helluu

Här sitter jag hos min pojkvän dårå och känner att jag vill tvätta mitt hår. Pommefriteosigt = härligt? Förresten har vinden vänt gällande min tidigare irriterande jobbkompis, vi betrkaktas numer som beeestisar. Men hörrni lugn i stormen, fokus på rätt sak: JAG KANSKE TVINGAS GÅ UPP VID FEMSNÅRET IMORGON BITTI PGA MIN OORGANISERADE POJKVÄN SOM TYDLIGEN SKA IVÄG OCH JOBBA DÅ!!!! Paniiiiik!!!!!!!!!! Jag varnar er redan nu, ni som kommer vistas i min närhet. Imorgon löper det stor risk att jag är √ bitchig √ tjurig √ dryg √ arg

will you still love me?

hey you

Heeyyyyyyy jag mår illa av tråkig lunch (vi hade verkligen ingenting hemma. Slutade jättetidigt, därav no food in school). Har suttit och skrivit terminens sista engelskauppsats ett tag nu, ska strax till jobbet så får fixa det sista imorgon. Ikväll ska jag till Martin (han har lovat att vi ska grilla på klipporna, åhhhhhhhhh). Jag kommer i och för sig komma förpackad som en nuggets direktanländ från work som jag ska vara, men that shall be overseen - I hope.


On the phone with my babyyyyyy


Now I know, how much it means, for you to stay right here with me

Mors dag!

INTENSIV DAG PÅ JOBBET kan med eftertryck konstateras, inte en enda lugn stund på mina 4 timmar! Drog dessutom på mig två rejäla utskällningar från vuxna människor som uppenbarligen inte blivit uppfostrade på rätt sätt (en av dem fräste "hörrududu fröken Anna" samtidigt som han pekade på mig med ett flottigt finger innan han började gapa på riktigt). Skönt att komma hem och äta en underbar Mors dags-middag med familjen och morbror, grillad röding och lax blev det - uuuuuunderbart!!

Nu ska jag skriva ett Mors Dags-kort och gömma det under mammas kudde, så att hon blir jätteglad och helt tårögd när hon hittar det. She will love me so much! Annars händer inte så mycket mer spännande ikväll, ska förmodligen sätta på en kopp te och krypa upp i soffan med en bok (Mia Skäringers med andra ord, riktigt rolig!). LOVE LOVE LOVE (and a little bit more to Freud, thinking of you my dear).


(....)

Öööööööööööö av någon anledning hade jag ställt min klocka på nio imorse, så jag är dödstrött och jätteseg och jättevarm och jättetråkig. Om någon timme ska jag till mormor med lite släkt för Mors dags-firande och efter det är det jobb as usual, bäst att få fart på mig själv.

PS: Thaaaank you Mändygirl for yesterday!!

So very sensitive


Ross (till en arg och gravid Rachel): Actually, we should ask the doctor if she knows how to deliver a baby from someone who's half human and half pure evil!

Can't remember the last time jag låg i sängen flera timmar och tittade på Vänner, but I've missed it! Surely, jag hade behövt plugga och jag vet inte vad det tagit åt mig, men att slöa då och då är sannerligen underskattat och jag gör det verkligen aldrig! Funderar på att köpa hela Vänner-boxen själv, Manda börjar bli galen på mig när jag hela tiden lånar hem hennes skivor hehe. Har verkligen ingen lust att resa på mig what so ever, men jag borde strax göra det eftersom jag ska till Manda om en stund. Ikväll ska vi go loco med en varsin spritflaska, wo to the crazy ho


Too bad

Jag bör plugga engelska, men jag tycker inte det är roligt att reflektera över dikter så istället sitter jag här och stirrar tomt och fantasilöst på skärmen. Jag tror faktiskt jag avbryter och tittar på Vänner istället. Inspirationen måste komma till mig, den går inte att jaga eller pressa fram.

Hihihihihihihihihihi gladis

WOHOOOO jag är på jätterbra humör, kom nyss hem efter en löjligt rolig idrottslektion! Dels lekte vi BURKEN (när gjorde man det senast??) och dels höll jag och Freddie på att avlida av skratt åt Oscars tankspridda vandring på ängen! <-------- Internt Jag har också blivit utsatt för Nisses judokunskaper, älskar det hihihihiihihiihiih. UNDERBARA VÄNNER!!!

Nu äter jag glass med chokladsås (as like..everyday? Hjälp vad gott det är!) och ska skriva en franskauppsats. Ikväll ska jag in och fika med lite tjejer, och efter det blir det antingen fest eller vara med ♥Martyyyyyyy♥

Jag avskyr......

... när man lånar en tia av någon, som dagen efter undrar "kan jag få mina pengar du lånade?"

... när någon ger mig order

... när någon tillrättavisar mig

... när någon är bättre än mig (pjuh, händer aldrig *HEHE SKOJA*)

... när jag förlorar

... att prata tidigt på morgonen eftersom jag är grinig då

... när folk använder samma osthyvel till olika sorters ostar

... när folk köper Eldorado-läsk och påstår att det smakar som vanlig

... vänsterpolitiska åsikter

... när folk säger att de är stressade men i själva verket själva ordnat sitsen

... när folk uttalar sig om saker de inte har någon aning om

... när folk inte känner skillnad på fin choklad och blockchoklad

... skryt

... människor som inte vågar stå för sin egen åsikt

... gnäll

... när Henke spelar innebandy i köket

... när Henke sätter på fjortisdunk på högsta volym

... när Henke beter sig precis som mig

... håliga strumpor

... när folk har mjukisbyxor på allmän plats

... folk som börjar röka i gymnasiet (rökning är äckligt!!)

... ordet "brorsan"

... när man har picknick på stranden och det kommer sand i maten

... att mina vänner springer runt på krogen och jag bara är 17

... när det blåser och snöar på samma gång

... att ha på mig blöta kläder

... smör

... mjölk

... att säga vilka maträtter jag ogillar av rädsla för att bli serverad det hos någon

... Scrubs

... att diskutera något med någon som tror sig ha rätt när jag vet att den har fel

... dass och har aldrig gått på ett


Höjden av uttråkning

Jag har nyss sovit i drygt en timme, fastän jag inte var det minsta trött. Anledningen var att jag pluggade SPRÅKSOCIOLOGI som är ett fasansfullt meningslöst område inom svenskan som får mitt inre att skälva av ångest inför varje gång jag tvingar mig att öppna det fördömda häftet. I vilket fall blev jag riktigt suris (hatar att sova på eftermiddagen) och snörade på mit skorna och kutade lite istället som kompensation.

FINISAR (förutom Chrissie, fattar inte vad han gör hehe). Längtar efter helg och FEST FEST FEST!!!!!!!


Om menlösa presentatörer

Jaa hooooooooooooooooooooho! Blev inget bloggande igår, fullt upp / busy woman. Skola, jobb och sen kom min älskling hit och levde rövare! Idag har jag skrivit mitt sista historiaprov (varför är jag konstig och tycker att det känns tråkigt?) samt haft den mest meningslösa svenskalektionen ever. Har nog inte haft så tråkigt på länge faktiskt! I cirka en timme satt jag och lyssnade på när folk i malande och entonig ton presenterade böcker de hade läst. (Raderad text full med spydig kritik). Den sista kvarten blev jag och Oscar sådär hemskt fnittriga åt de mest besynnerliga saker, jag höll på att explodera!! Var nära att jag lämnade klassrummet tillsammans med honom när han inte såg någon annan utväg än att gå ut, men jag nöjde mig med att sätta mig längst bak och med ett osedvanligt intresse koncentrerade jag mig på golvstrukturen den resterande tiden.

Nu ska jag läsa DN, äta mällanmål och sedan plugga!

Some less serious

Helluuu! Har nyss pluggat some history (sista prover ever på torsdag, andra världskriget, mycket spännande) och ska fortsätta plugga lite innan DH kl. 21.00. Har inte tittat på det på evigheter känns det som, har sovit hos Martin flera tisdagar i rad (but hey, I'm not complaining). Har självklart införskaffat naturgodis.............. Köpte i samma veva en ny bok: Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer (från succéen Solsidan). Jag fullkomligen älskar Skäringer, hon är förmodligen en av Sveriges mest framstående komiker och enligt min uppfattning definitivt en av de allra bästa! Har höga förhoppningar på den här boken, ska börja redan ikväll. Puss!


Lite politik i en ostrukturerad sammanfattning

Jag triggas verkligen igång av bråk. Inte om de är allvarliga och jag är ledsen över det, men när det gäller någonting ytligt som jag kan diskutera och inte ha så mycket personliga känslor inblandade i, då tycker jag att det är.. roligt. Jag är inte en konfliktsökare, men jag tar mer än gärna en fight! I vissa lägen är det förstås inte så önskvärt, men mestadels är det troligen till min fördel! (Nisse and co, yes this is directed to you...)

Idag i skolan var för övrigt Nationaldemokraterna (tillsammans med ett par andra partier) på besök i skolan. Jag läste igenom deras partiprogram för skojs skull och blev försäkrad om vilka idioter de är. "Har du också drabbats av mångkulturen?", "Jag röstar på ND därför att jag vill att mina barn ska växa upp i en värld fri från misshandel, våldtäkter och rån" (ja, för just det, problemet är ur vägen om vi kör ut alla invdandrare?). Personligen håller jag med om ganska många punkter de kategoriserade främlingsfientliga partierna står för. Jag tycker att migrationspolitiken i allmänhet och intergrationspolitiken i synnerhet bör förändras. Jag tycker inte det är okej att namnge gator med syrianska namn; det ska vara tillåtet att sjunga svenska nationalsången utan att bli betraktad som rasist; vi ska inte låta exempelvis muslimska högtider bli röda dagar i vår kalender; och vi måste naturligtvis fördela invandringen jämt mellan både områden och länder Men, jag ser det samtidigt som en självklarhet att man ska öppna sina landsgränser och ta hand på sina medmänniskor. Invandring är inte någonting negativt!

Jag anser att man självfallet ska ta seden dit man kommer: precis som jag respekterar andra länders lagar och normer, ska andra personer respektera våra när de kommer till Sverige. Det är exempelvis inte acceptabelt att jag ska behöva bli kallad slampa när jag klär mig i korta shorts och linne en varm sommardag; det betraktelsesättet hör inte hemma här. Förutom att visa respekt för det allmänna förhållningssättet, ser jag det som en självklarhet att man visar respekt för landet i sig själv. Har man blivit beviljad asyl så sitter man inte bitter inne i sin lägenhet och spyr galla över Sverige, det svenska folket eller den svenska regeringen; man sitter inte enträgat inne och fortsätter prata arabiska tittar på muslimsk teve - för att sedan skylla på den svenska staten för sin segregerade situation! Som sagt, den svenska ingerationspolitiken är bristfällig - men ta då saken i egna händer och var aktiv i din sammansvetsning med Sverige, om staten inte har lyckats. Ja, det kan vara oerhört svårt, men vem har sagt att det ska vara lätt? Det är inte oproblematiskt att komma nyanländ till ett annat land, inte kunna språket, inte veta hur man beter sig eller vart man ska vända sig. Mycket ligger i ens attityd - ligger man i och anstränger sig för att hålla sig positiv och engagerad är möjligheterna till en bättre levnadssituation betydligt bättre än om du stänger in dig och bygger upp ett agg mot det land som har accepterat dig som en av sina medborgare.

Det har uppkommit ett olycksaligt "vi-och-dom-tänkande". Visst är det så att svenskarna står för en del av detta, men vi beskylls allt för lättvindigt för att vara rasister. När invandrarna pratar om "oss svenskar", då är det ingen som reagerar? Man måste kunna prata om problemen med invandring utan att vara rädd för att bli stämplad som främlingsfientlig. Att vara realist är inte alltid så bekvämt, men svenskarna måste bli bättre på att ta tjuren vid hornen och våga beröra ömtåliga punkter med pondus och självsäkerhet. Annars kommer extrempartier som SD och ND att växa, vilket vore förödande.




"Hej, det är jag som hör av mig, ja jag kunde inte låta bli" - (Mag!)

Det är bara det att jag ska döda en på mitt jobb som driver mig till vansinne. Det, och att samma incident (springa utanför Centralstationen i McDonaldskläder) inträffade idag också - is this what we call a habit? Annars går jobbet utmärkt! Kollade mina sommartider också, verkar bra förutom att jag jobbar på skolavslutningen och dagen efter midsommar.

Kul Maggie att du också är på väskstigen (bloggstalker), jag med. Ville bara nämna det, helt utan orsak och verkligen helt utan intresse för någon annan. Ikväll hoppas jag att jag ska träffa min älskling, men vi får se. Har rätt mycket plugg och eftersom jag nyss kom hem har jag ingen lust att röra på mig ever again.............

...............

Angry worker is updating! Jag har inte för åsikt att baktala min nya arbetsplats, men detta inträffade idag på grund av att vi inte har något direktanslutande omklädningsrum: jag går ut från McDonald's, iklädd min uniform, för att byta om och gå hem för dagen. Jag måste gå ut på en bakgård (jag ser inte fram emot när hösten kommer och bakgården ifråga ligger i mörker om kvällarna) och därifrån ner i en källare i vilken det minimala omklädningsrummet är beläget. Överallt måste man ha koder för att ta sig in, fine - men problemet var att koden inte fungerade. Så jag blir utelåst på bakgården. I spöregnet. Tänker vad i helvete ska jag ta mig till nu? Irrar planlöst runt ett par minuter. Upptäcker till min lycka grindar längre bort. Springer dig. Lyckas få upp en av dem och kommer till Centralstationens framsida. Jag springer alltså, i regnet och i mina McDonald's kläder, utanför i civilisationen och känner förödmjukelsen skölja över mig. Så ser ni mig aldrig igen, people..

Nu vill jag mysa med min älskling och skaka av mig frustrationen. Men det ska jag inte. Jag ska läsa Alfahannen av Wennstram, riktigt bra bok! Ska strax beställa hem lite fler Harry Potter på engelska också, min samling är ännu inte fullständig! Tror också jag ska våga köpa en på franska! 

SöndaggggggggggG

Jag är blöt. Var nyss ute på en joggingrunda när det givetvis började ösa ner på mig! Lite skadeglad är jag ändå åt vädret, jag ska ju strax in till jobbet så det hade känts förfärligt om det varit skinande sol idag också! Idag är det för övrigt min första gång på Centralstationen, spännande, antar att det kommer vara ännu mer galet än på Vasagatan! Innan dess ska jag på fika hos mormor med lite släkt, så det är nog hög tid att jag hoppar in i duschen nu! Pussis♥


MOTIVATION EFTERLYSES

Mitt plugg går åt skogen. Jag gör allt annat tänkbart: dricker kaffe, konverserar med gästerna, äter glass (och passionsfruktskaka), pratar med älskis, sitter på facebook........ Nu ska jag skärpa mig någon timme, därefter ska jag möta upp Felliflue♥

Update: Blev en spontan filmkväll hemma hos Viktor med Viktor, Nima, Fells och Patric, härligt!

CRAVINGS:


EN UNDERBAR CAPPUCCINO SKULLE SITTA FINT............

GRRRRRRR

HELVETES PISS, ETT AV MINA ÄLSKLINGSPLAGG HAR KRYMPT I TVÄTTEN............................................................................................................................

Honey, you've got it all

Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooopsie,

skevt med uppdateringen när det är så underbart väder! Igår var det full rulle hela dagen, så det fanns ingen tid att skriva. Först var det givetvis skola och därefter åkte jag in till stan med Issa och Tove. Vi shoppade och åt middag på älskade Muffin Bakery där our friend Viktor jobbar som en tok. Efter ett tag kom också Fellan, Nima och Elin och slog sig ner. Kring halv nio började jag tänka på refrängen och tog mig mot Alléplan för att vara med min älskling. När jag kliver av bussen möter jag Frida och Jessica, som är helt galna och ropar att Laila Bagge och Nicklas Wahlgren befinner sig inne på Alfa videostar (tydligen bor de i Tyresö)! Såklart smyger vi oss dit och spionerar - lägg till mycket odiskret. Jag och Frida kunde dessutom inte hålla oss ifrån att vinka när de åkte iväg... Men de vinkade tillbaka, so everything is alright!! Kunde äntligen slita mig från Allé. Jag och Mart promenerade ner till vattnet och mötte upp Marcus och Nicklas (inte Wahlgren). Där satt vi och hade det jättemysigt tills vi började bli plågsamt medvetna om myggorna och vi begav oss hemåt (eller ja, jag och M hem till honom).

Idag har jag varit på Tyresö slott med Maggs och Mands, wonderful! Ikväll har vi gäster. Måste faktiskt stanna hemma, have some study to to..... Har köpt godis i alla fall, wohoo................

    

VIKTIGT MEDDELANDE

OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMORGON SKA JAG GÅ UTAN LÖSHÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRABBAS INTE AV PANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄVEN OM JAG KOMMER VARA RABIAT SÅ FÅR NI GE MIG KOMPLIMANGER OCH SÄGA ATT JAG INTE ALLS ÄR SKALLIG!!!! SKRÄMMANDE, VÅGAD, DAG!!!!!!! SKA DESSUTOM HA SHORTS!! MED MINA BLEKA BEN!!!!!!! VAD GER JAG MIG IN PÅ???? (Man ser ju redan nu att jag kommer se ut som en skräphög)

Never hesitate

ÅH MITT LIV ÄR SÅ BRAAAAAAA! Jag har världens finaste vänner, världens underbaraste pojkvän, vädret är perfekt, jag åker snart till Turkiet.... ÅHH I LOVE IT! Idag har varit ännu en jättehärlig dag ute i solskenet (yes bitches, I'm pink). Jag och mina class mates promenerade till centrum under vårt hål och drack islatte från EH, mmh kärlek! Under eftermiddagen har jag pluggat lite franska och svenska, vi har verkligen uppgifter in i det sista, och åh till och med jag tappar fokus när det är så fint väder! OCH YES vet ni, just precis nu lyckades jag med Spotify! YEyyy nu ska jag skapa en "tagga-lista" tror jag, helg snart ju!! Taaaaaaaaaack alla som vänligt nog engagerade sig i mitt problem, love u all♥

Kaveln och sånt

Hoooooho! Kom nästan just precis hem från jobbet, väldigt ovärt att bara jobba tre timmar, blir mest massa restid! Bölade nästan när jag skulle in, det var ju sånt underbart väder! Så härligt, vi var ute hela dagen i och med Kaveln! Sp08a:s klassuppställning bestod av 7 kämpiga själar, I'm proud of you guys (and angry with everyone else som inte behagade komma). Älskar Kaveln, nästa år ska klassen slå på stort! Nu ska jag strax träffa Martin, pusspuss♥






You want love? We'll make it

Finally, home! Ännu en uuuunderbar dag! Visserligen började den 8.15 med nationellt prov i matte och sista uppgiften gick åt helvete, så det var förstås inte så kul. Skolan började dessutom brinna i fordonssektionen (vilket i och för sig gjort sig förtjänt av en utförlig redogörelse, eller vad säger du Freud haha?), men det hanterades väldigt fort. Till sista lektionen, turism, skulle jag befinna mig ute på vackra Djurgården för en stadsvandring, och eftersom jag inte känner någon i min grupp lyckades jag få med mig Malin och Freddie in (TACK ÄLSKLINGAR). Jättemysigt, tog båten över! Väl på plats märkte vi att jag missat min lärare, så det blev ingenting av det hela (jag ringde henne naturligtvis så att läget var under kontroll). Då åkte vi istället in till Drottninggatan och shoppade lite, var på jakt efter en bikini men det verkar ju vara omöjligt. To be continued! Efter att vi svettats klart och förlorat hela vår yta (internt) så åkte jag till min beloved boyfriend. Vi satte oss vid vattnet med två av hans kompisar och myste i solnedgången (även om Mart spenderade halva upplevelsen på andra sidan av mig, eftersom jag avsiktligt brytit hans cigg). MEN DET VAR MYSIGT ÄNDÅ MIN LILLA PLUTTILLIPLUTTÄLSKLING!!

I will now go to sleep! Imorgon är det Kaveln (maskerad + stafett), skulle kunna vara kul om min klass taggade lite! Som det ser ut nu är det bara jag, Mag och Fred som är sugna på att vara träd. Killarna vill vara utklädda till kaniner. Bara för att jävlas.

 


Everyday I want you more and more

Åh vilken underbar dag! Med mina (förbannade stolta) nordiska anlag har jag givetvis bränt mig, men det är sånt man får ta! Lika bra att grunda innan Alanya, annars riskerar jag bli en kokt hummer när jag är där (vilket jag antagligen lär bli vilket som). Efter att ha varit i skolan och hängt med mina älskade vänner and my boyfriend några timmar så åkte jag, Maggie, Freddie och Liza för att ta igen en rest i simning. Det var ungefär då jag insåg att det är dags för mig att gå i idé till i höst, cuz it's not always fun to be white. Nu kollar jag på Hollywoodfruar och fruktar inför fyra timmars nationella i matte imorgon..... Pussar!♥

 


No inspiration concerning this

Jag suger. Astaggad på att ta fram min nya Spotify-lista, och så fattar jag inte var själva ikonen är någonstans???! Så himla givet att jag inte klarade av det.


.............Jobbet flöt på. Ibland undrar jag ändå om jag är så lämplig, med tanke på hur bitskt mitt humör kan vara. Jag står verkligen inte ut när folk är (obefogat) otrevliga, it's not in my nature to take it!!! De flesta gästerna är hur trevliga som helst och vi kan skoja på om lite av varje, men så finns det några få som jag bara vill hälla den skållheta frityroljan över! Hatar att jag får bita ihop, pressa fram ett leende och be om ursäkt för något jag inte alls vill ursäkta mig för. (Om någon chef läser: jag är verkligen världens trevligaste, always!).

Nu ska jag äta glass med chokladsås, pussisar♥


YEYY, I'VE ENTERED THE WORLD!

Nima skickade inbjudan till Spotify igår, håller på och skapar spellistor nu! ÄLSKAR DET!!!


Hey bloggen!

Unmotivadedgirl.se har just pluggat some math, på något sätt ändå tur att det vackra vädret inte höll i sig (annars skulle jag aldrig varit manad till att sitta inne). Om någon timme ska jag börja röra mig mot jobbet och börja kasta ut hamburgare åt höger och vänster, även om jag i själva verket vill dra en ordentlig vända på gymmet. Har inte rört mig på evigheter! Fast det där är i och för sig en lögn. Jag är rätt seg och vill helst gosa i sängen, äta godis och titta på en bra rulle...............


Fabulous day

Heeeeeeeeeeeeeeeey! Kom nyss hem från en underbar dag ute i solskenet! Tog först en promenad till Racket (råkade gå vilse, så det tog en helvetes tid att komma fram, men jag klampade på i hurtig takt trots att mina fötter värkte) för att göra Fells lite sällskap. När jag kände att det var outhärdligt att stanna inne en enda sekund till, så åkte jag vidare till Fornudden och var med min underbara pojkvän och hans friends. På slutranden kom också Manda förbi. Nu ska jag strax åka till Nima med Fellan, vi ska grilla med Nimas pappa hihi♥

 


Here I am baby; signed, sold (?), delivered, I'm yours

Hoooohoooooo yes I'm alive, men busy bloggare som man är fanns det ingen tid för update igår! Vaknade vid elva och fick fixa mig fort som tusan för att åka in till stan med papi. Vi gick och såg Avatar, och även om vi trodde att vi skulle vara ensamma i salongen var det helt fullt! Underbar film, loved it. Efter filmen gick vi runt lite i stan, och sen mötte vi upp mamma och gick på restaurang (fr: råbiff. Hr: grillad röding med tillbehör. Er: cappuccino med chokladpraliner. Sjuuukt gott!!!). Henke är i Finland med sitt innebandylag, så den parveln kunde inte direkt följa med. Senare på kvällen åkte jag till Mart. Sov ändå hemma, för idag måste jag tvinga mig ner och plugga matte. 4 timmar nationella på tisdag och jag har inte full koll, så min förmiddag ser ut att bli hemskt tråkig.....



WOHO NU KÖR VI, YOU AND ME BABY (I'M SO IN LOVE WITH YOU):




Hehehe

Sitter hemma hos min älskling, men just nu är han ute och röker and I don't support that shit så jag strejkar här inne istället. Ska snart börja rulla hemåt och fixa mig inför kvällens bravader, grillning + krök at Maggsons! Underbart att vara ledig, I love my life♥

Onsdag alltså

Oh jag är så mätt! Vårrullar of course, what else? Åt lunch hemma eftersom jag endast hade en lektion kvar och jag totalt glömt mina mattesaker hemma. Har just skickat iväg ett förlåtmail till min lärare och lovat att jag pluggar hemma istället (vilket jag givetvis också gör... You know me). Åker in till stan om ett tag för some work i några timmar. Ikväll ska jag vara med min underbaring (vi har faktiskt varit tillsammans en vecka idag♥). Pusspuss!

Meet me at the beach


UNDERBAR SOLHATT FRÅN H&M, SKA SÅ LÄTT INHANDLAS!!!!!


Mmmmmmmmm

Hoho, här sitter jag och ska strax ägna mig åt lite svartjobb *secret, secret*. Hoppas det inte går ut över Desperate H, har inte sett på två veckor.... Känner dock att det är värt risken! Well, inte så mycket annat har har hänt idag, förutom att mitt jobb ringde mig och klagade på att jag tagit för mycket semester. Det verkar som om jag får ta tillbaka föregående inlägg om min fantastiska sommar, för jag kommer vara fast på Centralstationen all summer. Couldn't be any better...

HEJHEJ

Hoooho! Här sitter jag med panik i magen över jävla idrotten, tydligen ska någon ergonomiuppgift vara inlämnad och jag har dessutom inte simmat vilket man måste!! Men får ta tag i allt imorgon, för ikväll ska jag sova hos Marty (min pojkvän dårå). Sänder lite tankar till Felliflue som är på vilda äventyr innan jag säger pusshej för idag!


Köpenhamn!

Åh, jag längtar så mycket tills sommaren, har en känsla av att den kommer bli den bästa någonsin! Har så jäkla mycket planer: Alanya, London, Varberg, Utö, Sandhamn, Skansen, Dalarö, Falkenberg m.m, m.m.  Jag, Fred och Mag ska också försöka boka en resa till Köpenhamn till slutet av sommaren! Det vore så perfekt, åhh hoppas det blir av!!! Köpenhamn är så himla mysigt!


Tänker mig att vi tre snart sitter där på en uteservering och dricker cola (...) och äter glass!

I am no angel

Jag är så usel. Har sovit i en timme istället för att repetera till matte nationella som är nästa vecka, skitbra, är dödstrött och vet inte vad jag ska göra härnäst. Borde tvinga mig till att göra några fler mattetal, men jag är så sjukt uttråkad!!!!! CAN SOMEBODY SAVE ME???  Fan, vi hörs sen.


Music @ night


Push it

Jag har ingen röst. Den höll precis tills dess att jag satte mig på bussen hem från jobbet, som tur är! Jätteirriterande dock, för jag kan inte prata i telefon vilket är min favorit kvällssyssla (särskilt idag när Fells got some big news!). Sitter och dricker te i alla fall, så hoppas kunna prata om någon timme! Har faktiskt haft en jättebra kväll ändå: a) fick oväntat besök när jag stod i pommes-frites-oset av.......Marty och b) när jag kom upp på mitt rum nu så hade mamma ställt fram en skål med naturgodis! Så nu ska jag gosa ner i sängen och läsa Harry Potter (eventuellt lite i en franskabok också, men det är läxa). Pussis♥

Tidig söndag, wiie

Godmoooooooooooooooorgon! Kolla klockan!!! Vaknade redan vid åtta, blev en väldigt tidig hemfärd för mig igår (släntrade in strax efter tolv). Igår firade vi alltså Fells igen, men den här gången var det lite party med våra underbara vänner! Hade jätteroligt och gjorde följande:

1: Tränade tillsammans med Issa på att dansa på bardisker i Alanya hela kvällen (resultet är inte så jättebra)
2: Åt massa goda saker
3: Drack precis lagom mycket
4: Sjöng (eller okej, mest skrålade och skrek) så mycket att jag nästan tappade rösten
5: Träffade Elin som jag inte sett på evigheter

När de stora barnen vid halv tolv skulle dra vidare till krogen, var tanken att resterande skulle hem till Jonathan och forsätta kvällen. Emellertid blev jag dyngsur på grund av spöregnet, och var dessutom rejält förkyld, så jag fick skjuts hem istället. Därför kan jag vara uppe redan nu, perfekt, hatar att sova länge. Idag ska jag först till IKEA och sen jobba (det sista blir en liten utmaning eftersom jag antar att det inte uppskattas att man snörvlar... får kämpa emot). Nu ska jag äta frukost med mamma och pappa (Henke är i Polen med skolan för att besöka tidigare koncentrationsläger, precis som jag gjorde i nian).

Firande hela dagen wohooo

Hey! Förbereder min inför jobbet, näst sista gången ever! Ska säga upp mig idag... Läskigt! Direkt efter jobbet åker jag till Fells för att fira henne med la familia, uunderbart!! När hon sedan drar ut med de stora tjejerna (buhu, I hate this) så ska jag förmodligen slinka in hos M - så jag antar att det blir en perfekt kväll för oss alla!

Här är vår överraskning till Felicia (Issa hade bakat en jättegod kladdkaka!):


VÄRDLENS BÄSTA VÄN FYLLER 18 ÅR!!!!

VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL MIN UNDERBARA BÄSTA VÄN FELICIA MOREAU SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!!!!!!!! VI HAR KÄNT VARANDRA I PRINCIP HELA LIVET, OCH SOM SAGT: JAG SKA TA MIG FAN DÖ MED DIG VID MIN SIDA. ÄLSKAR DIG MEST I HELA VÄRLDEN!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Har nyss anlänt till skolan och väntar på Issa, Tove, Jennifer, Maggie och självklart Felicia.... Vi har ordnat med en överraskning till vårt underbara födelsedagsbarn *schhh*!! Därefter har vi nationella prov i engelska, känns lagom kul eftersom jag är ganska så säker på att jag dragit på mig feber. Jag har blivit smittad (.....av...... my man hehehe). Massor med kärlek, speciellt till Felliflue!







Torsdagsmys on my own

Rojalister som familjen Nordlander är, har vi köpt hem hela chokladsamlingen som just nu säljs till kronprinsessans ära fram till det stundande bröllopet nu i sommar. Chokladen är underbar! Tog med mig ena chokladkakan upp på rummet, så ska mysa med den och Dagens Nyheter. Efter att ha blivit smart(are) ska jag övergå till Harry Potter - fjärde boken ska läsas för hundrafemtionde gången, fortfarande lika spännande!

 (Och M, I'm feeling sicker and sicker....)


Hey soulsister

Hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooho............................

Mandisen lämnade mig just, so now I'm a lonely girl with nothing to do. HAR INGENTING ATT PLUGGA ENS. Så nu ska jag väl ägna kvällen åt att vilja vara med någon som inte kan vara med mig och kanske äta lite glass om det finns kvar i kylskpået och förmodligen ta ut mitt slitna löshår och spekulera lite mer kring en eventuell färgning. Min samhällslärare sa nyligen "hey fuckface, hur fan kan du gå med en sån där utväxt?", så jahapp där blev jag lite tagen på sängen eftersom jag inte förstod att det faktiskt syntes. Jag trivs bäst i svart (antagligen på grund av kontrasterna), men svart funkar inte nu till sommaren.. Samtidigt är jag förjävlig i ljust.  As you might see, I've got problems. I vilket fall, idag såldes soffan så nu är jag jättetaggad på min nya byrå som ska installeras på söndag!

Men nu säger vi PUSS.


5 maj 2010

Trots att jag fick G på mitt matteprov (oförklarligt egentligen, handlade om att jag var tvungena att redovisa att jag visste att exempelvis vinkelsumman i en triangel är 180 grader innan jag använde mig av formeln, men shit the same, jag var rasande då detta är mitt första G EVER, ska självklart göra om det, men i vilket fall, lång mening med många kommatecken slutar nu) och även trots att en hög luffare med löv i håret försökte ge mig en fet kyss idag på jobbet och ja, till och med trots att jag var tvungen att köpa ett 6-pack strumpor idag (vilket är den tråkigaste utgiften en människa kan ha) - så är detta en väldigt, väldigt bra dag. Maybe you know why, maybe you don't............... *I will keep my secret*.

Äsch, en släng in i duschen är nödvändigt och sedan lite uppröjning i mitt kaosartade rum till följd av utkastad soffa. Därefter = BEDTIME for sleepy Anoewf. Pussisar♥♥♥

Free fallin

Sitter hemma hos ........... aka Mr Green (hahaha). Han har lovat att vi ska titta klart på Hollywoodfruar på teve3play som jag inte hann se klart tidigare ikväll. Godnatt mina fina, hoppas ni också haft en mysig kväll♥


Snart är du hemma igen älskling, miss u!


Teenage dirtbag

Här sitter jag och knaprar på naturgodis..... Wohoooo.... Har sovit två timmar nu också såhär på eftermiddagskanten, så känner mig lagom fräsch och mosig. Inget speciellt att rapportera. Håller i och för sig med en minirenovering av rummet; soffan ska ut och ersättas av en stor, svart byrå. Så jävla efterlängtat, äntligen kan jag ha delar av garderoben inne i själva rummet och dessutom kommer det underlätta mitt tevetittande (orkar inte med en förklaring). Underbart. Aaaa men nu ska jag nog ta och titta på Hollywood-fruar som jag missade igår *längtar*. Borde egentligen ta mig en liten löprunda, men jag är helt enkelt för lat för det!

Kommer missa Hollywoodfruar ikväll.......

Nu ska jag strax åka till "en krigsgud från Mars", som inte verkar uppskattar min kristna sida. Men jag känner mig faktiskt väldigt kristen just idag, infaller alltid när jag saknar min morfar lite extra eller tänker på att min mormor (som jag älskar så gränslöst mycket) en dag kommer försvinna. JÄTTEDEPPIGT inlägg (förutom det första) så I think I better finish it. Måste ändå in i duschen och tvätta av mina blodiga fötter. Jag skar mig med rakhyveln och hann inte hejda blodflödet innan det var all over the place. Sen orkade jag inte ta bort det. Så nu är det rätt intorkat. Hejdå.

Den himmel jag trodde fanns, ska jag hitta där nånstans

När jag föll in i apati inför hela livet
Började jag för första gången tro på någonting större än mänskligheten
Det hjälpte mig, så mycket även om det för många säkert låter löjligt

Morfar, älskar dig ännu.

För att specifiera tror jag mycket kortfattat inte på en enda "Gud" utan mer som på en andlig kraft. Jag är ännu lite osäker på om jag tror att den kraften i själva verket utgår från oss själva, eller om vi får hjälp på traven av en överhöghet.

(Inte för att vara jättekristen, men låten nedan är så fantastiskt vacker)



Stay with me honey


HOOOOOOOOOOOOOOHO

Oh my god, fick stå i egen kassa redan idag!!!!!!!!!!! Helt panikartat alltihop, herregud!!! Tur att jag har små happy helpers som får bistå med sitt kunnande när mitt eget allt som oftast tryter. Helt omöjligt att göra alla gäster nöjda, men speciellt en händelse var mer förfärlig än någon annan: en gammal söt dam får inga bestick till sin sallad (det fanns bara på lagret, och jag kunde inte lämna kassan mitt i rushen) och så säger hon med sorgsen röst och ett tappert leende "jaha, ja men då får jag äta med händerna då". Åh det svider i mitt hjärta.......... Helt galet jobb verkligen. "JAG VILL SE ER SPRINGA NUUUUU" tjöt en person till mig och en annan ny. It's so wild. Det gick ändå hyfsat bra alltihop, back in three days... Nu ska jag äta vårrullar (samtidigt som Manda är på skiva, life´s a bitch), wihooooo♥

Du spelar mot de bästa nu

Hoooooooooooooooooooooho I think i wanna die!!! Kom hem från Marty för ett tag sen och har pluggat matte i en timme, trots att det är helt fantastiskt väder och jag mycket hellre vill steka ute! Nu ska jag strax in till jobbet också, så jag kommer inte kunna ta del av solen någonting över huvud taget. Jag är dömd till att vara en blekfis.

 

Idag mår man som man förtjänar

Valborg blev i det närmaste helt perfekt! Enda egentliga minuset är väl att någon jävel snott min kofta, äckligt. Vi (ca tio tjejer) började kvällen hemma hos Fredrika och grillade (Maggan var mästerkocken). Självklart kom det tyvärr en liten skvätt, men vilket Valborg regnar det inte? Vi kunde ändå sitta ute, under tak, så det gjorde ingenting. Därifrån rörde vi oss så småning om till Patric som ordnat med galenskaper med underbart folk, men jag och några av de andra åkte ändå snart vidare till en Jim eftersom det fanns vissa lockbeten där. Någon gång vid tretiden traskade jag, Manda, X och Y hem till Y (efter att jag och X uppenbarligen blivit utelåsta) och jag somnade omedelbart. (Det ryktas om att jag snarkade förfärligt, men DET GJORDE JAG INTE!!!!! Jag sover alltid som en söckersöt prinessa). Vi vaknade gräsligt tidigt och har varit igång sen dess lite här och där. Nu kom jag nyss hem, ska lägga mig och sova lite till tror jag så att min hemska huvudvärk ger sig! Puss♥




RSS 2.0