, kul med all respons på London-inlägget, det är ju bara min Livs Resa, så varför ödsla massor med kommentarer på det? Tråkmånsar.

Kolla vad fint min älskling bäddade åt hos igår:

Bilden kanske inte fångar bäddningens perfektion, men den var helt ärlig helt oklanderlig! Tack älskling för att du förstår värdet i en nybäddad säng♥


Jag flyttar till London!

Ja men precis. Den 15 januari flyttar jag till London i 4 månader! Helt på egen hand! Jag ska plugga, jobba och bo i en studentkorridor med brittiska studenter! Helt galet!!! Är så taggad, samtidigt som det förstås ska bli jobbigt att lämna alla mina nära och kära här. Att resa på det här viset är något jag velat i flera år, så jag är så glad att jag faktiskt bokat det här! Åker genom en organisation som heter Språkpunkten, och de ordnar dels med en månads engelskakurs och dels med hjälp av arbetsintervjuer. Utöver det, hjälper de förstås mig med en massa andra småsaker som man behöver ordna med. Just nu känns det här helt surrealistiskt, kan liksom inte ta in att jag faktiskt gör det här, eller är på väg att göra det. Dagarna går i ett, så jag har sällan tid att reflektera över hur nära vi faktiskt är den 15 januari, men det ska bli så kul!

Känner att vi får prata om det här en annan gång, telefonen ringer på som bara den, så hinner inte riktigt skriva mellan samtalen! En timme kvar, sen ska jag in till Söder och möta upp min älsklings-Issa!


Nu är det officiellt!

Tumblr_lu48iveewg1qeyp36o1_500_large

... Berättar mer sen!! Iiiihhh!!!!

Working.

Hejsan hoppsan alla läsare! Kan med glädje meddela att jag åter befinner mig i säljarstolen! Är fortfarande helt täppt i näsan, så låter som en liten bebis, men ett sälj har jag åtminstone fått iväg så denna dag riskerar jag inte att nolla i alla fall. Stabilt. Är vrålhungrig men ska härda ut en kvart, för då är det minsann dags för lunch! Tror att jag ska köpa något smarrigt från Birgittas här nere, har nämligen bara med mig en varma koppen och två philadelphiasmörgåsar. Ska nog spara de till mellanmål istället! Helst av allt vill jag ha pannkakstårtan från föregående inlägg, hur god ser den inte ut?! Åt faktiskt pannkaka igår, fläsktjockpannkaka, inte min favorit, men den funkar. Godast är det med vanlig tjockpankaka och massa socker och sylt! Åhh.....

Är alldeles för hungrig för att skriva mer. Hörs i eftermiddag! ♥


SMASKIGT

Tumblr_lunn1jal6p1qivia7o1_400_large

Day 24: Any particular scene you wished would have been put in the movie but it wasn’t?

Hmm, ja det är förstås en hel del, men den jag kan komma på sådär på rak arm är förstås scenen i boken när alla hualfer ansluter sig till kriget om Hogwarts!

Tumblr_lckwosx8dh1qdhbhio1_500_large

Day 23: Any part of the books/movies that makes you cry?

Som jag nämnde för inte så länge sen så gråter jag varje gång jag ser husalfen Dobby dö. Den scenen är så oerhört sorglig! Det känns som om jag har lättare att ta till mig när ett djur/eller annan form av kreatur dör än när en människa gör det (på film). Gråter verkligen sällan till film, men de gångerna jag gör det är då Dobby och Simbas pappa (Lejonkungen) dör. Någonting är det allt med detta som sätter rullning på tårkanalerna!

Tumblr_lo21xirchn1qf2dlx_large
Några av Dobbys sista ord!

Paketet har anlänt!



Yeeeeeyy!!! Kolla vad Henrik hämtade in från brevlådan!! De OVÄRDELIGA jeansen och ett superfint läppglans! Nu såg jag att det var halva priset på alla skor på Style By Tyra också... Aj aj aj. En liten titt kan ju inte skada i alla fall♥ (Uptade: det blev givetvis ett par skor, ett par som jag faktiskt tittat på redan innan, så halva priset på det, woopa det krävs inte mycket för att göra en tjej glad!)

Bara jag som får fjärilar i magen?

Manchester 0004 metallspo

Fy-faan vad snygg!! Lite High Chaparall-feeling över den. 1799 kr från Scorett.

Martyren checkar in igen!

Livet är sannerligen inte så värst varierande när man är sjuk. Jag äter, sover, kollar på teve, sitter vid datorn. Så ytlöst. Var uppe med tuppen imorse eftersom jag skulle till kiropraktorn, men när jag väl kom dit så ansåg hon att det var bäst att jag bokade en ny tid istället, så det var bara att åka hem igen. Skulle vilja ta mig till centrum och hyra en film och köpa en chai, men jag orkar verkligen inte. Dagens enda highlight är att Martin kommer komma över om ett tag, har lovat att jag inte är liiika sjuk som igår, så då gav han med sig. Jag börjar för övrigt bli lite nervös, beställde ju ett paket från Nelly i fredags som ni kanske minns? Mitt första internetköp? Det har fortfarande inte kommitö. Visste att något skulle gå fel, det var ju precis det jag visste. Ska ringa deras kundstjänst snart tror jag. Åh nej. Ordet "kundstjänst". Påminner mig om jobbet. "Ojojoj, det där tekniska får du nog ta med kundtjänst, de är de som är teknikerna på det här bygget HÖ HÖ HÖ" är en vanlig fras jag säger. Fråga mig inte varför jag säger "bygget", det säger jag aldrig i normala fall. Men så är jag inte så normal i telefonen heller. Det kanske det är därför det går skit? Om jag bara vore mig själv så skulle nog ordrarna komma av sig själva, vem skulle kunna säga nej till lilla supergulliga världsbästa Nord? Får prova det när jag är på benen igen och redo att återgå till jobbet. Just nu längtar jag faktiskt lite, det är ju garanterat mer action där än här!

Ve och vasa, ännu ett klagorop!

Jag dricker en varma koppen och kollar på Biggest Loser. Jag tror vi alla kan enas om att det är synd om mig. Biggest Loser liksom? Stackars mig. Har precis sovit i två timmar också. Det lutar inte mot att jag kan pallra mig iväg till jobbet imorgon.

Stackars, stackars mig.

Om man skulle ta och borsta håret? Bara för att jag driver runt här hemma, måste jag ju inte nödvändigtvis vara mitt allra fulaste jag och gå runt med en enda big tova. Kan vara värt en funderare. Sådär. Funderat klart. Skall icke borsta håret. Stackars lilla jag orkar inte det. Ska återgå till mitt tragiska tevetittande. Nej. Det ska jag inte heller. Jag ska stänga av teven och fortsätta läsa ur Harry Potter istället. De är på Quidditch World Cup. Ja, jag har läst det här kapitlet en miljon gånger, men oh det är ju så bra.

Livstecken.

Dagen flyter på i lååångsam takt. JAG DÖR SÅ TRÅKIGT JAG HAR. Martin är tydligen magsjuk, så det verkar inte som om vi kan ses. Helvete också. Har i alla fall sett på lite Harry Potter special feautres, och ska nu bestämma mig om jag ska se på eller läsa Harry Potter. Ska bara ta mig en alvedon först.

HOPPAS JAG ÄR FRISK IMORGON. Borde jag ta lite sån där [Kan Jang] ni vet? Sånt naturläkemedel som ska hjälpa mot förkylning? Nackdelen är att det är så satans äckligt bara...... Men det kan ju vara värt. Inte en till sån här dag. Befinner mig på höjden av uttråkning!

Day 22: Harry Potter or Twilight?

Men hallå? Harry Potter såklart. Har av ren princip inte sett Twilight överhuvudtaget. Varför? De tog Cedric Diggory (Robert Pattinson) från Harry Potter and the Goblet of Fire, och gjorde honom till stjärna i Twilight! Stöld!!!

379419_10150376991623178_734448177_8544802_1818244008_n_large

Sjuklingen

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Jag är sjuk!! Dunderförkyld!!! Blir inget jobb för min del, så himla typiskt eftersom Fellan skapat en ypperlig hån-möjlighet för mig just idag. Jag har väl sagt att jag och Felliflue är internationella mästare i Hån? Allra helst hånar vi varandra. Oh oh oh, what to do, what to do? Det här suger! Har smittat Martin också, tur i oturen för min del i och med att det innebär att jag kan hänga med honom under dagen. Just nu är jag hemma, var nämligen tvungen att plocka upp mitt körkort på posten imorse och då kände jag att det var lika bra att åka hem. Hem till min dvd så att jag kan kolla klart på Harry Potter och Dödsrelikerna part 2, har en liten bit kvar. Har köpt med mig massor med frukt så att jag kan äta fruktsallad under dagen, och mamma hade tydligen bakat lussebullar, så det kommer nog inte gå någon nöd på mig. Det är bara det att det är så låååångtråkigt att vara sjuk!! Dessutom är min träningsvärk inte det minsta rolig, känns som om jag har influelsan eftersom det värker i hela kroppen....

Om jag skulle ta och sluta klaga? Om några timmar kommer Martin, då blir jag glad igen. Nu ska jag titta klart på Harry, vi kanske hörs senare under dagen! Måste ju i vilket fall uppdatera min Harry Potter-lista, det behöver ni inte oroa er över att jag ska glömma bort♥

Yasuragi Spa

Förrätt: sushi och soppa gjord av gula morrötter! Sjukt gott!
Huvudrätt: hjortytterfilé, mmmmh!
Ääälskling!
Efterrätt: panacotta med rabarber.
Martin beställde förstås den bästa efterrätten..
Den underbara fruktkorgen Martin beställde på kvällen!
En kärlekspuss!
Fruuuuukost!! Helt underbar, och det säger jag som en sann frukostälskare!

Inser att detta i princip enbart var matbilder, men vi hade ju inte med oss mobilerna in på själva spaområdet. Önskar dock att vi hade haft det, för det var hur fint som helst! Särskilt när vi badade i utomhuspoolen på kvällen, och det var helt mörkt, och man kunde se ut över havet och se belysningen från husen på andra sidan. L to the ovely.

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan hoppa bums i säng. Är hemma hos Martin! Fikan med Madde var supermysig, det är liksom 5 månader sedan vi sågs? Antagligen kommer vi börja gymma tillsammans nu, så då lär vi ju ses lite mer. Apropå gymma. Shit vilken maffig träningsvärk jag har. Jag skojar inte när jag säger att jag knappt kan sätta mig ned. Undra om jag kommer upp ur sängen i morgon? Återstår att se, återkommer med besked. Godnatt!

Klagomål.

Jag är sjuk.
Har träningsvärk så att jag knappt kan röra mig.
Säljer sämre än en stum höna.
Har skrattat mig igenom majoriteten av inledningar, blir lätt så när man sitter bredvid sin bästis, dock är det inte så givande för själva arbetet vilket tyvärr märks på poängtavlan.
En timme kvar nu, sen bär det av mot stan för att möta min forna klasskamrat Madelene för en fika! Vi har inte setts sedan studenten, så det skall bli trevligt♥

Day 21: Out of all the characters that died, if you could bring one back, who would it be?

Åhhh det måste vara Dobby!!!! Såg på sista filmen igår (den har äääntligen släppts) och där dör ju Dobby.. Fy satan vad sorgligt det är!!! Gråter varje gång. Eller gråter är väl en överdrift, men jag får ont i magen i alla fall! Dobby är en sån hjälte, gillar verkligen inte att han tvingas dö. Så fint att hans sista gärning är att rädda Harry P och hans vänner!

Tumblr_lua1y3x6bo1qk0gazo1_500_large

Ett efterlängtat inlägg.

Heeej! Jaa, jag lever och jag mår bra, är en helt ny människa efter min underbara Spa-weekend på Yasuragi Spa i Hasseludden tillsammans med Martin! Är så ren. Vi har haft det supermysigt - badat i utomhuspooler, ätit fyrarättersmiddag, ångbastat (jag klarar dock max fem minuter, sedan får jag dödsångest och tror att jag ska kvävas av värmen), ätit underbar frukost och bara slappat. Tack älskling för en fantastisk helg! Bilder kommer när Martin behagat att skicka över dem till mig.

Vi kom hem vid ettiden igår, då åkte vi hem till Martin och åt lunch. Jag körde såklart, det gick sådär, men fram kom vi i alla fall. Därefter förberedde jag mig för mitt första bp-pass på evigheter (ni minns säkert inte ens förkortningen. Bp = Bodypump). Hemskt dåligt för självförtroendet att man inte är lika stark längre som man en gång var under de riktiga glansdagarna, jag hade liksom 25 kg på benen som jag pumpade upp och ned i flera minuter! Men nu jäklar ska styrkan komma tillbaka, är supertaggad. Har en sån grov träningsvärk idag, och det lär ju bara bli värre tills imorgon... Men det finns inget som är lika njutbart som ett riktigt hårt träningspass tror jag. Älskar det verkligen, längtar redan tills nästa söndag!

Idag är det för övrigt en supermåndag, för Felicia är hemma från Prag! Först lurade den lilla tokan mig att hon var sjuk, men så stod hon där och log vid sin plats på konoret när jag kom in. Gissa om jag blev glad??! Haha. Jag är inte alltid en sån här tönt. Eller vid närmare eftertanke så är jag nog det. Nåväl! Nu ska jag ta och prata lite med min goda vän. Felliflue alltså. Adjöken så länge!

Vad hände ikväll?

Skulle över till Manda efter jobbet, men eftersom vi söp till där på jobbet så funkade det inte riktigt som jag tänkt det med bilen. Åkte hem, hade tacosmiddag med familjen (första middagen på evigheter), åt godis och såg på Idol. Amande F är så GRYM!! Amanda P också, hon som åkte ut, sjukt söt tjej! Men Amanda F är definitivt favoriten, och Moa såklart!



Just det, vet ni vad jag gjorde alldeles nyss? Debuterade som Internet-shoppare!! Har ju letat som en tok efter mina älsklingjeans i alla Carlings- och Saltbutiker i flera månader sedan (de är slutsålda överallt), och när jag uppgiven gjorde ännu ett försök nu i veckan så rådde kassörskan mig att kolla på nätet istället. Och vips, där fanns de, på Nelly.com! Lyckan var gjord! Vet ju redan nu att jag beställt helt fel, det är jag helt inställd på, så att det inte blir en så stor besvikelse när paketet anländer. Säkert en helt annan modell. Fel storlek. Fel färg. Så himla givet.

Fredagsfest!

VD:n bjöd just på vin och ställde flaskan mellan mig och Sara. Nu jävlar ska det pumpas ordrar den sista timmen!!

Toomt


Lite fler drömboenden...

Entrésidan
Trollbäcken, Tyresö
Fornudden

Tyresö Strand
Vy över kök
Tyresö Strand
Tuvstigen
Trollbäcken


Då kör vi, 7 timmar arbetstid kvar för den här veckan!

Något har hänt. Något ruskigt, en förändring, något oväntat.

Jag är trött på morgonen. Utslagen. Har svårt att gå upp ur sängen. Jag som ALLTID vaknat minst en kvart innan alarmet slagit igång, pigg som en lärka, och framförallt: vrålhungrig. Jag är inte ens särskilt sugen på frukost när jag väl har stigit upp? Vad har hänt?? Ogillar starkt mitt nya morgonjag.

Apropå hunger så glömde jag såklart min matlåda (idag igen) hemma på köksbordet. Och nu är jag väldigt hungrig. Finns ingen annan råd än att ta mig ner till Birgittas Bageri eller sushin på lunchen. Ingen yoghurt har jag idag heller, den åts upp igår. Det innebär att jag efter fyrasnåret kommer att vara hungrig. En hungrig jag = en grinig jag = inga sälj. Skönt att jag förutstpått hur den här eftermiddagen ska arta sig, då kan jag ju i alla fall ställa mig in på det!


Varför Sex and the city är så bra - part 33

294870_277702602270028_168994269807529_865023_820270857_n_large

Day 20: If you had to meet one member of the cast, who would it be?

Gaahh, vad svårt att välja!!!! Men jag måste säga Harry Potter tror jag! Alltså jag skulle nog svimma om jag träffade honom. I alla fall börja störtböla av glädje! Nu ska jag säga en hemlighet här... Jag brukar faktiskt dagdrömma om att jag träffar allihop! Hahaha. Jag inser själv hur töntig jag är. Men det är helt ärligt, jag dagdrömmer ofta om att jag är en häxa och att jag går på Hogwarts. Någonting har rubbats i hjärnan! It's a kind of magic.

Super-hi-res-textless-banner-poster-harry-potter-24936925-1707-2560_large

Håvar på!

Hejsan hoppsan vänner, jovars det var Anna här igen! Superkrafterna sen igår verkar sitta kvar, borde snart få kallas Håven3 här på företaget (Håven1=Fellan, Håven2=Jonathan). Har bytt plats dagen till ära, Fellan har tyvärr åkt till Prag så snabbt som ögat (Flue, varför säger man ögat?) passade jag på att inta hennes plats. Hon och Sara sitter nämligen bredvid varandra vid samma bord, medan jag är förvisad till ett helt annat. Hör dem titt som tätt sitta och tjoa och tjimma här borta, medan min identitet som den Utfryste bara växer och växer där borta i min enslige hörna. Så nu är jag här för att tillgodogöra mig lite av Saras kärlek innan Fellan är tillbaka igen! Saknar henne redan förresten.

Aahmen Herre Jesus vad det ringer på bra här, hinner ju knappt blogga! Vi får höras vid annat tillfälle!

Fint!

Il_570xn.195879889_large

Varför Sex and the city - part 32

Tumblr_luio98p0j11qbe82eo1_400_large

Day 19: Do you prefer the books or the films?

Böckerna, absolut, de är så sjukt välskrivna och så sjukt genomtänkta och kryllar med massor av detaljer som man ju såklart missar i filmerna. Å andra sidan är filmerna extremt bra de också, och jag är tveksam på om Harry Potter hade varit samma sak för mig utan dem. Filmerna är så hiskeligt skickligt skapade att jag får rysningar när jag ser dem. De har verkligen fångat magin, karaktärerna och händelserna till och med bättre än vad man hade kunnat hoppats på!

308277_10150462679399529_641114528_10589440_1944783430_n_large

Uppföljning.........

Tanke GAV handling!! Budgeten för dagen är klappad och klar! (Att jag ligger efter på månaden med råge är väl inget vi behöver nämna i just det här inlägget). Drygt en och en halv timme kvar, sedan ska jag och Fellan in mot Söder och möta upp Issa, Tove och Frida för att äta middag. Ska bli supermysigt! Blir förmodligen övernattning hos Marty ikväll också, men eftersom jag glömt kläder tills imorgon så blir det att gå upp vid halv sju för att hinna med bussen hem en sväng innan jag åker till jobbet. Men det kan jag nog stå ut med!

EGO_GIRL_18

Oj, viiiilkeeeen förääändring!!! Drack jag powerpiller till frukost eller?? Från Looser-Nord till Stjärn-Nord, över en enda natt! Nu jäklar ska budgeten sättas, woopa, då ska det firas med en helsickes dyr väska tror jag!! Behöver verkligen en ny, och jag är lite småsugen på att härma Manda och införskaffa en LV. En sån kan ju aldrig bli omodern, och då kan den ju faktiskt vara värd pengarna? Synd bara att den har blivit så överreklamerad att det finns kopior av den i varje hörn, men jag tycker man brukar se ganska bra om den är äkta eller fake. Man har ju ett öga för sånt, vettni. Åh. Nu blev jag supertaggad, bara för att jag befinner mig i ett glädjerus. Kommer säkert inte sätta budgeten bara för att jag skrev det här nu. Men jag har två timmar kvar och behöver bara ett sälj till. Och just idag är jag ju världsbäst, så varför skulle jag inte göra det? Tanke ger handling, tanke ger handling, TANKE GER HANDLING.

Akta er för.... BILDBOMBEN!!!!

Tumblr_lug51lmn8f1qaobbko1_500_large
X_a0415dba_large
Boy-boyfriend-couple-dress-field-girl-favim.com-101735_large_large
Tumblr_lp1zabgoxg1qbvviho1_r1_400_large
79479098d28e3cdce121ec3465569a8e_large
221028294181648542_4kzshckx_c_large
183305_196736997012014_178136118872102_736183_7064187_n_large
Tumblr_luqa58f0531qf70r5o1_400_large
Tumblr_lsanr11qka1qagzvao1_400_large

Day 18: Least favourite book.

Alltså, jag måste nog tvingas säga bok nr 1: Harry Potter and the philosophers stone. Visst, det var här allt började, samtidigt är det samma sak som jag sagt förut, att det ju är roligare att nu som 18-åring läsa om Harry och gänget när de kommit upp lite i åldrarna. Den första boken handlar ju om 11-åringar. Dessutom är bok nummer ett också den överlägset kortaste boken, och som ni säkert kan räkna ut, så föredrar jag ju de allra längsta!

Tumblr_lunuw8k4o41r28776o1_400_large

Pepp till mig själv

Skulle vilja köpa ett hekto självkänsla till vilket fucking pris som helst. Hur ser det ut hos er, läsare, har ni lite självkänsla som ni kan avvara till er trogne skrivarvän? Skulle bli mycket tacksam. Det går alltså S-K-I-T på jobbet idag. Två och en halv timme kvar, snart monterar de väl in elektriska stötar i stolen som aktiveras vid varje "nej" jag får. Alltså en stöt/samtal. Det gäller att vara självkritisk, idag är jag värdelös, totalt sämst, är så trött på min röst, men jag försöker, nu jävlar ska dagens första order håvas in! Då ska jag dessutom få tillbaka mitt korsord av Manju som han beslagtog för nån timme sen. Det har varit dagens sysselsättning, att lösa korsord, men jag är inte så bra på det heller visade det sig, så det slutade med att jag skrev in ord jag visste var fel bara för att det inte skulle se så tomt ut. Man gör vad man kan för att hålla sig vid ytan, som man brukar säga. Keep your head high, young girl. Snart sitter den. Ordern alltså. Nähä. Där fick jag en elaking som förlöjligade mig. Självkänsla: minus en miljon.Oj. Nu köpte nån. Han måste ha tyckt synd om mig, stödköpte liksom, lät väl helt sänkt under jorden. Tack du vänlige själ! Nu kan jag kanske le igen. Ska försöka, tapper som man är. Alltså ni förstår inte lyckan när någon äntligen köper av en, om det gått trögt ett tag. Man blir helt ställd. Som om kunden missförstått mig. Vill nästan understryka att det inte är gratis, det här kommer ÖKA dina månadsavgifter??! Är du lite kokobeng?? He he. Skämt åsido. Köpande kunder, I love you!


Day 17: Favourite Harry Potter actor/actress and why.

Jag tycker att Rubert Grints roll är helt klockren, absolut en av de roller med mest karaktär! Gillar även hans syskon Fred och George, men de lär man ju inte känna lika bra som Ron, så därför väljer jag Ron istället!

223833_227719387273177_227717173940065_726681_6136675_n_large
Från Harry Potter and the Goblet of fire, när Ron och Harry tar Rons pappas förtrollade bil till Hogwarts.

Varför Sex and the city är så bra - part 31

Tumblr_lpiwxsnlxn1qi7kybo1_400_large

Tuseday, 15 nov

Ni vet de där perioderna när INGENTING funkar? Befinner mig mitt inne i en sån just nu. Min vad är fortfarande cepe (vilket innebär att jag fortfarande är sne i ryggen), vad jag än gör så är jag lika ful som om jag dragit en gammal socka över huvudet och dessutom hinner jag aldrig umgås med någon nu för tiden. It sucks to be me right now. Å andra sidan är det den 15 november idag, vilket betyder att det är exakt två månader kvar till en viss sak. Har en känsla av att tiden kommer gå riktigt fort fram tills dess! Något att se fram emot inom lite närmare tidsrymd, är dock helgen! Ska ju till Yasuragi Spa tillsammans med Martin, ska bli jättekul, har aldrig direkt varit på Spa (om inte hotell-Span räknas). Hade tänkt boka in mig på ett yogapass, mest på grund av att jag tycker att det hör till, men kom på att ingenting gör mig mer uttråkad än just yoga. Så jag hoppar nog det. Kanska ska kolla över möjligheten att lyxa till vistelsen med en ansiktsmassage eller något i den stilen? Åh, längtar verkligen! Skönt att komma bort lite från vardagsmönstret, ja oj oj oj oj, här ska det allt brytas rutiner!

Fellan har skrivit en låt till oss på CanalDigital!

Detta är en pushlåt för oss på CD.

Melodi: Adele - rolling in the deep.

 

Vers 1.

Mer film, mer sport

Med oss får du a lot

Se massa nya filmer och även mer fotboll.

 

Firts, hits och family

Man kan inte säga nej

Dessa kanaler kan lätt ersätta en tjej

 

Tänk dig sjäälv, du kommer hem en kväll

Undrar vad du ska göra för att sysselsätta dig

 

Slår på Tv'n, men har inget att se

Ring hit till preddan så ska vi nog fixa det. 

 

Refräng

Ni kan inte få nog (utdraget nog)

Med film från hela våååår jord

Eller varför inte sport

Se när Sverige, se när sverige, gör full pott

 

Vers 2.

Vårt team är som en stor jävla familj

Trogna kollegor som delar några ligg

När vi ses på måndagmornarna

Kramas vi och tjoar shalalala

 

Frågan är ibland varför vi inte säljer

Kunderna svär åt oss men vi bara sväljer

Det gäller att övertyga och tala för vår grej

Och sen plinga i klockan och köra vårat race

 

 

Refräng

Ni kan inte få nog (utdraget nog)

Med film från hela våååår jord

Eller varför inte sport

Se när Sverige, se när sverige, gör full pott

 

(Detta sjungs extra högt med näven i vädret).

Nu vill vi allt se sjukt bra poäng

Ingen ska deppa vaken i sin egna säng

Stolta ska vi stiga ut härifrån idag

För vi är trots allt en fruktansvärt bra lag. 

GRYM VA? Diggar speciellt delen på slutet, när vi ska sjunga med höjda nävar. Hahaha.


Så var vi här igen.

Monday again, så här sitter jag med järngänget på Predictive Sales. Är ganska så mycket ur fas, ingen yta alls, vill shoppa men borde verkligen inte, är hungrig men har lunch om två timmar, jag har avskavt nagellack, jag är ful ful FUL.

Så nu lämnar vi det och tänker på något annat.

Jag vill verkligen flytta hemifrån. Det är så sköönt att vara hemma hos Martin. Tyvärr har han världens mysigaste sovrum, så det är omöjligt att gå upp på morgonen. Men annars är det perfekt. Det är dessutom så roligt att köpa saker dit (hoppas Martin också tycker det är roligt att jag tycker det är roligt, annars har vi minst sagt problem). Som igår. Köpte liksom två handdukar på Hemtex, och tyckte det var jättespännande. Hängde gladeligen upp dem i Martins (Anna tänkt på det, det är MARTINS) badrum och skådade det lilla undret med ett brett leende. Avundsjuk på dig, Maja, som redan tagit det steget, att flytta hemifrån alltstå! Det är så värt. Vuxentjej, yes I am.

Äääälskling. Kan vi ha den här i ditt (vårt...) sovrum?? Från Pernilla Wahlgrens internetshop.

2011-03-08 to he world


Day 16: Favourite professor.

Professor McGonagall, tveklöst!!! Jag älskar henne! En av de absolut starkaste scenerna i sista filmen är när hon väcker stenstatyerna till liv och ber dem kämpa för Hogwarts. Då var det svårt att hålla inne tårarna!! *Geek nr 1*

Tumblr_lpkgbe00ew1qfdwsio1_500_large
Dålig bild, men här är faktiskt från just den scenen ur kriget om Hogwarts där professor McGonagall ger statyerna liv!

Varför Sex and the city är så bra - part 30

Tumblr_lnb70vod861qcp9gro1_500_large

Min helg!

Hejhopp bloggvänner, dags för mig att checka in och bidra med en lägesrapport! Det jag har gjort sedan vi sist hördes, är sammanfattningsvis:

√ Varit på gaynight på Ojojoj

Tumblr_lst0552wbz1qhzv6oo1_500_large


√ Köpt Shepardtofflor (det är bevisat, jag är en tant)



√ Haft släktmiddag här hemma, en av gästerna var bland annat den här prinsessan:



√ Köpt med mig kebabpizza och cola och rullat iväg hem till en bakfull pojkvän. Såhär ser förresten en del av lägenheten ut, mysig va?



√ Överlämnat en Fars dags-present till min underbara papi!

√ Fikat i centrum med en kär gammal vän, kombinerat avlägsen släkting, nämligen Magdalena!



Nu är det snart dags för middag, sedan bär det av till Martin igen. Har köpt med mig en ost till honom, snäll som man är. Ost är SJUKT dyrt, det blir typ 400 kr i månaden? Och det är typ enbart jag som äter av den, så det kändes som om det var min tur att köpa en...

 


Ljudfilsträning: varför jag inte alltid säljer....

Hahaha. Hade just ljudfilsträning med chefen. En del kunder gillar inte mig pga min tydliga Stockholmsdialekt (en del påstår sig till och med inte FÖRSTÅ vad jag säger), och det brukar irritera mig, men i det här exemplet måste jag ju ge kunden rätt. Här ringer jag, en Stockholmstjej och ställer lite frågor kring tevetittandet. Har precis undrat om de är fler i familjen och fått svaret att ja, de är fyra, varpå jag frågar om de har fler teveapparer då också? "Nej, vi klarar oss med en" svarar kunden. Det är då det fasansfulla inträffar, som liksom bekräftar alla fördomar man kan tänkas ha om en stockholmare: "Säkert" svarar jag, sjukt drygt och överlägset, nästan som om jag kvävde ett fniss. Jag insåg mitt misstag i samma sekund som yttrandet skedde, men då var skadan redan skedd. Jag förstår varför han inte var redo att köpa av mig. Förlåt!

Just little things

4532af878cc0a781782b1bd673427030_large

Coffee time is any time!

Såklart blev det en latte på lunchen. Räknat ut att jag lägger ner cirka 480 kr/månad på detta! Värt varendande krona, förstås, för inget går upp emot den första klunken, men tänk vilken förtjänst caféerna gör på att blanda en droppe kaffe med en skvätt mjölk? Galenskap är vad det är!

319435_198578843540022_198573453540561_581036_4545424_n_large

4 timmar jobb kvar. LET'S DO THIS SHIT. He-he.

Vänskap!

250274_10150258142528832_761088831_8738060_5649543_n_large
268980_244112872274760_100000281479024_956478_4306428_n_large
Lunch-on-the-empire-state_large
Tumblr_lud2k0ivy11qkc321o1_500_large'
October-27-2011-17-52-54-9_large
Tumblr_luhfyqucuf1qcdjp0o1_1280_large

Varför Sex and the city är så bra - part 29

305270_302607113101021_100000552030330_1142796_1263074878_n_large

APP APP inte du älsklings-Martymart, du är min soulmate! / Kär tjej, börjar ni bli trött på mig vid det här laget??

Fredag 11/11 = dags för Pub på jobbet!

Jobb 09.00-18.00 pga Pub som infaller första fredagen i varje månad! Pub innebär att kylskåpet här på kontoret rikligt fylls med alkohol, att skålar fylls med chips och att månadens bästa säljare får pris och pengar. Efter Puben vankas det After Work med hela ligan, festligt, särskilt för Felicia förstås *hemlig anledning*. Framåt natten ska jag sova hos Martin som SKET I MIG IGÅR. Hemskt var det. Här kämpar man i en halvtimme för att få bort frosten på bilrutorna(borde dock inte klaga, Martin väntade EN TIMME ute i kylan vid centrum häromdagen för att fixa en nyckel till sin lägenhet åt mig, och inte ett pip av missnöje undslapp han sig), tvingas uppgivet meddela pojkvännen att jag nog inte kan komma eftersom jag inte ser något, men beslutar mig ändå för att i relativt långsam takt köra hem till honom. Så knackar jag på, glad i hågen, beredd på att göra min älskling riktigt glad över överraskningen. Men tror ni att jag möttes av ett förvirrat, glatt leende? ICKE. Skak på huvudet, en bister min och information om att hans bästa vän Jim var på väg, var allt jag fick. Arg som ett bi stormar jag därifrån, utan så mycket som ett hejdå. När ilskan och besvikelsen lagt sig lite så kunde jag i alla fall förmå mig till att svara i telefonen när min älskling ringde. Så nu är allt löst, såklart, men oj oj oj så snabbt frustrationen kan bullra upp inom mig . Då gäller det för omgivningen att vakta sin tunga, det må jag säga! Jag älskar roliga uttyck. Som "vakta sin tunga". Haha, finns en hel del riktigt lustiga! Ska nog göra en lista vid senare tillfälle. Håll ut!!!


Day 15: Who would be your best friend at Hogwarts?

Rent spontant är ju svaret Hermione Granger, men å andra sidan, skulle jag stå ut? Jag gillar inte riktigt när andra människor också vill vara bäst och kunna allt och aldrig, aldrig ha fel i en kunskapsfråga. Antingen så skulle vi gå jättebra ihop, jag och Hermione, eller så skulle vi konstant gå varandra på nerverna. Men, det lutar nog ändå åt att vi skulle trivas i varandras sällskap!

Tumblr_lu7iyunsci1qdoyv4o1_500_large

Det är en SUPERTORSDAG

Vilken s-u-p-e-r-r-a-s-t! Testade en ny smoothie på NJB (med mynta, mango och hallon, festligt) PLUS att det var 50 % på hela Bikboks sortiment! Alla var helt galna, ni vet, sådär som tjejer blir när de drabbas av shoppingsjukan? Dessutom var kassörskan helt överlycklig, så entusiastisk, det var absolut hennes dag att glänsa. Fick dock inte med mig så mycket, men en stickad tröja och två nagellack stoppades i alla fall ned i påsen!

Nu är det 4 timmar kvar tills dagen är över, då ska jag först hem och √föra över pengar från sparkontot (skam, skam) √ packa ned lite grejer tills imorgon √ ta bilen hem till Martin. Min lilla älskling och jag, jag är så käääär i honom förstår ni! A♥Martymart

Varför Sex and the city är så bra - part 28

  Tumblr_lknct01gmb1qcp9gro1_500_large

Day 14: Team Voldemort or Team Harry?

Men åh. Team Harry såklart? Skulle absolut ha ingått i Dumbledores Army om jag hade fått äran att gå på Hogwarts (den ungdomsgrupp som i hemlighet övar på försvar mot svartkonster i syfte att kunna besegra Dödsätarna).

20090422004411

PS: Eftersom den här listan var skriven på engelska ANTOG jag att upphovsmannen ifråga var engelskspråkig? Dock är jättemycket felskrivet, som att han/hon har skrivit "favorite" istället för "favourite". Suck, suck.

Pernilla Wahlgrens blogg!

När man jobbar framför datorn så är det svårt att hålla fingrarna i styr från alla bloggar som finns... Den senaste jag börjat läsa är Pernilla Wahlgrens! Jag älskar hela Wahlgren-familjen, lite som von Trappklanen i Sound of music. Pernilla verkar dessutom så himla mysig, plus att hon är sjukt SNYGG! Inspo, inspo!

Read it here: www.pernillawahlgren.se

Hårtipsarn!

Efter varje besök hos frisören är jag uppfylld av visionen att jag från och med nu ska vårda mitt hår som om det vore ett kärt barn (en vision som sedan glöms bort lika fort som den uppkom). Jag är frisörens drömkund som natuligtvis köper med mig ett par hårprodukter från salongen, efter att frisören ifråga lovordat dem ordentligt under den pågående klippsessionen. Efter helgens klippning fick jag dock med mig två värdefulla tips som jag faktiskt tror jag vara riktigt användbara:

1. Har ni, som jag, slitet hår så ska man inte följa tidsanvisningen på hårinpackningsburken. Oftast rekommederas en eller fem minuter med kuren i håret, trots att den behöver sitta i minst 30 minuter för att faktiskt ha en inverkan! Hade jag ingen aning om!

2. Efter att man använt inpackning måste man använda balsam för att "täppa till hårstråna" så att de inte släpper ifrån sig näringen som inpackningen gav! Har inte ägt ett balsam på flera år, så köpte ett igår.

Sådär ja. Nu hoppas jag verkligen att mitt hår repar sig, jag vill färga mörkt, men det vore nog inte ett särskilt smart drag i och med hårets skick!

Z215633212_large
Jag om några månader!


Varför Sex and the city är så bra - part 27

Tumblr_lu7e2dfaxq1qmi5uao1_500_large

Day 13: Least favourite movie.

Alltså. Alla är ju svinbra, så det här var ju en tuff en. Men, om jag måste välja, så får det bli den första filmen (Harry Potter och de vises sten). Filmerna blir bara bättre och bättre!

Harry-potter-1-1_large

Day 12: Favourite ship (vi försöker igen).

Tack vare en snäll anonym tipsare, så kan det ju hända att jag totalt missförstått vad som åsyftades med "ship". Jag tolkade det som skepp, men det kan ju också handla om färdsätt! Låter mycket mer rimligt, så vi provar med det istället!

Det finns massor med roliga färdsätt i trollkarlsvärlden: kvast, förtrollade bilar, Floo Network (transporteras via öppna spisar), Portkey, Knightbus, Apparation (man försvinner från en plats och dyker upp på en annna, strikt styrt av Trolldomsministeriet), m.m, m.m. Hm. Vad ska jag välja?? Blir nog Apparation, det smidigaste sättet att transportera sig (förutsatt att man bemästrar den magin förstås, annars finns risken att man splittar sig = lämnar kvar delar av sin kropp på det ställe man transporterade bort sig ifrån). Att kunna flyga vore ju förstås coolt, men jag är ganska höjdrädd, och visst vore Portkeyen ball men å andra sidan så snurrar man ju så in i helsicke. Nä, det får nog bli Apparation!

Nord & Flue!

196509_213548021992990_213380882009704_975816_5553181_n_large

Stjärnsäljaren!

Hoho-ja-ja. Nu skulle ni allt skåda säljteven, jag verkar (förbluffande nog) ligga etta för dagen? Hoppas det inte är något elakt skämt nu bara, känner mig jätteförvirrad. Förväntar mig inte att behålla den här placeringen särskilt länge till, så bäst att njuta av den så länge som den varar! Borde print screena, rama in och ställa det lilla konstverket här vid datorn, så att jag kan upplyftas av den i dystare tider!

Idag är det ju jobb 12-21 som gäller, så jag hann med ett gympass innan jag började. Så skönt, pressade mig till smärtgränsen som den sanna elitidrottare jag i forna dagar var. Efter jobbet vankas det gos i cirka 30 minuter med älsklingen innan det är läggdags, vi ska sova hos mig för första gången sedan the Break Up. Lilla mamsen lär bli glad, hon saknar i det närmaste ihjäl sig efter min prins!

PS: Har jag nämnt att min bästis skaffat sig rastaflätor? Gah. Jag är en mes vid hennes sida, men å andra sidan kanske hon väger upp för mig med all sin coolhet? Felliflue, I love you.

Varför Sex and the city är så bra - part 26

Tumblr_ld22hajfbl1qb82q8o1_500_large

Day 12: Favourite ship.

Öhhh... Vaddå, favoritskepp? Det finns bara ett skepp i Harry Potter? Det skepp som eleverna från Durmstrang färdas i i fjärde boken/filmen, när de ska delta i trekampen på Hogwarts? Nu fattar jag INGENTING. Tråkig fråga.

Två aktuella saker jag måste kommentera:

1. Krisen i EU. Jag är i sak för både EU och euron. Absolut, dessa samarbeten ser jag som en sjävklarhet att vi i Sverige bör ingå i. Vad vi ser nu är dock ett europeiskt förfall, en valuta på upphällningen och en handfallen samling regeringsmän. Orsakerna till dessa är naturligtvis flera, men en av de allra tydligaste och mest konkreta är att vi varit för generösa med medlemsskap. Grunden i den här typen av samarbete är att parterna som ingår har samma intressen och någorlunda lika utgångsvärden - så är inte fallet inom EU. Två av de odiskuterbara kraven för att man ska få ingå i EU borde ju rimligen vara nolltolerans på korruption och att landet ifråga har koll på sina finanser, som givetvis måste vara förhållandesvis goda. Ändå släpptes Grekland in som fifflade med sina redovisningspapper (ett brott som visserligen uppdagdes senare, men i ärlighetens namn, som om ingen anade?) och ändå äras länder som Polen, Lettland och Estland med en plats, trots att alla vet att regeringarna där knappast är pålitliga. Skönt att man satte gränsen vid Turkiet, man allvarligt, skadan är redan skedd. Man borde kicka ett ganska så stort antal medlemsländer, men det skulle oundvikligen skapa politiskt kaos. Ack så bittert man lär ångra nu att man inte var mer återhållsam redan till en början med vilka som skulle accepteras som medlemmar i EU. Jag har svårt att se hur man ska reda ut den här röran.

2. Juholt. I och för sig gör det inte mig något ifall Juholt klänger sig fast vid sin post, det gör nästa valrörelse väldigt lätt för Alliansen. Å andra sidan nästan skäms jag för Socialdemokraternas skull, Sveriges största parti, som tvingas stå ut med att ha en clown i ledande postion. Jag förstår inte att Juholt inte redan tvingats avgå: dels ljuger han hela tiden, dels ändrar han ståndpunkt stup i kvarten. Man vet aldrig vart man har karln. Han är så obehaglig på något vis, och så himla oseriös. Allvarligt, kan ni tänka er honom på ett internationellt möte? Sveriges företrädare? Eller överhuvudtaget som vårt lands beslutsfattare? Ena dagen får vi ett besked, andra dagen ett annat. Hans oförmåga till att bestämma sig till trots, är det nog ändå hans lögner som stör mig mest. Han är ju ny i sin ställning, så lite överseende kan man ju kosta på sig att ha med att han velar än hit, än dit. Han kanske bara försöker hitta sig själv i egenskap av partiledare. Men lögnerna däremot, finns det inga som helst ursäkter för. Han ljuger hela svenska folket rakt upp i ansiktet, hela sin väljarkår. För att dra ett exempel på en av Juholts lögner, så påstod han i samband med partimötet som skulle avgöra hans framtid som ledare att ingen av hans partikamrater begärt hans avång. Samtidigt som flertalet socialdemokrater offentligt begärde just detta. Så himla osmart? Han lägger ju krokben för sig själv. Men för all del. Behåll Juholt, så kan jag se fram emot 4 år till med de blåa i regeringsställning.


Here again.

Jaha, så är det måndag! Haft en bra helg? Min har varit mysig, förutom skräckincidenten på lördagskvällen som i sann Halloween-anda resulterade i att jag åkte vilse i skogen på Gudö med bilen i 45 minuter. Här skulle man vara snäll och skjutsa sin vän Tove med pojkvän till en fest, så hittar jag inte ut! Som tur är hade jag med mig Fellan och Manda i bilen, annars hade jag nog freakat ut. Varenda väg som enligt iPhonen skulle leda oss tillbaka var avspärrad, så jag var såklart tvungen att backa tillbaka hela jävla tiden, säkert som straff för att jag slapp backa kring gatuhörn på uppkörningen. Det var ren och skär lycka när vi slutligen upptäckte rödlysena, det vill jag lova! Man kan ju i alla fall se det som att jag klarade mitt första test som bilförare, om man nu ska försöka vända den erfarenheten till någonting positivt.

I övrigt så har jag och Marty bokat vår spahelg på Yasuragi till nästnästa vecka! Blir en övernattning från lördagen till söndagen, mysigt va? *Looking forward to it*. Vi är ett riktigt par vi två, Martin och Anna, Anna och Martin, det känns bra det. Men ikväll ska jag sova hemma har jag bestämt, för det var INTE kul imorse, älskling, att sätta sig i bilen i de rosa pyjamasbyxorna och köra hem klockan 07.00!

Varför Sex and the city är så bra - part 25

429938648_mtlevwoi_c_large

Day 11: What character would you say you are most like.

Ehhh.. Jag = Hermione. Hermione = mig. Vi är så lika! Handen upp (ståtligt sträckt) på lektionerna, besserwissers men ändå väldigt snälla. Jag känner igen mig jättemycket i Hermione, speciellt när man läser om henne i böckerna. Det är inte alltid lätt att vara klassens plugghäst, för det är inte alltid man blir omtyckt!

  272px-hermionehandup_large

6 november 2011

Söndag.

Jag har klippt mig och vill såklart gråta, tre centimeter kapade de hänsynslöst på mig.

Jag har varit på släktlunch hos mormor och äntligen träffat Sara igen som varit på Kanarieöarna den senaste veckan.

Jag har kollat på gamla videofilmer från när jag och Sara var små.

Jag ska åka till gymmet och pumpa de obefintliga musklerna.

 Jag ska ta bilen hem till Martin och gosa hela kvällen.

Over and out, people.

Just det, Oslo:














Nästa: middag med världens finaste!

Blev en hel del shopping, allra mest små presenter till Martin faktiskt... Jag är en sån bra flickvän! Hann dock inte hälsa på Frederika, får bli en annan gång. Nu ska jag hoppa in i duschen och sminka om mig lite så att jag inte ser ut som ett träsktroll när jag äter med Martin. Liiiite glad ska han ju kunna vara att just jag är hans, och Manda ska ju senare ikväll inte behöva skämmas över att vara min vän. Puuuuss!


Småkrafs till min fina Martymart!

1 och ett halvt år med älsklingen!



Idag blir det en späckad dag: shopping med Pontus, hälsa på Frederika på jobbet, äta kärleksmiddag med Martin och träffa Manda på kvällen.

PS: Jag körde bil igår, totally alone. Jag kunde SKJUTSA mina vänner. What a feeeling!!

Så var det fredag igen!

Fredag, fredag, helgen nalkas så välkommet så! Min första, på riktiga, fria helg! Åh så kul jag ska ha, ska shoppa så det ryker och förhoppningsvis få med mig älsklingen till Ikea. Jag kör ju?! Har redan börjat med lite helgkänsla i och med den sedvanliga lunchshoppingen på rasten, blev en kavaj från H&M med såna snygga armmuddar (säger man så). Stiligt värre, om ni frågar mig. Blev en smoothie från NJB också förstås, ni måste verkligen pröva dem!! Själv ska jag ta mig en juice där nästa gång, det heter ju trots allt Naked Juice Bar.

Slänger in en rolig fredagsbild som avslutning på temat Fredag.

Tumblr_ltv0vtblbl1r00vtxo1_400_large


Satans otur förresten, här ville man inviga den egna bilkörningen imorse - så är bilen intagen på service. Aja, enligt mami ska bilen vara färdig nu så jag får åka hem efter jobbet och hämta upp den *längtar*. Undra hur konstigt det kommer kännas att sitta helt själv?! Utan någon som tjatar? Utan någon som skriker BYT KÖRFÄLT VID REFUGEN/RÄTA UPP BILEN? Ska absolut sätta i min Queen-skiva. Felicia tyckte jag skulle vara coolare och ha på en ball radiokanal, men jag gillar Queen, så så får det bli! Först och främst ska jag åka runt lite själv, känna mig självständig och grym, och därefter ska jag susa vidare till Issa. Ska ha en myskväll med mina två bästa vänner (Felicia tillkommer alltså), ska bli mysigt såklart eftersom det är en myskväll! Den här helgen blir lugn, men nästa vecka, då jäklar, då ska jag ut igen♥


Mitt motto ju!

Tumblr_lcfmufsmwn1qe3yfeo1_500_large

Varför Sex and the city är så bra - part 24

Tumblr_ltsoa2uwrg1qdxhu0o1_500_large

(Jag klagar dock inte, älskipälski!)

Day 10: Horcruxes or Hallows

Konstig fråga, Hallows såklart? Begreppsförklaring:

Horcruxes: Delar av en persons själ. Såhär funkar det: För att kunna dela sin själ måste man ha begått mord. Dela sin själ vill den person göra som önskar vara odödlig, eftersom det innebär att oavsett om någon dödar personens egentliga kropp, så lever en del av människan ifråga kvar i det föremål där själen är gömd. Sin själ kan man gömma i vilket föremål som helst: en sko, en ring, ett djur, i en annan människa. Det krävs riktigt mörk magi för att kunna uträtta detta dåd. Voldemort splittade sin själ i sju delar, extremt ovanligt, då det krävs mycket ondska för att överhuvudtaget kunna splitta själen i en enda del.

250px-serp_large
I ormen Nagini gömde Voldemort en del av sin själ

Hallows: The Deathly Hallows, dödsrelikerna, finns det tre av: Ressurecection Stone (kan återkalla de döda), Osynlighetsmantel samt The Elder Wand (vinner varje duell). Ägaren av samtliga tre föremål kan övervinna döden, alltså bli odödlig.

Tumblr_lqnmrrzwbn1qbkek0o1_500_large
Symbolen för The Deathly Hallows

Firning av körkortsbarnet!





Sötisfamiljen hade hissat flaggan, förberett med löjrom och köpt blommor och choklad! Älskar er mamma, pappa och Henrik!! (Jaaaa, jag är extremt ytlös på bilden, MEN jag bjuder på den för den symboliserar min extrema lycka!)

Varför Sex and the city är så bra - part 23

Tumblr_ls56olemkn1qlfvd6o1_500_large

Day 9: What do you think would be your favourite lesson.

Oj, tuff fråga!! Förmodligen skulle jag tycka om Wand Lore (läran om trollstavarna och deras beteenden) och försvar mot svartkonster (den kursen som är drabbad av en förbannelse som gör att ingen lärare som lär ut det på Hogwarts kan stanna på tjänsten mer än ett år). Men egentligen... vilken kurs skulle jag inte tycka om?

Hogwarts-castle_large

KÖRKORT!!!!!!

Trots 3 timmars ynka sömn inatt så har jag TAGIT KÖRKORT IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så sjuuuuuuuuuuuukt glad! Sån känsla! Jag är B-Ä-S-T!!!! Det här har varit mitt lilla secret project här i bloggen, om ni nu haft funderingar angående mina tidiga mornar i Tyresö centrum (har tagit körlektioner klockan 7 på morgonen...) eller på mina uteblivna partykvällar. TACK pappa som övningskört med mig och TACK Basem på Körkortakuten som hjälpte mig på vägen mot friheten! Fyfaaaan vad skönt! En tyngd har verkligen lättats från mina axlar, nu jäklar kan jag ta HELG igen utan att ha massa måsten med plugg eller övningskörning. Nu kan jag äntligen återuppta kontakten med mina kära vänner som definitivt försummats den här hösten! Istället för att sitta på en buss cirkus 50 min för en färd inom Tyresö, kan jag numer glida bort till Trollbäcken eller Strand på 15 min med min underbara, älskade lilla Volvo! Heeee-eej kompisar, minns ni mig??

Nu är jag såååå trött så orkar verkligen inte hålla rätt på bokstäverna på tangentbordet, oj oj oj oj, hur ska detta gå med 4 timmars jobb kvar? Och jag MÅSTE ju bara inviga ensamheten i bilen ikväll!! Idag är jag oooooooooooslagbar! O-s-l-a-g-b-a-r. Mäktig, oövervinnerlig, on fire!! Körkort, I love you!

Dagens inlägg!

Jaha, så sent omsider väljer jag att, trots mycket om och men, att ändå plita ned ett par rader. Saken är den att jag har FULL FOKUS på sälj så att  jag kan ta igen det jag tappade igår. Hittils går det i rätt riktning! Behöver sälja ungefär sex abonnemang till, sen ligger jag på takt. JAG VILL JAG KAN JAG VILL JAG KAN *Felicias röst ekar i huvudet*. Borde kanske visa framfötterna och komma hit på lördag?

(Borde)

Jaha, så vad gör ni då mina kära läsare? Vissa har kanske höstlov. Den relaxperioden är ju tyvärr över i mitt nyinträdda vuxenliv, men jag måste ju erkänna att det allt skulle sitta fint med en veckas paus från vardagligheterna! Men här kämpar man på som en sann medborgare för allas er skull! En timme och tio minuter kvar, sen kommer käre pappsen och hämtar upp mig. Idag ska jag sova hemma, så imorgon bitti slipper jag flänget mellan Martins lägenhet och mitt hem. Å andra sidan kommer jag sakna min lille älskling, men det får jag väl stå ut med. Jag vill också flytta hemifrån! Kan ju kanske flytta ihop med Marty. Men det får bli i maj månad det (om Martin är med på noterna förstås). Anledningen till det kommer avslöjas senare. Lite Gossip-anda ("That's a secret I'll never tell, xoxo") över den.

Haha, nu fick jag en asskön kund född 39 som drog en liten vits för mig. Vissa kunder är verkligen underbara, det är lätt att glömma bort det ibland. Det räcker verkligen med lite för att göra en liten telefonförsäljare glad. Att svara med "Hej Anna" gör en alltid på bra humör, eller när frugan räcker över telefonen till sin man med orden "det är Anna från Canal Digital". Alla ni kunder som är så  - tack, ni gör dagen!

Varför Sex and the city är så bra - part 22

316145_10150438483626204_329320336203_10318121_1699537887_n_large

(Sagt till Carrie, Samantha och Miranda)

Day 8: What house would you want to be in.

Som jag redan nämnt förut, så tror jag att jag skulle passa bäst i Rawenclaw! Ska förklara lite kort vad som kännetecknar varje elevhem!

Slytherin: Här hamnar de elever som gör vad som helst för att ta sig till toppen. Man är maktlysten och hänsynslös - det spelar inte någon roll vems tår man trampar på mot sin väg till succé.

Hufflepuff: Är du godhjärtad, varm och vänlig - då är Hufflepuff det givna elevhemmet för dig. Du kanske inte är den skarpaste kniven i lådan, men å andra sidan har du ett väldigt stort hjärta.

Rawenclaw: Är du intelligent, ambitiös och målinriktad är Rawenclaw det hem som passar dig bäst. Här placerar jag alltså blygsamt in mig själv, hehe.

Gryffindor: Är du modig, lojal och trofast - då är Gryffindor rätt för dig.

Il_570xn.248185960_large






Om jag inte kan ha barn just nu, så vill jag åtminstone ha en kattunge!

Tumblr_l9l3wreype1qdbubho1_400_large


A few facts.

Det är bara det att...

... jag gick från att träna 4 gånger i veckan till ungefär 1 gång i veckan
... jag är så ytlös som man bara kan bli
... jag känner mig som en degig, ledlös slang
... jag saknar min snygga älskling
... jag är fasansfullt trött och less
... jag saknar mina vänner (tack gode Gud för att Fellan och Sara fick anställning här)
... en väldigt stor sak inträffar om två och en halv månad
...jag vill ha barn. Jättegärna. Alltså verkligen. Vera eller Svea ska barnet heta om det blir en tjej. Pojknamn svävar ännu i det ovissa, är fortfarande ett stort fan av Matteus men det har inte riktigt gått hem hos Martin. Kanske Axel? Men Martin vill inte döpa sitt barn till en kroppsdel. Carl gillar jag också, men då får han inte kallas för Calle.
... mina favoritjeans alltid är slut i affären.
...jag vill dricka chai och kolla på Harry Potter
... jag vill somna i Martins famn på det där jobbiga sättet som han avskyr, men som jag älskar


M-y-s-i-g-t

Tumblr_ltn24zjk0m1qc9ailo1_500_large

Varför Sex and the city är så bra - part 21

Tumblr_lt9qw8nwct1qmi5uao1_1280_large

(Exakt såhär känner jag just nu)


Missnöje

Har ni tänkt på att Espresso House förmodligen är att likna med Starbucks? De påminner om varandra. Båda är dessutom överskattade. Visst, latten/cappuchinon funkar, men det är å andra sidan få ställen där de där standarddryckerna inte är drickbara. De smakar ju ungefär likadant vart man än vänder sig. Angående det övriga utbudet är det dock riktigt dåligt, tänkte på det senast nu idag när jag var tvungen att köpa med mig lunch därifån. En halvljummen surdegstoast. Åt bara halva. Tur att jag har yoghurt här i kylskåpet på kontoret, hade en ny smak idag, päron, riktigt god. Lite som päronsplitt.


It's september!

Hej alla fina! Idag är det första dagen i september månad, tiden går verkligen satans fort när man jobbar. Sov hos Martin inatt, så som vanligt blev det en stressig morgon för oss båda. Idag hade vi 4 minuter på oss från det att vi gick upp från sängen till det att bussen gick. Förstår inte hur vi lyckas varenda gång? Martin börjar tidigare om mig om dagarna, och eftersom jag inte fått en egen nyckel än (ääääälskling??) så åker jag hem innan jobbet (det vill säga de dagar jag inte vill känna mig som en luffare som sminkar sig på en centrum-toalett och äter frukost på ett morgonöppet café). Idag passade det dock rätt bra att åka hem, jag börjar ju 12 på tisdagar, så hann med en powerwalk runt Gimmersta. Idag är bossen sjuk, vilket innebär att lunchmötet är inställt. Blir allt en tripp till Forum idag igen, dock själv, Felicia blev alldels för varm av det igår. Betäffande Sara, min annars så trogna Forum-polare, så ligger hon och lapar sol på Canarieöarna. Saknar henne!

Day 7: Least favourite female character and why.

Cho Chang. Jag gillar verkligen inte Cho, Harrys flört. Hon har en jättejobbig dialekt, säkert skotsk, den värsta sorten. Hon känns så mesig, passar inte alls The Chosen One (Harry). Bara namnet säger väl en hel dag? Nej, Cho går verkligen bort för mig.

Tumblr_lrsabh2gza1r2ghlzo1_500_large

RSS 2.0