Varför Sex and the city är så bra - part 20

Tumblr_lt9w5ozxzl1qmi5uao1_500_large

Day 6: Favourite female character and why.

Jag ÄLSKAR Bellatrix Lestrange (trots att hon är en dödsätare). Hon är så snygg, grym, ball och alldeles urflippad!

Tumblr_l5bntngvhr1qa1id2o1_500_large


Hemma igen!

Så var man tillbaka igen. Har haft den mysigaste helgen på länge! Så skönt att bara vara med familjen, mormor och släkten! Dessutom lärde jag känna Magnus flickvän Linn mycket bättre. På söndagar är alla affärer stängda i Oslo, så igår lunchade vi på Aker Brygge (ett jättefint hamnområde i Oslo) och promenerade runt på en fästning. Det där med fästningen kanske ni inte tycker låter så roligt, men jag älskar forntida platser (en av orsakerna till att Henrik tycker jag är en vuxen kvinna i en ung människas kropp). Utsikten därifrån var till på köpet jättevacker, så det blev ju lite av två flugor i en smäll för min del! Glömde säga att vi i lördags såg regeringshuset som Breivik bombade också. Jättehemskt. Hänger fortfarande blommor på avspärrningarna till minne av alla som Breivik mördade. På det hela taget var det ändå en kanonhelg, bilder kommer så småning om. Först ska facebook terras med dem innan ni, mina arma läsare, ska få ta del av mina turistiga bilder. Tycker dock inte de är lika turistiga som de borde vara, men jag överlämnar domen till er!


Countdown.

7 veckor kvar till jul, sa de imorse på Nyhetsmorgon.
7 veckor till årets mysigaste period.
7 veckor
kvar till julbak, Enyas julskiva, ljusstakar, lussebullar, varm choklad och snö.

Cirka 8 timmar kvar tills jag får krama om min älskling.
Cirka 8 timmar kvar tills jag får gosa med min underbara pojkvän som jag längtar efter så mycket.
Cirka 8 timmar kvar till jag får beundra min alldeles egna snygging som jag inte var tillsammans med under två veckor. De två veckorna räddade vårt förhållande, underskatta inte pauser/break ups om ni känner att de behövs!

50 minuter kvar till lunch.
50 minuter kvar tills det är dags att bege sig mot Forum med Fellan.
50 minuter kvar tills jag får ta mig en liten höstpromenad.

Update: NEEEEEEEEJ! Jag trodde klockan var tio över tolv när jag skrev!!! Lunchen är ju inte förrän klockan ett! Känner mig hellurad!! Tur att jag har kvar lite yoghurt från förra veckan... Hämtar nu!

Hej från Oslo!

Heej! Fick tag på en laptop hær hemma hos Magnus och Linn så passar på att uppdatera lite från vårt kæra grannland såhær innan middagen! Tycker verkligen att de norska bokstæverna tillfør det hær inlægget en exotisk touch, ikke sant?

Jaha, ni undrar sækert vad jag har før mig hær i Norge! Igår hæmtade Magnus och Linn upp oss på flygplatsen, så vi åkte hem till dem (Magnus har alltså precis flyttat hit, Linn ær hans norska flikvæn) och åt middag och drack vin framåt ett-tiden innan vi begav oss till vårt hotell. Vi bor supercentralt på Radisson Blu, precis vid slottet (som dock inte ær lika fint som førvæntat)! Frukosten ær oklanderlig, længtar redan till imorgon. Idag har vi strosat runt på på Karl Johan (typ svenska Drottninggatan), sett det spektakulæra Opera-huset, besøkt den kænda Frognerparken och træffat några av våra norska slæktingar. Kaffe, kaffe, fika, fika. Oslo ær jættemysigt, ganska litet, men man får liksom grepp om staden vældigt snabbt. En perfekt weekend-stad før oss svenskar, flyget tar inte ens en timma!

Bilder får ni nær jag kommit hem, dock ser jag ut som ett bergatroll på varenda ett, lite synd. Jag ær verkligen fruktansvært ofotogenisk, men Issa, naturligtvis kan du rækna med en och annan turistbild! Vi ær hemma vid åtta imorgon kvæll! Ni får væl "hade" tills dess, som vi sæger hær i Norge (med betoning på g:et).


Day 5: Least favourite male character.

Gud vad svårt... Nu tänker jag verkligen... *Dunk, dunk i skallen*. Åh jo, kanske Griphook! Svartalfen som "hjälper" Harry, Ron och Hermione i den sista filmen med att komma in i Bellatrix Lestranges valv i Gringotts. Griphook är så lömsk den lille sluge jäkeln! Jepp, Griphook måste vara den manlige karaktären jag gillar allra minst!

Hp-posters-harry-potter-vs-twilight-22696755-434-645_large

Åker till Norge idag!

Hoho-ja-ja. Stress denna morgon igen. Klev upp ur sängen hos Martin vid kvart i sju för att hinna hem och packa inför Oslo innan jobbet. Riktigt svårt att slita sig ur sängen (eller, det av Martin självutnämnda, "Gos-Paradiset"). Kom i alla fall hem i lagom tid för att kolla på lite Nyhetetsmorgon, brygga mig en kopp coffee och äta fil med skivad banan.

Nu är det en timme kvar till lunch, då ska jag och Fellan upp till Forum för lite mer shopping. Vi shoppar som tokar båda två!! Haha ordet "tok" alltså. Är det inte roligt, så säg? Efter lunch är det bara cirka en och en halv timme kvar innan jag ska åka in mot stan och möta upp familjen vid spottkoppen på Centralstationen. Därifrån tar vi Arlanda Express mot... föga förvånande, Arlanda! Ska bli jätteroligt att åka till Oslo, är ju trots allt 25% norsk! Vi ska både träffa släkt och passa på att se lite sevärdigheter. Ska bli mysigt att umgås med familjen också, känns som det var länge sen sist. Åter på söndagkväll!

Varför Sex and the city är så bra- part 19

208064_124936617580466_101266766614118_184096_5324594_n_large

Felicia och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika!

Halloj *sagt med Gretas röst från Vi hade i alla fall tur med vädret igen*. Hade precis lunchrast, så jag och min vänninna Felicia traskade till Forum i rask takt för lunch på NJB samt speed-shopping. Jag och Felicia har det alltid så skojigt tillsammans, vi skrattar mest hela tiden!!! Ingen förstår vad vi flummar om, men kul har vi, jag och Fellan! Vi är så tokiga och hittar jämt på nya äventyr!

Nu ska jag ta mig en kopp te och jämra mig över att jag inte är riktigt mätt, stora starka jag behöver ju massor med energi! Skulle köpt mig en powermuffin när jag ändå var på NJB. Självfallet ångrar jag mig nu. Kurr kurr.

Day 4: Favourite male character and why?

Åhneeeeej. Vilken klurig en! Gillar många av de manliga karaktärerna, men om jag måste välja så får det nog bli...

Snape-hp-photo-severus-snape-8304850-1575-2100_large

Severus Snape. Allt klaffar med Alan Rickman i rollen som Snape: rösten, utseendet, rörelserna, drygheten... Allt. Om man har läst alla böcker eller sett alla filmer så märker man också hur mycket Snape utvecklas, särskilt i historiens slutskede. Ska inte avslöja för mycket (om det nu finns några vettvillingar där ute som mot förmodan inte vet hur Harry Potter artar sig) - men alltså slutet... Så skickligt, så genomtänkt, så oväntat. När man har läst böckerna så många gånger som jag har gjort så märker man hur J.K Rowling bäddar för den sjunde boken redan i den första. Hon är en sån extremt begåvad författare, det är ju bara att bocka och buga för att hon skapat en helt ny värld till oss simpla mugglare!

Den försvunna ytan.

Hade världens stressigaste morgon.

1.Jag vaknade vid obestämd tidpunkt av att Martins ringklocka dånade som ett ångtåg. Somnade upp, visste att han ville snooza ett tag. Blir väckt av en stressad pojkvän. "ÄÄÄÄÄÄLSKLING KLOCKAN ÄR TJUGO ÖVER ÅTTA". Till saken tillhör att Martin egentligen skulle ta bussen till jobbet vid redan vid åtta.
2.Så upp, klä på sig, borsta tänderna, inte ens en puss hann vi med, spring, spring, spring till busshållsplatsen.
3. Klev av vid centrum, växlade en hundring på caféet så att jag fick mig en femma, in på toaletten, sminkade mig, hade ingen borste, gick tovig i håret tillbaka till caféet och beställde en fralla utan smör och en stor latte.
4. In på Ica, orienterade mig fram till mejeridisken, plockade på mig en yoghurt, fort, ändra riktning, vart är sopphyllan? Ah, bra, ett tre-pack Varma Koppen, svampsmak, istället för matlåda.
5. Ut till bussarna, 840 gled in, hej Jonathan!, snack, snack innan vi trädde in på kontoret.

Adjöken. Vi hörs om en liten stund! Min mobil är för övrigt så urladdad som den kan bli, så jag kan inte kontakta någon av er läsare under dagen.


Skratt, skratt

312198_2069565658934_1238621547_32136329_715186_n_large

FTS.

 
Quotes,anger,hate,quote,tears,all,about,love-10b3bc638e2db4172ce9202443484fa3_h_large

Snacka om tur.....

... Att man har världens bästa bästis! Felliflue, jag älskar dig!

Open backs.

Tumblr_ltllaupwka1qh7a1to1_400_large
8c7cd7a30012ccea4e99496c_large
'Tumblr_lssjemer741qcwiu0o1_500_large
Tumblr_lsvf2ajesn1qdmqqro1_1280_large

Den värdelösa.

Här gick man och trodde att det skulle bli en kanonsäljdag -och så blir det raka motsatsen? Vilken ironi. Skojigt hörrni! Här sitter jag och har sålt NOLL trots att jag trodde att jag skulle sälja MASSOR. Ha-ha-ha, ho-ho-ho, hi-hi-hi. Där lurade jag allt mig själv! He-he-he-he-HE. 3 timmar kvar. 3 timmar av sprudlande glädje, energi och LIVSLUST. HEJ DET ÄR ANNA ÄR FRÅN CANAL DIGITAL ska jag säga cirka en miljon gånger till.

Jag vill bara gräva ner mig.
OM det inte hade varit så för att jag ändå är världens grymmaste människa idag pga morgonens prestation.
Då hade jag gjor det.
Och kommit tillbaka en annan dag.
Just idag KAN jag INGENTING.
Inte för att det är mig det är fel på.
Nej, nej.
Det är INTE fel på mig.
Jag vill, jag kan, jag vill jag kan, som Felicia brukar säga
Men nej? Jag vill men inte fan kan jag för det!

Varför Sex and the city är så bra - part 18

Tumblr_lobwsteegr1qlp7eto1_500_large

Hur gärna vill man inte vara precis DÄR nu?

Tumblr_ltl1393cyk1qei95oo1_500_large

Day 3: Is there any of the films adaptations that have made you angry because they’ve ignored important parts of the book?

Ett klart och tydligt JA! Eller inte arg, men det är klart att det finns saker (eller snarare bristen på detsamme) som fick mig att reagera! The Deathly Hallows part 1 & 2 är nog det tydligaste exemplet. Trots att man alltså gjorde två filmer av den sista boken i ett försök att få med så mycket som möjligt, lyckades man ändå inte få med alla betydelsefulla detaljer! Vissrerligen skulle väl vardera film vara på omkring 5 timmar om man skulle klara av den uppgiften, men inte mig emot! Dock är båda de filmerna ruggigt bra, men en scen som jag saknade är när alla husalfer hjälper till i kriget om Hogwarts. Det hade inte tagit mer än några minuter att lägga till.

Hey I made it, I'm the world's greatest!

Jag har på känn att det här kan bli en riktigt bra dag, åtminstone om vi ser till hur den startade *har fått ett visst godkännande*. Är dock riktigt hungrig, och jag har inte lunch förrän vid tre idag... Som tur är hann jag köpa med mig yoghurt innan jag åkte till jobbet, så har druckit ett glas men inte mättade det lilla mig inte ty det var en sån där fettsnål variant med 0.2% fetthalt som i princip ger samma hungerstillandeeffekt som en mjölkcocktail. För förtydligandets skull: alltså inte speciellt mycket.

25:e idag, en glädjens dag för alla oss arbetstagande människor. Fy för den höga skatten, det är verkligen inte rättvist! Jag är absolut för skatt, men inte till den här graden. Jag vägrar att betala för att mesiga människor som är "sjukskrivna", oengagerade slashasar som är arbetslösa eller för bistånd som går till korrupta regimer. Eller till Juholts sambo för den delen. Om jag ändå ska ta och återuppta mitt medlemskap i MUF? Får bli framåt vårkanten, just nu har jag verkligen inte tid! Jag har inte tid med någonting nu för tiden: hinner inte träna (och det är särdeles hemskt eftersom jag är van att hårdträna minst 3 dagar i veckan), hinner inte träffa vänner (pratar inte ens med dem i telefon, tänk er själv hur icke önskvärt det är att plocka upp telefonen på fritiden när du är telefonförsäljare), hinner inte vara med familjen... You get it. Saknar verkligen skolan! Framförallt den sociala biten, men också själva pluggandet. Jaa, jag saknar att plugga!! Att skriva! Att vara klok och smart och jätteintelligent. Men jag får stå ut! Det är ju inte ens ett år kvar, sedan påbörjas ju det riktigt studentlivet. Woo-pa!


Mhm.

Tumblr_ltj7049sdu1qj9r90_large

Day 2 - Your favourite movie

Svår fråga eftersom varje film har en helt egen historia och därför inte riktigt går att jämföras med varandra. Men överlag blir ju ändå filmerna bättre och bättre, så förmodligen måste jag ju som svar på frågan säga den sista fimen - The Deathly Hallows part 2. Som jag grät!!! Dels därför att den var så sjukt gripande och dels för att det var den allra sista filmen. Det går inte att beskriva känslan som jag, i egenskap av äkta Harry Potter-fan, hade då jag satt i biosalongen tillsammans med alla andra trogna människor som följt Harry ända från början. Det var riktigt vemodigt ska jag säga er! Men filmen.. SÅ BRA!!!! SÅ MÄKTIG!!!! Hade förstås konstanta rysningar där jag satt med min trollstav, Rawenclaw-halsuk och Harry Potter-glasögon. Snart kommer den ut på Blue Ray (heter det så? Inte riktigt vant mig vid det än). Då ska jag minsann ha en filmkväll med min bror! *Längtar*

00002bdd_medium_large
The fabulous three på premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows part 2


Varför Sex and the city är så bra - part 17

Tumblr_ln8tjllvdv1qeo7h1o1_500_large

Jag suger.

Åhnej. Förlängningskampanjen är över (den specialkampanj som jag och några andra suttit på under ett par veckors tid som för en gångs skull gjort att jag sålt - sålt bra till och med). Nu har mina glansdagar nått sin ända och jag får återigen känna mig nöjd med ett sifferresultat som är likvärdigt med halva dagsbudgeten. Upplyftande. Bra start på den här veckan. Kanon. Kul. Fan. Fan. F-A-N. Tror jag ska sätta mig under bordet så att ingen hör mina värdelösa samtal, japp, så dår det bli, snarast möjligt tack. Två och en halv timme till lunch = frihet = paus. Bara att kämpa på fram tills dess. Vi hörs.

Martin Stadelmann.....

...Jag älskar dig så himla mycket! Du är allt jag vill ha.

Ledtråden

Ska strax hoppa in i duschen, tvätta håret, lägga i en hårinpackning och slutligen smörja in mig med en av mina favorit-lotions från Victoria's Secret. Synd att de börjar ta slut, men jag kommer ju snart kunna köpa fler.........



Nu börjar allt kännas i magen.

Höstigt








23 okt 2011

Hola amigos! Sunday it is, fasansfullt vackert väder ute! Håller på med lite nödvändigheter, men ska alldeles strax ut och njuta. Annars tar jag nog kökssaxen och klipper av mitt hår, kom precis på mig själv med att sitta och rycka av kluvna toppar. Så äckligt, äckligt av mig att ens göra så! Ska klippa mig nästnästa helg, inte idag då jag har cirkus 70 kr kvar på kontot och inte nästa helg för då åker jag ju till Norge. 

Alrighty. Vad hänt sedan vi sist hördes av?

Fredags. Bion, One day, var förstås inte lika bra som boken men den fick ändå Fellan att fälla ett par tårar där på slutet, så den var minst sagt godkänd i alla fall! Sevärd absolut, men jag undrar om man inte borde läsa boken innan? Tror den kan vara lite svår att hänga med i annars.

Lördags. Exakt hela dagen gick åt till att finputsa några egenskaper *say no more*. På kvällen åkte jag till Martin (nej, gick gjorde jag, gick i 25 minuter med massor med packning eftersom jag precis missade bussen). Vi kollade på Fångarna på Fortet och åt glass. Kände oss lite som ett gift par. Som tur är tyckte ingen av oss att FPF var spännande, då hade vi haft anledning till att känna oss oroliga för vårt allmäntillstånd. Dock medverkade Hanna Montazami, men hon är ju väldigt dålig på svenska så hon såg mest lite vilsen ut under programmets gång. Men snygg är hon onekligen!

Nu ska jag ta mig en powerwalk, runt Gimmersta och hela vägen till stallet! Jag drömde förresten att jag red inatt, saknar verkligen HÄSTARNA! It's just me and the horses♥


En dag på bio!!

Tumblr_lqt76chhw71qbnhuno1_500_large

Hur stor var inte min lycka när jag upptäckte att min favoritbok från i somras har gått och blivit biofilm?? Ikväll ska jag se den med Fabian, Eric och Felicia på Sergel (tack älskling för att du döljer att du inte är så glad över detta, älskar dig!!). Är sååå taggad, har jättehöga förväntningar så förmodligen blir jag väl besviken.

Little things.


Tumblr_ls5x1cqbdc1qitvdso1_400_large
Tumblr_lobsxdh5ll1qitvdso1_400_large
Tumblr_ls23i88fob1qitvdso1_400_large

Day 1 - Your favourite book

Åhh, svårt, alla är ju sjukt bra! Men jag skulle nog säga fyran, Harry Potter and the Goblet of fire. Det är den jag läst absolut flest gånger, så det är väl något jag fastnat för hos just den. Det var den första boken jag fick i serien på engelska också, så det spelar säker in eftersom böckerna är tusen gånger bättre på engelska än på svenska (och det säger en hel del eftersom de redan på svenska är BÄST!!!). 

Preview.rezwecq8x7vdhwmi_500_large

Harry Potter-listan!

Day 1: Your favorite book.
Day 2: Your favorite movie.
Day 3: Is there any of the films adaptations that have made you angry because they’ve ignored important parts of the book.
Day 4: Favorite male character and why.
Day 5: Least favorite male character.
Day 6: Favorite female character and why.
Day 7: Least favorite female character and why.
Day 8: What house would you want to be in.
Day 9: What do you think would be your favorite lesson.
Day 10: Horcruxes or Hallows.
Day 11: What character would you say you are most like.
Day 12: Favorite ship.
Day 13: Least favorite movie.
Day 14: Team Voldermort or Team harry.
Day 15: Who would be your best friends at hogwarts. 
Day 16: Favorite professor.
Day 17: Favorite Harry Potter actor/actress and why.
Day 18: Least favorite book.
Day 19: Do you prefer the books or films.
Day 20: If you had to meet one member of the cast, who would it be.
Day 21: Out of all the characters that died, if you could bring one back, who would it be.
Day 22: Harry Potter or Twilight
Day 23: Any part of the books/movies that makes you cry.
Day 24: Any particular scene you wished would have been put in the movie but it wasn’t.
Day 25: Nineteen years later. Are you happy how it turned out, or do you wish something was different.
Day 26: If you could be able to work one spell without a wand what would it be.
Day 27: Would you rather own The Invisibility Cloak, The Resurrection Stone or The Elder Wand.
Day 28: Do you listen to Wizard Wrock, what do you think about it.
Day 29: Did you enjoy A Very Potter Musical.
Day 30: What affect has Harry Potter made on your life and how much does it mean to you


Snygga saker (tjejer är överrepresenterade bland dessa)

297411_272101336152907_197264636969911_1098819_1729668132_n_large

Tumblr_lsktckrldh1qamnojo1_1280_large

Tumblr_ltczd5lzyt1qc0gruo1_500_large

Nicole-trunfio-by-stef-king-for-sunday-times-magazine-01_large

Beautiful-cute-fashion-girl-hair-favim.com-146644_large

Tumblr_ls5adnllqw1qd856ao1_500_large


Varför Sex and the city är så bra - part 16

Tumblr_ll3obsazte1qi7kybo1_400_large

Lugn nu, jag är här igen!

Oj oj oj. Kata-STROF! Inget bloggande igår, pga jag inte befann mig på jobbet och som ni vet föredrar jag att inte sitta vid datorn på fritiden numer. Men nu är jag på plats igen, så jag är redo att rocka på med en mängd inlägg! Haha "rocka på" är så fult, men vi säger det hela tiden här på jobbet under uppstarterna. "Då går vi ut och rockar på" säger Dennis och sen går alla ut ur konferensrummet i samlad trupp som om vi var på väg till ett viktigt uppdrag.

Klockan är 11.22. Jag är hungrig, men har lunch vid 13.00. Har såklart glömt min matlåda, troligtvis i Niklas bil när han skjutsade mig till Martin igår. Är jätterädd att han har pasta och svampsås i hela baksätet nu. Vågar inte ens fråga om han kan ta sig en titt. Ska låtsas som om det inte är min matlåda om han frågar,det vill säga om den nu har spillts ut. Hängde alltså hos Martin igår kväll. Han lagade mat och hade köpt en flaska vitt, så vi tände ljus och myste hela kvällen. Imorse var det svårt att slita sig, det kan jag lova er, han har fått världens skönaste säng. Sängen är alltid så underbar på morgonen, men särskilt underbar om man ligger i den med en älskling. Dock blev jag ivägschasad (stavas det så?) vid åttatiden (då hade vi snoosat i en och en halv timme) eftersom han skulle iväg till jobbet. Hann nätt och jämt få i mig lite frukost innan jag åkte till caféet i centrum som nödlösning för att inte oplanerat tvingas driva runt i kylan tills dess att buss 840 skulle glida in vid Tyresö centrum och ta mig till Nacka Strand. Inte en sån dum morgon efter allt!

Vi hörs. Nu ska jag sälja. I alla fall försöka *dystert tonläge*.

Varför Sex and the city är så bra - part 15

Tumblr_lpsbl5ejez1qlmhxso1_500_large

Ja hej det är Anna från Canal Digital.

Idag är en sån dag då jag helst av allt vill komma fram till en telefonsvarare eller obefintligt nummer. Naturligtvis är det just därför extremt bra framkomlighet, nästan ovanligt bra, så det är bara att gilla läget och säga frasen "hej, Anna här fårn Canal Digital" med min allra snällaste röst. Jag är så arbetsskadad att jag till och med svarar så i min hemtelefon, när jag ringer någon "formell" eller när jag svarar på mobilen när någon ringer med okänt nummer. Det värsta med samtalen är dock inte inledningen, utan när jag ska lägga på efter en order och har fått bra kontakt med kunden. Om ni bara visste hur många gånger jag tackar och önskar folk en trevlig dag. Borde ta rekord i trevlighet snart. Jag kommer nog bli en riktig ragata på fritiden snart. För att väga upp liksom. Människan strävar ju efter balans, så det känns som en trovärdig hypotes. Jag borde faktiskt bli riktigt hemsk, så snäll som jag är 8 timmar om dagen.

Idag kan jag nog ändå kosta på mig att vara Anna den Snälla och Trevliga. Blev ju flickvän igår. Ta det lugnt nu, det handlar om Martin såklart. Det är rätt så. Älskar dig! Igår fick jag dessutom Det Hemliga Dokumentet. Nu är jag så taggad så jag spricker!!! Längtar tills jag kan berätta!!

Inlägget som saknar rubrik.

Woopa, vilken dundermorgon! Jag hittade min förmodade borttappade vante, så jag åkte raka vägen till Forum innan jobbet och lämnade tillbaka de nya jag köpte igår trots att man egentligen inte får lämna tillbaka acccesoarer. Där tjänade jag in 89 kr! Dock försvann de pengarna ganska snabbt eftersom jag passade på att köpa två vrålsnygga linnen också. Alltså, vrålsnygga? Skönt ord egentligen. Vem skulle vråla rakt ut om något var snyggt? Fult i affären.

Idag är det jobb 12-21. Drygt en timme kvar till lunch. Utbildningen är inställd, tur att Martin lagade en himmelskt god matlåda åt mig igår så att jag slipper gå hungrig. Annars är det positiva med tisdagar nämligen att vi samband med den två timmar långa säljutbildningenbjuds på lunch från Birgittas Bageri som ligger tvärs över gatan i.

Jag är inte så bra idag. På att sälja alltså. Det går verkligen upp och ned, men det gäller att hitta sin lägsta nivå. Ska kanske ta mig en kopp te och försöka igen. Vi har massor med tesorter här på kontoret, riktigt spännande! Ibland kan man liksom vara helt vild och ta en smak med mynta och ibland kan man hålla sig till English breakfast. Inte för att jag någonsin skulle ta den smaken, men vill bara nämna den så att jag kan berätta om när Felicia trodde att den smakade bacon. Haha! Förstå te med baconsmak? Härligt om det hade lite bitoner av scrambled eggs och scones också. Koo-ko Fellan!

Varför Sex and the city är så bra - part 15

Tumblr_lpbvi12ghi1qa7w97o1_500_large

Har börjat älska Didos musik! (Äntligen funkar det att lägga in youtubeklipp igen?!)



6 min till rast!

Det är ju helt otroligt hur jag alltid kan tappa bort mina vantar. Varje säsong förbrukar jag minst fyra par, har en förmåga att tappa endast den ena vilket är VÄLDIGT retsamt. Nu senast tappade jag återigen ena vanten igår i centrum, köpte dem i förra veckan... Så nu på rasten ska jag, Fellan och Sara upp till Forum så att jag kan köpa nya. Ska även förbi Coop och handla lite mat. Inatt sover jag nämligen hos Martin (hihi) och med tanke på att han inte hunnit fylla skafferierna än så är det nog säkrast om jag köper frukost (dvs filmjölk). Och någon brödbit kanske. Eventuellt ett par bananer. Choklad? Mmmh♥

Just det. Min "profilbild" är olika beroende på vilken dator jag sitter vid? Min avsikt är att ha bilden på mig och Harry, men ibland är det en partybild från Alanya och vid ett tredje tillfälle är det en bild på mig från perrong nio och tre kvart? Ren magi.

Varför Sex and the city är så bra - part 14

Tumblr_lqfxtqyl1j1r21qsso1_500_large

Okt 16 2011

Hej! Idag har varit en bra dag. Den började på Fotografiska med mamma och pappa, det pågår en jättefin utställning där om Afrikas djur för tillfället! Ska snart tillbaka dit och köpa en eller två elefant-tavlor, för idag var det tyvärr jättelång kö till kassan. När jag målade mitt rum i mörktbrunt och beige var tanken faktiskt att skapa en afrikansk känsla. Jag har dock inte kommit längre med det temat än att ha två afrikanska gubbar vid spegeln, som jag för all del köpt i Afrika-huset i Varberg, men som inte riktigt fullbordat den planerade stilen. Så nu, 5 år senare, är det kanske dags att ta tag i saken?

Efter mitt besök på Fotografiska mellanlandade jag hemma och åt lunch innan jag satte mig på bussen mot centrum. Där mötte jag Martin. Vi har, som ni kanske misstänkt, gjort slut och därför har vi inte setts på två och en halv vecka. Ni kanske anar hur underbart det var att krama om honom? Jag köpte en latte och han köpte mat. Mat till sin nya lägenhet som han flyttar in i idag. Stort grattis, är så glad för din skull! Lägenheten är jättefin, fick äran att vara hans första gäst! Efter detta kära återseende gick jag hem till Issa där hon och Felicia chillade, innan jag ERROR ERROR. And now I'm back here. Nu är det hög tid för Sex and the city, har börjar om från avsnitt ett för tredje gången!


Svensson Svensson!

Proppmätt tjej checkar in, har precis ätit grillad oxfilé, klyftpotatis och druckit ett glas rött (kände vuxenpoängen rassla till nu när jag ikväll kunde konstatera att jag tycker om både rött och vitt vin). Fick med nöd och näppe tag på ett par stövlar idag, givetvis i den sista affären jag gick in i. Vid det laget var jag svettig, stressad och så ytlös som en människa bara kan bli, varför lär jag mig inte att jag aldrig får åka in till stan om jag inte är snygg och har gott om tid? I alla fall var det ironiska att stövlarna jag slutligen beslöt mig för att slå till på ser exakt ut som mina gamla. Snacka om att ha enkelspårig smak, men det uppstod verkligen ett Hallelujah-moment när jag steg in på Shetore och upptäckte den vackra högerstöveln. Det var liksom lite "den ska jag ha!" (om vi tänker tjuren Ferdinand-style på den kommentaren). Jag är oerhört belåten med inköpet.

Nu ska jag strax in till stan, jag och Westman ska se den nya Svensson Svensson-filmen på Saga-biografen! Det var säkert två månader sen jag träffade Westman, så det är sannerligen på tiden att de två Annorna möts igen. Ser fram emot filmen - klassisk, svensk humor är den allra bästa!


Skoshopping

Stövlarna som jag köpte förra säsongen och lagt ner en dryg tusing på att reparera har återigen gått sönder. Inte konstigt att affären jag köpte dem i, DNA som öppnade i Gallerian, tvingades stänga igen? Nu har jag slängt dem och åker in mot stan för att köpa nya!


Det bästa jag vet.

107298642_kh1g9ob2_c_large

Vad jag inte visste om hur Evanna Lynch fick rollen som Luna Lovegood!

Tumblr_lciv2xu9qb1qc1oa1o1_500_large

Tumblr_lpzlb4asps1r0h3e7o1_500_large

Förstå vilken lycka.... Innan  Evanna Lynch fick rollen som Luna Lovegood i Harry Potter så var hon ett stort fan av både böckerna och filmerna. Som om jag helt plötsligt skulle tilldelas en roll. U-n-b-e-l-i-e-v-a-b-l-e.

Så enkelt egentligen!

Tumblr_lhoujqhkdk1qajjdco1_500_large

Fredag 14 okt

Förefaller som om jag fått flipp. Igår slog jag mitt säljbästa igen, satte två dagsbudgetar? Det kanske finns hopp om mig som säljare i alla fall. Idag är det en superfredag där alla verkar fylla år: min fina Pontus, Felicias pappa, Viktor, Fredrik. Okej. Kanske inte var så många nu när jag räknade upp dem, men ändå ovanligt många på en och samma dag, det måste ni ju hålla med om!

Det är så synd att min yta varit förlorad hela veckan. Idag hyste jag ändå hopp om att kunna se någorlunda snygg ut, men icke, för då fanns ju ingen fil i kylskåpet? Fick äta smörgåsar och en smoothie. Ni som inte förstår det här med yta kanske inte inser hur pass påfrestande det här kan vara för att fixa en bra sådan, men tro mig, det kan vara avgörande. Får gå ner till kiosken på rasten och köpa lite choklad för att försöka återskapa lite energi.


Till er som vill uppmuntras! Själv är jag på toppenhumör!

Tumblr_lk5804j6ka1qbcs4so1_500_large

 
Love-your-self_large

Tumblr_lkghepxwg31qaobbko1_500_large

2264883365_0b75881907_large

Varför Sex and the city är så bra - part 13

Tumblr_lpysdnu3xg1qzeltuo1_500_large

Pappas födelsedag!

Nu är det klappat och klart, definitivt, bestämt, slutgiltigt, ordnat. Det där beslutet jag tog i slutet av förra veckan alltså. Åhh vad gärna jag vill berätta, men jag kan inte göra det trots att jag snart spricker av allt jag vill delge mig av! Det är nog säkrast att vi byter spår innan jag försäger mig. P-p-p-p-p-ronto. För jag vill verkigen säga vad det handlar om!! Släpper bomben i december. Wait for it.
 
Ny vinkel på inlägget: Personligt säljrekord sa jag igår, eller hur? Stämde bra det, satte en och en halv dagsbudget. *Äsch*. Tänkte fortsätta på samma linje idag, anser det vara en stabil plan. Har ändå haft ännu en skön morgon; satt på cafét och drack latte och läste Harry, bestämde träff med Westman som jag inte umgåtts med på evigheter - så förutsättningarna känns fördelaktiga. Idag fyller ju för övrigt min lilla papi år, så eftersom jag steg upp tidigast i familjen förberedde jag med flaggan och guldkoppen åt honom. Två betydelsefulla tillbehör på varje födelsedag som inträffar inom familjen Nordlander! Ikväll blir det presentutdelning, pappas favorithändelse på hela året. Av mig får han en Gant-halsduk och Gant-underbyxor. Haha. Underbyxor.

Nu ska jag dra Fabian i öronen. I ♥ mina kolleger.


Säxy

 
Tumblr_lkjx3wtfhz1qbmkvro1_1280_large

Back on track.

Den här dagen har börjat ovanligt bra! Först blev jag bjuden på kaffe på mitt numera stamcafé i Tyresö centrum och sedan fick jag sitta med CanalDigitals stjärnsäljare Jim en timme för att få lite inspiration efter gårdagens värdelösa insats. Nu plingar jag äntligen i orderklockan och kan räta på ryggen igen. It feels good må jag säga, igår gick jag inte direkt hem med flaggan i topp och att inleda en ny dag med noll självförtonde innebär sällan någonting positivt.

Nu är det en kvart kvar till lunch, känns som en uppiggande tanke med tanke på att min mage domnat av på grund av hunger. Jag och Sara ska som vanligt gå till Forum under rasten, idag behöver jag en mascara. Cash is king, så idag ska jag slå mitt säljarrekord.

Varför Sex and the city är så bra - part 12

Tumblr_lsi22eu54z1qmi5uao1_500_large

En värdelös människa säger hej.

Ack vilket bakslag. Jag får skrivkramp av min nya, utelämnande plats här mitt i gången på kontoret! Känns som om jag har 50 nyfikna säljare hängandes över axeln och det skapar ju en viss press på att skriva något kul. Men idag är ingen "kul" dag. Jag är ful och trött och kaffesugen. Har en ful ljusröd färg på naglarna. Blev sent igår kväll överrumplad med informationen om att det var säsongens sista SVH-avsnitt. Blev nervös på utbildningsmötet när chefen kollade på mig och tappade äggbiten jag hade på gaffeln som just var på väg att föras in i min mun. Är kass, värdelös och utan värde (nästan). I korta ordalag kan vi väl konstatera att det här inte är min dag.

Varför Sex and the city är så bra - part 11

Tumblr_lo8mu0ws461qi7kybo1_400_large

Säljar-Nord i farten igen

Hej! Måndag, måndag, tydligen Saras ha-ångest-över-livet-dag. Själv känner jag inga sådana bekymmer, måndagar är en rätt bra dag. Förutom just idag då, eftersom jag precis blev varse om att jag bytt tillbaka till den vanliga kampanjen. Den är jag totalt värdelös på. Pissdålig för att vara ärlig. Får hålla modet uppe, har ju trots att Svenska Hollywoodfruar att se fram emot senare ikväll! Imorse åkte förresten farmor hem, har lite dåligt samvete över att jag knappt hunnit umgås med henne. Känner mig som ett uruselt barnbarn.

Just det, angående mitt beslut jag skrev att jag skulle ta i slutet av förra veckan. Jag har gjort det. Kan dock inte avslöja än vad det rör sig om, det får dröja fram till december! Förstår att ni blir nyfikna och jag vill verkligen berätta, men det är ganska så inofficiellt än så länge. He he he.

And I will always love you


Savannens hjältar!

Har precis varit på bio med Felicia, hennes lillebror och lillebroders vän. Vi såg Savannens hjältar, inte den roligaste film jag sett men småkillarna tyckte om den och det var ju huvudsaken! Så tack Fellan!



Nu äter jag vit chokladmousse med hallon (min efterrätt från igår som jag inte orkade då) och väntar på maten. Redan söndagkväll, Jesus vad veckorna går fort!

Lördag 8 okt

Hej! Vaknade upp till en solig och fin höstdag, så solglasögonen fick åka på när jag åkte in mot stan för att träffa Pontus. Så skönt att ha en killkompis som man verkligen kan hänga med! Vi promenerade lite, fikade på Baresso (och passade på att hälsa på Frederika inne på Donken) och så köpte jag födelsedagspresenter till pappa som fyller år i veckan. Eftersom pappa älskar att fylla år så ställer det vissa krav på oss presentköpare, men tycker jag hittade fina saker. Vad får ni veta på torsdag då födelsedagen infaller.

Nu har jag precis träffat Fellan en snabbis. Kvällens planer är framförallt födelsedagsmiddag för pappa (farmor har som sagt kommit hit, och även hennes sambo och mormor har fått sig en inbjudan). En lugn och skön lördagskväll med andra ord, mysigt.










Piffning.

Oj oj oj oj.

Nu händer det saker på bloggen (och jag har lyckats med allt på egen hand)! Kul, väl? Blir mycket roligare för mig att skriva och för er, högt ärade, besökare att läsa. Lovar att det blir bättring nu med bilder också eftersom jag återigen har mobilen i behåll. Det gäller att vårda det ömma förhållandet vi har, jag och ni, dels så att ni stannar kvar och dels så att jag känner motivation till att skriva. Så välkomna till Nords blogg version 2.0!

Pub-fredag

Stora förändringar här på jobbet, nämligen platsbyte. Sitter numer inklämd mellan Fabian och Jonathan vid ett helt nytt bord. Den nya placeringen är inte alls särskilt fördelaktig eftersom den innebär en total insyn för resten av kontoret angående mitt internetanvändande. Inte för att jag gör något olagligt eller så, men ändå, lite risky att blogga på arbetstid förstås. Och jag som ägnade hela mitt nationella prov i svenskan åt att skriva en uppsats om hur det inte är acceptabelt för anställda att använda datorn för personligt bruk på betalds arbetstid. Snacka om att inte leva som man lär. Å andra sidan gällde min uppsats i första hand kommunalt och statligt anställda där vi skattebetalare får stå för deras löner. Då är det sannerligen inte i sin ordning.

Idag är det pub-fredag på jobbet, vilket innebär att vi börjar en timme tidigare och slutar en timme tidigare än vanligt. Klockan 18.00 bjuds det på vin och öl och cider, och så hyllas de som sålt bäst under månaden. Jag tror det blir jag!! Efter det är det after work på secret place, trevligt!

Varför Sex and the city är så bra - part 10

Tumblr_ljk736wbox1qi7kybo1_400_large

Gör mig glad?

Oj oj oj vilken urusel dag vi gör här på CD. Jag är superhungrig och superless. Alltså jag orkar inte med fler negativa kunder idag! Blir verkligen nedslagen, jag som är så snäll? Känner mig lika värdefull som en soptipp. Dagens sysselsättning: läst ut hela Hanna Montazamis blogg och avundas hennes hår och hennes kläder (har gått igenom både Hannas, Sarahs och Marias). Nu vill jag ut och shoppa massa coola kläder, men skulle väl säkert misslyckas totalt och istället komma hem med en liten blus från Vila eller någon annan mesbutik.

Nu är det bara en halvtimme kvar tills det är okej att signa ut och åka hem. Ska köpa med mig en påse naturgodis och kolla på The Holiday, får liksom göra ett sista försök att ingjuta lite positiv energi i mig innan dagen når sin ände.

Jeffrey Cambell





Fy i helvete vad jag dör för de här skorna!!! 1695 kr, men tror det blir ett par till nästa månad. Det nedersta paret! Är dock rädd över att köpet måste ske via internet. Liksom.. Inte prova dem först?! Kommer säkert köpa fel storlek. Kommer säkert upptäcka att de är alldeles för höga. Kommer säkert ångra mig.

Exempel på äckliga kaffe latte(-ar?)

Hittade bilder på kaffe latte(-ar?) när jag skulle lägga in bilden i föregående inlägg, som verkligen inte såg så frestande ut ...

Flowergarden_large
Mögel?
Tumblr_lnkxvfqnqe1qc8hmco1_500_large
På låtsas? Något Professor Umbridge i HP skulle tyckt om.

2302_large
Spermier?

5776563612_db279be1c1_z_large
Tvättsvamp?








Torsdag 6 okt

Godmorgon! Jag startade den här torsdagen med en stor latte (med farinsocker) och Harry Potter-läsning på caféet i centrum, så jag känner mig helt okej laddat inför en dag fullroppad med sälj. Jag tog naturligtvis kort på det, men eftersom lagningen hos MediaMarkt medförde ett nytt fel som innebar oförmögenhet till internetanslutning så får jag tydligen strunta i den. Kontraproduktiva tekniker, måste vara ett gäng amatörer? Om ni ändå vill visualisera er min morgonstund som hade guld i mun så kan ni ju ta er en titt på bilden nedan. Jag skulle dock aldrig ha ett sugrör i min latte.

Tumblr_ln0ayh7dik1qdpsx9o1_500_large 

Har barikerat mig med nässpray idag också, var ingen höjdare att sitta med igenkorkad näsa under hela gårdagen. Skönt att det är torsdag, snart h-e-l-g! Imorgon kommer farmor på besök också, men jag ska på after work med jobbet så får kramas lite med henne på lördag istället. Min farmor är nog jordens gulligaste egentligen, jag är verkligen hennes sköra lilla ängel. Men grandma? I am no angel. Dun dun.

PS: Hatar ni inte header-bilden allt mer?? Jag börjar avsky den. Känner mig som en megatönt.

Städning och en mycket djup fundering.

Håller på och städar på skrivbordet eftersom uppdragsgivarna befinner sig på kontoret och då ska det minsann blänka på skrivborden! Hela atmosfären blir 10 snäpp seriösare så fort de högsta hönsen är på plats. Mitt skrivbord såg tydligen ut som en scen ur krigets Berlin (Erics utsgao) så kände mig lite smått manad till att rensa lite bland tepåsar, kiwisaft, papper och mobiler (just det, hämtade just min mobil hos MediaMarkt men den var såklart inte lagad. Dags att tänka på möjligheten med en iPhone?).

Kom att tänka på en sak, trots att det enda jag borde tänka på är Canal+ och multiabonnemang och förlängningskampanjer. Det här med ödets ironi. Att man alltid träffar på en person när man verkligen inte vill det. Om det rör ett ex är det ju garanterat att det händer när man är som absolut fulast, men det finns också jättemånga roliga andra exempel från verkligheten. Tänker dels på dig Issa när du skulle på en viss skiva och stötte på en person vars skiva du precis avböjt pga "för mycket i skolan" eller när Elin åkte tunnelbana med en kille och vagnen stannar på perrongen precis framför en annnan kille hon egentligen skulle ha träffat den kvällen. Hohoho. Jag älskar sånt.

Just det. Hittade jordens mysigaste säng?

Isager-8_large


Beslutsångest!

Hur egenkärt det än låter, brukar jag ha svårt att hitta negativa sidor hos mig själv (förutom att jag är en besservisser som helst vill ha saker och ting på mitt sätt, men den egenskapen är lätt för vem som helst att peka ut hos mig). Men nu har jag i alla fall kommit på en sån sida, och den är verkligen jättejobbig (både för mig och för andra). Jag är nämligen en sån person som vill så himla mycket gällande allt så därför är jag en stor tidsoptimist och tror att jag ska hinna göra precis allt på en och samma gång. Har alltid fler planer på gång som måste samsas om tidsutrymme och det resulterar ju i att när jag väl upptäcker att jag inte kan göra allt, så måste jag prioritera och välja bort. Sitter i en sån situation just nu och det är så frustrerande! Har alltid beslutsångest, oavsett om det handlar om lunchval eller större (lite mer seriösa) val och det är förstås beroende av att jag vill ha och göra allt. Samtidigt. Lär mig aldrig av mina misstag heller eftersom jag alltid försätter mig i exakt samma sits. Angående valet som det handlar om just nu vet jag varken ur eller in och kan tyvärr inte avslöja heller (hehe) men ska bestämma mig i slutet av veckan. Min egna lilla deadline. Stort som tusan är valet också. Såklart. Attans. Å andra sidan står det mellan två bra saker, så det lär ju inte sluta i katastrof..

One-Piece-hatet

Jag är helt täppt i näsan, suverän förutsättning för att sitta i samtal 8 timmar. Aja, nu sålde jag precis i alla fall! Usch, idag var jag tvungen att ta den tidigare bussen till jobbet vilket innebar ståplats i 40 minuter. Helt ytlös. Just det, sök på "ytlös" på google så kommer ni få se något kul!

Jag har förresten kommit på vad det absolut fulaste plagget måste vara: One-Piece!!! Vad är grejen, liksom? En ful, pösig mjukisdräkt som hänger i grenen? Det värsta är att folk inte begränsar sig till att endast använda dem i en fjällstuga eller vid tältning på kall plats, utan de går verkligen runt med dem som om de vore snygga? Skitfult verkligen, hemskt. Skitmobbat att gå klädd som en i figuerna från Bananer i Pyjamas.

Dsc_0112_164732925_large
SÅ FULT.

Crazy times at work

Neej, det är inte sant, har råkat förminska texten på datorn igen!! Ni anar inte hur liten den här!!! Gjorde det precis nu när jag skulle vara snäll och blogga. Kul att man får någit tillbaka av den digitala världen. Här på jobbet är alla ur fas. CanalDigial är de enda som jobbar till 21.00 idag, så vi har varit själva på kontoret sedan 17.00 och således leverr alla som förväntat loppan. Felicia gjorde just en rövardans och skapade en lian av gardinen, så hon svischar skrattande runt här, Eric bakar fler bullar ute i köket, Charlie jonglerar med tre äpplen och ett päron... Helt vilt. Nu ska jag återgå till att dansa till "I'll surrender".

True in every case

Tumblr_lsi53dfi8w1qih62zo1_400_large

Ibland krävs så lite!

5800501600202c814e7782d1_large

Kanelbullens dag.

Jaa hallå! Idag är det 4 oktober vilket kommersiellt nog innebär kanelbullens dag. Jag och Fellan hyste en liten förhoppnings om att chefen laddat upp med ett rejält bullfat här på kontoret, men det verkar tyvärr inte riktigt som det (jo, nu fan kom receptionisten minsann med ett stort fat!!!!). Så tramsigt egentligen med alla olika sorters dagar, Alla hjärtans dag går väl an, men liksom kanelbullens dag? Ack, ack. Fast å andra sidan, kanske inte idén känns så dum om man slänger en blick på den infogade bilden? Känner alltid ett sug på mjölk när jag tänker på kanelbullar, trots att jag inte alls tycker om mjölk. En perfekt skummad latte eller cappuchino skulle nog sitta bättre för min del. Med lite farinsocker strött över. Varför har så få caféer farinsocker på sin sockerhylla? Kardemumma, kanel, vitt socker, men sällan farinsocker trots att det smakar bäst till!

Bullbak-022_158647724_large

Fick förresten ett sms från MediaMarkt, nu ska mobiljäveln vara klar för andra gången. Får hämta den imorgon, idag har jag utbildning på lunchen. Tanken är att vi här ska bli Sveriges bästa säljare. Personligen känns den ambitionen dessvärre ytterst avlägsen, men vi får se, kanske kan man hitta en liten talang även i mig, bara man sliter tillräckligt mycket?

Mitt elevhem


Harry Potter fan tour

Den 13 oktober släpps biljetter till The Warner Bros studio tour - Harry Potter-filmernas inspelningslokaler. Jag måste se till att köpa loss två stycken (en till mig och en till Henrik). Fy satan vad ballt det vore att gå runt i samma lokaler som stjärnorna i mitt liv har vistats i! Här ---> www.wbstudiotour.co.uk kan ni köpa biljetter om ni vill följa med oss!








Måndagsbarn

Hejhej, är alla taggade inför en ny jobbvecka? Skolvecka? Abetslös vecka? Semestervecka? Jag känner väl inte adrenalinet pumpa i mig förstås, men jag har i alla fall lyckats få in ett sälj. Idag är Felicia tillbaka också, det är ju bra, vi ska absolut ha en ordentlig pratstund på lunchrasten. Fram tills dess ska jag roa mig med lite bloggar, eventuellt internetshopping på cdon.com (måste köpa Mamma Mia! och Svensson Svensson-serien. Jag har liksom helt missat att Svensson Svensson faktiskt är en serie, trots att jag älskar både programmet på julafton och filmen - just det, vet ni att det ska komma en till Svensson Svensson-film?? Fantastiskt). Ska kolla upp om det går någon balettkonsert som verkar intressant också, ska gå med mamma. Det visste ni inte va, att jag tycker om balett? Tycker om fiolspel också. 18 år, 18 år. Åldern är blott en siffra i så många sammanhang. Det allra bästa är dock att Dirty Dancing har musikalpremiär i Stockholm i februari 2012! Vad underbart det vore att bo i London där det hela tiden är ett jättestort utbud av musikaler. Det är så himla roligt, blir så glad! Den bästa jag sett är definitivt We will rock you med låtar från Queen (det var från och med den jag blev ett Queen-fan). Det var väl spännande att veta om?

Ramarna är äntligen klara!



Fint väl? Notera att min trollstav och Harry Potter-glasögon är placerade bakom Den Helige Gralen. Nu ska jag stretcha, dricka vatten och ordna med morötter och dipp. Sex and the city-filmen, ettan, går på fyran ikväll. Mys with myself. Nåja.

Hängt med Emma!

Kom just hem från stan, har träffat Emma! Köpte något förhoppningsvis grymt Leave-in Treatment för håret från Matrix eftersom mitt hår är så jävla slitet, en tröja från Carlings (har börjat älska den affären) och ett par fula vantar som jag ska lämna tillbaka. Fick en studentpresent i efterskott också, en jättefin handmålad ljuslykta! Vi fikade på Baresso på Nybrogatan, absolut ett av de bättre caféerna jag känner till. Jättemysigt! Jag och Emma har vekligen känt varandra precis hela livet, våra föräldrar möttes på BB. Såna vänskaper är lite extra roliga.

Nu ska jag sysselsätta mig med någonting hemligt. Vi hörs senare!

You can't win in this game called love.

Hej! Tycker det är trist att jag varken förstår hur man ändrar bloggens "profilbild" eller hur man skriver en text under den. Har ni märkt bloggens senaste förändring? Ledtråd: kommentarfältet. Hi-hi-hi. Jag tror inte att jag är en storbloggare eller så, men kul är det i alla fall att fräscha upp min lilla älsklings-blogg!

Idag är det lördag vilket betyder jobbfrihet vilket brukar betyda lycka, men som under omständigheterna just den här lördagen mest betyder eftertänksamhet. Har ändå lyckats njuta av det underbara vädret. Mötte upp Felliflue på eftermiddagen och vi köpte med oss fika från Espresso House (chai och muffin) och satte oss på ängen utanför centrum. Jag har världens finaste bästis. Nu under kvällen har vi haft gäster, men lyckades smita en stund så att jag kunde kolla på SHF på tv3play. Nu ska jag bädda min säng och sätta på en film, troligtvis Love actually. Jag är för övrigt jätteirriterad över att jag fortfarande har problem i vaden, för det innebär att jag inte kan springa. Känner mig som jordens mest otränade människa, som en stor degig klump helt utan leder. Inte så attraktivt. Ska gå ned och stretcha bara för det. Brygga mig en kopp te. Oja mig. På det hela taget ha ett Bridget Jones-stuk på kvällen.
425bridget0805_large

RSS 2.0